Cesaret işte altın kelime bu yahu :))
Ameliyat kararına ve gününün yaklaşması heyecan verici :)) Uzun zamandır takip ediyormuşsun ben 1,5 ayda karar vermişim başlığım 3 ay ama hesap etmeden yazmıştım :))
Herhangi bir ameliyat geçiren biriyle görüş sana diyecekki hissetmiyorsun zaten, önemli olan sonrası bakımın gerisini düşünme bile
Büstiyer dedin de her alışverişte büstiyerlere bakıyorumdolabımda envai çeşit büstiyerim, straplez elbiselerim :)))
Ya çamaşırsız büstiyerle daha iyi duruyorlar hafta sonu bunu farkettim :) yada fazla bir özgüven mi geldi ?? ne bilemedim:kedi:
kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? teşekkürler
oo abcj cim İstanbula geleceğini duymak büyük mutluluk inan :))
İstanbul Avrupa Yakasında en kolay yolu Metrobüs'e biniyorsun Okmeydanı'nda iniyorsun PERPA yanı Memorial Hastanesi accayip basit bir yerde. Eğer daha detaylı yardım istersen sana eşlikte edebilirim seve seve :)
oraletcimmm duayenimiz oldun be sen bende sessiz sessiz takip ediyordum yazıları randevu almaya artık karar vrdim barış beyden.telefon açıp alıcam.peki sende gelirmisin benle.memorial da buluşuruz doktorun kapısında:))) .kardeşimle gelirim oda 6 ay önce burun estetiği oldu.benim ısrarlarımla:))ama nası ulaşıcam sana napsakki
Hayatımın bir döneminde duayen olmak istemişimdir :)) Teşekkür ederim güzel yakıştırman için tamamen senin kendi güzelliğin sağol canım :)
Barış Bey'den randevu alacak isen önümüzdeki hafta aramalısın bu hafta yokmuş sevgili abcj aramışta oradan biliyorum
Memorial da buluşuruz tabi hiçç farketmez bana ulaşmak çok basit şimdi iletişim bilgilerimi geçerim özelden sana, kardeşin burun estetiğini Barış Beye mi oldu benim soracak epey bi sorum olabilirhatta hangi tarihe randevu alacaksın (ben çalıştığım için c.tesi günü düşünürüm) bende burun için randevu alacağım aynı güne paralel bir saat alırız :)) hihoyyyt
kızlar ilk uyandığınızda nasıl hissettiniz kendinizi?mide bulantısı oldu mu narkozdan?
Bende 5000 tl ye amelyat oldum 20 mayısta. Belki yazdan sonra fiyatlar artar. Ayrıca abcj Esenlerde inmeyip Alibeyköyde inersen okmeydanı daha yakın olurmus. Banada taksici söyledi :) Ben esenlerde inmiştim :)
Hayatımın bir döneminde duayen olmak istemişimdir :)) Teşekkür ederim güzel yakıştırman için tamamen senin kendi güzelliğin sağol canım :)
Barış Bey'den randevu alacak isen önümüzdeki hafta aramalısın bu hafta yokmuş sevgili abcj aramışta oradan biliyorum
Memorial da buluşuruz tabi hiçç farketmez bana ulaşmak çok basit şimdi iletişim bilgilerimi geçerim özelden sana, kardeşin burun estetiğini Barış Beye mi oldu benim soracak epey bi sorum olabilirhatta hangi tarihe randevu alacaksın (ben çalıştığım için c.tesi günü düşünürüm) bende burun için randevu alacağım aynı güne paralel bir saat alırız :)) hihoyyyt
midem bulanır da kusmaya çalışırsam kötü çok ağrı yapar herhalde o ya göğüslere baskı yapar falan en çok ondan korkmaya başladım şimdi ağrısını geçtim ben.dün burnundan ameliyat oldu bi arkadaşım bi kaç yere de yazdım çok kötü oldu uyanınca ya :S midesi bulandı kustu.ama doktor ameliyat esnasında burundan mideye ister istemeez ameliyat kalıntıları gitti ondan kusma isteği tabi narkozunda etkisi var dedi.başka narkoz alarak ameliyat olan biri narkoz bende de çok mide bulantısı yaptı dedi.ameliyattan sonra bi gün hastanede kalıp düzenli aralıklarla ağrı kesiici vermelirini isticem ben.kesinlikle bunu beliritcem ağrı eşiğim çok düşüktür ağrı çekmek istemiyorum diye.çok kötü bi halde olursam ameliyattan çıktıktan sonra annem de çok üzülecek çok etkileniröyle şeylerden ben atlatıcam ama kadının yüreğini hoplatmak istemiyorum gereksiz yere.bu sadece burun ameliyatına has bişey mi yoksa meme ameliyatı olanlarda da oldu mu bulantı kusma?yaptıranlar ah ne şanslısınız oldunuz kurtuldunuz güle güle kullansın herkes.
kızlar ilk uyandığınızda nasıl hissettiniz kendinizi?mide bulantısı oldu mu narkozdan?
tamam tatlım ben hafta sonu alırım zaten ben alınca sana mail atarrım.bakalım ıyyy çok heycanlandım:)))
Valla ben gözümü açtığımda odadaydım. Yemek yedim biraz ve az daha kusucaktım. İki gün yiyemedim. Doğallığa gelince 20 mayısta ameliyat oldum. Yaz sezonunu açtımve denize giriyorum artık. Övgüler süper ve tabiki dikkat çekiyor. Ama herkes kendi göğüslerim sanıyor :) Dikiş izlerini bile farkeden olmadı
cnm ben mail attım sana ulaştımı
midem bulanır da kusmaya çalışırsam kötü çok ağrı yapar herhalde o ya göğüslere baskı yapar falan en çok ondan korkmaya başladım şimdi ağrısını geçtim ben.dün burnundan ameliyat oldu bi arkadaşım bi kaç yere de yazdım çok kötü oldu uyanınca ya :S midesi bulandı kustu.ama doktor ameliyat esnasında burundan mideye ister istemeez ameliyat kalıntıları gitti ondan kusma isteği tabi narkozunda etkisi var dedi.başka narkoz alarak ameliyat olan biri narkoz bende de çok mide bulantısı yaptı dedi.ameliyattan sonra bi gün hastanede kalıp düzenli aralıklarla ağrı kesiici vermelirini isticem ben.kesinlikle bunu beliritcem ağrı eşiğim çok düşüktür ağrı çekmek istemiyorum diye.çok kötü bi halde olursam ameliyattan çıktıktan sonra annem de çok üzülecek çok etkileniröyle şeylerden ben atlatıcam ama kadının yüreğini hoplatmak istemiyorum gereksiz yere.bu sadece burun ameliyatına has bişey mi yoksa meme ameliyatı olanlarda da oldu mu bulantı kusma?yaptıranlar ah ne şanslısınız oldunuz kurtuldunuz güle güle kullansın herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?