Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oralet çok teşekkur ederım cevabın için :)
barış çakırın sayfasından daha önce de incelemiştim zaten ben ve web sitesi gercekten mukemmel...
sana tekrardan çok çok geçmiş olsun kusur buldugun hıc bır yerın kalmamıstır emınım artık :)
ben ızmırde oldugum ıcın ıstanbulda amelıyat olmam zaten cok zor ama ıstanbulda olsaydım barıs cakıra yaptırırdım dıye dusunuyorum..
göğüslerinin görüntüsünden de memnun musun cok artık sekıllerı de oturmustur?

Barış Bey gelişim sürecinin tamamlanmasını uygun görmüş bekle bakalım olmazsa zaten son care ameliyat olursun.
Ben göğüs ameliyatımda 5.gün işe gidecek kadar iyiydim tabi kas zarı altı olduğu için kas atı olsa yataktan dahi çıkamazdım. Burun ameliyatı daha kolay geldi bana ama bunun bekleme ve iyileşme süreci daha uzun. Şu an alçılı ve yüzmün çoğu yeri şiş o yüzden şekli alayamıyorum ama Barış Bey'e güveniyorum beklenmedik bir sonuç çıkmaycaktır. Yüzüm hiç morarmadı o yüzden şişmelere aldırmıyorum. :))

Yanlış hatırlamıyosam hep kas zarı altı tekniğini kullandığını söylemişti süt bezlerine önem verdiği içinde hep göğüs altından yaptığını söyledi zaten araştırdığıma göre kas altı çok ağrılı oluyomuş ama kas zarı ile kas altı kavramını pekde ayırt edemedim hala CADIARZU
Burun ameliyatında fazlalığı attığın için belki daha kolay gelmiş olabilir canım :1rolleyes: morarma olmadıysa şişler çabuk iner bence morartılar daha geç iyileşiyo diye biliyorum alçı çıkınca fıstık gibi olucaksın bence :lepi:

Dostum rica ederim çok açıklayıcı bir cevap olmadı ama sen benim sayfamı komple oku çok detaylı ve teknik bilgileri vakti zamanında araştırıp kimini Barış Bey'e sorup burada paylaşmıştım. Sorduklarından çok daha fazlasının cevabını bulacaksın :))

Şu an başka bir ameliyat istemiyorum ufak tefek şeyler olursa da Barış Bey'e danışıp yaptırırım burun ameliyatımda onu çok zor ikna etmiştim. Benim en büyük şansım ilk olarak Barış Çakır ile karşılaşmak oldu. Hem eli çok hafif canının yanmayacağı en az ağrılı yada ağrısız yöntemleri tercih ediyor.

Valla canım sanki silikon değiller hep bana aitmişler gibi hissediyorum. Çok memnunum bir kez bile " namanallahımm ben naptımm" demedim :)) Kıyafet giydiğimde uygun bir dolgulu çamaşır bulacağım diye stres yapmıyorum yada çamaşırsız kıyafet rahatça giyebiliyorum. Bütün psikolojim o kadar düzeldi ki Mart ayından beri inanılmaz neşeli, renkli ve keyifli bir insana dönüştüm.
Dilerim herkes istedikleri görüntüye kavuşabilir. Bazı şeyler bizim için kader yada ulaşılmaz olmatan çıkmalı.
Benim canım çok tatlıdır tam bir hanım evladıyım tabir edecek olursam. Ama bir sene bitmeden iki ameliyat geçidim çünkü istiyorum bunlar için o kadar çok maddi ve manevi çaba harcadım ki..

Kesinlikle kas zarı altı tekniği kullanıyor ve meme altı tercih ediyor.

Kas altı olursan kasın altna protezi koyması gerekiyor ve kası kesmesi gerekiyor kasın kesiliyor ve sen haliyle aylarca bunun iyileşmesini bekliyosun en iyi ihtimalle 1 aya iyileşiyorsun burada okuduğum kişiler vardı. Ama ciddi ağrılar çekiyorsun, ağlıyosun hata.
Kas zarı altında ise kasın üstündeki zarın içine çok dikkatli, titiz ve kas altına göre daha zor bir cerrahi müdehale ile protez yerleştiriliyor. Kas kesilmediği için kanama daha az oluyor ve yine iyileme sürecin daha çabuk oluyor. Direnler alındıktan ve bandajlar açıldıktan sonra rahat oluyorsun. Bu da en fazla 1 haftayı buluyor.

