• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

yemin ederimmmm uyuyamıyorummm:D çok mutluyum :D bu göğüslerine silikon taktıran bütün forum kızları toplanıp da bi çay felan mı içsek acaba:D yoksa güsellikten çok mu dikkat çekeriz? anaa hepsinin göğsü taaşşşşş:D:D:D:D:D arkadaşlar kafayı yedim valla hayallerim gerçek oluoo ... sizler yanımd aolun yeter ;)

cok tş ederım canım.ögrenmek istedıgım bunlardı.güle güle kullan.darısı basıma artık.:Saruboceq:
burun ameliyatı demıssnde arkadasım yaptırmıstı ordan bılıyorum bandaslar baya kalmıstı yuzunde.sonra morluklar falan.işe dönuceksen önce bunları doktorla gorus canım.inş ondada bekledıgın mutlu sonu alırsın.cesaretınden dolayıda tebrık ederımkaydirigubbakcemile5

Sağol dostum önerilerin için.. :)

Ama inan bandajlarla bayramda el öpmeye bile giderim :D yani 15-20 gün öyle gezmişim pek önemsemem ben sonrasını düşünüyorum :D

bu rahatlık nereden geliyor inan bende bilmiyorum, sadece doktoruma çok güveniyorum bundan olsa gerek.. Kesinlikle bu :)

yemin ederimmmm uyuyamıyorummm:D çok mutluyum :D bu göğüslerine silikon taktıran bütün forum kızları toplanıp da bi çay felan mı içsek acaba:D yoksa güsellikten çok mu dikkat çekeriz? anaa hepsinin göğsü taaşşşşş:D:D:D:D:D arkadaşlar kafayı yedim valla hayallerim gerçek oluoo ... sizler yanımd aolun yeter ;)

:)) şekerim şu saatlerde muhtemelen odanda istirahatte olacaksın. Sen kendine gel iyi ol kadeh bile tokuştururuz :)) Kalbim seninle taşş bebek :)) :nazar: hayırlı uğurlu olsun :)

iki güne kalmaz yazarsın zaten cevap artık dinleriz nasıl geçtiğini öpüyorum :))

:)) şekerim şu saatlerde muhtemelen odanda istirahatte olacaksın. Sen kendine gel iyi ol kadeh bile tokuştururuz :)) Kalbim seninle taşş bebek :)) :nazar: hayırlı uğurlu olsun :)

iki güne kalmaz yazarsın zaten cevap artık dinleriz nasıl geçtiğini öpüyorum :))

oralet meraba bayadır giremedim sayfaya iş yerinden paramı almayı bekliyorum sonra barış beyle görüşcem inşallah.. ama sana bişeler sormam lazım:)) öncelikle sıcaklarda bu ameliyatı olmak çok zor olur mu?? bikiniyle izler görünür mü ki güneşe maruz kalırsa izlerin silinmesi de zor olur mu?? bi de bi yaklaşık bir hafta sonra evlerinde kaldığım insanlar anlayabilir mi? söylemek istemiyorum da

oralet meraba bayadır giremedim sayfaya iş yerinden paramı almayı bekliyorum sonra barış beyle görüşcem inşallah.. ama sana bişeler sormam lazım:)) öncelikle sıcaklarda bu ameliyatı olmak çok zor olur mu?? bikiniyle izler görünür mü ki güneşe maruz kalırsa izlerin silinmesi de zor olur mu?? bi de bi yaklaşık bir hafta sonra evlerinde kaldığım insanlar anlayabilir mi? söylemek istemiyorum da

sela canım

hadi bakalım görüşebilirsin umarım :)

ben ameliyatımı şubat ayında olmuştum o yüzden sıcaklarda nasıl olur bilemem ama okuduklarım çokta zor olmadığını gösteriyor hani ne olur, bandajlanacağın için bu sıcaklarda o biraz sıkıntı olabilir gerçi onlarda pek problem değil bana göre :D yazın yaptıranların yorumlarını almak lazım canım :) bir de sen zaten görüşmeye gideceksin karar vereceksin sonra ameliyat tarıhı alacaksın sen şu koşullarda zaten yazı geçirirsin bence şimdiden randevunu al görüşmeye git eğer karar verirsen ameliyatı paranı alacağın zamana denk getirmeye çalışırsın, yoksa evdeki hesap çarşıya uymaz. Barış Bey Ağustos ayında yurdışına konferansa davetli ingilizce konuşma yapacağını söylemişti. O yüzden oturup çay kahve içip konuşacağın bir gün belirle bir de dolgusuz çamaşırla git ilk görüşmeye. Ne ebatta olacağını anlasın ki ona göre şu kadar koyarız diyebilsin :)
Benim meme altından oldu ameliyatım plaj sezonunu açtım h.sonları kaçıyorum ki bikinim uffacık :D izlerden çok göğüslerim açılmasın diye çabalıyorum :))
bir de benim yumuşamaya da başlayınca ilk günlere göre şekil olarak daha da oturdu ve göğüs altı çizgim oluştu izler de tam burada kaldı. İzler görünmüyor ama ben bol koruyucu krem kullanıyorum yine de çünkü güneş izleri kalıcılaştırır o kadar korumuşum bu dönem daha da dikkat etmem lazım sereserpe güneşlenmemem lazım :))) gerçi öyle hayallerim yokta süresinin uzamasından çok kalıcı olarak çakılıp kalması fena olur :)
izlerin iyileşme süreci 1 yılı buluyor yada korumaya göre silikleşmesi diyeyim.
son soruna gelince eğer direnler olursa anlaşılabilir, Bandajlar açılana kadar aşağı yukarı en fazla 1 hafta sürer açıldıktan sen sporcu sütyeni giydikten sonra kimse anlamaz. fakat bandajlar varken haliyle göğüslerine bir ağırlık binmiş oluyor alışık olmadığın için ilk zamanlar ağır bile geliyor, sonra sonra vucut kabulleniyor sen alışıyorsun ya ben doğduğumdan beri vardı bunlar diyrosun :)) 1 hafta sonra kimse anlamaz ama sen yine de kendini pek yormamalısın o yüzden belim tutuldu bahanesini kullanabilrsin ben bunu kullanmıştım. İlk günler yatıp kalkarken biri mutlaka destek olsun sana kendini hiçç yorma iyileşme sürecini hızlandırmış olursun.
böyle işte canım.

