• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Nisan slm.. senikiler de hayırlı olsun.. göğsünü(!) gere gere sütyen seçmeye başlamışsın artık sıkılmadan kasılmadan... sere serpe şöölee ne güzel :)) ayy darısı başıma...

merak ettiğim şu oldu Oralet dahil sen de yok resimler yok masajlar şu şöyle bu böyle diyorsunuz da hadi tamam yattık masaya bi kere ameliyat olduk çaresi yok ama :) o ileriki safhalardaki masaj teknikleri ve aç bakiim... aaa çok güzel olmuşlar, bi de şurdan bakiimm öfff şahane duruyorlar.... yawww ben utanırım ki eminim sizde de aynı durumlar olmuştur, kasılmıyor musunuzzz yaaaw :??? nerden geliyo bu rahatlık, relax mod?? gitmeden önce bi vişne-votka mı çakıp gidiyorsunuz napıyorsunuz heee :pp

tekrar hayırlı olsun ama sevinciniz mutluluğunuz gerçekten sayfalardan taşıyo ,anlaşılıyo... darısı tüm bu sayfanın takipçilerine ;)

canım benim çok teşekkür ederim,inşallah sen daha güzel,içine sinen göğüslere sahip olursun:D gerçekten benim çamaşır alma kısmım çok komikti bi taraftan çekiniyorum kızlar anlıycakmı diye bi taraftan bedenimi bile tam bilmiyorum çaktırmamaya çalışıyorum:)))valla canım ben ilk gittiğimde de barış beye muayeneye hiç çekinmedim kasılmadım nedense,tam tersi normalde yazın bikinili daha çok kasılırımdım herkes küçük diye banamı bakıyo diye:(((bu son gittiğimde de çok rahattım çünkü oraletin de dediği gibi barış bey şu ana kadar allah bilir ne kadar göğüs görmüştür bu onun işi,sana sadece hasta olarak bakıyo sonuçta...yalnız ben bu son kontrolümde biraz üzülüyodum küçük mü daha büyük mü olsaydı diye,barış beye ısrarla sordum sizce nasıl iyimi boyutu vucudumla uyumlumu diye,artık kendisi beni rahatlatmak için ben hem bi plastik cerrah hemde erkek olarak söylüyorum boyutu ideal dedi,ama beni o kadar rahatlattıki anlatamam,gerçekten çok doğal,içten,hastasına nasıl davranması gerektiğini bilen bi doktor...hatta bunları artık bi erkek görüp sana söylemeli dedi nasıl olduğunu,bende onun mümkün olmadığını söyledim:)inanki çok rahat olursun işin bu kısmını hiç düşünme ve takılma:)))vişne votka olayına çok güldüm:))baktın rahat diilsin çak git nolcak sanki:DDD

Hayırlı uğurlu olsun :nazar:

:)) o kadar beden bilgisi eksiğim var ki sayenizde ihtisas yapacağım 34 çıktı bi de başıma :D

Benim 6 ay sonra yine kontrolum var. Gerçi kontrol dediğime bakmayın sadece resim çekiyoruz diğerleriyle yan yana koyuyoruz :D ben de hep bu anı beklediğimden sabırsızlanıyorum Barış Bey çalışma yaparken. Bu sitede bu kadar popüler olduğunu bilse :)) Ağustos ayında Amerika'da kongreye gidecekmiş orada sunum yapacakmış, senin resimlerini de göstereceğim dedi. Zaten çalışma yapıyormuş bununla ilgili resimleri çekerken o yüzden birazda keyifliydi izler olmasa ameliyat olduğu anlaşılmayacak demişti. Bol bol resim çekti tabi yüzüm kamufle edildi bakalım :)) göğüslerim dünya çapında meşhur olacak. Görmeyen kalmayacak :D

