- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
-
- Konu Sahibi teacherr23
Hastanede sarmaş dolaş gören Doğu şehirlileri laf çıkarmıştır zaten :))) oranın medeni bir yer olduğunu düşündüm adamın rahat hareketlerinden yola çıkarak tabi
Bir gelişme yok mu
Ayy valla bir gelişme olsa sizin kadar bende mutlu olacağım her gün bilgilendirin biziBugün bir arkadaşım bana çiçek yolladı isim yazmamış ben de aa kimden acaba ayaklarına yattim. Çatladı benimki kıskançlıktan trip yedim resmen. Bütün gün surat asti çiçeklere ters ters baktı benle de hiç konuşmadı yüzüme bile bakmadı . Çıkış saatimiz ayniydi ayni anda çıktık. Beyefendi yanima geldi çiçeklerini de almıııış dedi. Ben de öyle oldu dedim. Iyi gunler dedi önden bastı gitti
Ayy valla bir gelişme olsa sizin kadar bende mutlu olacağım her gün bilgilendirin bizi
Tam gaz böyle devam edin... yakında itiraf eder dayanamaz.
Hatta ben diyorum acaba kendi kendinize hediyeler mi gonderseniz iş yerinize isimsiz kartlarla 2 haftada haftada bir falan hediyeyi alır almaz iş yerinde hemen telefona sarılın mesaj yazarmisin gibikiskanclik ise yarıyor sanırsam
Olsa ilk buraya yazacağım ama yokadam Nuh diyor Peygamber demiyor. Kardeş de kardeş :'( kardeş kelimesinden nefret ettirdi. Bakışmaya devam kavuşma yalan oldu
Cicekleri sorunca. Evet mutlu oldum senden gelse havalara ucarim deseydin. Kiskandirma cok ters tepmesin. Itiraf et ya. Hayat kisa. Ask güzel
Ya biliyor ki sevdigimi zaten cok da abartılı gözüne sokmak istemiyorum. Söyledim bir kez ben seni arkadaş olarak görmüyorum yalnız bunu bil dedim. Fazla da kaldirmayim bi taraflarını sonra
Bence bu cocuk her kizla böyle olan bir tip . Hani kardeşim diyip sariliyor opuyo koluna falan giren tipler öyle tiplerden benim bulunduğum ortamdada var fazla rahat tipler ben mesela saçma buluyorum hem öyle olup hem arkadaş olmayi ama kimisi icin normal anlattiginiz kisi icinde böyle olabilir okurken benim aklima hemen o tipler geldi yaniArkadaşlar iş yermde biri var. İlk gördüğümden beri aşığım ona. Samimiyiz de epey. Okulda zaten her gün görüşüyoruz. Çıkışta da hep beni bekler otobüse bindirir öyle gider. Ara ara buluşuruz vs. Ben aşığım ama o hep kardeşim diyerek hitap ettiği için bana içime gömdüm açılmadım. Ancak öyle şeyler oldu ki benim kafa karman çorman. Bana bir ihtyacım oldu mu ilk onu arayacagima dair söz verdirmişti. Geçen gün ben hastalandım geceydi ona mesaj attim acile goturebilir misin diye. Ev arkadaşıyla geldiler hemen. O da bizim iş yerinden ve çocuk bana açılmiştı ben de reddetmiştim. Neyse geceyi 3 umuz acilde gecirdik. Ertesi gün polikiligine gittik ve doktor beni yatışa aldi. 10 gün hastanede yattim. Ve ikisi yanimda refakatci olarak kaldilar. Arkadasi dışarı çıktiginda bana çok yakın davrandi. Atak gecirdigimde geldi yanima surekli. Elimi tuttu. Hadi bu arkadaşca destek olmaya çalışıyor dedim. Ama yetmedi yanıma geldi göğsüne yatırdı uyudum öyle. Saçlarımı okşuyor öpüyor saçlarımı vs. Uyandım yüzüne baktım. Yüzünü okşadım öptüm yanağından teşekkür ederim herşey için dedim. Ellerimi tuttu sımsıkı feda olsun sana dedi. Gece kötü bir rüyâ gördüm uyandim hemen sarıldı sıkıca ben burdayim yanındayim hep dedi öptü saçlarımdan vs. Iste sarkilar dinledik beraber o soyledi hep aşk sarkilari gozlerime bakarak vs. Dedim tamam seviyor karşılıklı bu aşk. Çok mutluydum. Ancak bugün taburcu oldum eve bıraktı beni ve normal konuştu kardeşim, hocam falan dedi. Benim kafa karman corman napmaya çalışıyor bu çocuk sizce seviyor mu arkadaş olarak mi görüyor nedir anlamadim ben dayanamadim bugun Konuştum açıkça söyledim seni kardeş olarak görmüyorum. Napmaya çalıştığını anlamıyorum dedim. sarlmalar beraber uyumalar opmeler saclarimi oksamalar sonra kardesim demeler. Kardesim dedigim çok arkadaşım oldu hiçbiriyle sarılıp uyumamistim dedim. cok ozur dilerm ben hic oyle dusunmemistim dedi sen atak gecirince yanındayim bil istedim sadece dedi obur hocada yanimda oldu ama opmedi dedim. Ama diger hoca sana cok guzel duygular besliyor dedi ben de biliyorum konustuk biz kapandi o mevzu dedim arkadaşi beni seviyor diye mi uzak duruyor anlamadim ben bir insan alnından saclarndan öptüğü kucaginda uyuttugu el ele uyuduğu kiza nasil kardeşimsim diyebilir arkadaşlar biseyler soyleyin nolur kafayı yemek uzereyim. Bide ayni isyerindeyiz her gun gorecem nasıl davranayim suratina bakamam daha ben yerin dibine girdim
Ama oyle olsa diger bayan hocalarla da bu sekilde samimi iliskisi olmaz miydi? Oyle olsa konu sahibi hissetmez miydi?Bence bu cocuk her kizla böyle olan bir tip . Hani kardeşim diyip sariliyor opuyo koluna falan giren tipler öyle tiplerden benim bulunduğum ortamdada var fazla rahat tipler ben mesela saçma buluyorum hem öyle olup hem arkadaş olmayi ama kimisi icin normal anlattiginiz kisi icinde böyle olabilir okurken benim aklima hemen o tipler geldi yani
Valla bilmiyorum ki sadece böyle olabilir dedim okurken aklıma böyle biri geldi.Ama oyle olsa diger bayan hocalarla da bu sekilde samimi iliskisi olmaz miydi? Oyle olsa konu sahibi hissetmez miydi?
Bence bu cocuk her kizla böyle olan bir tip . Hani kardeşim diyip sariliyor opuyo koluna falan giren tipler öyle tiplerden benim bulunduğum ortamdada var fazla rahat tipler ben mesela saçma buluyorum hem öyle olup hem arkadaş olmayi ama kimisi icin normal anlattiginiz kisi icinde böyle olabilir okurken benim aklima hemen o tipler geldi yani