ben geldiiimmmmmmmm....sizleri çok özledim.balonalrımı şişirp mutlulukla ewime giridm:Ddoktorum 350 cc taktı.we hiç ağrı ateş çekmedim.kızlar çok mutluyu ama tek zor yanı yatmaktan popom ve sırtım ağrıo.ayrıca anesteziden biras geç uyandı kahkaha atarak bayılmışım gülümseyrek uyanmışım öle dio doktor:D napıosunuz bakalım artık bnde sizlerleeeeyiiimmm :D ama bu kollarımı ne zman hawaya kaldırabilcem çok acıolar doğrusu daha dün ameliyat oldum... ama sizlere yazmak için can atıodum :D

ben geldiiimmmmmmmm....sizleri çok özledim.balonalrımı şişirp mutlulukla ewime giridm:Ddoktorum 350 cc taktı.we hiç ağrı ateş çekmedim.kızlar çok mutluyu ama tek zor yanı yatmaktan popom ve sırtım ağrıo.ayrıca anesteziden biras geç uyandı kahkaha atarak bayılmışım gülümseyrek uyanmışım öle dio doktor:D napıosunuz bakalım artık bnde sizlerleeeeyiiimmm :D ama bu kollarımı ne zman hawaya kaldırabilcem çok acıolar doğrusu daha dün ameliyat oldum... ama sizlere yazmak için can atıodum :D

hay maşşallah diyorum :nazar: :)))

sırt popo ve ağrısı bi müddet çekersin ama sonra eskisinden de canlı olursun :)) hadi gözün aydın ne diyeyim Allah kavuşturdu :D

sende benim gibi güle oynaya girip çıkanlardan oldun bak hatta senin kahkahası daha bi bol geçmiş inan çok sevindim.

Ya şekerim söylemiş miydin sen? Ameliyatını kime oldun bir de kas zarı altıydı dimi. Nereden koydular ve damla mı yuvarlak mı ?? E hadi artık top sende yoksa toplar mı demeliydim :)))
Direnlerin alınınca kollarını havaya da rahatlıkla kaldırabileceksin yarın olmadı öbürsü gün kaldırırsın canım :)
kaydirigubbakcemile2

CANIMMM BANA KAS ZARI ALTI (dual plane) UYGULANDI....YUVARLAK SİLİKON 350 CC.cenk tokatın ameliyatı idi. cumartesi günü drenlerim alıncak inş
sizler kadar bilgili olamm ama bni en çok ağlatan sırt ve popo ağrısı...zaten ben hareketli bir insnaım günde 5 saatten fazla uyuyamam bu ameliyat yüüznden paso yatıom......işte sizlerle konuşuom rahatlıom oraletçiğim ama bu yaz yüzemicem sanırım denizde ne zman denize girebilirim ki??? 350 cc büyük mü oldu acaba die düşünüdm ilk başta ama ödemlerim geçince ,ncek anladığım kadarıyla....memeleri şişirdik popolar düzleşti :)

CANIMMM BANA KAS ZARI ALTI (dual plane) UYGULANDI....YUVARLAK SİLİKON 350 CC.cenk tokatın ameliyatı idi. cumartesi günü drenlerim alıncak inş
sizler kadar bilgili olamm ama bni en çok ağlatan sırt ve popo ağrısı...zaten ben hareketli bir insnaım günde 5 saatten fazla uyuyamam bu ameliyat yüüznden paso yatıom......işte sizlerle konuşuom rahatlıom oraletçiğim ama bu yaz yüzemicem sanırım denizde ne zman denize girebilirim ki??? 350 cc büyük mü oldu acaba die düşünüdm ilk başta ama ödemlerim geçince ,ncek anladığım kadarıyla....memeleri şişirdik popolar düzleşti :)

