• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Slm millet.... ve slm sana Oralet ;) tatildeydim baya bi uzak kaldım ve tabii ki senden msj bekliyordum gelmiş tşk ederim cvbın için fkt ben sana nasıl mail adresimi yazacağım burdan :SS:kedi:

Perşembe günü yani ameliyatımın 15.günü kontrolumde Barış Bey göğüslerimin durumunu çok iyi bulduğunu söyledi. Ve artık sporcu sütyenini istediğim taktirde çıkarabileceğimi normal sütyen kullanmaya başlayabileceğimi söyledi. Ama ben en az 15 gün daha kullanmak istiyorum belki daha fazla. Hayatımda ilk kez desteksiz bir çamaşır kullanıyorum. Biraz sefasını sürmek istiyorum bu rahatlığın.
Artık her şey serbest üzerine bile yatabilirsin dedi :))

Masaj yapmam gerektiğini söyledi ben hala dokunurken bile fazlasıyla nazik davranıyorum. Yukarı, aşağı, içeri ve dışarı hareket ettirmem gerekiyormuş. Bir de iz için sabah akşam düzenli olarak krem kullanmaya başladım.
Dekolte giyinmeye başladığımı söylememe gerek yok sanırım :))
Havalardan dolayı tercihim V yaka kazaklar :D
Moralim mi bozuldu biri canımı mı sıktı hemmmen alacağım süslü püslü sütyenleri ve yazın giymek istediğim bikinileri düşünüyorum anında ruhumun havası değişiyor.

Özetle mutluyum! :)
merhaba oralet;
benimde uzun zamandir nerdeyse komplex haline getirdigim gogus problemim var.senağlama
uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ama suan ilk defa yazdiklarindan acayip etklendigim icin birne mesaj atiyorum. ozel mesaj yazamiyormusum, sana yazdim ama gitmedi..
duygularimi anlayabilecegini umarak bana bu mucizevi isler cikaran Baris Bey'in tam adi, adresi, muayehanesi gibi bilgilerini verir misin?
suan yurtdisindayim, burda calisiyorum, ilk iznimde bu durumu halletmek istiyorum 2 ay sonra dugunum olacak artik bu goruntuden kurtulmak istiyorum.
bu arada sende durumlar ne alemde yani sanrim subatta olmussun ameliyatini, suan yazin ozgurce gezmenin keyfini cikariyor olmalisin....:teytey::sm_cool:
mesajini bekliyorum....

arkadaşlar bana acil cevap lazım bende bu hafta içi amleiyat olcam.izmirdenim ama can kopalı mı tercih etsem cenk tokatı mı karar veremedim...tanıyanınız var mı duyanınız?boyum 1.68 kilom 55...omuzlarım geniş ve sporcuyum.can bey 270 cc takcağını söylüyor cenk bey 320 lerden bahsediyor.bu fark neden?iki doktorda başarılı ama ne yapcağımı bilemez oldum....izmirde başka tavsiye etceğiniz birisi var mı?sizleri öpüyorum seviyorummmm

merhaba oralet;
benimde uzun zamandir nerdeyse komplex haline getirdigim gogus problemim var.senağlama
uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ama suan ilk defa yazdiklarindan acayip etklendigim icin birne mesaj atiyorum. ozel mesaj yazamiyormusum, sana yazdim ama gitmedi..
duygularimi anlayabilecegini umarak bana bu mucizevi isler cikaran Baris Bey'in tam adi, adresi, muayehanesi gibi bilgilerini verir misin?
suan yurtdisindayim, burda calisiyorum, ilk iznimde bu durumu halletmek istiyorum 2 ay sonra dugunum olacak artik bu goruntuden kurtulmak istiyorum.
bu arada sende durumlar ne alemde yani sanrim subatta olmussun ameliyatini, suan yazin ozgurce gezmenin keyfini cikariyor olmalisin....:teytey::sm_cool:
mesajini bekliyorum....

Hoşgeldin şekerim mesaj konusu benim için kanayan yara zaten. Ne çektim ben bilirim :)

Sırayla sorularını yanıtlayayım :)

Op.Dr.Mehmet Barış Çakır www.bariscakir.com bu da web adresi
Telefon ve Randevu: 0212 314 66 66 Dahili: 4330
E-Posta Adresi: bilgi@bariscakir.com

Randevu almak için B Blok Plastik Cerrahi Bölümünden Barış Çakır'ın asistanı Sevin Şahin ile görüşebilirsin.

düğün öncesi yetiştirebilir misin? bilmiyorum. Hani şu an olmuş olsan aradan çıkarlar yetişir illaki ama düğün telaşından buna da fırsat bulablir misin, o tarihte Barış Bey boş olur mu bunları bilemiyorum umarım ve dilerim istediğin gibi gerçekleşir gönlünden geçen herşey.
Ben ilk günden beri gayet iyiyim, keyiflyim düzelmiş bir psikolojinin ardından keyfini sürüyorum. Hayat bana da güzelmiş be hmf. İnan bu günler benim için sadece hayaldi. Şimdi sırada burun ameliatım var tabi yine Barış Çakır'a yaptıracağım.

Ya zaten sen sırf görüşmeye gitsen karşılaştığın pozitif enerji deposu yüklü bu doktorda inan ameliyat olmuş kadar oluyorsun. Bir kere hasta gereksinimi gibi bir durum yok. Her önüne geleni gel seni ameliyat edeyim şöyle kazanayım mantığı da yürütmüyor. Kendimden biliyorum çünkü.
Ben Şubatta göğüs ameliyatı oldum. Kontrollerde hep burnumla ilgili şikayetlerimi dile getirdim şekil olarak biraz uzun ve ucu düşüyor gülünce hiçç bi derdim tasam yok başka. Israrla burnunuz güzel ameliyata gerek yok dedi. Ben her gidişimde yineledim en sonunda Haziran da ikna ettim. Size burundan başka bir operasyon yapmam dedi :))

Uzun lafın kısası sen ne istediğine karar ver iletişim önemli. Barış Bey olmaz başka bir doktor olur sonuç olarak önemli olan senin içine sinmesi ve mutlu olman.

Gerisi çorap söküğü gibi kendiliğinden gelecek zaten. Şimdiden kararının devamını dilerim. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bana acil cevap lazım bende bu hafta içi amleiyat olcam.izmirdenim ama can kopalı mı tercih etsem cenk tokatı mı karar veremedim...tanıyanınız var mı duyanınız?boyum 1.68 kilom 55...omuzlarım geniş ve sporcuyum.can bey 270 cc takcağını söylüyor cenk bey 320 lerden bahsediyor.bu fark neden?iki doktorda başarılı ama ne yapcağımı bilemez oldum....izmirde başka tavsiye etceğiniz birisi var mı?sizleri öpüyorum seviyorummmm

Ben sana yazmıştım onları görebildin mi bilmiyorum ama 320+ üzeri diyorum senin için.

Doktorlarını tanımıyorum ve İzmir'deki doktorlar hakkında da bilgim yok. Umarım sana yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsin. Öpüyorum seni :)

hemen yanitlamissin , cok tesekkur ederim. suan dedigim gibi yurtdisinda olunca lafta kaliyor. biranonce olsun bitsin istiyorum artik ne kadar para odeyecegimde umrumda degil acikcasi, yeterki acisiz, sorunsuz va basarili bi ameliyat olsun.
seni yakalamisken bi sorum daha olacak:kedi:
ameliyattan sonra sorunsuz cinsel iliski ne zman olabiliyor yani bu konu ile ilgili bilgin var mi? ameliyat donemini ona gore ayarlamam gerekiyor malum..
tekrar cok tesekkur ediyorum ilgililendigin icin...

hemen yanitlamissin , cok tesekkur ederim. suan dedigim gibi yurtdisinda olunca lafta kaliyor. biranonce olsun bitsin istiyorum artik ne kadar para odeyecegimde umrumda degil acikcasi, yeterki acisiz, sorunsuz va basarili bi ameliyat olsun.
seni yakalamisken bi sorum daha olacak:kedi:
ameliyattan sonra sorunsuz cinsel iliski ne zman olabiliyor yani bu konu ile ilgili bilgin var mi? ameliyat donemini ona gore ayarlamam gerekiyor malum..
tekrar cok tesekkur ediyorum ilgililendigin icin...

