cok tş ederım canım.ögrenmek istedıgım bunlardı.güle güle kullan.darısı basıma artık.:Saruboceq:
burun ameliyatı demıssnde arkadasım yaptırmıstı ordan bılıyorum bandaslar baya kalmıstı yuzunde.sonra morluklar falan.işe dönuceksen önce bunları doktorla gorus canım.inş ondada bekledıgın mutlu sonu alırsın.cesaretınden dolayıda tebrık ederımkaydirigubbakcemile5
yemin ederimmmm uyuyamıyorummmçok mutluyum bu göğüslerine silikon taktıran bütün forum kızları toplanıp da bi çay felan mı içsek acaba yoksa güsellikten çok mu dikkat çekeriz? anaa hepsinin göğsü taaşşşşş arkadaşlar kafayı yedim valla hayallerim gerçek oluoo ... sizler yanımd aolun yeter
:)) şekerim şu saatlerde muhtemelen odanda istirahatte olacaksın. Sen kendine gel iyi ol kadeh bile tokuştururuz :)) Kalbim seninle taşş bebek :))hayırlı uğurlu olsun :)
iki güne kalmaz yazarsın zaten cevap artık dinleriz nasıl geçtiğini öpüyorum :))
oralet meraba bayadır giremedim sayfaya iş yerinden paramı almayı bekliyorum sonra barış beyle görüşcem inşallah.. ama sana bişeler sormam lazım:)) öncelikle sıcaklarda bu ameliyatı olmak çok zor olur mu?? bikiniyle izler görünür mü ki güneşe maruz kalırsa izlerin silinmesi de zor olur mu?? bi de bi yaklaşık bir hafta sonra evlerinde kaldığım insanlar anlayabilir mi? söylemek istemiyorum da
ben geldiiimmmmmmmm....sizleri çok özledim.balonalrımı şişirp mutlulukla ewime giridmdoktorum 350 cc taktı.we hiç ağrı ateş çekmedim.kızlar çok mutluyu ama tek zor yanı yatmaktan popom ve sırtım ağrıo.ayrıca anesteziden biras geç uyandı kahkaha atarak bayılmışım gülümseyrek uyanmışım öle dio doktor napıosunuz bakalım artık bnde sizlerleeeeyiiimmm ama bu kollarımı ne zman hawaya kaldırabilcem çok acıolar doğrusu daha dün ameliyat oldum... ama sizlere yazmak için can atıodum
CANIMMM BANA KAS ZARI ALTI (dual plane) UYGULANDI....YUVARLAK SİLİKON 350 CC.cenk tokatın ameliyatı idi. cumartesi günü drenlerim alıncak inş
sizler kadar bilgili olamm ama bni en çok ağlatan sırt ve popo ağrısı...zaten ben hareketli bir insnaım günde 5 saatten fazla uyuyamam bu ameliyat yüüznden paso yatıom......işte sizlerle konuşuom rahatlıom oraletçiğim ama bu yaz yüzemicem sanırım denizde ne zman denize girebilirim ki??? 350 cc büyük mü oldu acaba die düşünüdm ilk başta ama ödemlerim geçince ,ncek anladığım kadarıyla....memeleri şişirdik popolar düzleşti :)
bebeğim meme altımdan uygulandı bana ameliyat oraletciğim cnaım bnım cnaım bnım....gizemim zaten izmire geldiğin günelrde benden kaçışın yok herkesi bekliyorum hatta yanıma hepinizi ahırlıcam ama önce şu kolalrımı kaldırmam lazımkızlar bişi sorcam inş bu büyük cc ler iğrenç bir sarkma yapmaz inş .....çünkü tek korkum o bide kapsül bağlamasın die ne zmandan sonra masaj yapmaya başladınız? kızlar size yaptırcam masajlarımı
oralet ne kadar ödedin ???
kızlar benim memişler aşırı kaşınıo warya delircem çıldırıom ya böle bişi yok sokup elimi kaşıyasım gelio bandajlardan...artık çıksın şu bandajlar ne zman denize girebilcem?:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?