Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bugün 12. gündü ve kontrole gittim. Herşey çok güzeldi. Barış Bey bile sonuca çok şaşırdı. Hemen fotolarda yerimi aldım:) Hatta cebinden bile videomu çekti. Sağdan soldan sıkıştır doğlallığı belli olsun falan diyodu. Artık sporcu sütyenine de gerek yokmuş Git cici cici sütyenler al dedi. Ama 3 ay yatarken göğüs üstünden bandaj takıcam. Oda göğüs çizgim aşağı taşındığından dolayı sanırım. Ben üzerine yatmaya korkuyodum daha doğrusu kıyamıyordum. Birşey olmazmış rahat rahat yatabilirmişim.Oh valla 12 gün geçti ve ben yarın spora geri dönüyorum hiç ameliyat olmamış gibiyim. Keşke önceden yaptırsaymışım. Burdan üşünler varsa kesinlik Barış Bey'e gidin diyorum. Dünde bi arkadaşım baktı benimkilere oda bayıldı. Dikiş izleri olmasa orjinal sanırdım dedi:)
Hahahah cnm benim sen 3 ay araştırıp 1 hafta sonra ameliyata girmişsin ben 2 yıl araştırdım ve sonunda gittim ben gittiğimde çarşambaydı aynı hafta cuma yani 2 gün sonrası ameliyat oldum. Güle güle kullan göğüslerini.
ORALET slm... benim bu siteyi bulmam tüm bu göğüs estetiği filan herşeyi okumam tam bir tesadüf ve daha okur okumaz ki işe bak forumda ilk okuduğum hem de baştan sona konu şu an yazıştığımız konuydu...
ve ben o ilk günden itibaren sırf senin bu tavrından etkilendiğimden olsa gerek hep "ben de ameliyat olucam ve Barış Bey e olucam" diyorum..
o güden beri neredeyse tüm sayfaları herkesin görüşünü okuyorum.. takipçiyim yani baya baya... sonrasında araştırdığım bir takım konularla birlikte yavaştan Barış Bey düşünceme gölge düştü . Neden dersen, op. dr. Teoman DOĞAN ın sayfasını okuyunca damla profilin KAS ZARI ALTINA uygulanmasının saçma olduğunu okudum.. !!!! bu da tabii ben de şok etkisi yarattı.. hem bu kadar tutulan bi dr. hem de adam bir başka süper estetik yapan dr.un yaptığı işleme bilmeden çamur atmış duruma geçmişti gözümde.. madem ki ben de kas zarı altından ve doğal olsun diye damla şeklinde istiyorsam , şimdi Teoman beyin dedikleri ne demek oluyordu?!?!?!
saçmalığını şurdan açıklıyo.. diyor ki " damla model kas zarı altına uygulandığında kas o modeli göstermez. yani damla şeklinin bir anlamı kalmaz. meme kası o şekli engeller" hadi bakalım.. al buyur burdan yak...
şimdi hangisi doğru... doğal olsun diye damla modeli yaptıralım diyoruz ama kas zarı altı en titiz ve iyi yöntem olduğu halde bu durumda işlemiyo...
bir çözüm ve hal çaresi istiyorum.... yine beni ikna et lütfen ((
Arkadaşlar 3. ay içi kontrolum bugün bitti :)) Ne güzel yapmışım ya dedi Barış Bey video da çektik, haftalardır süren uğraşlarım sonucu erittiğim göbeğiminde katkısını unutmamam lazım tabi
Resimlerimizi çekildik süreci ve videoları izledik çok keyifliydi, resimleri bir de onun objektifinden görünce daha mutlu oldum.
Şu an hastaneden çıkmadım, gelmişken bir de dudaklarımı dolgunlaştırdık D:
Ufak bir burun operasyonu için de tasarım yaptık. Dudaklarımın uyuşukluğu geçsin diye biraz hastane PC sinde vakit geçireceğim bu esnada yazayım dedim. Barış Bey'in eli inanılmaz hafif sadece üst dudağıma az dolgunluk isterken cesaretle tamamını doldurttum Jessica Alba gibi dudaklarım var artık.
