• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileayyyyyyyyy ağlıcam yetişin dostlar en panil insan benim bu sitede sanırımmmmm:(

canım sakin ol ben bandajlarım alınmadan önce sanki bir seyler akıyormuş gibi hissetmiştim dedim galiba kanama gibi bişey oldu hemen Barış Bey i yani doktorumu aradım kendisi bir sorun olmadığını söyleyerek beni rahatlatmıştı.

Şu an senin hissettiğinin nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum hiçç panikleme bir problem yok şekerim zaten bandajlar açılınca anlayacaksın bunu. ;)

Aman sakin kendini yok yere strese sokma hiç bir problem olsa emin ol olduğun yerde duramazdın yanii bir sorun yok sadece pimpirik :))

oralettttt ağzını öpeyim dicem çok sapıkça olcak:D
bandajlarım açıldı ilk pansumanım yapıldı buğün maşallahhh cillop cillop olmuşlar:D:D:DD:
ayy nazar değmesin ama bnm göğüslerimde asimetri vardı çok çok hafiften biri aşağı biri yukarı doğru buğün doktorum onu halletmek için bandajı çapraz sardı çarşamba günü sporcu südyenime kawuşcam siz nasıl bişi aldınız?bana fotosunu atarmısnız?nerden aalcam kaç beden alcam ben?
oralet eklemedin mi beni msne yawruummmmm?

özgecım ben aydın gıbı bı koyde yasadıgım ıcın ancak bı yerde tek beden 90 buldum ama tam raahat oldu bana.nbb vardı sadce secme sansım olmadı vaalla..bulabılırsen arkası kopcalı al daha rahat olur ben bulamadım aydında..

taam meleim bulurum nbb den bende loyaya felan bakarım eğer kopçalı bulursam sana da alırım bana da 90 rahat rahat olur yaa.veya 85?sorarım doktora kaç alcam die...çok sıkıldım evde oturup durmaktan.kollarını kaldırabilio musun artık?

evet rahatım artık..canım ben ızmıre gelcegımde bakacam kendıme artık desteklılerı cope attım:)))

taam meleim bulurum nbb den bende loyaya felan bakarım eğer kopçalı bulursam sana da alırım bana da 90 rahat rahat olur yaa.veya 85?sorarım doktora kaç alcam die...çok sıkıldım evde oturup durmaktan.kollarını kaldırabilio musun artık?
özge doktor bana kom ten ve ayyıldızın özel isimleriyle verdi. ayyıldız spor diye geçiyor.ayyıldız aldım ben 44tl. 80 B cup tam doldu benim:) inanamıyorum valla alışamadım daha. istersen diğerlerinin isimlerine de bakıp vereyim sana.bu arada ben çok ağrı çekiyorum 4. günüm ama yeni yeni hareket ediyorum

KOPY MELEİM.ÇARŞAMBA AMELİYAT OLDUM AMA KOLLAR KALMIO ÖLE RAHAT RHAT...BENDE AYYILDIZI DÜŞÜNDÜM PAMUKLU SÜDYENLER DEDİM EN İYİSİ EVET İSİMELRİNİ WEİRSEN WE NERDE BULURUM ONU DA SÖLERSEN AŞKİTOM ÇOK İİ OLUR WERDİĞİM MİLYARLIK GÖĞÜSLERİME İİ BAKMAK İSTOM :d:d:d::d :) DELİYİM BEN YA GÖRMEMİŞİN Bİ SİLİKONU OLMUŞ ÇEKMİŞ PATLATMIŞ:d

delikafadulden o kdr yatırım yapıp paraları dökmüşken memelere o da arada göze batmıyodelikafadulden 2 tanesi 60 TL gbi bişe olması lzmdı sanki

ayyy inanmıyorum silikonlar takılmış ben kaldım offf kızlar gariplik varmı yani böle kabullenememe falan:)))) pişmanlık oldummu hiç

:)) az sabır yahuu :)) çıkar çıkar yakında uzanmışım sere serpe tatildeyimm :D şarkısını uygulamalı olarak söylersin bile ;))

Sayfa 39 daki yazımdan alıntı yapıyorum deniz konusuyla ilgili:

"Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında."

demişim. Senin doktorun 15.günde kontrole çağırabilir, benim periyodik cetvelim o şekildeydi bandajlar alındı 1.haftada sonra sırayla 15 gün, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kontroller belirlendi. Tabi acil durumlar dışında. ki öyle bir durum da oluşmadı :))