Rica ederim şekerim ne demek iki tık yapmışım lafı mı olur :))

Bak benim forum konumda sayfa 3.

"Perşembe günü yani ameliyatımın 15.günü kontrolumde Barış Bey göğüslerimin durumunu çok iyi bulduğunu söyledi. Ve artık sporcu sütyenini istediğim taktirde çıkarabileceğimi normal sütyen kullanmaya başlayabileceğimi söyledi. Ama ben en az 15 gün daha kullanmak istiyorum belki daha fazla. Hayatımda ilk kez desteksiz bir çamaşır kullanıyorum. Biraz sefasını sürmek istiyorum bu rahatlığın.

Masaj yapmam gerektiğini söyledi ben hala dokunurken bile fazlasıyla nazik davranıyorum. Yukarı, aşağı, içeri ve dışarı hareket ettirmem gerekiyormuş. Bir de iz için sabah akşam düzenli olarak krem kullanmaya başladım.
Moralim mi bozuldu biri canımı mı sıktı hemmmen alacağım süslü püslü sütyenleri ve yazın giymek istediğim bikinileri düşünüyorum anında ruhumun havası değişiyor.

Özetle mutluyum! :) "

demişim ya sen de bunu okumussun zaten. orada artık her şey serbest üzerine yatabilirsin bölümü bu cinsellik ile alakalı aslında ben daha yumuşak yazmayı tercih etmişim. Hatta bunu ileriki sayfalarda açıklamışım onu da bulayım :D

Bir de sayfa 5. başında yazdığım şu yazı var.

Merhaba odzimert,
Ben direkt yazmak istemiyordum ama madem konu buraya geldi bahsedeyim :))
Yukarıda yazdıklarımın dışında 15.gün kontrolumde ben ne olur ne olmaz diye Barış Bey'in sözünden çıkmadığım için demeden hiçbir şey yapmıyordum. Yan yatabilir miyim diye sordum. Artık özgürsünüz her şey yapabilirsiniz dedi. Ben hala ısrarla peki düz yatabilir miyim dedim. Üzerine bile yatabilirsiniz dedi. Tabi ben sayıyorum alkol alabilir miyim duşta su sıcaklığım ne olmalı. Güldü oralet hanım artık özgürsünüz diyorum onlara bir erkek dokunabilir daha ne diyeyim size dedi. Yani burada işi özetlemiş oldu. 15.günde biri dokunabilir diyor. Korkma bu zarın sağlamlığından şüphem kalmadı benim :D

yani geçmişten örnek veriyorum 15.günümde bana her şey serbest idi. :)

15.günde çok çok yumuşak değiller ama birinin dokunmasına sevmesine de engel değiller :))

Rica ederim şekerim ne demek iki tık yapmışım lafı mı olur :))

Bak benim forum konumda sayfa 3.

"Perşembe günü yani ameliyatımın 15.günü kontrolumde Barış Bey göğüslerimin durumunu çok iyi bulduğunu söyledi. Ve artık sporcu sütyenini istediğim taktirde çıkarabileceğimi normal sütyen kullanmaya başlayabileceğimi söyledi. Ama ben en az 15 gün daha kullanmak istiyorum belki daha fazla. Hayatımda ilk kez desteksiz bir çamaşır kullanıyorum. Biraz sefasını sürmek istiyorum bu rahatlığın.

Özetle mutluyum! :) "

demişim ya sen de bunu okumussun zaten. orada artık her şey serbest üzerine yatabilirsin bölümü bu cinsellik ile alakalı aslında ben daha yumuşak yazmayı tercih etmişim. Hatta bunu ileriki sayfalarda açıklamışım onu da bulayım :D

Bir de sayfa 5. başında yazdığım şu yazı var.