Hadi bakalım keyiflerde bomba gibi bakıyorum da :)))

Ben de sırt ağrısı çekmiştim dengesiz yatmaktan. Direnler çıksın daha da rahat edeceksin. Kas zarı altı zaten fıstık gibi yöntem haftaya bugün, bu muymuş diyeceksin :)
Ben ameliyat olup 1.ayı içinde denize girebilenleri biliyorum bu siteden şimdi kendilerini deşifre ederler zaten yoksa yorumlara gerisin geriye bakmam lazım :))
Peki meme altı mı uyguladı yoksa meme ucundan mı ?
350 çok seksi olmuştur bence tam da senin istediğin gibi. :))
Şişkinlikler geçsin yumuşamaya başlasın o zaman seyret dur. Şu şiş hallerini bile sevmişsindir bence, bende öyleydi hep böyle kalsa demiştim doktoruma. Her evrenin tadını çıkar opuyorumnanaktan

özgecim 350 bencede cok gusel ve seksi olmustur.kollarını 3 .gunden sonra rahat kullanabılırsın yanı benım ole oldu.korktugun panık yaptıgın kadar deılmıs dımı.cenk bey senın ne ıstedıgını bılıyo ve protesın olcuusunu ona gore ayarlıyo..sana memnun kalırsın demıstım kı olede olmus.ya merak ettım özgecim senı ben pazartesı yada salı gunu cenk beye kontrole gıdecem..insallah denk gelırız

bebeğim meme altımdan uygulandı bana ameliyat oraletciğim cnaım bnım cnaım bnım....gizemim zaten izmire geldiğin günelrde benden kaçışın yok herkesi bekliyorum hatta yanıma hepinizi ahırlıcam ama önce şu kolalrımı kaldırmam lazım :D kızlar bişi sorcam inş bu büyük cc ler iğrenç bir sarkma yapmaz inş .....çünkü tek korkum o bide kapsül bağlamasın die ne zmandan sonra masaj yapmaya başladınız? kızlar size yaptırcam masajlarımı:D

masajı cenk bey sana soleyecek..1. hafta bıttıkten sonra basldı bana sanada o zaman baslatır özgecimm:)

bebeğim meme altımdan uygulandı bana ameliyat oraletciğim cnaım bnım cnaım bnım....gizemim zaten izmire geldiğin günelrde benden kaçışın yok herkesi bekliyorum hatta yanıma hepinizi ahırlıcam ama önce şu kolalrımı kaldırmam lazım :D kızlar bişi sorcam inş bu büyük cc ler iğrenç bir sarkma yapmaz inş .....çünkü tek korkum o bide kapsül bağlamasın die ne zmandan sonra masaj yapmaya başladınız? kızlar size yaptırcam masajlarımı:D

:)) canım benim bandajlar alındıktan sonra doktorumun gösterdiği masajlara başladım ve krem - jel kullanmaya başladım. Yani tam 1 hafta sonra. Senin doktorun nasıl uygun görürse sen öyle başşla vee ihmal etmek yok şekerim :))

kızlar benim memişler aşırı kaşınıo warya delircem çıldırıom ya böle bişi yok sokup elimi kaşıyasım gelio bandajlardan... :D artık çıksın şu bandajlar ne zman denize girebilcem?:S

kızlar benim memişler aşırı kaşınıo warya delircem çıldırıom ya böle bişi yok sokup elimi kaşıyasım gelio bandajlardan... :D artık çıksın şu bandajlar ne zman denize girebilcem?:S

:)) az sabır yahuu :)) çıkar çıkar yakında uzanmışım sere serpe tatildeyimm :D şarkısını uygulamalı olarak söylersin bile ;))

Sayfa 39 daki yazımdan alıntı yapıyorum deniz konusuyla ilgili:

"Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında."

demişim. Senin doktorun 15.günde kontrole çağırabilir, benim periyodik cetvelim o şekildeydi bandajlar alındı 1.haftada sonra sırayla 15 gün, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık kontroller belirlendi. Tabi acil durumlar dışında. ki öyle bir durum da oluşmadı :))

Sen benim sana verdiğim 15 günden sonra denize havuza girilebilir bilgisinden ziyade doktorcuğuna da soruver bakalım o senin durumunu bu tür ortamlara hazır bulabilecekmi. Onayı aldın mı tamamdır dostum.

kızlar çok kötü bişi oldu demin.bn örümcek görünce bağırırm dayanamıom bi gördüm hamam böceği bi çığlık attım kiiiii
göğüslerim resmen zonkladı.cidden canım çok acıyor.bişey olmuş mudur ki?
yarın sabah kontrolüm var söz verdim kendime bidaha öle bağırmıcam.....bişi olmuş mudur ki?ben hiç bilmiyorum böle ameliyat sonrası ne yapcağımı......lütfen lütfen okuyabilceğim bi yer söyleyin bunları....

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileayyyyyyyyy ağlıcam yetişin dostlar en panil insan benim bu sitede sanırımmmmm:(

Back