Sen benim sana verdiğim 15 günden sonra denize havuza girilebilir bilgisinden ziyade doktorcuğuna da soruver bakalım o senin durumunu bu tür ortamlara hazır bulabilecekmi. Onayı aldın mı tamamdır dostum.

portakallı oraletim benim randevu iptal oldu biliyosun tekrar alınca senle gitcem yoksa gitmem valla:))))
bide ne kadar oldu senin şimdi nasılsın iyimisin hoşmusun:))guclubacismile

KOPY MELEİM.ÇARŞAMBA AMELİYAT OLDUM AMA KOLLAR KALMIO ÖLE RAHAT RHAT...BENDE AYYILDIZI DÜŞÜNDÜM PAMUKLU SÜDYENLER DEDİM EN İYİSİ EVET İSİMELRİNİ WEİRSEN WE NERDE BULURUM ONU DA SÖLERSEN AŞKİTOM ÇOK İİ OLUR WERDİĞİM MİLYARLIK GÖĞÜSLERİME İİ BAKMAK İSTOM :d:d:d::d :) DELİYİM BEN YA GÖRMEMİŞİN Bİ SİLİKONU OLMUŞ ÇEKMİŞ PATLATMIŞ:d
ben de geçen salı oldum tatlım. sağ göğüs daha büyük duruyor demiştim ya indi şimdi daha iyi. ya bence sağ tarafta travmatik çalışmış. şimdi sağ tarafın ödemi daha fazla. morluk var ve kesinlikle düne kadar sağ kolumu kaldıramıyordum. bir de solu görsen her işi yaparım ya onla yüzerim bile. iyileşti gitti. yani bence bu ağrı ve iyileşme süreci senin ağrı eşiğin kadar doktorla da ilgili. neyse ki iyi durumdalar. bugün çok daha iyi. hala çok sertler ama seninkiler nasıl cnm.süper duruyorlar ama çok sert. büyüklüğü biraz azaldı tabi ama bence doğal durması daha önemli. bir de banyo yaptın mı ben saçımı yıkaadım.ya yaz günü hiç olmuyo böyle..canım bir de sana sütyenlerin ismini verecektim KOM SERENA. TEN LİNCERİK. AY YILDIZ SPOR. AVM lerde bulursun tatlım. görüşürüz

walla tatlım dün çıktı sargılarım.yıkandım.yoksa kokcaktım yani saçımı felan yıkamıştım ama tüm olarak yıkanmak gibisi yok :D sol göğsüm daha sert msajlara başladım ben sen de başladın mı masaja?nekadar zman yapıyorsun?giidp alcam sporcu sütyeni kom dan ...ykm de felan bulurum snaırım? ama morluk felan yok şükür ...kesinlikle doktor benim sol göğsümle bi baya oynamış:)

walla tatlım dün çıktı sargılarım.yıkandım.yoksa kokcaktım yani saçımı felan yıkamıştım ama tüm olarak yıkanmak gibisi yok :D sol göğsüm daha sert msajlara başladım ben sen de başladın mı masaja?nekadar zman yapıyorsun?giidp alcam sporcu sütyeni kom dan ...ykm de felan bulurum snaırım? ama morluk felan yok şükür ...kesinlikle doktor benim sol göğsümle bi baya oynamış:)

benim de sağla cnm sol temiz:) masaja başlamadım ya erken değil mi daha dikiş yerleri acımıyor mu hiç denemedim ama.. 2 hafta dolsun demişti doktor başlayım o zaman. bir de kapsül çıkmasın Allah korusun başımabilmiyorumkismile ya canım şu an sol benim ideal tam istediğim gibi daha küçülür diye çok korkuyorum. yani şu an muhteşemler bana göre. seninkiler küçüldü mü? her bşeye rağmen hayatımın kararıydı :lepi: baktıkça nazarım değecek diye korkuyorum valla

kopy masaja 1 hafta bıttıkten sonra baslattı benım doktorum ve dusenlı yapmassan kapsul olusur protesı gerer ve protes dusgun durmaz bırı anyaya bırı konyaya bakar yanı..o yusden ıhmal etme..ben gunde 3 kere 2 dak yapıyorum..aklıma geldıkce yıne bunların dısında masaj yapıyorum..sakın ıhmal etme..dıkıslerın oldugu yere fazla bastırmassın yavas yavas yaparsın

portakallı oraletim benim randevu iptal oldu biliyosun tekrar alınca senle gitcem yoksa gitmem valla:))))
bide ne kadar oldu senin şimdi nasılsın iyimisin hoşmusun:))guclubacismile

