Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

bi sorum daha olucak oralet :) senin high yada moderate hangi profil takıldı sonuçtan memnun olduğunu okudum o yüzden soruyorum

çok çok teşekkür ederim gerçekten aklımdaki bütün soruları cevapladın bana söyliyecek hiç birşey kalmadı aklıma başka bişey takılırsa yazarım gelişmelerden haberdar ederim eğer olursam en yakın zamanda tarih almaya çalışıcam çünkü tekrardan teşekkür ederim görüşmek üzeree yerimseniben

canım küçülme diye bir durum yok o konuda için rahat olsun çıkar kafandan :) ödemlerin yani şişliklerin iniyor ki senin 19.gün artık yumuşama evresine geçiş başlayacak. artık yumuşama dönemi uçindesin ve yavaş yavaş göğüs altı çizgin oluşacak. Burada daha bi kavis ve şekil kazanıyor. Ebatta değişiklik yok sadece biraz daha göğüs gibi durmaya başlıyor. Yapaylıktan doğallığa adım adım diyeyim. Bu son görüntün değil canım 3.ayda daha farklı daha güzel bir görüntün olacak 6.ayda daha net sona yakın görüntü oluşmuş olacak 1.sene de tamamen son halini almış olacak. Ama genelde 6 ila 12 ay içinde net şeklini alır derler ama inan her bir evresi ayrı güzel sevgiler :)

Görüşürüz şekerim yine gel haberlerini bekliyorum :))

geldiiiiiiiim randevu aldım ama malesef ki doktorumuzun kongrede olduğunu söylediler :bbo: 30 ağustosa verdiler randevuyu nasıl beklicem o kadar bilmiyorum bide görüşme sonra ameliyat günü vs. derken eylülü bile gecer belki ben eylülde istanbulda bile olamayabilirim neyse beklicem artık mecburen bakalım ne olucak :uhm:

Evet bende az önce aradım 7 Ağustosa 10 dk'lık bir randevu aldım Barış Bey aşırı yoğun
zaten benim işim az bişey bi ameliyat öncesi Barış Bey'e görüneyim istedim :)

Egbarcığım daha iyi araştırırsın bu süreçte çok canını sıkma bende burun ameliyatım Temmuzda olsun bitsin istiyordum ama en erken Eylüle alabildim kısmet diyelim bu işlere :)

Bu arada arkadaşlar Memorial Hastanesinin yakınında öğretmen evi varmış kalan arkadaşlardan bilgi almam lazım bir arkadaşımız yurtdışından gelecekte bilgisi olanlar dönüş yapar ise sevinirim.

Soruyu üstüme alınayım şekerim Scarex isimli jel kullanıyorum doktor tavsiyesi

Oralet Selam ve diğer arkadaşlar hepinize selam,

Barış Bey le randevum dündü. Barış Bey dün gece acil bir ameliyata girdiği için gündüz ki programlarında biraz aksamalar yaşanmış. Fakat beni tam saatinde görüşmeye aldılar. Fakat barış bey yorgunluktan mı olsa gerek bilemiyorum biraz kafası dağınıktı benim konuyu iyi araştırdığımı söyledi. Silikonları gösterdi. Bana 280cc önerdi yüksek profil fakat ben 320 cc daha çok beğendim. 5,500 ameliyat fiyatı verdi. 1 gece refakatçi dahil fiyat. Fakat bakıyorum diğer arkadaşlara 5.000 vermiş fiyatı bu fark beni olumsuz etkiledi çünkü teklif ettim düz olmaz mı diye hayır cevabı aldım. O yüzden biraz enerjim düştü halbuki çok iyi gitmiştim.

Sen ne diosun bu konu hakkında

Bu arada arkadaşlar Memorial Hastanesinin yakınında öğretmen evi varmış kalan arkadaşlardan bilgi almam lazım bir arkadaşımız yurtdışından gelecekte bilgisi olanlar dönüş yapar ise sevinirim.

canım bugün benim 15 gün oldu tam. sol inanılmaz hızlı iyileşti normal bir meme dokusundan farksız. çok da güzel duruyor doğal estetik..sağ canımı sıkıyor. hala ödemli. gözle görülür fark var. kıyafetlerde bile. bu sabah iş yerinden biri daha günaydın dedim sağ göğsümün üst tarafına dokundu ve göğsüne ne oldu dedi. ne diyeceğimi şaşırdım. Allah muhafaza yayar bütün okula duymayan kalmaz yani( arkadaş ım düzeltti durumu Allahtan. sütyen kaymıştır falan diye ama dikkat çekiyor oralet ya. yani ikisi de öyle olsa normal seyri bu deyip oturcam. bir an önce inmesi lazım anlaşılıyor asimetriden dolayı. sağla iyi oynamış belli. 2. hafta senin nasıldı. yan yatabiliyor musun bir de

Selam dostum :)

Canım emin ol yoğunluk ve yorgunluktandır belki daha afyonu patlamamıştır :)) O enerjik adamı o yaydığı enerjiyi görememişsin ya inan buna üzülmedim desem yalan olur.