Kas zarı altı aslıda kas altına göre daha avantajlı uzandığın zaman kolunu hareket etirdiğinde silikon oynamıyor yanlara kaçışmıyor. Bu kas altında oluyor ama.
Kesinlikle protezi hissetmiyorsun ben ne kadar dokunursam dokunayım silikonun komple çevresini inceliyorum bulamıyorum. Kas altında da belli olmuyor bu fakat kas üstü (3.yöntem) belli oluyor. Barış Bey'in sitesnde meme büytütme bölümün oku. Orada yöntemlerin avantajlarını dezavatajlarını yazmış ben ameliyata girdiğimde hiçç bir fikrim yoktu bana sorulan sorularla araştırdım cevap vermek adına öyle öğrendim ne yapılmış ne yapılmamış

:)) Barış Bey morarma olmayacak demişti hakkaten tek morluk olmadan ameliyattan çıkardı beni ben odamda yatarken fazla kaykılmaktan (2 saat kadar) uyumuşum ve elmacık kemiğimin üstünü biraz karartmışım. Yine de bana buz kullanma geçer dedi. Alçıların alınması için geriye sayım başladı bugün saymazsam çıkacağı günü de saymazsam 3 gün kalıyor :))
Beklemedeyim :)) Bu bekleyiş sırasında sorulan soruları cevaplarım :hulya:

canımmm çook geçmiş ve hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim.ben hala görüşmeye gidemedim senle gitcektim ya şehir dışındaydım.Bayramdan sonra yine yokum uzadıkça uzadı görüşme işte neyse geç olsun güç olmasın diyorum:)
benim kardeşimde olmuştu demiştim ya burun ameliyatı şimdi 7. ayda o kadar rahatki ona baktıkça burnumdan nefret ediyorum yani:))
eminim seninkide çok güzel olucak .ve sana üşenmeyip herbirimizi aydınlattığın içindeki güzel enerjiyi yansıttığın için çok teşekkür ediyorum.seni tanımıyorum ama çok iyi bi insan olduğunu biliyorum.Tanımasamda seni çok seviyorum.K:İ:B opuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür ederim olsun yahu gideriz ben zaten bu aralar hep gideceğim gibi :))
İlk fırsatta gideriz kardeşin ne güzel yaptımış rahatlamış sende başka konularda fark at )
ay ay canım benim bu aralar burnum pek bi dik ameliyattan sebep ama ne yazsam ukalalık sayılacak:)) çok mutlu ettin beni o senin kendi güzelliğin ve iyiliğin muhtemelen kendi yansımanı bende görüyorsun canım inan bir şey yapmıyorum sadece Barış Bey ile diyaloğumu aktarıyorum, yaşadıklarımı günlük tutar gibi buraya yazıyorum hepsi bu. :)
Bu arada Barış Bey ben aynada burnumla haşır neşirken bir video açmıştı döndüm baktım uuu kimin bu göğüsler diyecektim baktım benimmiş :)))

Bu arada yeni farkettiğim bir durumu yazmak istiyorum ben o gün aslında .. güzel, bakımlı, kararlı, aklı başında... (yaz yaz bitmez :) bir hatunla Barış Bey i ziyarete gittim :)) bizim MUMU2 :)))
Benim numaram sende vardı diyorum vermiştim hatırlıyorum diyorum meğer ben sana vermişim :))) çaktırmayadabilrdim ama kendimi ele vereyim dedim çünkü dünden beri elimin altıda nette yok düşün düşün bi hal olmuştum, valahi yorum yazman isabet olmuş karıştırmam artık :))
zaten mumucuğum tarihini almış cc sini de gittiğimizde beğendi, bende seçimini beğendim seneye yazın üzerindeki bikiiyle salınışını şu an hayal edebiliyorum :))
Buradan ona geçmiş olsun diyorum. Geriye sayım başladı -10 :))) hihoyyyt

Selam kızlar iyi bayramlar,

Canım güzel iltifatların için teşekkür ederim senin güzelliğin ve sevgidolu oluşundan kaynaklı bu sözlerin sende çok tatlısın ve seni gerçkten çok sevdim hayatım.

