Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oralet çok hoşsun ya her yere yetişiyosun, süpersin :)
mumu ben gittiğimde ellerinde protez yoktu. o yüzden ameliyat tarihi alamamıştım. beklemedeyim şu an.

Ameliyatta bulunan üç dört bayan hatırlıyorum ben onlar bana nasıl bir şey istediğimi sormuşlardı sonrasında da tam istediğiniz gibi oldu demişlerdi çıktığımda muhtemelen o üçlüdür
Fiyat konusunda kesinlikle hastanenin almış olduğu bir karar eğer 1 haftalık süre kaybı yüzünden diretselerdi benden de alacaklardı Barış Bey'e zamdan önce görüşmeye gittiğim için bir + oldu bende. Sevin Hanım arada göz hast.bölümüne de bakıyor belki ondan dönmemiştir ama sen ara ben de geçen aradığımda Zeynep vardı. Ben hep Sevin ile görüşüyorum çok yardımcı oluyor.
İçine nasıl sinerse canım memlekette çok şükür hastane ve doktor çok ama önemli olan senin iyi bir seçim yapman ve evvvett bu yaptığım seçim konusunda çok mutluyum diyebilmen. Git, görüş fikir al öneri dinle bunlardan zarar gelmez. Aklındaki sorular gider en azından

oralet çok hoşsun ya her yere yetişiyosun, süpersin :)
mumu ben gittiğimde ellerinde protez yoktu. o yüzden ameliyat tarihi alamamıştım. beklemedeyim şu an.

Canım yaa buralarda mıydın :)) Bak yanlış yorum yapmışım iyiki geldin :))

Süpersin :) olumunekankayizsmile

Canım benim boyum 1,65 kilom 57 yüksek profil 280 cc - 320 cc olabilir dedi. benim kendi gögüslerim yuvarlık 75 A bile büyük geliyor ama gögüz altım 80 cm ne dersin
320 cc iyi değil mi

Dostum 1.biraz zayıflamalısın 2. kesinlikle 320 cc diyorum

Zayıflama konusuna gelince ben 53 kilo civarındaydım ameliyattan sonra anestezi alıyorsun ve bir kaç gün normale göre fazlaca istirahat ettiğin için vucut tembelliğe alışıyor. Ben Barış Bey e çok kilo aldım 56-57 ye dayandım dediğimde o bana herkes ameliyat sonrası kilo aldığını düşünür fakat bu kilo değil anestezi sonrası oluşan bir durum demişti. Ben Şubatta ameliyat oldum Haziran da anca toparladım kendimi :))

Yani dostum yaklaşık 5 kilo daha alma potansiyeli oluyor tabi belki bünyeye göre değişir ama sen şimdiden gardını al ben dedim galiba bu kilolarla bu göğüsler bana yetmeyecek

bu arada unutmadan yine 320 diyorum

mumu02 ameliyat tarihi olarak sen miseçtin o tarihi, yoksa en erken o tarih mi vardı ?

Canım ameliyat tarihi olarak bana bayram öncesi teklif ettiler ama ben istemedim gelen giden olur iş yapmak zorunda kalırım diye 14 eylül dediler ben bir hafta daha geç olsun dedim çalışıyorum die tatil ertesi olurda şirkette dikkat çekmesin diye

Canım ya inan ben şu anda en minumumdayım kilo olarak daha zayıflarsam ayakta duramam herkes kızıyor biraz kilo alman gerek diye belki yaşla alakalı olabilir. Bende 320 diye diretecek valla deneme yaptığım silikonları neredeyse çıkarmıycaktım ne güzel birşey ya inşallah herşey yolunda giderde bende senin gibi sağlıkla atlatırım bu durumu.

Herhalde ayna karşısından çekilmem:)))))))))))))))

Evet canım bende 320 cc diyorumm doktoruda sıkıca tembihliycem ameliyata girerken :)))

Canım senin beden ölçülerin nasıl ? Bence 280 ile 320 cc yüksek profil damlada çok büyük fark yok 50 gram ben onun için 320 diyorum

mumu sana özel mesaj atmıştım ordan bakabilirsin. oralet sence 4 gün içinde toparlar mıyım?
yoksa bu senin dayanaklılıgından kaynaklanan bir durum muydu :) benim canım biraz tatlıdır da guvenemiyorum kendime:)

Dostum 4.günde toparlanırsın ama senin halinden yahu bu kız hasta mı diyeceklerdir. Hareketlerin biraz daha ağır aksak olacak yani 1 haftada rahat rahat hareket edersin. 15.Günde turrup gibi olursun zaten ama 1 haftada daha iyi olacağım diye düşün. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama buradan dönüşte bir de yol çekeceksin o seni yorabilir gibi geliyor ben onu da hesaba katıyorum canım. :) çok mu ince düşündüm 4.gün kendi kendine her şey yapabilirsin ama dediğim gibi hareketlerin daha ağır olur yavaş yavaş.
Sen direnlerin çıkıp bandajların çözülünce rahatsın dostum. Doktorun bunları ne zaman alırsan tamamsın. :) Daha açık ve net bilgi oldu bu.

mesajını aldım sağol canım. Sen çok ince bir kızsın bence sende 320 cc düşün o kadar eziyet çekeceğiz deysin. Barış bey bana da aynı şekilde 4.günden sonra daha rahat olursunuz dedi drenler ve sargı çıkana kadar biraz zorluğu var ama işi ihtimale bırakamam dren 4 gün kalacak dedi canım.

Sen tekrar görüşmeye falan gidecekmisin

oralet ne zaman ağır kaldırabiliriz sence?

Dostum bana 15.gün her şey serbest idi ama ben kesinnlikle ağır kaldırmadım Şubatta ameliyat oldum biliyosun Temmuz ayında da spora başladım ağırlık vs. her haltı kaldırıyorum kendimi rahatça zorlayabiliyorum.

Ben 3.ay kontrolümde Barış Bey'e spora ne zaman başlayabilirim demiştim o da bana " Ooo geç kalmışsınız başlayabilirdiniz şimdiye kadar" demişti. Yani bana soracak olursan 1,5 ayı devir derim. Bağ doku oluşsun protez bünyeyi, bünye protezi bi kabul etsin alışsın en önemlisi sen alış. Tabi doktoruna sorarsan belki bu süreyi daha öne çekebilir. Ama kesinlikle 15 günün içindeyken ağır kaldırmanı önermiyorum! aman diyorum :)

kopy benim göğüsaltı ölçüm 70 cm . dokum çok az. senin kaçtı?
benim 83 cm omuzlarımda geniş ama çok büyük durmaz canım sana da sanmıyorm. 280 az olur ona eminim. ben büyük istemediğim halde şundan küçük olmazmış diyorum.
yaptırdığına deysin ideal olur bence 320. benim göğüslerim çok küçüktü. o yüzden doktor 320 den aşağı koyamam dedi. yarım limon diyorlar ya o kadardı. bence 320 yaptır.

bu arada 163 cm boyunda ve 51 kiloyum. yani iri yarı bişey değilim canım sadece omuzlarım geniş. belim ince olduğu halde büyük durmadı emin ol. ki daha küçülecek mi bilmiyorum. 320 yaptır pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…