Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Yok adam resmen kardeş görüyorum dedi 50 kere ben daha bu konuyu açamam. Yüzüne dahi bakmam.bundan sonra. Arkadaslik falan da olmaz uzak durucam mümkün olduğunca seviyorsa anlar gelir peşimden ne deyim. Çünkü söyledim açıkça benseni kardeş olarak görmüyorum yalnız bil bunu dedim.

Walla mesajlasmalar bana cok karisik geldi. Uzun uzun yazmissiniz ama rahatsizliginiz onun ilgisinin sizi rahatsiz ettiginden mi yoksa ona adik oldugundan mi oldugunu bir turlu tam olarak belirtmemissiniz. Kobusmalar benim gibi herseyi acik acik konusmayi seven bi insan icin cok ustu kapali olmus.

He yuzune bakamama konusuna gelince, bence hicte yuzyuze bakamayacak durumda degilsiniz. Sevmek ayip degil. Yerinizde olsam ondan cok hoslandigimi acik acik soylerdim boyle bi durumda. Adam size ona asik olmaniz icin butun bahaneleri vermis. Tum buna ragmen kardesi olarak gormesi bilmem nesi gercek disi bi dunyada yasadigini dusunduruyor bana. Gercekten kardesi gibi gorupte bunlari yapiyorsa o zaman gercekten boyle adamla beraber olunmaz. Her kiz arkadasina davandigini dusunsenize?

Allahım ne adamlar var ya
Kardesmiş!!
Burda seninkine benzer bi konu vardı.
L lmnt nin.Ordaki adamda bu gibiydi.
Hatta o da ögretmendi.Bence kesinikle incelemelisin

.

Hayır ilginç olan okulda kimseyle tokalasmiyor bile. Boyle dikkat eden bi insan. Ayrıca ben açıkça söyledim. Bugune kadar kardes gordugum cok insan oldu hicbiryle sarılip uyumamıştım. Bu yuzden garip geldi. Ha bu olay önceye dayanıyor haberin olsun Ben seni kardeşim olarak görmüyorum yalnız bunu bil beni kardeş olarak goriyorsan daha soğuk davran ozaman öbür türlüsü bana zor geliyor çünkü sen benim kardesim deilsin yani kardes olarak gormuyorm acik herhalde dedim. Daha ne deyim. Hala kardeş deyince tersledim Kızdırdım sanırım dedi hayır kızmadım ben kendimi kötü hissettim şuan ben resmi olurum genelde insanlarla bana göre biriyle sarılıp uyumak sıradan bir şey değildir dedim hastasin o an ne yapcam bilemedim bi kardeş olarak yaninda oldum dedi. Baska arkadaşlar da geldi bi kardeş olarak yanimda oldu ama hiçbiri saçımı oksamadi sarılıp uyumadik elele dedim sen bilirsin ama dikkat etmelisin kim olsa böyle anlar seni dedim bundan sonra mesafemi korurum tamam hakkını helal et aklimdan kotu bisey gecmedi dedi bende kotu bisey gecti demedim ben neyse uzatmayalim.anladim ben seni dedim ve kestim konuşmayı

Bugün bi de tuttu ne dedi ben hepten şok bizim bi projemiz vardı. Öğrencilere özel ders ücretsiz. Dernekle falan görüştük beraber. O temsilci idi ben de yardim ediyordum. Surekli çağırıyordu beni herseye dönüşte de biyere oturup muhabbet ederdik. Iste gruptan yazmislar arkadaşlar noldu diye. O da yazmis cemre hocam ile gideriz uygun vakitte diye. Ben de cevap yazdim gıcık etmeye. Ben hastaneden yeni ciktim uzun zamandir ilgilenemedim durumla kusura bakmayin. Yarin gidicem ugruycam dedim. Sonra bu bana özelden mesaj attı küs müyüz noldu diye yoo ne alaka dedim. Ne bileyim dedi yarin carsida isim var gidicem gitmisken onu da halledeyim ddüşündüm dedim. Kolay gelsin ozaman dedi. Ben de igneleyici bi sekilde teşekkürler kardesim deyip güldüm niye dalga geçer gibi dedin ben seni onemsediimden iyi bildigimden yaninda olmuştum dedi tamam ben ne dedim kotu bisey mi dedim kardeşim dedim tıpkı senin bana dedigin gibi dedim :) o da dedi ki kotu bisey demedin de ben sana yanlis bisey etmedim dedi tabii doğrudur dedim ben de iyi geceler dedi sonra böyle de saçma davranıyor.

O kardesim diyip onca şeyi yapıyor sarmas dolas uyuyoruz. Sonra kalkip kardes gordum diyor bi de utanmadan neden dernege bensiz gidiyorsun diye küsmüyüz diye tripleniyor :) ben kardeşim diyince de niye dalga geçer gibi dedin diyor :) ben cozemedim bu adami

Cozmeye de calisma. Adam gibi adam sevdigi, hosuna giden kadini asla birakmaz. Bu seninki daha senin mi degil mi belli degil. Sacma sapan bur suru soru isareti veriyor sana. Bu gibi bi tiple beraber olsan hic bi zaman guven duyamazsin. Sanki senin zorlamanla bi iliski yasaniyor gibi olur.

