Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba oralet;Perşembe günü yani ameliyatımın 15.günü kontrolumde Barış Bey göğüslerimin durumunu çok iyi bulduğunu söyledi. Ve artık sporcu sütyenini istediğim taktirde çıkarabileceğimi normal sütyen kullanmaya başlayabileceğimi söyledi. Ama ben en az 15 gün daha kullanmak istiyorum belki daha fazla. Hayatımda ilk kez desteksiz bir çamaşır kullanıyorum. Biraz sefasını sürmek istiyorum bu rahatlığın.
Artık her şey serbest üzerine bile yatabilirsin dedi :))
Masaj yapmam gerektiğini söyledi ben hala dokunurken bile fazlasıyla nazik davranıyorum. Yukarı, aşağı, içeri ve dışarı hareket ettirmem gerekiyormuş. Bir de iz için sabah akşam düzenli olarak krem kullanmaya başladım.
Dekolte giyinmeye başladığımı söylememe gerek yok sanırım :))
Havalardan dolayı tercihim V yaka kazaklar
Moralim mi bozuldu biri canımı mı sıktı hemmmen alacağım süslü püslü sütyenleri ve yazın giymek istediğim bikinileri düşünüyorum anında ruhumun havası değişiyor.
Özetle mutluyum! :)
merhaba oralet;
benimde uzun zamandir nerdeyse komplex haline getirdigim gogus problemim var.senağlama
uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ama suan ilk defa yazdiklarindan acayip etklendigim icin birne mesaj atiyorum. ozel mesaj yazamiyormusum, sana yazdim ama gitmedi..
duygularimi anlayabilecegini umarak bana bu mucizevi isler cikaran Baris Bey'in tam adi, adresi, muayehanesi gibi bilgilerini verir misin?
suan yurtdisindayim, burda calisiyorum, ilk iznimde bu durumu halletmek istiyorum 2 ay sonra dugunum olacak artik bu goruntuden kurtulmak istiyorum.
bu arada sende durumlar ne alemde yani sanrim subatta olmussun ameliyatini, suan yazin ozgurce gezmenin keyfini cikariyor olmalisin....:teytey::sm_cool:
mesajini bekliyorum....
arkadaşlar bana acil cevap lazım bende bu hafta içi amleiyat olcam.izmirdenim ama can kopalı mı tercih etsem cenk tokatı mı karar veremedim...tanıyanınız var mı duyanınız?boyum 1.68 kilom 55...omuzlarım geniş ve sporcuyum.can bey 270 cc takcağını söylüyor cenk bey 320 lerden bahsediyor.bu fark neden?iki doktorda başarılı ama ne yapcağımı bilemez oldum....izmirde başka tavsiye etceğiniz birisi var mı?sizleri öpüyorum seviyorummmm
hemen yanitlamissin , cok tesekkur ederim. suan dedigim gibi yurtdisinda olunca lafta kaliyor. biranonce olsun bitsin istiyorum artik ne kadar para odeyecegimde umrumda degil acikcasi, yeterki acisiz, sorunsuz va basarili bi ameliyat olsun.
seni yakalamisken bi sorum daha olacak:kedi:
ameliyattan sonra sorunsuz cinsel iliski ne zman olabiliyor yani bu konu ile ilgili bilgin var mi? ameliyat donemini ona gore ayarlamam gerekiyor malum..
tekrar cok tesekkur ediyorum ilgililendigin icin...
tamam anladim, tamamiyle anladim oralet yerimsenibenRica ederim şekerim ne demek iki tık yapmışım lafı mı olur :))
Bak benim forum konumda sayfa 3.
"Perşembe günü yani ameliyatımın 15.günü kontrolumde Barış Bey göğüslerimin durumunu çok iyi bulduğunu söyledi. Ve artık sporcu sütyenini istediğim taktirde çıkarabileceğimi normal sütyen kullanmaya başlayabileceğimi söyledi. Ama ben en az 15 gün daha kullanmak istiyorum belki daha fazla. Hayatımda ilk kez desteksiz bir çamaşır kullanıyorum. Biraz sefasını sürmek istiyorum bu rahatlığın.
Artık her şey serbest üzerine bile yatabilirsin dedi :))
Masaj yapmam gerektiğini söyledi ben hala dokunurken bile fazlasıyla nazik davranıyorum. Yukarı, aşağı, içeri ve dışarı hareket ettirmem gerekiyormuş. Bir de iz için sabah akşam düzenli olarak krem kullanmaya başladım.
Dekolte giyinmeye başladığımı söylememe gerek yok sanırım :))
Havalardan dolayı tercihim V yaka kazaklar
Moralim mi bozuldu biri canımı mı sıktı hemmmen alacağım süslü püslü sütyenleri ve yazın giymek istediğim bikinileri düşünüyorum anında ruhumun havası değişiyor.
Özetle mutluyum! :) "
demişim ya sen de bunu okumussun zaten. orada artık her şey serbest üzerine yatabilirsin bölümü bu cinsellik ile alakalı aslında ben daha yumuşak yazmayı tercih etmişim. Hatta bunu ileriki sayfalarda açıklamışım onu da bulayım
Bir de sayfa 5. başında yazdığım şu yazı var.
