Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
31
Arkadaşlar iş yermde biri var. İlk gördüğümden beri aşığım ona. Samimiyiz de epey. Okulda zaten her gün görüşüyoruz. Çıkışta da hep beni bekler otobüse bindirir öyle gider. Ara ara buluşuruz vs. Ben aşığım ama o hep kardeşim diyerek hitap ettiği için bana içime gömdüm açılmadım. Ancak öyle şeyler oldu ki benim kafa karman çorman. Bana bir ihtyacım oldu mu ilk onu arayacagima dair söz verdirmişti. Geçen gün ben hastalandım geceydi ona mesaj attim acile goturebilir misin diye. Ev arkadaşıyla geldiler hemen. O da bizim iş yerinden ve çocuk bana açılmiştı ben de reddetmiştim. Neyse geceyi 3 umuz acilde gecirdik. Ertesi gün polikiligine gittik ve doktor beni yatışa aldi. 10 gün hastanede yattim. Ve ikisi yanimda refakatci olarak kaldilar. Arkadasi dışarı çıktiginda bana çok yakın davrandi. Atak gecirdigimde geldi yanima surekli. Elimi tuttu. Hadi bu arkadaşca destek olmaya çalışıyor dedim. Ama yetmedi yanıma geldi göğsüne yatırdı uyudum öyle. Saçlarımı okşuyor öpüyor saçlarımı vs. Uyandım yüzüne baktım. Yüzünü okşadım öptüm yanağından teşekkür ederim herşey için dedim. Ellerimi tuttu sımsıkı feda olsun sana dedi. Gece kötü bir rüyâ gördüm uyandim hemen sarıldı sıkıca ben burdayim yanındayim hep dedi öptü saçlarımdan vs. Iste sarkilar dinledik beraber o soyledi hep aşk sarkilari gozlerime bakarak vs. Dedim tamam seviyor karşılıklı bu aşk. Çok mutluydum. Ancak bugün taburcu oldum eve bıraktı beni ve normal konuştu kardeşim, hocam falan dedi. Benim kafa karman corman napmaya çalışıyor bu çocuk sizce seviyor mu arkadaş olarak mi görüyor nedir anlamadim ben dayanamadim bugun Konuştum açıkça söyledim seni kardeş olarak görmüyorum. Napmaya çalıştığını anlamıyorum dedim. sarlmalar beraber uyumalar opmeler saclarimi oksamalar sonra kardesim demeler. Kardesim dedigim çok arkadaşım oldu hiçbiriyle sarılıp uyumamistim dedim. cok ozur dilerm ben hic oyle dusunmemistim dedi sen atak gecirince yanındayim bil istedim sadece dedi obur hocada yanimda oldu ama opmedi dedim. Ama diger hoca sana cok guzel duygular besliyor dedi ben de biliyorum konustuk biz kapandi o mevzu dedim arkadaşi beni seviyor diye mi uzak duruyor anlamadim ben bir insan alnından saclarndan öptüğü kucaginda uyuttugu el ele uyuduğu kiza nasil kardeşimsim diyebilir arkadaşlar biseyler soyleyin nolur kafayı yemek uzereyim. Bide ayni isyerindeyiz her gun gorecem nasıl davranayim suratina bakamam daha ben yerin dibine girdim

Bence senden hoşlanıyor ama diğer arkadaşı seni seviyor diye içine atıyor çocukla kötü olmamak için.
Diğer çocukla konuş ben onu seviyorum onunda bana ilgisi var bunu bana söylemedi ama hissediyorum sanırım sana yanlış yapmak istemiyor ama ben ona aşığım bunu böyle bil de

Ya yoksa hisleri falan. Hakkaten kardeş görüyorsa. Ozaman hepten rezil olurum denmez ki öyle

Sana hisleri var ama arkadaşindan çekiniyor belli.biraz dusunmesine fırsat ver belki oda sana açilir

Elimden bisey gelmez zaten daha ağzımı acamam bu konuda ben yerin dibine girdim kardesim görüyorum deyince uzak dururum bakmam yüzüne seviyorsa gelir napayim artık zor olcak benim için ama arkadaş da kalamam görüşüp konusamam içim acıyor

arkadaşıyla konuşman gerek bence x te bana karşı birşeyler hissediyor fakat arada sen olduğun için açılamıyor gibi.
sevenler kavuşsun

Yok yapamam. Ya gerçekten kardes goruyorsa ben yanlış anladiysam cook saçma olur. zaten cok utandim ben acılma islerini beceremem utanirim zor güç yaptim oyle bi cevap alinca yerin dibine girdim daha bu konuyu agzima alamm ben. Okulda yuzune nasıl bakcam onu düşünüyorum

aşk şarkıları söyleyip saçlarını okşayıp öpecek koklayacak,
gecelerce yanında kalacak uykusuz,
sen rüyanda korkup sıçrayınca anında kalkıp sarılacak seni teskin edecek
5 yıllık kocam yapmadı bana bunları.
adam ağır romantik tam kendini kaybedeceği sırada kardeşim lafının ardına sığınarak kendini frenliyor

bosver kötü bir sey yapmamissin. Ayaklarin yere saglam basiyor ve dobrasin bunu kaybetme. Iyi demissim hatta ablasi

Allah razı olsun. Çok zor günler beni bekliyor. Aklimdan gözleri hiç çıkmıyor saçlarımı okşayışı. O da haklı ne deyim ki arkadaşı da benden hoslaniyor sonuçta ona da zor eğer seviyorsa o da Allah kavuştursun bizi inşallah hayırlısı ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…