Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Arkadaşlar gelişmeler var. Bizim okulda gün yapıyorlar hocalar. Grup kurduk whatsapptan. Yalçın sürekli bana laf attı gruptan. İşte hesap kartlarimizi attik masallah hocam ismin ibandan uzun diye laf attı. Hiç cevap vermedim. Sonra dan herkes 1.000 tl den giriyor gune bana cok 1.000 tl ben veremem o kadar dedim. Yalcin demesin mi ben yerine 500 veririm 1.500 den girerim sonra vakti gelince de kendi aramizda halleder kırışırız. Bizim okuldan arkadaslar var drumu bilen bi kac kisi. Hemen ozelden yazdilar okudun muu ne diyo seninki diye. Neyse bugun de telefonda konuşuyorum.

Bi grup etkinligimiz var kitap okuyoruz eleştiriyoruz. Ordan bi erkek arkadas aradi beni konuştuk kapattım kafmi bi cevirdim benimki dibimde kulak kabartmis beni dinliyor. Sırıtti bi de

Hehehhe. Ya yemesin kimseyi o da kipir kipir iste. Kardes ayagi degil bu cocuk mu kndiriyo:)

Ya kesinlikle öyle. Kardeş falan değil de işte arada arkadaşı var ondan uzak duruyor. Daha doğrusu uzak da duramıyor bi şekilde yollar gene birbirimize çıkıyor. Aradaki çocuk yüzünden ev arkadaşı bunlar bi de. Göze alamıyor benimki onu kırmayı galiba nereye kadar böyle bilmiyorum. Elbet bi yerden patlak verir dayanamaz bi yerden sonra herhalde

Konuyu bastan sona okudum ve ozellikle aklima eldi ev arkadasi mi acaba bu iki kisi dedim ama hic yazmamissin diye herhalde degiller demistim ama bak dogru dusunmusum:)

Onlar sadece okul arkadasi degil ev arkadasi cok normal bu durum o zaman.

Benden hoşlanan hoca başka okula görevlendirme gidiyor. Oradan iki bayan hoca ile birlikte fotoğraf çekinip koymuş face e açtım ellerimi dua ediyorum Allahım nolur bi tanesine aşık olsun sevgili olsunlar da ben de benimki de kurtulalım bu azaptan kavuşalım artık

Gördükçe bir gelişme vardır umarım diye giriyorum :) Ama adamın durumu da zor kendince.. Bir yerde dayanamayacaktır herhalde, davranışları zorlandığını gösteriyor

Gördükçe bir gelişme vardır umarım diye giriyorum :) Ama adamın durumu da zor kendince.. Bir yerde dayanamayacaktır herhalde, davranışları zorlandığını gösteriyor

Fazlasıyla zorlanıyoruz ikimiz de. Hani nasıl deyim bir çekim var böyle. Bir de Allah da kesiştiriyor yolları. Geçen buna dedim ki musaitsen su dernek işini halledelim boş gününde dedim o da dedi ki boslugum yok cok yogunum raporlari yetistirmem lazim. O gün ben kendim gidecektim dernege ondan once de valilige gittim isim vardi. Bu da orda olmasin mi :) isi de bitti gene beraber gittik resme Allah yolları birleştiriyor bu şapşal görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…