Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Canımm forumu şenlendirmişsin vallahi işte bunu özlemişim ben iyi ki geldinnn. Ben 1. yıl kontrole gitmemiştim meme için en son burun kontrollerine de hep yanımda birileriyle gittim bir türlü gösterememiştim barış beye mail gönderdim fotoğraf çekip 1. yıl durumları nasıl yorum yapar mısınız diye, aradı sağolsun ya bademcim tam fıstık olmuş bunlar diyor :) haftaya bi yanına uğrama ihtimalim var gidince tekrar kontrol ettirip yorumlarını da alırım artık :)

sevgili oralet, fotolarda harika görünüyor bebişlerin. dekolten ne hoş! dolgun dolgun olmuşlar. çok beğendim!

bgun 4.gunum dun ilk banyomu yaptim.Belirgin bir agrim olmamakla birlikte kendimi zorlamadigimi belirtmek isterim hala disari cikacak cesareti bulamadim.Sag gogsumde sola nazaran daha siddetli ve farkli bir agri var ama normal bir surec oldugunu dusunuyorum.

Masallah masallah. Darısı bana :) ilk günüm bakalım 3-4 gün sonra bende toparlamırım insallah.

Masallah masallah. Darısı bana :) ilk günüm bakalım 3-4 gün sonra bende toparlamırım insallah.

sabır en onemli sey bu durumda anladigim kadariyla hem psikolojik hem fiziksel olarak. senin agrilarin nasil, goruntusu nasil bilmiorum ama ben cok bakmamaya irdelememeye calisiyorum ne kadar basarili olabildigim tartisilir:).Daha kesi izini gormeden iyilestirici kremler bakarken buluyorum kendimi. sen nasilsin?

Ben daha cıplak olarak bakmadım. Hala üzerimde doktorum gazlı kalemle cizdiği izler var. Aksam tonikle hafiften silecem. Bende gıcık bir öksürük var. Öksürmekten korka korka öksürüyorum. Görüntüye gelince suanki görüntü hiç hos degil. Üstten basılmıs gibş yayvan birgçrüntü. Yandanda füze gibi kalkık meme ucları var. 3. Gün banyodan kendime gelirim herhalde

Bende boyun ve omuz agrısı da var. Esime omuzlarıma masaj yap dedim az kalsın ölüyordum.

yaa sormaa benim bogazim sisti yutkunurken acio halsizlik keyifsizlik yapiyor doktorun verdigi antibiyotik bogazima faydali olmasa da onceligim goguslerim oldugu icin bisey yapamiyorum. Oksururum diye odum kopuyor, bir bu eksikti.

canım ilk hallerine bakma zaten zamanla değişiyor,banyodan snra hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak rahatlarsın :) hadi iyileşde foto görelim

butterfly sana diren takildi mi? bir de kesi izimin ne kadar oldugunu bandajdan kaynakli goremiyorum ama gogusaltim neredeyse bastan sona bandajli senin de oylemi yoksa benim kesi izimin uzunluguna isaret bir sey mi bu?

bugün doktor kontrolüm vardı 12.günümdeyim dikişlerimi gördüm ince 5 cm siyah bir çizgi ve bitişiğinde dren takılan yerin izi var, normalde diren daha farklı bir yere takılıyormuş kenarına ama doktor iki yerde iz olmasın diye aynu yere takmış krem verdi bantlar verdi, nasıl masaj yapacağımı gösterdi, benim isteğim üzerine 300cc takmıştık çıplakken büyük duruyor ama kıyafette normal duruyor, keşke doktoru dinleyip 260cc mi taktırsaydım zamanla küçülüyorlarmı yumuşayınca silikon elimize gelirmi, normalde de göğüslerim ayrık ve arası çöküktü baya şimdi ikisi arasında ufakta olsa fark var ama ilk günden deri sağ göğsüm zorluyo beni ve koluma omzuma sırtıma vuruyo ağrısı çekiliyo sanki doktor geçer dedi, ama şimdi aynada kendimi izleyince mutlu oldum :)

cok merak ediyorum bende kesi izlerimi, internette gordugum izler gercekten kucuk gelio gozume normali nedir birinde gormedim hic. benimde sag gogsum daha agrili daha az kullanabiliyorum sag kolumu tesaduf mu yoksa bir nedeni var midir bilemedim umarim gecer. 4.gunumde oldugumdan benzer soru isaretleri var benimde kafamda yardimci olacak daha deneyimlilerden yorum beklemek durumundayiz sanirim:)

canım mrb bnm ameliyat olalı 23 gün oldu hala dikişlerin üstündeki bantlar duruyor kendiliğinden çıkmayınca bnde korkup çıkarmadım ama yarın banyo yaparken çıkarıcam bnada uzun gibi geldi nette gördüklerime göre ama belki bantlar yanıltıyordur gözümüzü.

Son düzenleme:
kabakcım senden yeni fotolar bekliyorum büyüklüğüde bnmki gbi olduğu için daha çok merak ediyorum gelişmesini :)

kabakcim seni eklemek istiyorum fakat bugun forumda acilmiyor o sayfalar resimlerine bakmak istiyorum. ay benim de cok buyuk diye kendimi yiyip bitiriyorum zaman gecse de sekilleri otusa bi emin olsam.
oraletcim sana da mail adresimi atacagim sayfani acanildigim zaman. ay ay gelisme resimleri cekmissin hani, onlari gonderebilir misin?

ankara canım sen benden önce oldun ameliyatını aramızda 4 gün var.benim bandajlar,15.ci günde çıkartıldı..Doktor çıkarttı birde krem verdi,10 gün sonra başla dedi iz içinmiş.benimde bi sorunum var,acaba normalmi bilmiyorum, göğüslerimin alt kısımlarında dokununca protezi hissediyorum sertlik geliyor elime, şekilide tuhaf geliyorgözüme ovalleşmedi offfff inşallah düzelir..

canım bnde bugün çıkardım dikişlerimin üzerindeki bantları :) bnm bandajlarım 3.günümde çıkarılmıştı.kontrolüm 21 kasımda krem masaj fln vercekmi o zmn knşcam doktorla bakalım.açıkçası bn fazla dokunup bastıramıyorum göğüslerime çok hassaslar o yüzden hissedilme gibi bi durumum varmı şuan bilmiyorum canım.bu arada dikişim içerden atılmış sanırım görünmüyor ztn alınmayan dikişlerden demişti doktorum,izlerimin iki ucunda şeffaf ip gbi değilde tel gbi şeyler var dikiş onlarla atılmış oralar elime sütyenime takılıo çok minik ama rahatsız oldum kendiliğinden mi kaybolcak acaba onlarda?

evet benimde öyle te şeklinde bişey çıkarttı doktor izler şu an yeni olmalarına rağmen belirgin değil ben dokunuyorum yumuşama var bende benim sadece ameliyat günü sargı vardı ,ameliyatın ikinci günü sargıyı açtı sadece medikal südyen vardı ..üzerimde hastaneden çıktığımda bana masaj vermedi pütürlü taktım gerek yok dedi...

çıkarırken acıomu canım?her doktor masaj vermiyormuş dediğin gbi genelde pütürlüde gerek olmuyormuş ama fotoğraflarımda görmüşsündür göğüslerimin biri yukarda gbi nette masajla fln yerine oturu denioda o yüzden sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…