Uzunn bi müddet (6 ay kadar) dudak kalemi kullanmayacağım :)) Tek parlatıcı yeter
ORALET slm... benim bu siteyi bulmam tüm bu göğüs estetiği filan herşeyi okumam tam bir tesadüf ve daha okur okumaz ki işe bak forumda ilk okuduğum hem de baştan sona konu şu an yazıştığımız konuydu...
ve ben o ilk günden itibaren sırf senin bu tavrından etkilendiğimden olsa gerek hep "ben de ameliyat olucam ve Barış Bey e olucam" diyorum..
o güden beri neredeyse tüm sayfaları herkesin görüşünü okuyorum.. takipçiyim yani baya baya... sonrasında araştırdığım bir takım konularla birlikte yavaştan Barış Bey düşünceme gölge düştü . Neden dersen, op. dr. Teoman DOĞAN ın sayfasını okuyunca damla profilin KAS ZARI ALTINA uygulanmasının saçma olduğunu okudum.. !!!! bu da tabii ben de şok etkisi yarattı.. hem bu kadar tutulan bi dr. hem de adam bir başka süper estetik yapan dr.un yaptığı işleme bilmeden çamur atmış duruma geçmişti gözümde.. madem ki ben de kas zarı altından ve doğal olsun diye damla şeklinde istiyorsam , şimdi Teoman beyin dedikleri ne demek oluyordu?!?!?!
saçmalığını şurdan açıklıyo.. diyor ki " damla model kas zarı altına uygulandığında kas o modeli göstermez. yani damla şeklinin bir anlamı kalmaz. meme kası o şekli engeller" hadi bakalım.. al buyur burdan yak...
şimdi hangisi doğru... doğal olsun diye damla modeli yaptıralım diyoruz ama kas zarı altı en titiz ve iyi yöntem olduğu halde bu durumda işlemiyo...
bir çözüm ve hal çaresi istiyorum.... yine beni ikna et lütfen ((
ORALET ve OCEAN908 e ....
Oraletçiğim yazdıkların ve verdiğin zaman için tşk ederim.. evet yine beni ikna ettin hemen söyleyeyim :) zaten dedim ya bu işin içine ilk bulaşmama neden senin yazdıklarındı ve sonrası detaylı araştırma hala devam ediyor ama aklımda hep aynı isim ve hep aynı yöntem var-dı.. hala da aynı fikrimdeyim..
Ocean908 haklı olduğunu umarım bende görürüm.. istiyorum ama yine de mutlaka insanda bir takım çekinceler oluyor...bunu da normal karşılıyorum artık..
inşallah yanılmam,bu arada Oralet bir de bakmışsın bende senin yolundan gidip üst dudak operasyonu ile çıkıyormuşum çnkü aynı konudan bende muzdaribim :) ve ona nasıl bu kadar çabuk karar verebildin , sıvı mı enjekte ettiler ne yaptılar anlatsanaaaa bize deeeee ((
artık hollywood yıldızlarından bi farkın kalmıycak he yakında senin.. ) güzelliğinin tadını çıkar... hoşça kal
Merhaba bayanlar,
kaszarı altına protez konan arkadaşlara bir sorum olacak. Kaszarı altına yeterince büyük protez konamıyor mu? Mesela 300cc 350cc 375cc fln kaszarı altına konan hiç duymadım? 175ccden fln bahsediliyor Çok küçük olmaz mı o zaman?
Ben bi kere ameliyat olduktan sonra ay küçük oldu diye bi daha ameliyat masasına yatmaya cesaret edemem ki:-( Zaten ameliyata cesaret etmek zor. ne olur beni bilgilendirin.
