• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Cesaret işte altın kelime bu yahu :))
Ameliyat kararına ve gününün yaklaşması heyecan verici :)) Uzun zamandır takip ediyormuşsun ben 1,5 ayda karar vermişim başlığım 3 ay ama hesap etmeden yazmıştım :))
Herhangi bir ameliyat geçiren biriyle görüş sana diyecekki hissetmiyorsun zaten, önemli olan sonrası bakımın gerisini düşünme bile ;)
Büstiyer dedin de her alışverişte büstiyerlere bakıyorum :D dolabımda envai çeşit büstiyerim, straplez elbiselerim :)))

Ya çamaşırsız büstiyerle daha iyi duruyorlar hafta sonu bunu farkettim :) yada fazla bir özgüven mi geldi ?? ne bilemedim ;) :kedi:

ayyy ne güselll,bende alıcam valla,dolabımı yenilicem:hulya:,bu arada benim ön görüşme 8 temmuzda,ameliyat tarihini o gün kararlastırıcaz,ben zaten 10 agustos gibi istiyorum....benim teyzem de 86 yılında yaptırmıştı,karar verirken onunlada konustum,kızım benim oyıllarda bile 1 ,2 gün sıkıntım olmustu sonra hiç bir olumsuzluk olmadı dedi,e şimdi teknıkler dahada gelişti tabii,kas zarı altı damla istiyorum bende bakalım iştee,karar verdiğimden beri her gece rüyamda memişleri büyütmüş görüyorum :roflol::roflol::roflol:

oo abcj cim İstanbula geleceğini duymak büyük mutluluk inan :))

İstanbul Avrupa Yakasında en kolay yolu Metrobüs'e biniyorsun Okmeydanı'nda iniyorsun PERPA yanı Memorial Hastanesi accayip basit bir yerde. Eğer daha detaylı yardım istersen sana eşlikte edebilirim seve seve :)

oraletcimmm duayenimiz oldun be sen bende sessiz sessiz takip ediyordum yazıları randevu almaya artık karar vrdim barış beyden.telefon açıp alıcam.peki sende gelirmisin benle.memorial da buluşuruz doktorun kapısında:))) .kardeşimle gelirim oda 6 ay önce burun estetiği oldu.benim ısrarlarımla:))ama nası ulaşıcam sana napsakki

oraletcimmm duayenimiz oldun be sen bende sessiz sessiz takip ediyordum yazıları randevu almaya artık karar vrdim barış beyden.telefon açıp alıcam.peki sende gelirmisin benle.memorial da buluşuruz doktorun kapısında:))) .kardeşimle gelirim oda 6 ay önce burun estetiği oldu.benim ısrarlarımla:))ama nası ulaşıcam sana napsakki

Hayatımın bir döneminde duayen olmak istemişimdir :)) Teşekkür ederim güzel yakıştırman için tamamen senin kendi güzelliğin sağol canım :)

Barış Bey'den randevu alacak isen önümüzdeki hafta aramalısın bu hafta yokmuş sevgili abcj aramışta oradan biliyorum ;)

Memorial da buluşuruz tabi hiçç farketmez bana ulaşmak çok basit şimdi iletişim bilgilerimi geçerim özelden sana, kardeşin burun estetiğini Barış Beye mi oldu benim soracak epey bi sorum olabilir :D hatta hangi tarihe randevu alacaksın (ben çalıştığım için c.tesi günü düşünürüm) bende burun için randevu alacağım aynı güne paralel bir saat alırız :)) hihoyyyt

Bende 5000 tl ye amelyat oldum 20 mayısta. Belki yazdan sonra fiyatlar artar. Ayrıca abcj Esenlerde inmeyip Alibeyköyde inersen okmeydanı daha yakın olurmus. Banada taksici söyledi :) Ben esenlerde inmiştim :)

Hayatımın bir döneminde duayen olmak istemişimdir :)) Teşekkür ederim güzel yakıştırman için tamamen senin kendi güzelliğin sağol canım :)

Barış Bey'den randevu alacak isen önümüzdeki hafta aramalısın bu hafta yokmuş sevgili abcj aramışta oradan biliyorum ;)

Memorial da buluşuruz tabi hiçç farketmez bana ulaşmak çok basit şimdi iletişim bilgilerimi geçerim özelden sana, kardeşin burun estetiğini Barış Beye mi oldu benim soracak epey bi sorum olabilir :D hatta hangi tarihe randevu alacaksın (ben çalıştığım için c.tesi günü düşünürüm) bende burun için randevu alacağım aynı güne paralel bir saat alırız :)) hihoyyyt

tamam tatlım ben hafta sonu alırım zaten ben alınca sana mail atarrım.bakalım ıyyy çok heycanlandım:)))

kızlar ilk uyandığınızda nasıl hissettiniz kendinizi?mide bulantısı oldu mu narkozdan?