Bende seneye yazın salınmalarımı ve süzülmelerimi hayal edihyorum ve çok mutlu oluyorum canım yaaa hayırlısı ile bir geçse şu tarih:)))

Selam canım sana da iyi bayramlar :)

yoyoyoyyooo iltifat olarak sayma dediklerimi ben gözümün gördüğünü söyledim sadece :)
Ben kendi ameliyat tarihim son 10 a düştüğünde çok heyecanlıydım şimdi senin heyacanını tahmin edebiliyorum sana bir tavsiye aklını kurcalayan konular olduğunda hemen internetin en güzel nimeti google den bikini ve iç çamaşırı bakmaya başla inan rahatlatıcı etkisi var resimlerine bakman bile yeterli :))
Sen bile anlamayacaksın nasıl günün geldiğini 1 hafta sonra yahu inanması zor ama ben ameliyat oldum diyeceksin 15 gün sonra hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri de bu diyeceksin 1.ayda yok yahu ne ameliyatı bunlar kesinilikle hep benimleydi diyeceksin. 3.ayda görüp maşallahh çekenlere için rahat bir şekilde anneme çekmişim diyebileceksin :))) Çünkü o kadar benimseyeceksinki onlardan basederken "silikon yada protez" kelimelerini kullamak seni rahasız edecek haksızlık etiğini düşüneceksin :))

Canımsın ya teşekkür ederim zaten genelde sonrasını düşünüyorum ve mutlu oluyorum.

Sen nasılsın herşey yolunda değil mi? nette göremedim b irkaç gün bayram nedeniyle sanırım:))

Canımsın ya teşekkür ederim zaten genelde sonrasını düşünüyorum ve mutlu oluyorum.

Sen nasılsın herşey yolunda değil mi? nette göremedim b irkaç gün bayram nedeniyle sanırım:))

:)) süper insan çoğu zaman dış faktörlerden değilde kendi yarattığı düşüncelerden de mutlu olabilmeli. En başta kendine faydası dokunabilmeli

Ben gayet iyiyim her zamanki gibi kıppır kıppırım. İki saat kadar önce dikkat ettim de sanki burnumun şişliği gitmiş üstlerde değilde burun ucuna doğru nasıl mutlu oldum anlatamam :)) Siteye bayram nedeniyle yüzüm bandajlı olmsna rağmen gezmelerimden tozmalarımdan bir çekince duymadığım için vakit bulup giremedim anca geceleri bakma fırsatı buluyorum :)) kaydirigubbakcemile2

Evettt kızlar MUMU02'ciğim de bugün 21.09.2010 saat 09:00 itibarıyla ameliyat olmuş bulunmakta. Kendisine sayfamda tekrar geçmiş olsun diliyorum ve takıyorum :))

Ziyaretine de gittim gayet iyi, moral keyif yeride ve günden güne daha iyi olacak hızlı bir iyileme süreci karşısında :))

Hayırlı uğurlu olsun terar iyi, güzel, mutlu günlerde kullan canım benim a.s. kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nerdesin sen ama ama ama büüüüüüüüüüüüüüüübilmiyorumkismile

Slm Oralet. Yorumlarını defalarca okudum. Okumaktan ezberledim. Sonunda yazmaya karar verdim. Göğüs büyütmeyi araştırıyorum ama en en en korktuğum şey ameliyat sonrası çok ağrımın olması. Ben kan aldırınca bile bayılan, iki gün kolunu kıpırdatamayan biri olarak çooooooooooook tedirginim!!! İnanılmaz derecede cesarete ihtiyacım var.:gitme::gitme:

Selamlar Altın86:)

Benim buraya yazdıklarım, ya doktorumla birebir diyaloğum ya yaşadıklarım yada araştırıp aktardıklarım. İstediğin zaman istediğin konuda yazabilirsin ayrıca..
Eğer araştırıyorsan bu konuyu bilirsin ki kas altı ağrılı bir yöntem. Benim kas zarı altı yöntemiyle ameliyatım oldum. Bu en acısız yöntem kas üstünü yazmıyorum bile (3.yöntem) çünkü göğsüne dokunduğunda protezi hissetmen mümkün oluyor. Biz doğal bir sonuç beklerken bu yöntem bize bunu sunmuyor. Kim ne derse desin sun-mu-yor. :)

Gelelim ameliyat sonrası ağrılara, sonuç itibarıyla bir ameliyattan çıkıyorsun ve haliyle ufak tefek ağrıların oluyor kas zarı altında, bu ağrıya sebep olansa kanamayı dışarı atmak için takılan direnler (daha önce yazdıklarımı biliyorsun yine yazayım) bunlar senin sigortan. Direnler 3.gün çıkıyor. bandajlarda bi +4 gün sonra çıkıyor yani 1 haftaya tamamlandıktan sonra kurtuluyorsun. 1 haftalık biraz zahmetli bir dönemden geçiyorsun. Bu dönemde sıkıntın yattığın (yatamıyorsun gerçi düz olarak yatay-oturur karışımı bir pozisyonda uyuyorsun ve kalkarken birinin sırtına destek vermesi gerekiyor, yürüyebiliyorsun vs.vs. hatta ben yemeğimi kendim yemiştim ameliyattan sonra. Bir sıkıntım olmamıştı dilerim sende de olmaz. Bu ağrı öyle katlanılmayacak bir ağrı da değil, hani ağlamayı bırak gözlerin bile dolmayacak, ağırlaşacak hareketlerin ağır bir şeyler taşımaktan kaçınacaksın sonra problemsiz atlatmış olursun. Benim canım çok tatlı hep diyorum yine diyorum.

