• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

kopy masaja 1 hafta bıttıkten sonra baslattı benım doktorum ve dusenlı yapmassan kapsul olusur protesı gerer ve protes dusgun durmaz bırı anyaya bırı konyaya bakar yanı..o yusden ıhmal etme..ben gunde 3 kere 2 dak yapıyorum..aklıma geldıkce yıne bunların dısında masaj yapıyorum..sakın ıhmal etme..dıkıslerın oldugu yere fazla bastırmassın yavas yavas yaparsın
sağol cnm doktoru aradım bugün başlayablirsn ded o da.
gizeml sen yaptıralı kaç gün oldu küçüldüler mi bayağ

Oralet Selam bende Barış Beyden dün randevumu aldım 3 Ağustos saat 16:00 da görüşücem. Bakalım hayırlısı mesajlarınızı uzun bir tatilden döndüm ancak bugün okuyabildim herşeyin yolunda olduğuna sevindim

Canım ya sen görüşmeye geldiğinde ameliyat için gün belirlemeden mi döndün ?? Hepte yazıyorum ameliyatlarda son 1 haftaya kadar net tarih sayılmıyor. Son hafta arıyorlar bir değişiklik var mı diye. Onaylarsan yazıyorlar onaylamazsan ya yeni tarih veriyorlar ya da listeden adını çiziyorlar. Ben mesela 1 Eylül için aldım günümü şu an bir olumsuzluk yok ama olursa hiç değilse kafamda odaklandığım bir gün var :)

Bi de canını sıkma dediğin gibi vardır bir hayır hem 320 cc gelmiş olur. Hem Barış Bey de dinlenmiş olur daha özene bezene yapar :)) Buna hiç şüphem yok zaten. Hem Ağustos sıcağını da çekmemiş olursun. Hiçç moralini bozma ;)

oraletcm ya seni tanıyor gibym yani gönül koydum nerde diye aah :) hatta ameliyattan sonra sana ve br ki arkadaşa teşekkür atmıştım. neyse geldin ya canım teşekkür ederm. ben özel msg atmadım hç atablyor muyum onu da bilmyorum mailini atar mısın cnm

tabi yahu tanışıyoruz bir yerlerden :)) konuşmuşluğumuz var yani hatırlıyorum nickini ;)

valla tamamen KK maillerinden kaynaklanan bir iletişimsizlik. Şu maillere bile tesadüfi bakıyorum neyse şekerim sen çıktın istediğin şekle kavuştun ya gerisi mühim değil ee konuyu başa sarmak gibi olacak ama kime, hangi yöntemle, kaç cc bir de yuvarlak - damla ne taktırtdın bakalım ??

o kadar araştırmadan sonra neye karar kıldın merak ettim doğrusu :) öpüyorum ;)

Oralet Selam bende Barış Beyden dün randevumu aldım 3 Ağustos saat 16:00 da görüşücem. Bakalım hayırlısı mesajlarınızı uzun bir tatilden döndüm ancak bugün okuyabildim herşeyin yolunda olduğuna sevindim

Dostum tarih süper :) keşke benim ameliyat tarihimde o gün olaydı geriye say say geçmiyor günler yahu :))

İyi yakın tarihe almışsın vallahi billahi çok sevindim tatil de yapmışsın oh oh :))

tabi yahu tanışıyoruz bir yerlerden :)) konuşmuşluğumuz var yani hatırlıyorum nickini ;)

valla tamamen KK maillerinden kaynaklanan bir iletişimsizlik. Şu maillere bile tesadüfi bakıyorum neyse şekerim sen çıktın istediğin şekle kavuştun ya gerisi mühim değil ee konuyu başa sarmak gibi olacak ama kime, hangi yöntemle, kaç cc bir de yuvarlak - damla ne taktırtdın bakalım ??

o kadar araştırmadan sonra neye karar kıldın merak ettim doğrusu :) öpüyorum ;)
canı 300 iye tutturmuştu ya doktor 320 yaptı göğüsaltıkesisi high pr. yuvarlak oraletcim iyiki 300 olmamiş gözümmü alışti ne küçüldü bunlar 12gün oldu daha küçülür mü ya..çok süperler şu an :nazar:

canım sana da hayırlı olsun diye yazmışmıydım uzun zamandır girmiyordum yazmadıysam affola :nazar: bu da kabul ola :))