oraletcim çok mutlu oldum canım istediğin sonuca ulaşmışsın,zaten barış beyi görmek insanı mutlu edip bi cesaret veriyo gerçekten,dudakların da dolmuş baksana,güle güle kullan hadi bakalım:) masaj için ve krem için ne dedi devam edicekmisin onlara?normal sütyen kullanmaya başalamışsındır bedenin kaç şu an değişim oldumu 3.ayda?bende cuma günü gittim kontrolüme birazdan paylaşıcam sizlerle:)
evet kızlar bende cuma günü barış beye yaklaşık ameliyattan sonra 20.gün oluyo sanırım kontrolüme gittim...beni görür görmez ee nasılsın mutlumusun dedi...hatırlarsınız ben ameliyattan sonra çok büyük oldu diye üzülüyodum hatta barış beylede paylaşmıştım bunu,ama 10.günden sonra şişlikler gidince bide biliyosunuz sporcu sütyeni biraz sıkıştırıyo bu seferde gözüme küçük görünmeye başladı bende tabi üzülüyodum bu duruma...barış beyle paylaştım bunu, barış bey bende bi sorun var galiba bi büyük bi küçük diyorum niye böyle diye:)oda bu durumla çok sık karşılaştığını söyledi gel bi bakalım dedi.neyse baktı büyüklüğünün ideal olduğunu söyledi ama ben bu sırada ısrarla gerçek fikrinizi söyleyin diyorum,sen farkındamısın çok güzeller bidaha yapsam yine aynı büyüklükte koyarım şüphen olmasın dedi:)beni o kadar rahatlattıki anlatamam size...artık sporcu sütyenini çıkar dedi herşeyi yapabilirsin dedi hatta...ama ben yan yatarken halen tedirgin oluyorum birazcık nedense...yalnız bana masaj olarak farklı bişey gösterdi yukarıdan aşağıya doğru baskı uyguluyacaksın dedi yani alt taraf geriliyo böyle yapınca günde yarım saat yap dedi ama ben sormayı unuttum ne kadar süre yapıcam 1 ay mı 2 ay mı diye:)zaten sorayım dediğim çoğu şeyi unutuyorum dışarı çıkınca aa şunu sormadım diyorum nedense:)resim felan çektik sonra...gerçekten barış bey çok iyi bi doktor bunun yanında mükemmel bi insan benim gibi zor beğenen ve pimpirikli bi insanı bile rahatlatıyo tek tek açıklıyo herşeyi,gerçekten pozitif bi enerji yayıyo sanki:)neyse bende onun tavsiyesine uydum bugün sütyen almaya gittim kendime:)tabi bedenimi tam bilmiyorum aldım her bedenden girdim kabine,en uygun olanı 90B oldu onun da yanında 34B yazıyodu neyse bi tane normal desteksiz aldım,yalnız desteklide denedim nasıl durcak diye merak ettim pek olmadı çünkü halen biraz sertler boşluk kalıyo gibi,bilmiyorum sizde aynı şey oluyomu?neyse ordan çıktım başka bi mağazaya daha girdim orda kızlar ilgilendi hatta ölçümü aldılar 34B dediler baya bi model denedim,bu sırada görüyo tabi benimle ilgilenen bayan beni sütyenle ,şimdiden anlaşılmıyo silikon olduğu:)ordan da yine bi desteksiz bitanede az destekli aldım yine ikiside 34B beden olarak...eve geldikten sonra kıyafetlerle denedim sütyenleri gerçekten güzel oldu büyüklüğü daha güzel belli oluyo, sporcu sütyeni toparlayıp sıkıyo çünkü,ama hala diyorum ki şöyle 34C de olabilirmiş sanki,gözüm doysun artık ne diyeyim:)barış beye 3ay sonra bidaha geleyimmidiye sordum çok şart diil dedi gelmeyebilirsinde,ben yine giderim ama...şimdilik böyle kızlar...
Nisan slm.. senikiler de hayırlı olsun.. göğsünü(!) gere gere sütyen seçmeye başlamışsın artık sıkılmadan kasılmadan... sere serpe şöölee ne güzel :)) ayy darısı başıma...
merak ettiğim şu oldu Oralet dahil sen de yok resimler yok masajlar şu şöyle bu böyle diyorsunuz da hadi tamam yattık masaya bi kere ameliyat olduk çaresi yok ama :) o ileriki safhalardaki masaj teknikleri ve aç bakiim... aaa çok güzel olmuşlar, bi de şurdan bakiimm öfff şahane duruyorlar.... yawww ben utanırım ki eminim sizde de aynı durumlar olmuştur, kasılmıyor musunuzzz yaaaw :??? nerden geliyo bu rahatlık, relax mod?? gitmeden önce bi vişne-votka mı çakıp gidiyorsunuz napıyorsunuz heee p
tekrar hayırlı olsun ama sevinciniz mutluluğunuz gerçekten sayfalardan taşıyo ,anlaşılıyo... darısı tüm bu sayfanın takipçilerine
oraletcim bende meme buyutme ameloyatı olmk ıstyrm ama herhangı bı ız kalırmı ondan korkuorum. sende iz kaldımı cnm bilgilendirirsen cok sewınırım,.))