- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
-
- Konu Sahibi teacherr23
aşk şarkıları söyleyip saçlarını okşayıp öpecek koklayacak,
gecelerce yanında kalacak uykusuz,
sen rüyanda korkup sıçrayınca anında kalkıp sarılacak seni teskin edecek
5 yıllık kocam yapmadı bana bunları.
adam ağır romantik tam kendini kaybedeceği sırada kardeşim lafının ardına sığınarak kendini frenliyor
Amin kac yasindasiniz?
arkadaşının derhal bir sevgili bulması lazım yoksa ne sen ona açılabilirsin ne o sanaVar mı önerin napayimben bildiğin aşığım adama. Yok yere yanıp gidecek güzelim hikâye. Arkadasi benim zerre umrumda değil 1 ay önce açıldı açıkça reddettim. Arkadasimsin bidaha lafini bile etme dedim bitti gitti. Adalet mi bu onun yuzunden ben sevdigimden oluyorum bu nasil dunya lan off
Bana hiçde inandırıcı gelmedi resmen senaryo gibi msj attım beni acile goturdu demissın senin ailen nerde 10gun boyunca bu cocuk nasıl senin yanında refakatcı kalıyo
Ben 24 o 25
umarim birazcik bencil davranir. Iyi sanslar
İlla hasta mı olmam lazım ellerinin saçlarımda gezinmesi için? Seni seviyorm de. De gitsin be. Hayat kısa onu bunu takma kalbinin peşinden git
İlla hasta mı olmam lazım ellerinin saçlarımda gezinmesi için? Seni seviyorm de. De gitsin be. Hayat kısa onu bunu takma kalbinin peşinden git
Hiç de öylebiri değil oyle iyi bi insan kioff off bu dert bitmez
Hiç de öylebiri değil oyle iyi bi insan kioff off bu dert bitmez
Canım çocuğun davranışlarla sözler çok çelişiyor. Anlamadım yani mesajlara bakılırsa hiçbir şey hissetmiyor ama davranışlar da normal değil. İnsan öz kardeşine böyle davranır kan bağı olmayan birine kardeş kardeş deyip böyle davranması hakkaten tuhaf dengesiz bide. Seni etkilemeye çalışıp sonra da yanlış anladın demiş. Durumun kötüyse bile üstünü örter yanına oturup elini tutardı en fazla yani. Boşver düşünsene seninle sevgili olsa bile kanka kardeş gördüğü birine böyle davranacak kadar davranış çizgisini bilmeyen biri.Bütün konuşmayı attım ben adama anlam veremedim. O yaşadıklarımız olmasa ulan naptinkızım herif resmen kardeş olarak görüyor cok ayip ettim dicem. Ama yok ya olamaz ya böyle bi şey öptü kokladi saçlarımı oksadi parmaklarını parmaklarim arasından geçirip tuttu elimi sımsıkı. Göğsünde uyuttu. Yanağından öptüm gıkı çıkmadı. Kardeş goren demez mi abi noluyo kardeş sen hayırdır diye