Nisan slm.. senikiler de hayırlı olsun.. göğsünü(!) gere gere sütyen seçmeye başlamışsın artık sıkılmadan kasılmadan... sere serpe şöölee ne güzel :)) ayy darısı başıma...
merak ettiğim şu oldu Oralet dahil sen de yok resimler yok masajlar şu şöyle bu böyle diyorsunuz da hadi tamam yattık masaya bi kere ameliyat olduk çaresi yok ama :) o ileriki safhalardaki masaj teknikleri ve aç bakiim... aaa çok güzel olmuşlar, bi de şurdan bakiimm öfff şahane duruyorlar.... yawww ben utanırım ki eminim sizde de aynı durumlar olmuştur, kasılmıyor musunuzzz yaaaw :??? nerden geliyo bu rahatlık, relax mod?? gitmeden önce bi vişne-votka mı çakıp gidiyorsunuz napıyorsunuz heee p
tekrar hayırlı olsun ama sevinciniz mutluluğunuz gerçekten sayfalardan taşıyo ,anlaşılıyo... darısı tüm bu sayfanın takipçilerine
canım benim çok teşekkür ederim,inşallah sen daha güzel,içine sinen göğüslere sahip olursun gerçekten benim çamaşır alma kısmım çok komikti bi taraftan çekiniyorum kızlar anlıycakmı diye bi taraftan bedenimi bile tam bilmiyorum çaktırmamaya çalışıyorum:)))valla canım ben ilk gittiğimde de barış beye muayeneye hiç çekinmedim kasılmadım nedense,tam tersi normalde yazın bikinili daha çok kasılırımdım herkes küçük diye banamı bakıyo diye((bu son gittiğimde de çok rahattım çünkü oraletin de dediği gibi barış bey şu ana kadar allah bilir ne kadar göğüs görmüştür bu onun işi,sana sadece hasta olarak bakıyo sonuçta...yalnız ben bu son kontrolümde biraz üzülüyodum küçük mü daha büyük mü olsaydı diye,barış beye ısrarla sordum sizce nasıl iyimi boyutu vucudumla uyumlumu diye,artık kendisi beni rahatlatmak için ben hem bi plastik cerrah hemde erkek olarak söylüyorum boyutu ideal dedi,ama beni o kadar rahatlattıki anlatamam,gerçekten çok doğal,içten,hastasına nasıl davranması gerektiğini bilen bi doktor...hatta bunları artık bi erkek görüp sana söylemeli dedi nasıl olduğunu,bende onun mümkün olmadığını söyledim:)inanki çok rahat olursun işin bu kısmını hiç düşünme ve takılma:)))vişne votka olayına çok güldüm:))baktın rahat diilsin çak git nolcak sankiDD