Benimkiler 170 cc :) En küçük bendekiler herhalde. Tabii 155 e 47 kg olunca öyle oldu. Ameliyat öncesi 200ccyada 230cc demiştik ama ameliyatta 170 cc takıldı. Bende bazen 200 olsaydı diyorum ama Barış Bey olmazdı sana dedi. Şimdi iltifatlar alıyorum ne güzel göğüslerin var diye. Yani şimdiki haliyle bile insanın gözü kayıyo (arkadaşlar öyle diyolar :)) demekki büyük takılsa abartı olacaktı. Eskiyi unuttuk yeniye alıştık vede gözümüz doymuyo sanırım :) Ay ne büyük mutlulukmuş bu göğüsler :)
aaa bak şimdi oralet bende çok merak ettim seninkileri))ama eminim çok güzellerdir iyce doğallaşmıştır....banada damla takıldı yuvarlak hiç düşünmemiştim yapay durur gibi geliyodu ama forumda zeynep diye bi arkadaş var, resimlerini gördüm hem yuvarlak hem büyük ve onlarda çok güzeldi,yani öyle top top durmuyodu demekki yuvarlakda olsa zamanla doğallaşıyo ama damla olanda belki o şekil daha doğal oluyodur...banada 315 takıldı biliyosunuz ama gerçekten azı olmazmış hatta bende daha büyük bile olurmuş diyorum 325-340 felan:)bakıyorumda yaptıran herkes daha büyük de olurmuş diyo kimse daha küçük olsaymış demiyo çünkü gerçekten çok doğal duruyo insan ameliyat öncesi bu kadar doğallaşacağını tahmin etmiyo belkide ondan dır başta korkuyoruz büyüklükten:))benim de tavsiyem 300den az düşünme ama bunda kişinin yapısı mevcut göğüs dokusuda önemli,şimdiden kolay gelsin )
Benimkiler 170 cc :) En küçük bendekiler herhalde. Tabii 155 e 47 kg olunca öyle oldu. Ameliyat öncesi 200ccyada 230cc demiştik ama ameliyatta 170 cc takıldı. Bende bazen 200 olsaydı diyorum ama Barış Bey olmazdı sana dedi. Şimdi iltifatlar alıyorum ne güzel göğüslerin var diye. Yani şimdiki haliyle bile insanın gözü kayıyo (arkadaşlar öyle diyolar :)) demekki büyük takılsa abartı olacaktı. Eskiyi unuttuk yeniye alıştık vede gözümüz doymuyo sanırım :) Ay ne büyük mutlulukmuş bu göğüsler :)
Oralet sen spor için 3 ay beklemişsin ben 13. günde tenis maçı yaptım :) Gerçi korkmadım değil dikişer patlarsa diye falan ama bişey olmadı. Ben sadece üzerlerine yatmıyorum oda kıyamıyorum onlara ondan :) Barış Bey yat daha iyi dedi aslında ama düzleşeceklermiş gibi geliyor ...
oralet, canım senin amliyatın ustunden baya gectı . bana resım attıgında cekilen ılk resmındı . daha sonra cekılenlerle onun arasında fark oldu mu . şimdi nasıllar mesela.
selam bayanlarr
yazısmaların hepsini bastan sona okuyamadım ama oraletin estetik tecrübesinden çok etkilendim neredeyse vazgeçmek üzereydim kas altından yaptıranların paylasımları yüzünden çok korkmustum ama bu kas zarı altını ilk kez duydum ve tekrardan umutlanmaya basladım.. bende iki hafta önce dilek avsara gittim koltuk altından 7500 fiyat verdi çok geldi bana bursada prof. dr Mesut Özcana göründüm 3 gün önce o 4500 dedi ama meme altından daha uygun olduğunu söyledi koltuk altından zor olduğunu söyledi flan emin olamadım senin ameliyatın ne kadara oldu oralet ? özelden mesaj atmak istedim ama forumda resetleme olmus sanırım eski üye olmama rağmen mesaj sayım yetersizmis bana özelden msn atar mısın lütfennn !! karar asamasındayım bu ay olmak istiyorum cesaretimi toplamısken
oralete sormustum, ilk resminle şimdiki arasında fark var mı diye. kendim sordum, gördükten sonra merak edenler için yine kendim cevpalayım . bariz bi değişiklik söz konusu . vücuda oturmuş resmen. şeklini almış. birbirine yakınlaşmış. vs vs . çok çok daha güzel olmuş kısacası :)
barış bey yuvarlak kullanıyor mu hiç ? bilgin var mı oraletcim ? bir deeeee, seninki orta profil mi.
kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? teşekkürler8 temmuz yazısını okuduguma cok sevındım , cunku ben de 16 temmuz ıcın arayacagım bugun yarın. ya doluysa diye tereddür etmiştim.
oraletcim, istanbulu bilmiyorum nasıl gidecegim konusunda bana yardımcı olur musun ?
oralet beni cok cesaretlendirdin acıkcasıkaydirigubbakcemile3,bende barış beyle mailestim ve ameliyata karar verdim,yarın arayıp randevu alıcam ramazan ayında düşünüyrum,bakalım müsaitse tabii...daha yaptırmadan karar vermiş olmakla bile mutlu oldum,barış beyide 2 yıldır falan takip ediyorum basından zaten doktorumun o olmasında kesin kararlıydıma.s sadece korkuyordum ameliyattan ama gecen 2 yılda artık bu ufaklıklarla yasamanın ne kadar sıkıcı oldugunu anladım,e korkununda ecele faydası yok,artık ertelemek yok yani...bakalım ne zaman o olucak büyük gün,cok heyecanlıyım vallaa,şimdiden başladım şunu alıcam bunu alıcam demeye,en cok da avatarım megan fox un giydigi büstiyer varya onlardan alıcammm:dance::dance:
8 temmuz yazısını okuduguma cok sevındım , cunku ben de 16 temmuz ıcın arayacagım bugun yarın. ya doluysa diye tereddür etmiştim.
oraletcim, istanbulu bilmiyorum nasıl gidecegim konusunda bana yardımcı olur musun ?
kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?