Dostum senin cesaretin doktorunda gizli. Kafanda belirlediğin doktorlara git, otur konuş, anlat derdini, ne istediğini önce kendin anla sonra doktoruna bir güzel anlat, sonra çok büyük çok küçük sıkıntısı çekme. En önemlisi doktoruna güven.

Zaten doktorun sana neyi nasıl yapacağını anlatacak, nasıl bir ağrı çekeceğini sor, hiç değilse sana bir tarif yapsın, çünkü bu yöntemde ağrı çok az olduğu gibi kanama da çok az. Sen sadece direnlerdeki kanı görmüş olacaksın buna da inan çoğu kişi ben kan görmeye dayanamazdım kendime hayret ediyorum diyerek bakabiliyorlar :)

Sen git doktorunla /doktorlarınla görüşmelerini yap. Gerisi kolay. Aklına yatarsa randevunu alır gününü sayar, hazırlıklarını yapar olursun geçmişe sünger çekmeyi bırak kalın bir kalemle karalama yaparsın devam edersin.

Benim için böyle oldu hatta milattır. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamam ben..

Gerçi son zamanlarda benimle ilgili olmayan sebeplerle aldığım haberler beni 1 sene öncesine ameliyat öncesindeki psikolojime geri götürdü..

Çok üzülüyorum bu kadar mutluluğu bir arada görmemiştim ben, şimdi yine kendimi nasıl toparlarım bilemiyorum..

Bu yüzden kimseyi ameliyat konusunda etkilemek istemiyorum.. Başkalarının üzüntüsünü kendi içimde o kadar büyütüyorum ki şu an olduğu gibi kendimi unutuyorum..

Oysa başarılı iki ameliyat geçirdim, çook başarılı benim güvenimi hiç bir zaman boşa çıkarmayan bir doktordan. Hayatım 360 değil 860 derece değişti. Eskiden üzerime yapışan kurtulamadığım takıntılarımdan yada kişilerden parmağımı oynatmadan kurtuldum, hayatıma bakmaya başladım.

Ve istedim ki benim yaşadığım rahatlığı ameliyat olmak isteyen herkes yaşasın.
Herkes illaki mutlu olsun.. Benim hayatım boyunca görmediğim, tanımadığım insanlara çabalayarak bir şeyler aktarmamdaki tek sebep budur.

Sanıyorum artık estetik bölüme değil de psikoloji forum sayfalarına yazacağım..

Yada ertelenen burun kontrolümü önümüzdeki haftaya çekeceğim Barış Bey'in yaydığı pozitif enerjiye ihtiyacım var..

oraletçim moralini bozan şey ne bilmiyorum ama umarım geçici bir şeydir :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senin anlattığın kas zarı altı yöntemi çok ilgimi çekti. tam ameliyattan vazgeçmek üzereydim ki senin güven verici yorumların hızır gibi yetişti. yeniden bir umut ışığı doğdu benim için. ağrısız doğal bir yöntem diyorsun.... tam hayalimdeki şey!!! doktorun da ilgilenmiş ne güzel. burun ameliyatı da olmuşsun. okuyunca inanamadım :))) demek o kadar memnundun doktorundan. zaten bu yöntemi uygulayan başka doktor da duymadım. ama ben diyarbakırda yaşıyorum şu anda. barış bey'le görüşmek isterim ama nasıl olacak bilemiyorum. gidip fotoğraflarını incelemek ve benim durumum hakkında görüşlerini almak istiyorum. ancak önümüzdeki yaz gidebilirim. onda da muayene olduğum gibi ameliyata alacaklarını sanmıyorum. en fazla iki hafta kalabilirim istanbulda ((