Merhaba odzimert,
Ben direkt yazmak istemiyordum ama madem konu buraya geldi bahsedeyim :))
Yukarıda yazdıklarımın dışında 15.gün kontrolumde ben ne olur ne olmaz diye Barış Bey'in sözünden çıkmadığım için demeden hiçbir şey yapmıyordum. Yan yatabilir miyim diye sordum. Artık özgürsünüz her şey yapabilirsiniz dedi. Ben hala ısrarla peki düz yatabilir miyim dedim. Üzerine bile yatabilirsiniz dedi. Tabi ben sayıyorum alkol alabilir miyim duşta su sıcaklığım ne olmalı. Güldü oralet hanım artık özgürsünüz diyorum onlara bir erkek dokunabilir daha ne diyeyim size dedi. Yani burada işi özetlemiş oldu. 15.günde biri dokunabilir diyor. Korkma bu zarın sağlamlığından şüphem kalmadı benim :D

yani geçmişten örnek veriyorum 15.günümde bana her şey serbest idi. :)

15.günde çok çok yumuşak değiller ama birinin dokunmasına sevmesine de engel değiller :))
tamam anladim, tamamiyle anladim oralet yerimseniben
supermis ozman ya, valla sebebim sen olacaksin, yani suan gidebilsem istanbula, baris beyi ikna edip yarin ameliyat olurum ben:)))))
canim cok saol bilgiler icin kacirmisim geri kalanini..
haydi bakalim ben haber vericem gelismeleri.,....

tamam anladim, tamamiyle anladim oralet yerimseniben
supermis ozman ya, valla sebebim sen olacaksin, yani suan gidebilsem istanbula, baris beyi ikna edip yarin ameliyat olurum ben:)))))
canim cok saol bilgiler icin kacirmisim geri kalanini..
haydi bakalim ben haber vericem gelismeleri.,....

:)) ne istediğini bilen, kararlı hatunlara bayılıyorum. Sen gelişmeleden dediğin gibi haberdar et beni. Bol şans şekerim. :)) Sebebin olacaksam ne mutlu bana :)) Mutluyum, mutlusun, mutlu :)

merabalar...ölçülerin bana çok benziyo benimde omuzlarım geniştir boy kilo hemen hemen aynı,benim doktorum 270 ve 315 arasında kalmıştı 315 konuldu bence ne daha büyük ne daha küçük olmazdı bende düzenli spor yapıyorum daha büyük de rahat olmuycaktı bide yapay dururdu diye düşünüyorum tabi zevk meselesi,bence 270 senin ölçülerine küçük kalabilir 320 güzel olur,minyon değilsin....

canım çok teşekkür ederim bnde öyle karar kıldım 11 yıldır sporun içndeyim aşrıı büyüğü hem abartı durur hem rahatsız eder. doktorun ameliyatı nerden yapcak?kasüstü kas altı?bnmki kas üstü olcak.pekş memnun musun silikondan?kime nerde yaptırdın walla heyecandan ölcem çarşamba ameliyat oluyorum:D

buarada oralet ciğim desem çok ayıp lmas sanırım gerçekten çok iligili ve bilgilisizn teşekkürler.deidğim gibi tek korkum taşıyamıyıp sarkması idi...ama siz memnunsanız sorun yok dmektşr allah bni de mutlu etsin
......

buarada oralet ciğim desem çok ayıp lmas sanırım gerçekten çok iligili ve bilgilisizn teşekkürler.deidğim gibi tek korkum taşıyamıyıp sarkması idi...ama siz memnunsanız sorun yok dmektşr allah bni de mutlu etsin
......

İstediğin gibi hitap edebilirsin :)) Heyy sen bile diyebilirsin :))

Bu arada Nisancığım da Barış Çakır'a ameliyat oldu. 315 cc takıldı ona da kas zarı altı tekniği ile :))
bu mutluluğun en güzelini sana dilerim canım. Daha iyisi daha güzeli senin olsun inşallah :)

kızlar yarın sabah 8de ameliyatım var sardı korkular:D buarada benim 1 hafta sonra regl günüm.göğüslerim şişti de şişti iyice.bu ameliyatta doktoru yanıltır mı?
sölicem doktora ameliyata girmeden önce:D bişi yazın lütfen yanlış bir ameliyat zmanı mı?

kızlar yarın sabah 8de ameliyatım var sardı korkular:D buarada benim 1 hafta sonra regl günüm.göğüslerim şişti de şişti iyice.bu ameliyatta doktoru yanıltır mı?
sölicem doktora ameliyata girmeden önce:D bişi yazın lütfen yanlış bir ameliyat zmanı mı?

canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. eğer cc de anlaştıysanız bir yanılma olmaz. Anlaşmadıysanız da olmaz ama senin için rahat etsin yeterki söyle aklında kalmamış olur.
Hem bu ne stres yahu. Ameliyata giriyorum! dediğini duyar gibi oluyorum ama sonuçta seni mutlu edecek bir şey. Ben ameliyatta girişimde de çıkışımda da hep gülümsüyordum bana psikolojik ve fizyolojik olarak katacağı değişiklikleri daha ameliyata girmeden bünyeme nakletmiştim. Sadece olabileceğim için mutluydum, korku vs. yoktu. Olması da gerekmiyor açıkçası çünkü zaten mışıl mışıl uyuyor oluyorsun. Sonra bir bebek gibi narince uyandırılıyorsun ve odana çekiliyorsun. Hiç stres yapma burada ameliyat olup yazanların çoğuna bak // ben hariç :D // ameliyat öncesi streslerini hep dile getirmişler ama sonrasında kurdukları mutluluk dolu cümlelere bak buna değer, değmezmiş büyük göğüsler için küçüklerle daha mutluydum diyenini daha duymadım.
O yüzden stresi kenara at sen yarından sonra üzerine gün koy alacağın süslü püslü çamaşırları en iddialı bikinileri düşün :) İşte o zaman ne stres kalır ne de bir şey.
Benim Eylülde de burun ameliyatım var. Şekilde karar kıldım mı tamam gerisine hiçç karışmıyorum başa gelen çekiliyor zaten ona kafa yoramam kendimi ekstra strese sokamam. Sende tadını çıkar yahu. Keşke benim de yarın ameliyatım olsaydı hayallerime saatler kalsaydı :)
:nazar: peşin peşin boncuğumu takayım şekerim, rahat ve sıkıntısız geçsin de yaptığın strese değmesin canım. Öyle de geçecek emin olabilirsin. Öpüyorum

oralet benıde gaza getırdın.uzun zamandır cesaretımı toplaayıp DR la bıle gorusemedım.ama simdi karar verdım.sormak istedıgım br kaç sey var cevaplarsa.aeliyat toplamda kaça mal oldu.bide ame4liyat sonrası ucaga bınmede bır sorun yasanır mıki?ayrıca 1 haftada işe dönebilecek kadar bir iyleşme oluyormu:uhm:şimdiden tşkkürler canım

oralet benıde gaza getırdın.uzun zamandır cesaretımı toplaayıp DR la bıle gorusemedım.ama simdi karar verdım.sormak istedıgım br kaç sey var cevaplarsa.aeliyat toplamda kaça mal oldu.bide ame4liyat sonrası ucaga bınmede bır sorun yasanır mıki?ayrıca 1 haftada işe dönebilecek kadar bir iyleşme oluyormu:uhm:şimdiden tşkkürler canım

:)) beni kim gaza getirdi diye düşünüyorum da bulamadım :)) muhtemelen kendi kendimi gaza getirmişimdir. Ben de ilk etapta randevu almıştım sonra gitsem mi gitmesem mi diye tereddüte düşmüştüm. Sonra dedim ki gideyim olumlu ve olumsuz yönlerini öğreneyim işin ehli birinden sonra da ne taraf ağır basarsa ona göre karar vereyim. Günün birinde keşke demek yerine ya adım attım ama şu şu şu sebepler benim için olmazsa olmazdı olmadı diyebileyim dizlerimi dövmeyeyim dedim.
Neyse dostum ben gittim çıkışta da ameliyat tarihimi aldım çıktım :)) Dedim ötelemeye değmez isitiyor muyum? istemiyor muyum? bir ay daha geriye atsam biliyorum ki bu ameliyatı olmayacak bir şekilde vazgeçecektim sonra yine günün birinde kendimi bir doktor görüşmesinde bulacaktım..
Bana 5.000 tl mal oldu (KK tek çekim + nakit) 1 gün hastanede kalıyorsun ertesi gün öğlen yada akşam senin isteğine göre taburcu oluyorsun. 2-3 gün kadar sonra doktorun eğer diren kullanıyorsa bunları çıkarıyor 1 hafta kadar sonra da eğer bandajlıyorsa bu bandajları alıyor. Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında.
1 haftada işine dönersin ama işin çok yorucu bir iş mi ? 2 hafta iznin varsa oh ne ala :)
Çünkü biraz daha ağır hareket etmeye başlıyorsun haliyle.
Benim 2 hafta senelik iznim var, burun ameliyatı olacağım 1 Eylülde iş yerimden 1 haftasını talep ettim :D bayram tatilini de aradan hoopp cebe indirip gerek duyarsam kalan son 1 haftamı kullanmış olacağım. Olmadı seneye birleştirrim üç hafta çiççek gibi tatil yaparım :D
Eğer iznin 1 haftayla sınırlıysa bayramlarla birleştir demek istediğim hem istediğin taktirde rapor da veriyorlar. Ben istememiştim perşembe ameliyat olup ilk pazartesi işimin başındaydım canım :))

