Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Bir gelişme yok mu

Bugün bir arkadaşım bana çiçek yolladı isim yazmamış ben de aa kimden acaba ayaklarına yattim. Çatladı benimki kıskançlıktan trip yedim resmen. Bütün gün surat asti çiçeklere ters ters baktı benle de hiç konuşmadı yüzüme bile bakmadı . Çıkış saatimiz ayniydi ayni anda çıktık. Beyefendi yanima geldi çiçeklerini de almıııış dedi. Ben de öyle oldu dedim. Iyi gunler dedi önden bastı gitti

Ayy valla bir gelişme olsa sizin kadar bende mutlu olacağım her gün bilgilendirin bizi

Tam gaz böyle devam edin... yakında itiraf eder dayanamaz.
Hatta ben diyorum acaba kendi kendinize hediyeler mi gonderseniz iş yerinize isimsiz kartlarla 2 haftada haftada bir falan hediyeyi alır almaz iş yerinde hemen telefona sarılın mesaj yazarmisin gibi kiskanclik ise yarıyor sanırsam

Ahaha çok çılgınca ama bu sefer uzaklasmaz mi sevgilim falan var sanıp

Simdi uzaklasmadigina göre kıskançlık başlamış ha baktin uzaklaşıyor git bir kiz arkadaş de oda zor günler geçiriyordu birbirimize böyle destek olucaz diye anlastik diyebilirsin
oyle açıklama yapma isteği uyandı benden uzaklaşıyorsun falan filan devamı gelir :)

Cicekleri sorunca. Evet mutlu oldum senden gelse havalara ucarim deseydin. Kiskandirma cok ters tepmesin. Itiraf et ya. Hayat kisa. Ask güzel

Ya biliyor ki sevdigimi zaten cok da abartılı gözüne sokmak istemiyorum. Söyledim bir kez ben seni arkadaş olarak görmüyorum yalnız bunu bil dedim. Fazla da kaldirmayim bi taraflarını sonra

Hikayenin sonunu cok merak ettim. Uyuz bir tip bi yalcin sanirim. Hoslandigi bariz belli cunku konusmalarinizda filan kestirip atmak yerine hep uzatacak devami gelecek cumleler kurmaya gayret etmis. O sizden hoslanan diger ogretmen arkadastan cekindigi asikar. Ama atismalariniz bana biraz cocukca geldi:) biraz daha olgun tavirlar cumleler beklerim ikinizden de.

Gelismeleri yazmayi unutmayin:)

Ay bizim bi tufan hoca vardi. Herkese kardesim derdi artik ağız aliskanligi olmus adamda. Bi hocadan hoslaniyordu kiza bi turlu acilamiyordu kiz hic o sekilde yaklasmiyordu ona. 1 yil sonra ortaya cikti ki kiz da bizim hocadan hoslaniyormus ama bizimki habire kardesim dedigi icin bisey yapamiyormus.

Bence bu cocuk her kizla böyle olan bir tip . Hani kardeşim diyip sariliyor opuyo koluna falan giren tipler öyle tiplerden benim bulunduğum ortamdada var fazla rahat tipler ben mesela saçma buluyorum hem öyle olup hem arkadaş olmayi ama kimisi icin normal anlattiginiz kisi icinde böyle olabilir okurken benim aklima hemen o tipler geldi yani

Ama oyle olsa diger bayan hocalarla da bu sekilde samimi iliskisi olmaz miydi? Oyle olsa konu sahibi hissetmez miydi?

Ne hikaye yaa. İçim kıpır kıpır oldu. Ah ahh. Sonuç ne oldu merak ettim. Konu sahibiiiggggg

Iste oyle degil oyle olsa anlıycam. Adam sadece bana yapıyor. Okulda kimseyle benim kadar samimi degil. Konusmyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…