Cesaret işte altın kelime bu yahu :))
Ameliyat kararına ve gününün yaklaşması heyecan verici :)) Uzun zamandır takip ediyormuşsun ben 1,5 ayda karar vermişim başlığım 3 ay ama hesap etmeden yazmıştım :))
Herhangi bir ameliyat geçiren biriyle görüş sana diyecekki hissetmiyorsun zaten, önemli olan sonrası bakımın gerisini düşünme bile
Büstiyer dedin de her alışverişte büstiyerlere bakıyorum dolabımda envai çeşit büstiyerim, straplez elbiselerim :)))
Ya çamaşırsız büstiyerle daha iyi duruyorlar hafta sonu bunu farkettim :) yada fazla bir özgüven mi geldi ?? ne bilemedim :kedi:
ayyy ne güselll,bende alıcam valla,dolabımı yenilicem:hulya:,bu arada benim ön görüşme 8 temmuzda,ameliyat tarihini o gün kararlastırıcaz,ben zaten 10 agustos gibi istiyorum....benim teyzem de 86 yılında yaptırmıştı,karar verirken onunlada konustum,kızım benim oyıllarda bile 1 ,2 gün sıkıntım olmustu sonra hiç bir olumsuzluk olmadı dedi,e şimdi teknıkler dahada gelişti tabii,kas zarı altı damla istiyorum bende bakalım iştee,karar verdiğimden beri her gece rüyamda memişleri büyütmüş görüyorum :roflol::roflol::roflol: