Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Var mı önerin napayim ben bildiğin aşığım adama. Yok yere yanıp gidecek güzelim hikâye. Arkadasi benim zerre umrumda değil 1 ay önce açıldı açıkça reddettim. Arkadasimsin bidaha lafini bile etme dedim bitti gitti. Adalet mi bu onun yuzunden ben sevdigimden oluyorum bu nasil dunya lan off

arkadaşının derhal bir sevgili bulması lazım yoksa ne sen ona açılabilirsin ne o sana

Bana hiçde inandırıcı gelmedi resmen senaryo gibi msj attım beni acile goturdu demissın senin ailen nerde 10gun boyunca bu cocuk nasıl senin yanında refakatcı kalıyo

Hepsi doğru senaryo falan değil. Inanmak inanmamak size kalmis. Isim5gucum yok uydurucak miyim burda. Ogretmenim doguda. Ailem baska şehirde. Uzakta olduğu için ve rahatsiz olduklari icin doktor bir iki gun yatircam dediği icin çağırmadım. Okuldan ogretmen arkadaşlar geldiler sirayla. Gunduzleri bayan arkadaslar geldi geceleri de o ikisi kaldi iste. Doktor 2 gun yatırıcam dedi ama iyilesmeyince 10 gune kadar uzadi. Ben de aileme haber vermedim hstalandigimi bile. Yaşlılar rahatsızlar uzak yol. Geleyim dese kendilerne zor bakiyorlar

İlla hasta mı olmam lazım ellerinin saçlarımda gezinmesi için? Seni seviyorm de. De gitsin be. Hayat kısa onu bunu takma kalbinin peşinden git

İlla hasta mı olmam lazım ellerinin saçlarımda gezinmesi için? Seni seviyorm de. De gitsin be. Hayat kısa onu bunu takma kalbinin peşinden git

Ben seni kardeş olarak görmüyorum dedim adam tövbe estağfurullah. Bakin mesajlari aynen atıyorum

Ben: şimdi nasıl gireyim bilmiyorum ne tepki verceksin onu da bilmiyorum da. Ben cidden seni anlamadım. Şöyle söyleyeyim bana kardeşim diyip duruyorsun ama hiç öyle davranmıyorsun. Özellikle hastanedeki tavırların. Yanlış anladıysam özür dilerim. Dürüstçe söyle yeter. Ama ben seni kardeş olarak görmüyorum yalnız bil bunu. Daha fazla sabredemiycem çünkü ben bu duruma.

O: Ben valla öyle gördüm icin elimden geleni yaptim senin icin hocam vallahi yanlis anlamis sin cok özür diliyorum asla öyle kardeşim deyip baska sekilde düşünmem Gurbette tek bir kardeşim bilip ilgilendim vallahi aklima baska bisi gelmedi

Ben: Özür dilerim :) ama bir tavsiye bence çizgini bilmelisin. Kardeşim dediğin insanla sarılıp uyumamalı, saçlarını okşamamalı,ya da öpmemeli insan. Aksi taktirde karşındakinin başka şeyler anlamasi normaldir bence.

O: Kardeşim gibi bildim icin derdimi ne olsa anlatıp icimi döktüm yoksa utanirdim zaten Ben o an rahatsizsin diye ve kardeşim gibi gördüm icin ilgilendim hakkini helal et asla yanlis bir sey düşünmedim Ben özür dilerim

Ben: Derdini hep dinlerim o ayrı konu konumuz o değil:) Sen anladın ne demek istediğimi.Bugüne dek kardeşim gibi gördüğüm çok arkadaşım oldu.Hiçbiriyle sarılıp uyumamıştım.O yüzden garip geldi kusura bakma :) Ha bu olay önceye dayanıyor onu da söyleyeyim.Beni kardeş olarak görüyorsan daha soğuk davranmanı rica edicem ozaman.Öbür türlüsü benim için zor geliyor.Çünkü sen benim kardeşim değilsin. Yani kardeş olarak görmüyorum açık herhalde.

O: Tamam dir mesafemi bilecem lakin o an hasta ve kötü halde din ben aklimda kötü bisi yoktu yalniz olmadini yaninda oldumu bil ist3dim ilgilendim ve acayip utandim suan

Ben: Yok asıl ben utandım şuan

O: Hakkini helal et asla bir kusur kötü bisi gecmedi aklimdan

Ben: Kötü bir şey geçti demedim ben zaten problem yok anladim ben seni

O: Peki hocam

Ben: Iyi geceler ozaman kusura bakma tekrar özür dilerim :)

O: Kizdirdim sanırım. Ben özür dilerim asil iyi geceler

Hayır kızacak bir şey yok ben kendimi kötü hissettim sadece cidden özür dilerim. Ben resmi olurum genelde insanlarla. Bana göre biriyle sarılıp uyumak falan öyle sıradan bi şey değildir :) Özür dilerim gerçekten duymadin say

Hiç de öylebiri değil oyle iyi bi insan ki off off bu dert bitmez

O: Hasta sin o an ne yapacam bilemedim bir kardes olarak yaninda oldum

Ben: Hani ziya hoca da geldi malum.O da destek oldu hasta ve kötü halde olduğum için.Ama kalkıp benle uyumadı saçlarımı okşamadı mesela:) Sen bilirsin tabii ama bence dikkat etmelisin bu tür durumlara.Karşındaki kim olsa seni yanlış anlar böyle bir durumda.Neyse cidden tamam önemi yok önemli değil açıklama yapmana yada özür dilemene gerek yok.Ben özür dilerim öyle düşündüğüm için ama böyle bi şey görmediğimden oyle geldi sanrim

Hiç de öylebiri değil oyle iyi bi insan ki off off bu dert bitmez

O: Hah iste o cocuk sana güzel duygular besliyor du ben vallahi kardeşim bildim hep o an nobetin gelince yaninda yim bil istedim tövbe bismillah olsun ki

Ben: Biliyorum biz konuştuk onunla o konuyu zaten kapandı gitti :) Yahu tamam açıklama yapmana gerek yok daha anladim yorma kendini sıkıntı yok hocam :)

O: peki hocam

Bütün konuşmayı attım ben adama anlam veremedim. O yaşadıklarımız olmasa ulan naptinkızım herif resmen kardeş olarak görüyor cok ayip ettim dicem. Ama yok ya olamaz ya böyle bi şey öptü kokladi saçlarımı oksadi parmaklarını parmaklarim arasından geçirip tuttu elimi sımsıkı. Göğsünde uyuttu. Yanağından öptüm gıkı çıkmadı. Kardeş goren demez mi abi noluyo kardeş sen hayırdır diye

Canım çocuğun davranışlarla sözler çok çelişiyor. Anlamadım yani mesajlara bakılırsa hiçbir şey hissetmiyor ama davranışlar da normal değil. İnsan öz kardeşine böyle davranır kan bağı olmayan birine kardeş kardeş deyip böyle davranması hakkaten tuhaf dengesiz bide. Seni etkilemeye çalışıp sonra da yanlış anladın demiş. Durumun kötüyse bile üstünü örter yanına oturup elini tutardı en fazla yani. Boşver düşünsene seninle sevgili olsa bile kanka kardeş gördüğü birine böyle davranacak kadar davranış çizgisini bilmeyen biri.

Ben olsam onun hislerini sorgulamak yerine sana asik oldum ben derdim.
Sen ister ol ister olma. Bir daha da yanima gelme, asik olduğum adam bana kardesim deyince rahatsiz kaliyorum der sonra da tripli tripli dolasirdim okulda.

Bal gibi de hoslaniyo bariz belli kim kardesim dedigi karsi cinse boyle yapar gozune bakarak ask sarkisi filan bence gidin yuz yuze konusun icin de kalacagina kendini yiyip bitirecegine onunla konus arkadasi icin bile yapiyosa soylesin sana ask bu yani kolay da olunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…