Selam canım bana sitede olup biten mail olarak geliyor rahatlığıyla girmiyordum bi de ne göreyim forum sayfam almış yürümüş :D onun için gecikmiş bir özürr kızlarr..

randevun iptal olduydu evet ama ne zamana alacaksın şekerim ağustosa al çıkalım gidelim :D sonra ben ameliyattan çıkmış olucam gerçi pansuman şu bu için gideceğim zaten ama denk getirmek güç olabilir.

haberleşelim tatlım :)

ben çok iyiyim ya öyle böyle değil hala evrim geçiriyorlar günden güne gözümde daha da büyüyolar sanki :D gece uyanıyorum bazen düz yatarken bi bakıyorum muazzam bir çıkıntı var göğüslerimde diyorum acaba sutyenle mi yattım bakıyorum yok D: daha bi keyifli uyuyorum ya açıkçası ben hala kendimi rüyada gibi hissediyorum.

Darısı başına diyorum başka da bir şey demiyorum dostum ! :)

hadi hayırlı olsun hatunum görüntü net mi artık :D hem ses hem görüntü oturmuş oldu :)))

o kadar stres yaptığına değecek bisey var mıymış şekerim :)

Şimdi ben iyiyim diyip kollarını ani hareketlerden ve ağır kaldırmaktan vs. uzak tutuyosun yine de. evet iyisin ama zorlamaya gelmez. bu arada asimetri ayarı için göğüslerinden biriyle daha fazla uğraşıldığı için biri biraz daha geç iyileşecek. Benim de asimetri sorunum varmış doktor diyene kadar farkında değildim o kadar küçüklerdi ki bakmak bile istemiyodum :D benim de sol göğsüm daha geç iyileşti. geçer bu da yakında tatilden yazarsın bizlere :))

kopy masaja 1 hafta bıttıkten sonra baslattı benım doktorum ve dusenlı yapmassan kapsul olusur protesı gerer ve protes dusgun durmaz bırı anyaya bırı konyaya bakar yanı..o yusden ıhmal etme..ben gunde 3 kere 2 dak yapıyorum..aklıma geldıkce yıne bunların dısında masaj yapıyorum..sakın ıhmal etme..dıkıslerın oldugu yere fazla bastırmassın yavas yavas yaparsın

canım sana da hayırlı olsun diye yazmışmıydım uzun zamandır girmiyordum yazmadıysam affola :nazar: bu da kabul ola :))

Barış Bey bana 15.günden sonra üzerine de yatabilirsin demişti. ben öyle bir alışkanlığım yok yatmam demiştim masaj niyetine bazı hastalarıma öneriyorum demiş idi. Eğer senin doktorunda önerirse uygula önermezse uygulama tabi :) masaja ve krem jel artık izler için ne önerildiyse kullanmaya devam aksatmak yok. Özellikle duşta masaj yapın sıcak suda kendinden geçmiş yumuşacık oluyorlar dokunmak çok farklı ve güzel bir duygu yaratıyor :D

canım sana da hayırlı olsun diye yazmışmıydım uzun zamandır girmiyordum yazmadıysam affola :nazar: bu da kabul ola :))

Barış Bey bana 15.günden sonra üzerine de yatabilirsin demişti. ben öyle bir alışkanlığım yok yatmam demiştim masaj niyetine bazı hastalarıma öneriyorum demiş idi. Eğer senin doktorunda önerirse uygula önermezse uygulama tabi :) masaja ve krem jel artık izler için ne önerildiyse kullanmaya devam aksatmak yok. Özellikle duşta masaj yapın sıcak suda kendinden geçmiş yumuşacık oluyorlar dokunmak çok farklı ve güzel bir duygu yaratıyor :D
oraletcm ya seni tanıyor gibym yani gönül koydum nerde diye aah :) hatta ameliyattan sonra sana ve br ki arkadaşa teşekkür atmıştım. neyse geldin ya canım teşekkür ederm. ben özel msg atmadım hç atablyor muyum onu da bilmyorum mailini atar mısın cnm

Back