- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
-
- Konu Sahibi teacherr23
Ne hikaye yaa. İçim kıpır kıpır oldu. Ah ahh. Sonuç ne oldu merak ettim. Konu sahibiiiggggg
yası kac bu sehzadeninNe etkinliği o bakim dedi. Anlattim o da katılmak istedi
yası kac bu sehzadenin
Hehehhe. Ya yemesin kimseyi o da kipir kipir iste. Kardes ayagi degil bu cocuk mu kndiriyo:)
Konuyu bastan sona okudum ve ozellikle aklima eldi ev arkadasi mi acaba bu iki kisi dedim ama hic yazmamissin diye herhalde degiller demistim ama bak dogru dusunmusum:)Ya kesinlikle öyle. Kardeş falan değil de işte arada arkadaşı var ondan uzak duruyor. Daha doğrusu uzak da duramıyor bi şekilde yollar gene birbirimize çıkıyor. Aradaki çocuk yüzündenev arkadaşı bunlar bi de. Göze alamıyor benimki onu kırmayı galiba nereye kadar böyle bilmiyorum. Elbet bi yerden patlak verir dayanamaz bi yerden sonra herhalde
Konuyu bastan sona okudum ve ozellikle aklima eldi ev arkadasi mi acaba bu iki kisi dedim ama hic yazmamissin diye herhalde degiller demistim ama bak dogru dusunmusum:)
Onlar sadece okul arkadasi degil ev arkadasi cok normal bu durum o zaman.
kizma ama konuyu okuyunca aklima su geldi
kizma ama konuyu okuyunca aklima su geldi
Bana da bu kızın yaptığını yaptıracak en sonunda
sonudna dayanamiycaksin yapicaksin s1k1caksin ümügünü
İçim eridi yaaa akşam gideyim kocama kafamı öptüreyim
Gördükçe bir gelişme vardır umarım diye giriyorum :) Ama adamın durumu da zor kendince.. Bir yerde dayanamayacaktır herhalde, davranışları zorlandığını gösteriyor