Merhaba odzimert,
Ben direkt yazmak istemiyordum ama madem konu buraya geldi bahsedeyim :))
Yukarıda yazdıklarımın dışında 15.gün kontrolumde ben ne olur ne olmaz diye Barış Bey'in sözünden çıkmadığım için demeden hiçbir şey yapmıyordum. Yan yatabilir miyim diye sordum. Artık özgürsünüz her şey yapabilirsiniz dedi. Ben hala ısrarla peki düz yatabilir miyim dedim. Üzerine bile yatabilirsiniz dedi. Tabi ben sayıyorum alkol alabilir miyim duşta su sıcaklığım ne olmalı. Güldü oralet hanım artık özgürsünüz diyorum onlara bir erkek dokunabilir daha ne diyeyim size dedi. Yani burada işi özetlemiş oldu. 15.günde biri dokunabilir diyor. Korkma bu zarın sağlamlığından şüphem kalmadı benim
yani geçmişten örnek veriyorum 15.günümde bana her şey serbest idi. :)
15.günde çok çok yumuşak değiller ama birinin dokunmasına sevmesine de engel değiller :))
tamam anladim, tamamiyle anladim oralet yerimseniben
supermis ozman ya, valla sebebim sen olacaksin, yani suan gidebilsem istanbula, baris beyi ikna edip yarin ameliyat olurum ben:)))))
canim cok saol bilgiler icin kacirmisim geri kalanini..
haydi bakalim ben haber vericem gelismeleri.,....
arkadaşlar bana acil cevap lazım bende bu hafta içi amleiyat olcam.izmirdenim ama can kopalı mı tercih etsem cenk tokatı mı karar veremedim...tanıyanınız var mı duyanınız?boyum 1.68 kilom 55...omuzlarım geniş ve sporcuyum.can bey 270 cc takcağını söylüyor cenk bey 320 lerden bahsediyor.bu fark neden?iki doktorda başarılı ama ne yapcağımı bilemez oldum....izmirde başka tavsiye etceğiniz birisi var mı?sizleri öpüyorum seviyorummmm
buarada oralet ciğim desem çok ayıp lmas sanırım gerçekten çok iligili ve bilgilisizn teşekkürler.deidğim gibi tek korkum taşıyamıyıp sarkması idi...ama siz memnunsanız sorun yok dmektşr allah bni de mutlu etsin
......
oraletcim, sana özelden msj atmıştım .
kızlar yarın sabah 8de ameliyatım var sardı korkular buarada benim 1 hafta sonra regl günüm.göğüslerim şişti de şişti iyice.bu ameliyatta doktoru yanıltır mı?
sölicem doktora ameliyata girmeden önce bişi yazın lütfen yanlış bir ameliyat zmanı mı?
oralet benıde gaza getırdın.uzun zamandır cesaretımı toplaayıp DR la bıle gorusemedım.ama simdi karar verdım.sormak istedıgım br kaç sey var cevaplarsa.aeliyat toplamda kaça mal oldu.bide ame4liyat sonrası ucaga bınmede bır sorun yasanır mıki?ayrıca 1 haftada işe dönebilecek kadar bir iyleşme oluyormu:uhm:şimdiden tşkkürler canım
:)) beni kim gaza getirdi diye düşünüyorum da bulamadım :)) muhtemelen kendi kendimi gaza getirmişimdir. Ben de ilk etapta randevu almıştım sonra gitsem mi gitmesem mi diye tereddüte düşmüştüm. Sonra dedim ki gideyim olumlu ve olumsuz yönlerini öğreneyim işin ehli birinden sonra da ne taraf ağır basarsa ona göre karar vereyim. Günün birinde keşke demek yerine ya adım attım ama şu şu şu sebepler benim için olmazsa olmazdı olmadı diyebileyim dizlerimi dövmeyeyim dedim.
Neyse dostum ben gittim çıkışta da ameliyat tarihimi aldım çıktım :)) Dedim ötelemeye değmez isitiyor muyum? istemiyor muyum? bir ay daha geriye atsam biliyorum ki bu ameliyatı olmayacak bir şekilde vazgeçecektim sonra yine günün birinde kendimi bir doktor görüşmesinde bulacaktım..
Bana 5.000 tl mal oldu (KK tek çekim + nakit) 1 gün hastanede kalıyorsun ertesi gün öğlen yada akşam senin isteğine göre taburcu oluyorsun. 2-3 gün kadar sonra doktorun eğer diren kullanıyorsa bunları çıkarıyor 1 hafta kadar sonra da eğer bandajlıyorsa bu bandajları alıyor. Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında.
1 haftada işine dönersin ama işin çok yorucu bir iş mi ? 2 hafta iznin varsa oh ne ala :)
Çünkü biraz daha ağır hareket etmeye başlıyorsun haliyle.
Benim 2 hafta senelik iznim var, burun ameliyatı olacağım 1 Eylülde iş yerimden 1 haftasını talep ettim bayram tatilini de aradan hoopp cebe indirip gerek duyarsam kalan son 1 haftamı kullanmış olacağım. Olmadı seneye birleştirrim üç hafta çiççek gibi tatil yaparım
Eğer iznin 1 haftayla sınırlıysa bayramlarla birleştir demek istediğim hem istediğin taktirde rapor da veriyorlar. Ben istememiştim perşembe ameliyat olup ilk pazartesi işimin başındaydım canım :))