eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileayyyyyyyyy ağlıcam yetişin dostlar en panil insan benim bu sitede sanırımmmmm
özge doktor bana kom ten ve ayyıldızın özel isimleriyle verdi. ayyıldız spor diye geçiyor.ayyıldız aldım ben 44tl. 80 B cup tam doldu benim:) inanamıyorum valla alışamadım daha. istersen diğerlerinin isimlerine de bakıp vereyim sana.bu arada ben çok ağrı çekiyorum 4. günüm ama yeni yeni hareket ediyorumtaam meleim bulurum nbb den bende loyaya felan bakarım eğer kopçalı bulursam sana da alırım bana da 90 rahat rahat olur yaa.veya 85?sorarım doktora kaç alcam die...çok sıkıldım evde oturup durmaktan.kollarını kaldırabilio musun artık?
:)) az sabır yahuu :)) çıkar çıkar yakında uzanmışım sere serpe tatildeyimmşarkısını uygulamalı olarak söylersin bile )
Sayfa 39 daki yazımdan alıntı yapıyorum deniz konusuyla ilgili:
"Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında."
demişim. Senin doktorun 15.günde kontrole çağırabilir, benim periyodik cetvelim o şekildeydi bandajlar alındı 1.haftada sonra sırayla 15 gün, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kontroller belirlendi. Tabi acil durumlar dışında. ki öyle bir durum da oluşmadı :))
Sen benim sana verdiğim 15 günden sonra denize havuza girilebilir bilgisinden ziyade doktorcuğuna da soruver bakalım o senin durumunu bu tür ortamlara hazır bulabilecekmi. Onayı aldın mı tamamdır dostum.
ben de geçen salı oldum tatlım. sağ göğüs daha büyük duruyor demiştim ya indi şimdi daha iyi. ya bence sağ tarafta travmatik çalışmış. şimdi sağ tarafın ödemi daha fazla. morluk var ve kesinlikle düne kadar sağ kolumu kaldıramıyordum. bir de solu görsen her işi yaparım ya onla yüzerim bile. iyileşti gitti. yani bence bu ağrı ve iyileşme süreci senin ağrı eşiğin kadar doktorla da ilgili. neyse ki iyi durumdalar. bugün çok daha iyi. hala çok sertler ama seninkiler nasıl cnm.süper duruyorlar ama çok sert. büyüklüğü biraz azaldı tabi ama bence doğal durması daha önemli. bir de banyo yaptın mı ben saçımı yıkaadım.ya yaz günü hiç olmuyo böyle..canım bir de sana sütyenlerin ismini verecektim KOM SERENA. TEN LİNCERİK. AY YILDIZ SPOR. AVM lerde bulursun tatlım. görüşürüzKOPY MELEİM.ÇARŞAMBA AMELİYAT OLDUM AMA KOLLAR KALMIO ÖLE RAHAT RHAT...BENDE AYYILDIZI DÜŞÜNDÜM PAMUKLU SÜDYENLER DEDİM EN İYİSİ EVET İSİMELRİNİ WEİRSEN WE NERDE BULURUM ONU DA SÖLERSEN AŞKİTOM ÇOK İİ OLUR WERDİĞİM MİLYARLIK GÖĞÜSLERİME İİ BAKMAK İSTOM :d:d:d::d :) DELİYİM BEN YA GÖRMEMİŞİN Bİ SİLİKONU OLMUŞ ÇEKMİŞ PATLATMIŞ:d
walla tatlım dün çıktı sargılarım.yıkandım.yoksa kokcaktım yani saçımı felan yıkamıştım ama tüm olarak yıkanmak gibisi yoksol göğsüm daha sert msajlara başladım ben sen de başladın mı masaja?nekadar zman yapıyorsun?giidp alcam sporcu sütyeni kom dan ...ykm de felan bulurum snaırım? ama morluk felan yok şükür ...kesinlikle doktor benim sol göğsümle bi baya oynamış:)
portakallı oraletim benim randevu iptal oldu biliyosun tekrar alınca senle gitcem yoksa gitmem valla:))))
bide ne kadar oldu senin şimdi nasılsın iyimisin hoşmusun:))guclubacismile
walla tatlım dün çıktı sargılarım.yıkandım.yoksa kokcaktım yani saçımı felan yıkamıştım ama tüm olarak yıkanmak gibisi yoksol göğsüm daha sert msajlara başladım ben sen de başladın mı masaja?nekadar zman yapıyorsun?giidp alcam sporcu sütyeni kom dan ...ykm de felan bulurum snaırım? ama morluk felan yok şükür ...kesinlikle doktor benim sol göğsümle bi baya oynamış:)
kopy masaja 1 hafta bıttıkten sonra baslattı benım doktorum ve dusenlı yapmassan kapsul olusur protesı gerer ve protes dusgun durmaz bırı anyaya bırı konyaya bakar yanı..o yusden ıhmal etme..ben gunde 3 kere 2 dak yapıyorum..aklıma geldıkce yıne bunların dısında masaj yapıyorum..sakın ıhmal etme..dıkıslerın oldugu yere fazla bastırmassın yavas yavas yaparsın
oraletcm ya seni tanıyor gibym yani gönül koydum nerde diye aah :) hatta ameliyattan sonra sana ve br ki arkadaşa teşekkür atmıştım. neyse geldin ya canım teşekkür ederm. ben özel msg atmadım hç atablyor muyum onu da bilmyorum mailini atar mısın cnmcanım sana da hayırlı olsun diye yazmışmıydım uzun zamandır girmiyordum yazmadıysam affolabu da kabul ola :))
Barış Bey bana 15.günden sonra üzerine de yatabilirsin demişti. ben öyle bir alışkanlığım yok yatmam demiştim masaj niyetine bazı hastalarıma öneriyorum demiş idi. Eğer senin doktorunda önerirse uygula önermezse uygulama tabi :) masaja ve krem jel artık izler için ne önerildiyse kullanmaya devam aksatmak yok. Özellikle duşta masaj yapın sıcak suda kendinden geçmiş yumuşacık oluyorlar dokunmak çok farklı ve güzel bir duygu yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?