Nisan slm.. senikiler de hayırlı olsun.. göğsünü(!) gere gere sütyen seçmeye başlamışsın artık sıkılmadan kasılmadan... sere serpe şöölee ne güzel :)) ayy darısı başıma...
merak ettiğim şu oldu Oralet dahil sen de yok resimler yok masajlar şu şöyle bu böyle diyorsunuz da hadi tamam yattık masaya bi kere ameliyat olduk çaresi yok ama :) o ileriki safhalardaki masaj teknikleri ve aç bakiim... aaa çok güzel olmuşlar, bi de şurdan bakiimm öfff şahane duruyorlar.... yawww ben utanırım ki eminim sizde de aynı durumlar olmuştur, kasılmıyor musunuzzz yaaaw :??? nerden geliyo bu rahatlık, relax mod?? gitmeden önce bi vişne-votka mı çakıp gidiyorsunuz napıyorsunuz heeep
tekrar hayırlı olsun ama sevinciniz mutluluğunuz gerçekten sayfalardan taşıyo ,anlaşılıyo... darısı tüm bu sayfanın takipçilerine
Hayırlı uğurlu olsun
:)) o kadar beden bilgisi eksiğim var ki sayenizde ihtisas yapacağım 34 çıktı bi de başıma
Benim 6 ay sonra yine kontrolum var. Gerçi kontrol dediğime bakmayın sadece resim çekiyoruz diğerleriyle yan yana koyuyoruzben de hep bu anı beklediğimden sabırsızlanıyorum Barış Bey çalışma yaparken. Bu sitede bu kadar popüler olduğunu bilse :)) Ağustos ayında Amerika'da kongreye gidecekmiş orada sunum yapacakmış, senin resimlerini de göstereceğim dedi. Zaten çalışma yapıyormuş bununla ilgili resimleri çekerken o yüzden birazda keyifliydi izler olmasa ameliyat olduğu anlaşılmayacak demişti. Bol bol resim çekti tabi yüzüm kamufle edildi bakalım :)) göğüslerim dünya çapında meşhur olacak. Görmeyen kalmayacak
Canım sen git 3 ay sonra yine de hem moral oluyor hemde soracağın sorular oluyor ben telefonuma not alıyorum, simdi size sorularıma geliyor sıra diyorum başlıyorum sormaya her şey serbest dedi.
Bir erkeğin verdiği tepkiyi merak ediyorum dedi, şu an bir erkek görmedi dedim, bütün hastalarım aynı şeyi söylüyor yoksa benden gizliyorlar mı dedi. Güldük biraz. Ben söylerim gizlemem dedim :)) Çünkü dokunduğumda silikonu bulamıyorum kenarlardan bakıyorum yok nereye kayboldu arkadaşbir başkası dokunduğunda ne hissedecek nasıl bulacak bunlar önemli detaylarmışş :) Benim erkek arkadaşımın haberi bile yok ameliyattan ki söylemem de bu kadar büyütmüşüm ince eleyip sık dokumuşum hakedecek biri görebilir dokunabilir ancak 40 fırın ekmek misali :kedi:
gerçekten tlfna not almak iyi fikir ben unutuyorum sorcağım soruları bi konuşmaya başlayınca barış beyle konu ordan oraya dağılıyo:))canım bende gidcem zaten 3 ay sonra kendisine de dedim zaten ben gelirim diye yine...kreme de devam zaten bu sürede...büyüklük konusunda ben biraz üzülüyodum acaba benim yüzümden küçükmü oldu diye,kendiside bana artık bunları bir erkeğin görmesi lazım dedi bende o pek mümkün diil dedim hatta:)demek ki barış beyin hastalarında böyle bir durum söz konusu şu anda:)zaten ben bunları kendim için yaptırdım öncelikle, artık bir erkeğin fikri şimdilik ikinci plandabeden konusunda da bende çok tecrübeli diilim dediğin gibi zeynep ten öğrenmiştim bende şu cup olayını..ikinci gittiğim mağazada ben bişey demeden kendileri göğüs altını ölçüp 34 dediler,cup olarak da B dediler,oda sanırım üst ölçüyle alt ölçünün farkı oluyo,bende şu an üst 90,alt ölçü 74-75 civarı....sana bir an evvel gidip güzel süteynler almanı tavsiye ederim,sende yumuşaklık daha fazla olduğundan daha güzel durcaktır hatta:)
peki kaszarı altı yönteminde illa ki damla silikon mu kullanılabiliyor? Yuvarlak olmuyor mu? Bi de Barış Çakır hep damla silikon kullanıyor sanıyorum doğru mu?
Yuvarlağın dekoltesi daha güzel olur gibime geliyor da
bu arada kızlar ben bugün spora başaldım,daha önce yaptığım bütün kol hareketlerini şuanda da gayet rahat yapıyorum,bilgilerinize:)
merhaba arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum çünkü bende silikon taktırdım...çok mutluyum oleyyyyyyyyyyyyyyy....artık bitkisel ürünleree para vermekten ve sıfır sonuçlardan bıkmıştım..en sonunda canımı dişime takıp para biriktirdim ve yaklaşık 1,5 ay önce ameliyata yattım..iyiki yaptırmışım..hayata daha pozitif bakıyorum ..kendime güvenim geldi,...çokkk mutluyum çokkkkaydirigubbakcemile2
bana ameliyat öncesi ve sonrası fotonu yollar mısın rica etsem?
Sevgili Oralet merhaba, siteye çok yeni üye oldum ve tüm tecrübelerini noktası virgülüne kadar okudum tabi diğer yorumları ve tecrübeleride Barış Çakır ilk görüşeceğim kişi olacak eğer bir aksilik olmazsa bende ona gögüs büyütme ameliyatı olucam. Senin resimlerin varsa benimle paylaşırmısın çok teşekkür ederim.
Oralet gerçekten muhteşem görünüyorsun hayatta güzel olmayan birşeye laf olsun latife olsun diye yorum yapmam bayıldımmmmmmm:)))))))))))))))) darısı benim başıma.
Ben yuvarlak diodum ama seninki damla galiba gerçi ona barış bey karar verir yada yönlendirir beni benim gögüs altı 80 üstü 85 300 cc düşünüyorum ne dersin nasıl olur
Oralet gerçekten muhteşem görünüyorsun hayatta güzel olmayan birşeye laf olsun latife olsun diye yorum yapmam bayıldımmmmmmm:)))))))))))))))) darısı benim başıma.
Ben yuvarlak diodum ama seninki damla galiba gerçi ona barış bey karar verir yada yönlendirir beni benim gögüs altı 80 üstü 85 300 cc düşünüyorum ne dersin nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?