kızlar ilk uyandığınızda nasıl hissettiniz kendinizi?mide bulantısı oldu mu narkozdan?

ben uykudan uyanır gibi uyandım,ameliyatınız bitti dediler,gözümü tekrar kapadım sonra tekrar uyandırdılar aynı ses tonu ve aynı kelimelerle ameliyatınız bitti dediler yeniden,sonra bi gözümü açtım odadayım,ne mide bulantısı oldu ben de ne de baş dönemsi..çok rahat uyudum ve uyandım,tabi herkeste aynı şekilde olmuyor ama benim çok rahattı.inşallah senin de rahat olur.

olumunekankayizsmile
Bende 5000 tl ye amelyat oldum 20 mayısta. Belki yazdan sonra fiyatlar artar. Ayrıca abcj Esenlerde inmeyip Alibeyköyde inersen okmeydanı daha yakın olurmus. Banada taksici söyledi :) Ben esenlerde inmiştim :)

cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın,şişlikler indimi,ne tip yaptırdın sen damla mı yuvarlakmı ve mutlumusun

Ben de resim görmek istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnn:gitme:

eşimin doğal olmazsa ben istemem,yok mu bu Dr.nin yaptıklarından sitede resim filan,onlara bakıp da karar versek, gibi bazı haklı çekinceleri var.. o sebeple Öncelikle ORALET'den ve daha sonra yardımcı olabilecek tüm arkadaşlardan resim bekliyorum...

vereliniortak

Valla ben gözümü açtığımda odadaydım. Yemek yedim biraz ve az daha kusucaktım. ıki gün yiyemedim. Doğallığa gelince 20 mayısta ameliyat oldum. Yaz sezonunu açtımve denize giriyorum artık. Övgüler süper ve tabiki dikkat çekiyor. Ama herkes kendi göğüslerim sanıyor :) Dikiş izlerini bile farkeden olmadı

kaydirigubbakcemile4cnm ben mail attım sana ulaştımı

midem bulanır da kusmaya çalışırsam kötü çok ağrı yapar herhalde o ya göğüslere baskı yapar falan en çok ondan korkmaya başladım şimdi ağrısını geçtim ben.dün burnundan ameliyat oldu bi arkadaşım bi kaç yere de yazdım çok kötü oldu uyanınca ya :S midesi bulandı kustu.ama doktor ameliyat esnasında burundan mideye ister istemeez ameliyat kalıntıları gitti ondan kusma isteği tabi narkozunda etkisi var dedi.başka narkoz alarak ameliyat olan biri narkoz bende de çok mide bulantısı yaptı dedi.ameliyattan sonra bi gün hastanede kalıp düzenli aralıklarla ağrı kesiici vermelirini isticem ben.kesinlikle bunu beliritcem ağrı eşiğim çok düşüktür ağrı çekmek istemiyorum diye.çok kötü bi halde olursam ameliyattan çıktıktan sonra annem de çok üzülecek çok etkileniröyle şeylerden ben atlatıcam ama kadının yüreğini hoplatmak istemiyorum gereksiz yere.bu sadece burun ameliyatına has bişey mi yoksa meme ameliyatı olanlarda da oldu mu bulantı kusma?yaptıranlar ah ne şanslısınız oldunuz kurtuldunuz güle güle kullansın herkes.

midem bulanır da kusmaya çalışırsam kötü çok ağrı yapar herhalde o ya göğüslere baskı yapar falan en çok ondan korkmaya başladım şimdi ağrısını geçtim ben.dün burnundan ameliyat oldu bi arkadaşım bi kaç yere de yazdım çok kötü oldu uyanınca ya :S midesi bulandı kustu.ama doktor ameliyat esnasında burundan mideye ister istemeez ameliyat kalıntıları gitti ondan kusma isteği tabi narkozunda etkisi var dedi.başka narkoz alarak ameliyat olan biri narkoz bende de çok mide bulantısı yaptı dedi.ameliyattan sonra bi gün hastanede kalıp düzenli aralıklarla ağrı kesiici vermelirini isticem ben.kesinlikle bunu beliritcem ağrı eşiğim çok düşüktür ağrı çekmek istemiyorum diye.çok kötü bi halde olursam ameliyattan çıktıktan sonra annem de çok üzülecek çok etkileniröyle şeylerden ben atlatıcam ama kadının yüreğini hoplatmak istemiyorum gereksiz yere.bu sadece burun ameliyatına has bişey mi yoksa meme ameliyatı olanlarda da oldu mu bulantı kusma?yaptıranlar ah ne şanslısınız oldunuz kurtuldunuz güle güle kullansın herkes.