Barış Bey bana 15.günden sonra üzerine de yatabilirsin demişti. ben öyle bir alışkanlığım yok yatmam demiştim masaj niyetine bazı hastalarıma öneriyorum demiş idi. Eğer senin doktorunda önerirse uygula önermezse uygulama tabi :) masaja ve krem jel artık izler için ne önerildiyse kullanmaya devam aksatmak yok. Özellikle duşta masaj yapın sıcak suda kendinden geçmiş yumuşacık oluyorlar dokunmak çok farklı ve güzel bir duygu yaratıyor :D

canım tesekkur ederım valla desteksız kullanmak cok guselll bı duygu :))

canım ameliyattan sonra göğüslerinde iz kaldı mı peki , göze rahatsızlık verici ?
yani çok bariz belli oluo mu ??

canım ameliyattan sonra göğüslerinde iz kaldı mı peki , göze rahatsızlık verici ?

valla ben amelıyat olalı daha 3 hafta oldu canım..ızlerım cok ınce bı cızgı seklınde.ve Contractubex kremı kullanmayı dusunuyorum ama once doktoruma soracam..bı arkadasımda hıc ız kalmadı kı dıkıslerı estetık dıkıs olmamasına ragmen gunde 4 kez masaj seklınde uygulamayla..

valla ben amelıyat olalı daha 3 hafta oldu canım..ızlerım cok ınce bı cızgı seklınde.ve Contractubex kremı kullanmayı dusunuyorum ama once doktoruma soracam..bı arkadasımda hıc ız kalmadı kı dıkıslerı estetık dıkıs olmamasına ragmen gunde 4 kez masaj seklınde uygulamayla..

anladım hayatım,seninki göğüs büyütmeydi dimi bilmiyorumkismile
hayırlı olsun bu arada , ayrıca geçmiş olsun güle güle kullan cnm bnm adına cok sevindim opuyorumnanaktan

anladım hayatım,seninki göğüs büyütmeydi dimi bilmiyorumkismile
hayırlı olsun bu arada , ayrıca geçmiş olsun güle güle kullan cnm bnm adına cok sevindim opuyorumnanaktan

evet canım benım gogus buyutmeydı..cok tesekkur ederım..sen ne yaptırmay dusunuyosun canım?

canı 300 iye tutturmuştu ya doktor 320 yaptı göğüsaltıkesisi high pr. yuvarlak oraletcim iyiki 300 olmamiş gözümmü alışti ne küçüldü bunlar 12gün oldu daha küçülür mü ya..çok süperler şu an :nazar:[/QUOT

:nazar: :)

yok yahu küçülme olmaz şişlik azalır hem şişler azalınca yumuşayacak, yumuşayıncada daha güzel göğüs gibi duracak şimdi böyle gergin gibi duruyordur o yapay görüntü bir süre sonra daha doğal olacak :) hem yüksek profil olması da iyi diğer profillerden daha büyük oluyor ;) dediğim gibi küçülme olmayacak sadece şişlikler inecek 3 -6 - 12 aylardaki değişim sürecini izle doktorun muhtemelen bu kontrol dönemlerinde resimlerini çekecektir aradaki farkı göreceksin. Günden güne daha da güzelleşecekler ;)

canım tesekkur ederım valla desteksız kullanmak cok guselll bı duygu :))

dimi yahu valla büyük rahatlık hatta en büyük rahatlık benim tatillerimde kabusumdu bir şey giyecek oluyorum arkadan kopçası görünür, yok askısı bela yok takmasan bu kez dümdüz elbise bir şeye benzemez ne belaydı anlatamam ama şimdi sefasını sürüyorum :)
bir de şu göğüs uçlarım belli olmasa hiç bi kıyafetimin altına çamaşır giymiycem :D

Sibel Can gibi dolanacam ortalıkta :D:D

ameliyatları üç ayrı yerden yapabiliyorlar, koltuk altı, meme ucu ve göğüs altı.

benim kas zarı altı yöntemi olmuştu bu yöntemde ya meme ucu yada göğüs altından kesi yapılarak protez yerleştirilebiliyor. meme ucunda çok iz kalmıyor fakat süt bezleri en iyi ameliyatta bile az da olsa zarar görüyor. Ve uçtaki hissiyat azalmış oluyor.

