canım bnm ben pazar günü kasaltı oldum ameliyatımı yataktan ilk kalktığımda narkozun etkisiyle doğal olarak kustum bende ama zaten ağrıların pek başlamamış oluyor onun için kusarken korktuğun gibi göğüse baskı falan olmuyor pek bir kere kustum dahada olmadı şimdi sırt ve kol,omuz ağrılarım var ve gerilme var ama yıllardır beklediğim birşey olduğu için herşeyine katlanırım valla:) hiç korkma ilk günler yatıp kalkarken destek alman yeterli yemeğimi kendim yemeye başladım ben yarında duşumu alabileceğimi söyledi doktor tabi bünyeden bünyeye fark var ama bnm ağrı eşiğim çok yüksek zaten hastanede bile kalmadım belki kalsam ilk günü daha kolay atlatırdım ama kalmadım işte sen ağrı eşiğim düşük diyorsun mutlaka kal o zaman çünkü ağrım var dediğinde hemşireler hemen veriyolar ağrı kesiciyi ve hemen etkili oluyor o verdikleri şey rahat ol korkmana hiç gerek yoka.s.
Zeyno_06 geçmiş olsun darısı diğer arkadaşların başına diyorum :)
Kas altı cesaretin içinde ayrıca tebrik ederim seni. Ağrılarının kısa sürede geçmesini dilerim. Dediğin gibi kollara çok yüklenmedikçe yormadıkça fazla problem yaşayan olmuyor. Biraz hassas davranmak lazım bu dönemde bir de insanın bir rüyası gerçek oluyor bunun icin her şeye katlanmaya zaten dünden razı olarak atılıyoruz bu mecraya. Gül ve diken :))