280 cc yüksek profil ile 320 cc arasında çok fark yok esasen sen istedikten sonra sana 320 cc takılır o konuda hiçç kasma bende 320 öneririm :)
5.500 lük fiyata gelince ben bu forum sayfamda yazmıştım. Ben Barış Bey ile görüşmeye gittiğimde fiyatlarda artış olacağını söylemişti ben gün aldığımda henüz 5.000 tl idi bu rakamda anlaşmıştık tabi aylardan Ocak 2010 idi. Hatta 25 Şubat Perşembe günü ameliyatım için hastaneye geldim ödeme yapacağım bana ne kadar ödeyeceksiniz dediler 5.000 tl dedim. Hatta şaşırdım dedim daha az söylesem onu mu alacaklar bu nasıl sistem hiç sorgu sual yok demeye kalmadı parayı aldı falan saydı sonra sisteme giriş yapacaktı dedi 5.500 ödemeniz gerekiyor sizin bu ameliyat için fiyatlarımız bu şekilde. Dedim ben doktorumla bu fiyattan anlaştım sonra bu arkadaş aradı ya Barış Bey'i yada asistanını konuyu özetledi sonra kapadı telefonu bana sadece "tamam" dedi. Yani tahminen 1 haftalık erken davranma şansıyla 500 tl ödemekten kurtulmuş oldum. Yani dostum fiyatlar da ekstra bir durum yok bu Ocak-Şubat fiyatları tabi herkes kendini bütçesini bir şekilde ayarlama derdinde. Yani buna canın sıkılmasın. İçine nasıl sinerse öyle devam edersin ama bu Barış Bey başarılı bir doktor sana asla memnun olmayacağın bir sonuç çıkarmayacaktır bunu da söyleyeyim. Bir kez daha görüşmeye git derim ben :))

Tatlım hiçç canını sıkma çünkü dediğim gibi biri daha fazla işlem gördü haliyle biraz daha sürecek iyileşmesi ama her geçen gün iyileşiyorsun değil mi :) iyi olan bu.

kıyafetlerinde biraz daha dikkat et kimseye de pek bahsetme inan en yakının bile sağa sola yaymaktan kusur kalmıyor ben bunun sıkıntısını çekiyorum okul arkadaşlarımla bir araya geldiğimde hep daha usturuplu daha kapalı bir şeyler giyineceğim diye imanım gevriyor.

sen masajını yapıyorsun değil mi biliyorsun bu masajla da yumuşamış olacak
benim de sol taraf daha ağır iyileşiyordu ama eşit gibiydi görüntüde ben dokunduğumda farkediyordum tutarsızlığı 2.haftada benim yumuşamaya başlamıştı ama yine de şu anki durumumla kıyaslarsam hala şişti. Sen 1,5 - 2 hafta sonraki haline bakınca gözlerine inanamayacaksın :) dikkat et arkandan bağıracaklar " kız hepsi senin mi :))) " ben 2. haftamda yan yatmaya başladım. Düz yatmakta bir yere kadar :)) Ama bana doktorum artık sana herşey serbest dedi ben öyle yan yatmaya başladım. A-Z 15.günümde her şey serbestti :))

MUMU ben de 280 ve 320 denedim. benim de 320 daha çok hoşuma gitti , ama büyük geldi gözüme biraz. 280 mi olsa acaba diye düşünüyorum şimdi. sarkma durumu da var ilerde. senin boyun kilon nasıl ? bir deee bunun ortası 300 cc yok mu acaba ? neden 280 ve 320 deniyoruz?

bu arada fiyat farklılıgının sebebini tahminen söyleyim sana. protezler bu ay gelecekti yurtdışından. yeni gelen seri yurtdısından zamlı geldiği için olabilir. bunlar euro ya falan baglı oluyo biliyosun .