:))) Kas zarı altı yöntemini çok uygulayan yok, uygulayanlar da biraz kendince olur olmaz diyorlar. Benim doktorum meme dokusu olana da olmayana da kas zarı yapıyor demekki bu yapılabilir bir şey. Kimi doktor senin dokun var/yok kas zarı altı olmaz diyor. O kendi el becerilerinden diyorum ben
bu kas zarı altı yöntemi doktor için daha zahmetli ama hasta için daha avantajlı. Ve benim teyzem bile yanında soyunmuştum anlamadı :) hatta kendi göğüsleriyle karşılaştırdık morali bozuldu Bir arkadaşımla bir gece dertleşiyoruz o özel bir ameliyat geçirmiş bana anlattı bende onun bu samimiyetine karşılık göğüslerime silikon taktırdım dedim inanmadı öyle olsa anlarmış nasıl anlıyorsa artık dokundu yine inanmadı soyundum dokundu hem de darıldı sen başka bir şey diyecektin konuyu buna çevirdin dedi bende üstelemedim deli mi ne :)) istesem izleri gösteririm de karşıdan bakan direkt anlayamıyor izeri neyse görüntü doğal ben gayet memnunum.
Doktorlarla görüşme yapman senin için iyi olur. Barış Bey'e gelince dediğin gibi görüşme yapabilirsin fakat ameliyat için hemen gün alamazsın fazlasıyla yoğun yurt dışından gelen hastaları da oluyor hatta erkek hastaları da çok :)
Şehir dışından ameliyat için gelmek hakkaten zor iş Allah yardımcın olsun, bak bakalım kim bilir bakarsın Dyiarbakır'da aklına yatacak bir doktor çıkar ?

Bu arada moralimi bozan şey kendi forum sayfamdaki kişilerle ilgili değil bu siteden fakat başka bir konu başlığında geçen canımı sıkan konulardan..

Burada sana da yansıttığım için önce senden sonra diğer arkadaşlardan kusuruma bakmamalarını istiyorum çünkü bir anda yazmayıp sessiz kalmamın sebebi bilinsin istedim..

ben geçen yaz bursadaydım, orada bile güvenemedim doktorlara ( bir tanesi ile görüştüm doğru dürüst bilgi vermedi. sadece "ameliyat olman lazım, göğüs dokun hiç yok" dedi. bir de göğüslerimin biri diğerine göre iki cm yukarıdaymış. şimdi bir de onu taktım kafama. ameliyatı kas altı mı kas üstü mü yapıyorsunuz dedim, teknik konuları bana bırak dedi. kas altı olursa çok ağrı oluyormuş dedim, sen millete ne bakıyorsun dedi. lafı ağzından cımbız ile alıyorsun yani. allahtan gitmeden önce asistanı ile görüşmüştüm. kas altı yapıyormuş. o yüzden istemiyorum. kasım kesilsin istemiyorum. güzellik uğruna sağlık problemleri ortaya çıkarsa çok üzülürüm.
bu foruma yorum yazanları okuyorum. "ameliyat oldum çok pişmanım. dayanılmaz ağrılarım var." diyorlar çok üzülüyorum. vazgeçiyorum (
sen de yaşadın mı bilmiyorum ama çok garip bir psikoloji bu karar süreci. şimdi "mutlaka ameliyat olmalıyım." diyorum, aradan beş dakika geçiyor "deli miyim ben. bunca acıya kesinlikle katlanamam." diyorum. ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile

Altın86 yazdıklarını okuyunca kendime benzettim seni fakat bi noktada ayrılıyorum senden şöyle ki ben göğüs estetiği olmaya tam tamına 1 GÜN içinde karar verdim o da KKdaki göğüs estetiği ile ilgili neredeyse tüm sayfaları okumamla oldu ve yine AYNI GÜN BARIŞ ÇAKIR A ameliyat olmaya karar verdim o da ORALET'in etkisi ya da sayesinde oldu diyebilirim

çünkü her ameliyat olmuş bayanın aksine çok farklı şeyler anlatmıştı teknik olsun Dr. ile kontakları olsun ve ameliyat sonrası ağrı sızı ve iyileşme süreci ile tüm yazılan çizilenden farklıydı.. o sebeple Barış Çakır doğru tercih.. evet bu tekniği de maalesef ondan başkası uygulamıyor şu an için..
sana tavsiyem bence bu kadar karamsar olmadan önce şubat tatilinde 1-2 günlüğüne de olsa bi git muayeneni ol, seni önce bi görsün vucudun için ne yapılabilir ne yapılamaz bi konuşulsun ve yine gittiğin gün şehir dışından gelecek olma durumundan mütevellit yaz tatili için ameliyat tarihini al, sonrasında da keyfine bak.....
bu arada göğsünde asimetri olması Barış bey için sorun teşkil etmez o zaten bunu göreceği için düzeltmeyi de yapar haliyle, hiç kafana takacak bişey değil yani

evet bir Oralet öğrencisi olarak ancak bu kadar açıklayıcı olunabilirdi,değil mi sevgili Oralet kaydirigubbakcemile3

p.s. ben de 5 ekim tarihinde ameliyt olucağım bu arada,okuldan bi problem çıkmadan inşallahhhhhhhhhh !:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…