Uzun lafın kısası meme altı izi daha zor geçen bir bölge benim de oradan oldu tam çamaşır hizasına geliyor hatta az üstüne o yüzden çamaşırsızken pek dikkat çekmiyor krem kullanıyorum (şubatta ameliyat olmuştum) ama daha iyileşmesine var. genelde 1 seneyi bulurmuş öyle diyorlar. İz konusunda takıntım hiç yok nasıl olsa bir çözüm bulunur diye düşünüyorum :)

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun sonra hayırlı olsun diyorum yerimseniben
bir kaç sorum olucak benim , yaş sınırı varmı bilmiyorum ben bu ay sonu 18imi doldurucam ama yok denicek kadar ufak göğüslere ( sahibim bile diyemiyorum ) kaç senedir büyür yaşım küçük vs. diye bekledim ama bu saatten sonra büyürse bile istediğim gibi olamaz bende bu sene uni. ye gideceğim için eğer estetik olucaksam gitmeden once olmalıyım diye düşündüm sonucta yeni insanlarla tanısıyosun ve estetik oldugunu bilmek zorunda değiller..
ama bu iki ay içinde doktorla hem görüşüp ameliyat tarihini alıp olduktan sonra bir de iyileşme sürecini atlatabilecekmiyim görüştüğüm doktor içime sinicekmi henüz araştırma aşamasındayım hemen randevu alabilicekmiyim..
bu konu başlığını açan arkadaşımın istanbulda olması dikkatimi cekti o yüzden buraya yazdım ve suan memnun olduğunu söylemişsin alakasız olduysa kusura bakma mirmirmirmir ama biran once olsun istiyorum senin iyileşip ayağa kalkma sürecin ne kadar sürdü yani ben bu ay sonu gibi olsam eylülde okula gidebilicek durumda olurmuyum ve doktorundan memnun kaldınmı muaynehanesi nerede ne zaman randevu almalıyım yoğunmu yani.. ve ne kadara maloldu tam olarak teşekkür ederim.. (önceki sayfalarda yazdıysan tam olarak okuyamadım kusura bakma o yüzden)

evet canım benım gogus buyutmeydı..cok tesekkur ederım..sen ne yaptırmay dusunuyosun canım?

yok tatlım ben değilde Allah nasip ederse teyzemin kızı 1 ay içinde ameliyat olck onunki göğüs kücültme ama .. Adnan Menderes'e olck sanırım :delphin: 9 eylülde... onlarda arastırdılar bayag umarım iidir. :delphin:
cnm ben böyle ameliyatları daha iyi ve gerekli buluyorum acıkcası burun estetiğine karsıyım :1closedeyes:

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun sonra hayırlı olsun diyorum yerimseniben
bir kaç sorum olucak benim , yaş sınırı varmı bilmiyorum ben bu ay sonu 18imi doldurucam ama yok denicek kadar ufak göğüslere ( sahibim bile diyemiyorum ) kaç senedir büyür yaşım küçük vs. diye bekledim ama bu saatten sonra büyürse bile istediğim gibi olamaz bende bu sene uni. ye gideceğim için eğer estetik olucaksam gitmeden once olmalıyım diye düşündüm sonucta yeni insanlarla tanısıyosun ve estetik oldugunu bilmek zorunda değiller..
ama bu iki ay içinde doktorla hem görüşüp ameliyat tarihini alıp olduktan sonra bir de iyileşme sürecini atlatabilecekmiyim görüştüğüm doktor içime sinicekmi henüz araştırma aşamasındayım hemen randevu alabilicekmiyim..
bu konu başlığını açan arkadaşımın istanbulda olması dikkatimi cekti o yüzden buraya yazdım ve suan memnun olduğunu söylemişsin alakasız olduysa kusura bakma mirmirmirmir ama biran once olsun istiyorum senin iyileşip ayağa kalkma sürecin ne kadar sürdü yani ben bu ay sonu gibi olsam eylülde okula gidebilicek durumda olurmuyum ve doktorundan memnun kaldınmı muaynehanesi nerede ne zaman randevu almalıyım yoğunmu yani.. ve ne kadara maloldu tam olarak teşekkür ederim.. (önceki sayfalarda yazdıysan tam olarak okuyamadım kusura bakma o yüzden)

Genç dostum öncelikle sanada merhaba :)

Yahu şu küçük göğüsler ne büyük kanayan yaradır arkadaş ne büyük psikolojik sorundur. Öncelikle sana şunu diyeyim erken yaşta bir şeyler yapmaya çalışmana sevindim. Bana sorarsan 18 yaşında gelişimin tam bitmiş sayılmaz aslında ama göğüslerin şu vakitten sonra daha da bir anda kocaman da olmaz bu da bir gerçek. Bana soracak olursan ki sormuşşsun :) sen bugün ameliyat olsan eylüle zımba gibi okuluna gidersin. Fakat şöyle bir durum var cancağızım kafanda bir doktor belirleyip yada doktorlar belirleyip görüşmeye gideceksin, fikir alacaksın isteklerini ileteceksin sonrasında bir ameliyat günü alıp operasyona gün sayacaksın. Şimdi pat diye randevu alamazsın hadi aldın ameliyat için senin istediğin tarihle doktorun uygun olduğu tarih uyuşmayabilir. Yo hani uyuşursa cuk olur ama ben bile randevudan çıkar çıkmaz ameliyat tarihi almıştım, Ocak 11 miydi 10 muydu neydi görüşmeye gittim 3 marta ameliyat tarihi verdiler şansıma biri ameliyatını erteledi de 25 şubatta 1 hafta ameliyatımı oldum.