Son düzenleme:

Ben görüşmeye gittiğimde 260 (yada 265) 290 ve 340 cc söylemişti doktorum. Ben de üçü arasında yukarı aşağı gidip gelmiştim. Aman çok büyük olmasın diye sürekli söylediğimi bilirim ama 260 mıydı neydi onu kafadan doktorum elemişti. 290 ve 340 arasında bu kez çok düşünmüştüm.
Muhtemelen doktorun elinde bu seriler vardır yada gelebilecek seriler bunlardır o yüzden 280-320 yi önermiştir. Ama ikisi arasında çok fark yok bence 320 çok büyük gelmez.

Bana 290 takıldı ama 300'e kadar olabilirmiş diyorum. Fazlası bende yapay duracak çünkü. Ama aşağısı da gözümü doyurmazdı muhtemelen

Bir de fiyat zaten piyasa düzeyinde çok fark yok eğer doktor bir indirim yapabiliyorsa zaten bunu senden önce kendisi teklif ediyor. Ben hiç pazarlık yapmadım sadece iyi bir iş çıkarın yeter dedim :))

Ya dostum bu arada ne oldu senin görüşme işi yani geldin gittin sonra ? Ne karara vardın canım ?

Sevgili abcj yüksek profil silikonlarda ölçüler yarım santim olarak büyüyormuş 280cc den sonra 320 cc var yani arada başka bir ölçüsü yok aralarında 50 gram fark var sadece dediğim gibi gögüse ouran en yuvarlak yerinda yarım santim fark ediyor. Siteden okuduğumuz yorumlarda farkındaysan hep bir küçülmeden bahsediliyor dolayısıyle bu kadar zaman hiç gögüssüz gesdim olmuşken biraz büyük olsun die düşününüyorum

Pardon ya abcj sen kime ameliyat oldun ne zaman ? ya endişeleniyorum ben biraz anlatsana aslında yorumlarınızı hep okudum ama kafam dağıldı

Büyüklük konusunda ben 320 cc istiyorum yüksek profil takılacak ama illede o olmaz demedi sadece ameliyat sırasında sterilize edilmiş silikonları deniyorlarmış 3 bayan arkadaş yani sevin ve zeynep diğerinibilmiyorum onların fikirlerini soruyormuş. Öyle karar veriyorlarmış.

Fiyat konusuna gelince zaten o gün hani sıcakkanlı sempatik çok ilgili doktoru bekledim ama eminimki yorgun bir zamanıydı randevuları aksamıştı vs bu durum benim için biraz kötü oldu. Fiyat konusunda da fark benim için önemli değil sonuç önemli ancak aynı koşullarda ameliyat olacaksın neden olsun bu etik değil ve bana yanlış bir imaj çizdi bu kadar iyi yorumlar duyduğum bir insandan bunu görmek beni üzdü çünkü fiyatı söylediğinde düz olmaz mı diye teklifte bulundum olmaz dedi
Bu konu ile ilgili dün zeynep hn aradım yarın sevin hanım a aratıcam dedi fakat arayan olmadı bakalım ne yorum gelecek
21 Eylül olarak gün bile aldım ameliyat için fakat aramazlarsa bu konu üzerinde durmazlarsa gitmiycem. çok küçük bir konu ama ben takıldım canım

Canım benim boyum 1,65 kilom 57 yüksek profil 280 cc - 320 cc olabilir dedi. benim kendi gögüslerim yuvarlık 75 A bile büyük geliyor ama gögüz altım 80 cm ne dersin
320 cc iyi değil mi

Bak bu teknik bilgiyi bilmiyordum 50 gr = yarım santim :))

Dostum 320 çok büyükk koccaman bir göğüs değil boy ve kilona göre hatta omuzlarında genişse eğer 340 a kadar yolu var derim :))

Kafan karışmasın hakkaten insanın önce gözü doyacak arkadaş büyük seversin büyük istersin budur. 320 de diretiyorum!

Pardon ya abcj sen kime ameliyat oldun ne zaman ? ya endişeleniyorum ben biraz anlatsana aslında yorumlarınızı hep okudum ama kafam dağıldı

ben abcj yerine cevap vereyim :)) arkadaşımız görüşmeye geldi Barış Çakır'a fakat doktorumuzun randevularından dolayı uygun bir tahihe ameliyat için gün alamamıştı en son. Şimdi iş&güç durumu öne çıkacak sanıyorum tam olarak ne karar verdi bende bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…