- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
-
- Konu Sahibi teacherr23
Bence senden hoşlanıyor ama diğer arkadaşı seni seviyor diye içine atıyor çocukla kötü olmamak için.
Diğer çocukla konuş ben onu seviyorum onunda bana ilgisi var bunu bana söylemedi ama hissediyorum sanırım sana yanlış yapmak istemiyor ama ben ona aşığım bunu böyle bil de
Ayni ben de senin gibi bir dizi senaryosu okuyor gibi oldumOf cok romantik. Sahne gözümde canlandi. Dizilerdeki romantik sahneler gibi... Bence cocuga seni yanlis mi anladim arkadasindan mi cekiniyorsun de.
Of cok romantik. Sahne gözümde canlandi. Dizilerdeki romantik sahneler gibi... Bence cocuga seni yanlis mi anladim arkadasindan mi cekiniyorsun de.
Hatta bir an biri dizi izleyip buraya geldi sandimAyni ben de senin gibi bir dizi senaryosu okuyor gibi oldum
Sana hisleri var ama arkadaşindan çekiniyor belli.biraz dusunmesine fırsat ver belki oda sana açilir
arkadaşımın aşkısın durumu onun da hisleri yoğun kesinlikle
Hatta bir an biri dizi izleyip buraya geldi sandim
arkadaşıyla konuşman gerek bence x te bana karşı birşeyler hissediyor fakat arada sen olduğun için açılamıyor gibi.Yanip gidecez desene yok yere
arkadaşıyla konuşman gerek bence x te bana karşı birşeyler hissediyor fakat arada sen olduğun için açılamıyor gibi.
sevenler kavuşsun
Keşke dizi olaydı da izleyip aglayaydim sonra unutaydim be abla
aşk şarkıları söyleyip saçlarını okşayıp öpecek koklayacak,Yok yapamam. Ya gerçekten kardes goruyorsa ben yanlış anladiysam cook saçma olur.zaten cok utandim ben acılma islerini beceremem utanirim zor güç yaptim oyle bi cevap alinca yerin dibine girdim daha bu konuyu agzima alamm ben. Okulda yuzune nasıl bakcam onu düşünüyorum
bosver kötü bir sey yapmamissin. Ayaklarin yere saglam basiyor ve dobrasin bunu kaybetme. Iyi demissim hatta ablasi
Amin kac yasindasiniz?Allah razı olsun. Çok zor günler beni bekliyor. Aklimdan gözleri hiç çıkmıyor saçlarımı okşayışı. O da haklı ne deyim ki arkadaşı da benden hoslaniyor sonuçta ona da zor eğer seviyorsa o daAllah kavuştursun bizi inşallah hayırlısı ise