Canım sen git 3 ay sonra yine de hem moral oluyor hemde soracağın sorular oluyor ben telefonuma not alıyorum, simdi size sorularıma geliyor sıra diyorum başlıyorum sormaya her şey serbest dedi.
Bir erkeğin verdiği tepkiyi merak ediyorum dedi, şu an bir erkek görmedi dedim, bütün hastalarım aynı şeyi söylüyor yoksa benden gizliyorlar mı dedi. Güldük biraz. Ben söylerim gizlemem dedim :)) Çünkü dokunduğumda silikonu bulamıyorum kenarlardan bakıyorum yok nereye kayboldu arkadaş :D bir başkası dokunduğunda ne hissedecek nasıl bulacak bunlar önemli detaylarmışş :) Benim erkek arkadaşımın haberi bile yok ameliyattan ki söylemem de bu kadar büyütmüşüm ince eleyip sık dokumuşum hakedecek biri görebilir dokunabilir ancak :D 40 fırın ekmek misali :kedi:

gerçekten tlfna not almak iyi fikir ben unutuyorum sorcağım soruları bi konuşmaya başlayınca barış beyle konu ordan oraya dağılıyo:))canım bende gidcem zaten 3 ay sonra kendisine de dedim zaten ben gelirim diye yine...kreme de devam zaten bu sürede...büyüklük konusunda ben biraz üzülüyodum acaba benim yüzümden küçükmü oldu diye,kendiside bana artık bunları bir erkeğin görmesi lazım dedi bende o pek mümkün diil dedim hatta:)demek ki barış beyin hastalarında böyle bir durum söz konusu şu anda:)zaten ben bunları kendim için yaptırdım öncelikle, artık bir erkeğin fikri şimdilik ikinci planda:D beden konusunda da bende çok tecrübeli diilim dediğin gibi zeynep ten öğrenmiştim bende şu cup olayını..ikinci gittiğim mağazada ben bişey demeden kendileri göğüs altını ölçüp 34 dediler,cup olarak da B dediler,oda sanırım üst ölçüyle alt ölçünün farkı oluyo,bende şu an üst 90,alt ölçü 74-75 civarı....sana bir an evvel gidip güzel süteynler almanı tavsiye ederim,sende yumuşaklık daha fazla olduğundan daha güzel durcaktır hatta:)

bu arada kızlar ben bugün spora başaldım,daha önce yaptığım bütün kol hareketlerini şuanda da gayet rahat yapıyorum,bilgilerinize:)

peki kaszarı altı yönteminde illa ki damla silikon mu kullanılabiliyor? Yuvarlak olmuyor mu? Bi de Barış Çakır hep damla silikon kullanıyor sanıyorum doğru mu?
Yuvarlağın dekoltesi daha güzel olur gibime geliyor da

gerçekten tlfna not almak iyi fikir ben unutuyorum sorcağım soruları bi konuşmaya başlayınca barış beyle konu ordan oraya dağılıyo:))canım bende gidcem zaten 3 ay sonra kendisine de dedim zaten ben gelirim diye yine...kreme de devam zaten bu sürede...büyüklük konusunda ben biraz üzülüyodum acaba benim yüzümden küçükmü oldu diye,kendiside bana artık bunları bir erkeğin görmesi lazım dedi bende o pek mümkün diil dedim hatta:)demek ki barış beyin hastalarında böyle bir durum söz konusu şu anda:)zaten ben bunları kendim için yaptırdım öncelikle, artık bir erkeğin fikri şimdilik ikinci planda:D beden konusunda da bende çok tecrübeli diilim dediğin gibi zeynep ten öğrenmiştim bende şu cup olayını..ikinci gittiğim mağazada ben bişey demeden kendileri göğüs altını ölçüp 34 dediler,cup olarak da B dediler,oda sanırım üst ölçüyle alt ölçünün farkı oluyo,bende şu an üst 90,alt ölçü 74-75 civarı....sana bir an evvel gidip güzel süteynler almanı tavsiye ederim,sende yumuşaklık daha fazla olduğundan daha güzel durcaktır hatta:)

Kendisinin önerdiği cc ler doğal oluyor genelde. Hani ben beğendim ama bakalım bir erkek nasıl tepki verecek bunu da bilmek istiyorum demişti. Bence çok riskli bir adım ama kendine güveniyor. :)) Bütün hastalarım kimse görmedi diyor yoksa görsterdilerde benden mi gizliyorlar demişti :)) (yineliyorsam kusura bakmayın o kadar çok yazmışım ki yukarı bakmaya üşendim doğrusu )
ben bikini ile bir yapacağım alışverişi h.sonlarımda hiç boş yok aşırı yoğun geçiyor ama deli gibi merak ediyorum yeni alacaklarımı nasıl duracaklarını şu an var süslü püslü ben yepyenilerle donanmak istiyorum dediğin gibi yumasamısken tavsiyene uyayım ben ;))

peki kaszarı altı yönteminde illa ki damla silikon mu kullanılabiliyor? Yuvarlak olmuyor mu? Bi de Barış Çakır hep damla silikon kullanıyor sanıyorum doğru mu?
Yuvarlağın dekoltesi daha güzel olur gibime geliyor da