:)) beni kim gaza getirdi diye düşünüyorum da bulamadım :)) muhtemelen kendi kendimi gaza getirmişimdir. Ben de ilk etapta randevu almıştım sonra gitsem mi gitmesem mi diye tereddüte düşmüştüm. Sonra dedim ki gideyim olumlu ve olumsuz yönlerini öğreneyim işin ehli birinden sonra da ne taraf ağır basarsa ona göre karar vereyim. Günün birinde keşke demek yerine ya adım attım ama şu şu şu sebepler benim için olmazsa olmazdı olmadı diyebileyim dizlerimi dövmeyeyim dedim.
Neyse dostum ben gittim çıkışta da ameliyat tarihimi aldım çıktım :)) Dedim ötelemeye değmez isitiyor muyum? istemiyor muyum? bir ay daha geriye atsam biliyorum ki bu ameliyatı olmayacak bir şekilde vazgeçecektim sonra yine günün birinde kendimi bir doktor görüşmesinde bulacaktım..
Bana 5.000 tl mal oldu (KK tek çekim + nakit) 1 gün hastanede kalıyorsun ertesi gün öğlen yada akşam senin isteğine göre taburcu oluyorsun. 2-3 gün kadar sonra doktorun eğer diren kullanıyorsa bunları çıkarıyor 1 hafta kadar sonra da eğer bandajlıyorsa bu bandajları alıyor. Şimdi netten aldığım bilgiyi de seninle paylaşıyorum:
"Ameliyattan sonra birkaç gün için de kişi kendi işini görür hale gelecektir, hatta 4-5 günde iş hayatına dönebilir, uçak yolculuğu yapılabilir. 15 günün ardından denize veya havuza da girilebilir." tabi bu kas zarı altı tekniği ile yapıldığında.
1 haftada işine dönersin ama işin çok yorucu bir iş mi ? 2 hafta iznin varsa oh ne ala :)
Çünkü biraz daha ağır hareket etmeye başlıyorsun haliyle.
Benim 2 hafta senelik iznim var, burun ameliyatı olacağım 1 Eylülde iş yerimden 1 haftasını talep ettim :D bayram tatilini de aradan hoopp cebe indirip gerek duyarsam kalan son 1 haftamı kullanmış olacağım. Olmadı seneye birleştirrim üç hafta çiççek gibi tatil yaparım :D
Eğer iznin 1 haftayla sınırlıysa bayramlarla birleştir demek istediğim hem istediğin taktirde rapor da veriyorlar. Ben istememiştim perşembe ameliyat olup ilk pazartesi işimin başındaydım canım :))

cok tş ederım canım.ögrenmek istedıgım bunlardı.güle güle kullan.darısı basıma artık.:Saruboceq:
burun ameliyatı demıssnde arkadasım yaptırmıstı ordan bılıyorum bandaslar baya kalmıstı yuzunde.sonra morluklar falan.işe dönuceksen önce bunları doktorla gorus canım.inş ondada bekledıgın mutlu sonu alırsın.cesaretınden dolayıda tebrık ederımkaydirigubbakcemile5

Back