sağol cnm doktoru aradım bugün başlayablirsn ded o da.kopy masaja 1 hafta bıttıkten sonra baslattı benım doktorum ve dusenlı yapmassan kapsul olusur protesı gerer ve protes dusgun durmaz bırı anyaya bırı konyaya bakar yanı..o yusden ıhmal etme..ben gunde 3 kere 2 dak yapıyorum..aklıma geldıkce yıne bunların dısında masaj yapıyorum..sakın ıhmal etme..dıkıslerın oldugu yere fazla bastırmassın yavas yavas yaparsın
Canım ya sen görüşmeye geldiğinde ameliyat için gün belirlemeden mi döndün ?? Hepte yazıyorum ameliyatlarda son 1 haftaya kadar net tarih sayılmıyor. Son hafta arıyorlar bir değişiklik var mı diye. Onaylarsan yazıyorlar onaylamazsan ya yeni tarih veriyorlar ya da listeden adını çiziyorlar. Ben mesela 1 Eylül için aldım günümü şu an bir olumsuzluk yok ama olursa hiç değilse kafamda odaklandığım bir gün var :)
Bi de canını sıkma dediğin gibi vardır bir hayır hem 320 cc gelmiş olur. Hem Barış Bey de dinlenmiş olur daha özene bezene yapar :)) Buna hiç şüphem yok zaten. Hem Ağustos sıcağını da çekmemiş olursun. Hiçç moralini bozma
oraletcm ya seni tanıyor gibym yani gönül koydum nerde diye aah :) hatta ameliyattan sonra sana ve br ki arkadaşa teşekkür atmıştım. neyse geldin ya canım teşekkür ederm. ben özel msg atmadım hç atablyor muyum onu da bilmyorum mailini atar mısın cnm
Oralet Selam bende Barış Beyden dün randevumu aldım 3 Ağustos saat 16:00 da görüşücem. Bakalım hayırlısı mesajlarınızı uzun bir tatilden döndüm ancak bugün okuyabildim herşeyin yolunda olduğuna sevindim
br de krem kullanıyor musun kullanıyorsan adı ne cnm
canı 300 iye tutturmuştu ya doktor 320 yaptı göğüsaltıkesisi high pr. yuvarlak oraletcim iyiki 300 olmamiş gözümmü alışti ne küçüldü bunlar 12gün oldu daha küçülür mü ya..çok süperler şu antabi yahu tanışıyoruz bir yerlerden :)) konuşmuşluğumuz var yani hatırlıyorum nickini
valla tamamen KK maillerinden kaynaklanan bir iletişimsizlik. Şu maillere bile tesadüfi bakıyorum neyse şekerim sen çıktın istediğin şekle kavuştun ya gerisi mühim değil ee konuyu başa sarmak gibi olacak ama kime, hangi yöntemle, kaç cc bir de yuvarlak - damla ne taktırtdın bakalım ??
o kadar araştırmadan sonra neye karar kıldın merak ettim doğrusu :) öpüyorum
canım sana da hayırlı olsun diye yazmışmıydım uzun zamandır girmiyordum yazmadıysam affolabu da kabul ola :))
Barış Bey bana 15.günden sonra üzerine de yatabilirsin demişti. ben öyle bir alışkanlığım yok yatmam demiştim masaj niyetine bazı hastalarıma öneriyorum demiş idi. Eğer senin doktorunda önerirse uygula önermezse uygulama tabi :) masaja ve krem jel artık izler için ne önerildiyse kullanmaya devam aksatmak yok. Özellikle duşta masaj yapın sıcak suda kendinden geçmiş yumuşacık oluyorlar dokunmak çok farklı ve güzel bir duygu yaratıyor
canım ameliyattan sonra göğüslerinde iz kaldı mı peki , göze rahatsızlık verici ?
yani çok bariz belli oluo mu ??
valla ben amelıyat olalı daha 3 hafta oldu canım..ızlerım cok ınce bı cızgı seklınde.ve Contractubex kremı kullanmayı dusunuyorum ama once doktoruma soracam..bı arkadasımda hıc ız kalmadı kı dıkıslerı estetık dıkıs olmamasına ragmen gunde 4 kez masaj seklınde uygulamayla..
anladım hayatım,seninki göğüs büyütmeydi dimi bilmiyorumkismile
hayırlı olsun bu arada , ayrıca geçmiş olsun güle güle kullan cnm bnm adına cok sevindim opuyorumnanaktan
canı 300 iye tutturmuştu ya doktor 320 yaptı göğüsaltıkesisi high pr. yuvarlak oraletcim iyiki 300 olmamiş gözümmü alışti ne küçüldü bunlar 12gün oldu daha küçülür mü ya..çok süperler şu an[/QUOT
:)
yok yahu küçülme olmaz şişlik azalır hem şişler azalınca yumuşayacak, yumuşayıncada daha güzel göğüs gibi duracak şimdi böyle gergin gibi duruyordur o yapay görüntü bir süre sonra daha doğal olacak :) hem yüksek profil olması da iyi diğer profillerden daha büyük oluyordediğim gibi küçülme olmayacak sadece şişlikler inecek 3 -6 - 12 aylardaki değişim sürecini izle doktorun muhtemelen bu kontrol dönemlerinde resimlerini çekecektir aradaki farkı göreceksin. Günden güne daha da güzelleşecekler
canım tesekkur ederım valla desteksız kullanmak cok guselll bı duygu :))
canım ameliyattan sonra göğüslerinde iz kaldı mı peki , göze rahatsızlık verici ?
yani çok bariz belli oluo mu ??
evet canım benım gogus buyutmeydı..cok tesekkur ederım..sen ne yaptırmay dusunuyosun canım?
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun sonra hayırlı olsun diyorum yerimseniben
bir kaç sorum olucak benim , yaş sınırı varmı bilmiyorum ben bu ay sonu 18imi doldurucam ama yok denicek kadar ufak göğüslere ( sahibim bile diyemiyorum ) kaç senedir büyür yaşım küçük vs. diye bekledim ama bu saatten sonra büyürse bile istediğim gibi olamaz bende bu sene uni. ye gideceğim için eğer estetik olucaksam gitmeden once olmalıyım diye düşündüm sonucta yeni insanlarla tanısıyosun ve estetik oldugunu bilmek zorunda değiller..
ama bu iki ay içinde doktorla hem görüşüp ameliyat tarihini alıp olduktan sonra bir de iyileşme sürecini atlatabilecekmiyim görüştüğüm doktor içime sinicekmi henüz araştırma aşamasındayım hemen randevu alabilicekmiyim..
bu konu başlığını açan arkadaşımın istanbulda olması dikkatimi cekti o yüzden buraya yazdım ve suan memnun olduğunu söylemişsin alakasız olduysa kusura bakma mirmirmirmir ama biran once olsun istiyorum senin iyileşip ayağa kalkma sürecin ne kadar sürdü yani ben bu ay sonu gibi olsam eylülde okula gidebilicek durumda olurmuyum ve doktorundan memnun kaldınmı muaynehanesi nerede ne zaman randevu almalıyım yoğunmu yani.. ve ne kadara maloldu tam olarak teşekkür ederim.. (önceki sayfalarda yazdıysan tam olarak okuyamadım kusura bakma o yüzden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?