mesela benim sıkıntım bu ameliyatımı bilmeyen fakat eski halimi bilen insanlarla bir araya gelirken daha dikkat çekmeyen kıyafetler giyiyorum özellikle üniversite arkadaşlarımla birlikteyken çünkü birine açıklasan hepsi duyacak :) bunu da istemeyince ya ortamlardan ayrı uzak kalıyorum ya da bu yaz sıcağında daha usturuplu giyinecem diye kırk takla atıyorum :( o yüzden diyelim bu sene olamadın göğüslerinle çok fazla ön planda durma:D sonra çaktırmadan operasyondan geçersin orijinal anadan doğma hep öyleymiş gibi yaşamaya devam edersin tatlım :)

eğer kas zarı altı yöntemini düşünür isenn 15.günde gayet kendini iyi hissedersin tabi yormamaya gayret göstermen gerekir. zaten okulun ilk haftaları pek ders olmaz ağır kaldırmaman da gerekir.

canım alakasız olur mu tam da yerine yazmışsın ben perşembe ameliyat oldum pazartesi işe başladım yani izin kullanma ihtiyacı hissetmedim zaten günden güne hızla iyileşiyorsun 15.günde daha iyiydim 1.ayda ameliyat olduğumu unutmuştum 3.ayda ya sahi bunlar estetik miydi yoksa doğuştan var mıydı diyordum 5 aya mı ne girdim şimdi yani saymayı bile bıraktım görenlerden şimdiye kadar ay estetik mi bu ayol diyenine de rastlamadım maşallah ne güzel şu bu diyorlar anneminde böyle büyük ona çekmişim diyorum :D

şimdi şekerim daha önceki sayfalarımda yazdım tabiki ama yine yazarım ben Okmeydanı Memorial Hastanesinde Op.Dr. Barış Çakır'a (ki ben ona sihirbaz diyorum parmak uçlarında bir sihir gizli yoksa mutlu olmak bu kadar kolay olmazdı benim için) ameliyat oldum. Kendisi tam bir profesyonel yaptığı işi hastasının mutluluğuyla odaklandırıyor. Bana 5.000,00 TL ye malolmuştu. (Herşey dahil yeme içme şu bu hastaneye eksra bir şey ödemedim bunun dışında) 1 gece hastanede kalıyorsun ertesi gün taburcusun. Duruma göre 3.gün olmuştu benim direnlerim alındı, 1 hafta sonra bandajlarım alındı banyo yapmaya başladım ve izler için krem kullanmaya başladım. Sonra yumuşama süreci başladı. Bu süreçte özellikle ilk bir hafta daha ağır oluyorsun hareketlerinde daha yavaş yürüyorsun vs. sebebi de anesteziden çıkmış oluyorsun e haliyle vucut kendini toparlamaya çalışıyor özellikle kollarına aşırı yüklenmemen gerekiyor. Benim canım çok tatlı olduğu için ben elimi soğuk sudan sıcak suya bile sokmadım :)

Randevu almak için bence acele etmelisin çünkü evdeki hesap çarşıya uymaz hep söylüyorum. Randevunuzu alın aksilik mi çıktı arar iptale dersiniz yahu:) Bu kaddar basit. Sen al randevunu sonuçta oturup çay kahve içip soru-cevap şeklinde bir görüşme basit. Hiç büyütecek bir şey yok. Sen sorularını ve isteklerini iletiyorsun, olabilecek yöntemleri ve cevapları birinci ağızdan alıyorsun ve sonrasında arkadaş ben bu ameliyatı olurum yada hayatta içime sinmedi aklıma yatmadı diyip bir karara varmış oluyorsun.

Görüşmeye gitmekte bir çekincen olmasın zaten ücrette almıyor Barış Bey, gidersin konuşursun o yaydığı muazzam + pozitif enerjiden yararlanırsın sonra dilersen başka doktorlara da gidersin karar verirsin. Sen aklındaki doktorları nette ara, randevunu al bi güzel sonra görüş ondan sonra yine görüşelim yada soracağın bir şey olursa yine yaz yine görüşelim ;)

oralet bende seninle aynı teknikle ameliyat oldum bugün 19. günüm öğrenmek istediğim göğüslerde küçülme ne kadar sürede tamamlanıyor artık ödem kalmadı sence bu son görüntü kalıcı olanmıdır sevgiler...

Back