Yo bu tercih meselesi istersen yuvarlakta takılabilir, fakat yuvarlak emanet gibi duruyor kıyafetle evet iyi bir dekolte verebilir bilmiyorum fakat çıplakken doğal durmuyor, bu da tabiki isteyene gözüne hoş gelene göre değişir, ben ameliyata girerken son kez nasıl istediğimi sormuştu Barış Bey bende "Benim göğüslerim yok, en başta göğüslerim olsun, doğal bir görüntüsü olsun, ben söylemedikçe kimse bunu anlayamasın" dedim, istediğimi de yaptı.
Barış Bey burun, göğüs, dudak vs. her ameliyatında doğallıktan yana o yüzden damla tercih ediyor ama bu hastasının isteğine göre de değişiyor tabiki. Yuvarlakta kullanıyor, önerisi damla oluyor. Çıplakken yuvarlak portatif duruyor, tamam zaten portatifte çok bariz durması bir süre sonra rahatsızlık verecektir.

merhaba arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum çünkü bende silikon taktırdım...çok mutluyum oleyyyyyyyyyyyyyyy....artık bitkisel ürünleree para vermekten ve sıfır sonuçlardan bıkmıştım..en sonunda canımı dişime takıp para biriktirdim ve yaklaşık 1,5 ay önce ameliyata yattım..iyiki yaptırmışım..hayata daha pozitif bakıyorum ..kendime güvenim geldi,...çokkk mutluyum çokkkkaydirigubbakcemile2

bu arada kızlar ben bugün spora başaldım,daha önce yaptığım bütün kol hareketlerini şuanda da gayet rahat yapıyorum,bilgilerinize:)

Bende kendimi yormayayım etmeyeyim diyordum ama 3.Ay kontorumde Barış Bey'e spor yapabilir miyim dedim. Geç bile kaldınız dedi :)) Mekik çekme, yüzme gibi her şeyi yapabilir miyim dedim. Gayet tabii siz kas altı ameliyatı geçirmediniz ki başlayabilirdiniz dedi.
Sen başlamakla iyi yapmışsın. İnsanın kollarını özgürce hareket ettirebilmesi ne büyük ve güzell bir mutluluk değil mi ? :))

merhaba arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum çünkü bende silikon taktırdım...çok mutluyum oleyyyyyyyyyyyyyyy....artık bitkisel ürünleree para vermekten ve sıfır sonuçlardan bıkmıştım..en sonunda canımı dişime takıp para biriktirdim ve yaklaşık 1,5 ay önce ameliyata yattım..iyiki yaptırmışım..hayata daha pozitif bakıyorum ..kendime güvenim geldi,...çokkk mutluyum çokkkkaydirigubbakcemile2

Ne mutlu sana :)) Bitkisel, kozmetik, naturel maturel ürünlerden gına gelmişti hala daha yarım yamalak dururlar çekmecelerimde ameliyatın 4/1 kadar oraya yatırım yapmışım zaten kaldırıp atasım var gözüm görmesin :D
En önemlisi şu anki mutluluğun hem senin yumuşamıştır bayağı olmuş yaptıralı güle güle kullan şekerim. :nazar:

Sevgili Oralet merhaba, siteye çok yeni üye oldum ve tüm tecrübelerini noktası virgülüne kadar okudum tabi diğer yorumları ve tecrübeleride Barış Çakır ilk görüşeceğim kişi olacak eğer bir aksilik olmazsa bende ona gögüs büyütme ameliyatı olucam. Senin resimlerin varsa benimle paylaşırmısın çok teşekkür ederim.