canım bnm ben pazar günü kasaltı oldum ameliyatımı yataktan ilk kalktığımda narkozun etkisiyle doğal olarak kustum bende ama zaten ağrıların pek başlamamış oluyor onun için kusarken korktuğun gibi göğüse baskı falan olmuyor pek bir kere kustum dahada olmadı şimdi sırt ve kol,omuz ağrılarım var ve gerilme var ama yıllardır beklediğim birşey olduğu için herşeyine katlanırım valla:) hiç korkma ilk günler yatıp kalkarken destek alman yeterli yemeğimi kendim yemeye başladım ben yarında duşumu alabileceğimi söyledi doktor tabi bünyeden bünyeye fark var ama bnm ağrı eşiğim çok yüksek zaten hastanede bile kalmadım belki kalsam ilk günü daha kolay atlatırdım ama kalmadım işte sen ağrı eşiğim düşük diyorsun mutlaka kal o zaman çünkü ağrım var dediğinde hemşireler hemen veriyolar ağrı kesiciyi ve hemen etkili oluyor o verdikleri şey rahat ol korkmana hiç gerek yoka.s.

Ben de hiçbir şey yoktu ameliyathanede uyandırdılar beni Barış Bey bana anestezi yapılmadan önce "şimdi güzel bir tatile çık geziye çık sonra gel dedi" ameliyata giriş yapıldı. Uyandığım da ee nerelere gittin bakalım dedim. Çalıştım işlerimi yetiştirmeye dedim. Yine mi iş ben sana ne dedim dedi. Ameliyatta bulunan hemşireler tam istediğiniz gibi yaptık geçmiş olsun dediler. Beni odama çıkardılar.

Kusma, bulantı vs. yoktu. Sadece çok üşüdüm ben. Üzerime bir battaniye daha örttüler hatta sadece titremenin etkisiyle biraz canım yanar gibi oldu zaten kendimde değildim tam anlayamadım odama çıktım Barış Bey kontrole geldi beni sonra uyudum galiba tam hatırlamıyorum 4 saat sonra yemeğimi yememi söylediler hatta kaşığı kendim kullandım yemeğimi yedim telefon görüşmelerinde destek almadım gayet iyiydim yani :)

tamam tatlım ben hafta sonu alırım zaten ben alınca sana mail atarrım.bakalım ıyyy çok heycanlandım:)))

canım mailin ulaştı haklı gerekçelerden ötürü dönüp yazamadım öncelikle gecikmeden ötürü kusura bakma. konuşuruz bu konuyu enine boyuna :)

Valla ben gözümü açtığımda odadaydım. Yemek yedim biraz ve az daha kusucaktım. İki gün yiyemedim. Doğallığa gelince 20 mayısta ameliyat oldum. Yaz sezonunu açtımve denize giriyorum artık. Övgüler süper ve tabiki dikkat çekiyor. Ama herkes kendi göğüslerim sanıyor :) Dikiş izlerini bile farkeden olmadı

Bir arkadaşım başka bir ameliyat olmuş bahsediyordu bende o paylaşınca bende anlatayım dedim. Bende ameliyat oldumdiye söze başladım göğüslerimi yaptırdım dedim. Durdu yüzüme baktı "ya başka bisey diycektin de lafı mı değiştiriyosun" dedi hatta dokundu, hatta ve hatta uzandım (içimde sutyen yoktu tshirt üzerinden) silikon olsa top gibi durur ya bırak falan dedi :D arkadaş inandıramadım iyi peki nasıl istersen ona inan dedim. Başka bir şey diyecekken lafı değiştirmişim de böyle bisey söyleme gereği duymuşum diye de küstü bide:) tey allam ya :D

Dediklerine katılıyorum canım bende kendim ağrı çekecek olmamdan çok annemin görüp üzülmemesi için ağrı kesici isteyip durmuştum. Ağrın var mı diyorlar yok ama hani ağrırsa :D diyip istiyordum ama ilk günden sonra ilaçlık bir halin kalmıyor çok fazla ben taburcu olduğumda ağrın olursa kullan demişlerdi hatta yanımda ceplerimde taşıyordum ama kullanmadım hala evde durur. Her geçen gün %50 daha iyileşmiş olarak güne başlıyorsun. Anestezi kişiden kişiye göre değişiyor ben bulantı, başağrısı vs. çekmedim. Burada çeken arkadaşlarda var çekmeyen arkadaşlarda. Kişinin yapısına göre de değişir doktorun uygulamasına görede sanıyorum.
Burun ameliyatı olan yakın bir arkaşım ameliyata başka 2 arkadaşıyla periyodik aralıklarla girmişti. Diğer arkadaşlarında bulantı olmuştu onda olmamıştı ki benim arkadaşın da burnu çok sorunluydu. Yapısaldır diyorum.

İnşallah senin ağrın sızın bizimkilerden de az olur keyfini çıkartmaya başlarsın :)

Back