Sevgili Oralet merhaba, siteye çok yeni üye oldum ve tüm tecrübelerini noktası virgülüne kadar okudum tabi diğer yorumları ve tecrübeleride Barış Çakır ilk görüşeceğim kişi olacak eğer bir aksilik olmazsa bende ona gögüs büyütme ameliyatı olucam. Senin resimlerin varsa benimle paylaşırmısın çok teşekkür ederim.

canım sana da özelden mesaj attım bakarsın ;)

Oralet gerçekten muhteşem görünüyorsun hayatta güzel olmayan birşeye laf olsun latife olsun diye yorum yapmam bayıldımmmmmmm:)))))))))))))))) darısı benim başıma.

Ben yuvarlak diodum ama seninki damla galiba gerçi ona barış bey karar verir yada yönlendirir beni benim gögüs altı 80 üstü 85 300 cc düşünüyorum ne dersin nasıl olur

Oralet gerçekten muhteşem görünüyorsun hayatta güzel olmayan birşeye laf olsun latife olsun diye yorum yapmam bayıldımmmmmmm:)))))))))))))))) darısı benim başıma.

Ben yuvarlak diodum ama seninki damla galiba gerçi ona barış bey karar verir yada yönlendirir beni benim gögüs altı 80 üstü 85 300 cc düşünüyorum ne dersin nasıl olur

canım benim belimi vs. görmüş oldun öncelikle teşekkür ederim beğenmene sevindim, şahsen bende beğeniyorum ortak zevk :p :))

yuvarlak istersen barış bey yuvarlak takar tabiki ben gittiğimde direkt damla istemiştim. benim şu an göğüs altı 75 göğüs üstü 88, 290 cc takıldı 300 de olsa olurdu diyorum :D
bence 300 ve 325 e kadar (tabi benim bedimde olduğunu varsayacak olursam) düşün derim. doğal değil büyük istiyorum dersen daha üstünü düşünmelisin, ama alt cc düşünme zaten Barış Bey görüşmede sana seçenekleri sunar önermediğini de söyler bana 270 cc de sunmuştu sonra bu küçük diyip kendisi eledi. 300cc - 315 cc 325 cc tabi sen yuvarlak istiyorsun 300-315 iyi gibi. Tercih senin seçenekleri gör, Barış Bey bakalım sana neyi yakıştıracak, yada görüşmeye gideceğin diğer doktorlar :))

aaa bak şimdi oralet bende çok merak ettim seninkileri;)))ama eminim çok güzellerdir iyce doğallaşmıştır....banada damla takıldı yuvarlak hiç düşünmemiştim yapay durur gibi geliyodu ama forumda zeynep diye bi arkadaş var, resimlerini gördüm hem yuvarlak hem büyük ve onlarda çok güzeldi,yani öyle top top durmuyodu demekki yuvarlakda olsa zamanla doğallaşıyo ama damla olanda belki o şekil daha doğal oluyodur...banada 315 takıldı biliyosunuz ama gerçekten azı olmazmış hatta bende daha büyük bile olurmuş diyorum 325-340 felan:)bakıyorumda yaptıran herkes daha büyük de olurmuş diyo kimse daha küçük olsaymış demiyo çünkü gerçekten çok doğal duruyo insan ameliyat öncesi bu kadar doğallaşacağını tahmin etmiyo belkide ondan dır başta korkuyoruz büyüklükten:))benim de tavsiyem 300den az düşünme ama bunda kişinin yapısı mevcut göğüs dokusuda önemli,şimdiden kolay gelsin;))

Benimkiler 170 cc :) En küçük bendekiler herhalde. Tabii 155 e 47 kg olunca öyle oldu. Ameliyat öncesi 200ccyada 230cc demiştik ama ameliyatta 170 cc takıldı. Bende bazen 200 olsaydı diyorum ama Barış Bey olmazdı sana dedi. Şimdi iltifatlar alıyorum ne güzel göğüslerin var diye. Yani şimdiki haliyle bile insanın gözü kayıyo (arkadaşlar öyle diyolar :)) demekki büyük takılsa abartı olacaktı. Eskiyi unuttuk yeniye alıştık vede gözümüz doymuyo sanırım :) Ay ne büyük mutlulukmuş bu göğüsler :)

Oralet sen spor için 3 ay beklemişsin ben 13. günde tenis maçı yaptım :) Gerçi korkmadım değil dikişer patlarsa diye falan ama bişey olmadı. Ben sadece üzerlerine yatmıyorum oda kıyamıyorum onlara ondan :) Barış Bey yat daha iyi dedi aslında ama düzleşeceklermiş gibi geliyor ...

Back