Yine de hakkinda hayirlisi. Kaaadişim :)

Konuyu sondan okuyunca önce durduk yere yapıyor sandım :)
Arkadaşından dolayı yüksek ihtimalle.
Eğer gerçekten kardeşi gibi görüp yaptıysa tüm bunları ayrı bir dünyada yaşıyor demek ki.
Uzaklaşın bakalım biraz.

Arkadaşını ezmeyi kendine yediremiyor .
Sensiz de olmak istemiyor . Bence öğretmenler odasında sesli bir şekilde arkadaşı açıldığı için kendisi açılmayan kişilerin hata yaptığını çaktırmadan belirt

Çaktırmadan nasıl olur bilemedim

Valla napcagimi sastim arkadaşlar. Öteki de az değil. Benim dusuncem şu. Bu çocuk bizi yakın gördü. Bi ara geldi digeri benden hosanan reddettigim kisi. Geldiginde sevdigim cocuk yanımdaydı. Bakti tip tip noldu dedi benim sevdigim cocuk da atak gecirdi dedi. Sonra benden hoslanan olaydan şüphelenip engel koymak için kalkip anlatti gibime geliyor. Onun yüzünden uzak duruyor gibi hissediyorum. Ben kardes goruyorum ama Ziya sana guzl duygular besliyor dedi çünkü. Ben de biliyorum bana da soyledi biz o konuyu konustuk kapandi coktan dedim. Bence bu anlatmadi kimseye beni. Hoslaniyordu sonra ama arkadssi yani benden hoslanan bizim hallerimizden şüphelenince anlattı ona durumu ket vurmak için. Bu da ilk o anlattığı için bisey diyemedi u dönüşü yaptı duygulari da var arada kaldı bilemedi napcagini oyle geliyor bana. Çünkü insan ondan hoslanan ama kendisinin hoşlanmadığı kisiyle bulusma ortamlarindan kacar. Bu hala ortam bekliyor dernek icin bulusalim diyor. Ben biri beni sevse ben hoslanmasam ondan kacmak icin her şeyi yaparım kalkip beraber biyerlere gitmeyi teklif etmem yani

Bugün çok doldum. Direkt ona yollamadim ama görebileceği bir platformda bir yazı paylaştım. Kendim yazdım tamamını. Okuyacaktır eminim. Hicbir sekilde begenme yorum yapma durumu olmasa da profillerimi takip ettiginden de eminim. Şiir şu :)

Onlar bana çiçekler, çikolatalar yolladı. Süslü hediyeler. Süslü paketlere gizlenmiş. Üzerindeki karta süslü cümleler dizilmiş. Onlar bana çiçekler hediyeler yolladı. Ama ben sadece dostça düşündüm. Değerliydi benim için ama arkadaşça sadece. Ama o pahalı kâğıtlara sarılmış özenle paketlenmiş çiçeklerin yoktu bende değeri senin bir gülüşünle yüzümde açan çiçekler kadar. Onlar bana dünyaları sereceklerini söylediler. Birileri işte. İyi insanlar. İyi insanlar ama gönlümün dönüp bakmadığı insanlar. Mutlu olsunlar... Ama benle mutlu olamazlar ki. Ben farklı dünyadanım. Benim dünyam ise sendin. Önüme dünyaları serseler, seni, güneşimi bana getiremedikten sonra nedir? Ben biliyorum. Ben herşeyi biliyorum. Senin bütün sebeplerini... Bahanelerini... Yüreğini susturup yapma deyişlerini... Ben senin gümbür gümbür haykıran yüreğinin sesini duyarken, dilinden çıkanların, parmaklarından dökülenlerin ne önemi var? Ben sen benim yanımdayken çarpan kalbini duyuyorum be adam. Hissediyorum. Bana bakarken göz kırpışlarının bile ritminin değişmesi... Göz bebeklerinin büyüyüp küçülmesi... Elin elime değdiğinde otomatik kapanması o güzel gözlerinin... Sonra içini çekişlerin. Bilim denen bir şey var be adam, pek severim ben. Bilim diye bir şey var. Bilirim ben. Ayrımını yapamayanlar aşk ile dostluğun, ayrımını yapamam sanırlar ben de onlar gibi. Ama yaparım ben. Ve bil ki ben âşık olduğum adama ölsem, devrilsem, dostum diyemem...

Bisry yazarsa sana yine bence sen direk "ben sana asik oldum. Bunu gercekten anlamiyor musun? Eger niyetinde gercekten kardesceyse, bi sure lutfen gorusmeyelim" falan gibi bisey de bence

Bence eleman aşık değil oyun oynuyor. Hem arkadasından gizli senle yakınlasıyor, hem de sana kardesiz diyor. Madem senden hoslanıyor bu ikinizin arasında gizlediğiniz bir sır olabilir arkadasından çekiniyorsa. Var böyle insanlr; başkalarının duygularını sömürerek tatmin oluyorlar. Arkadaşımın elde edemediği kızı ben elde ettim tekmeyi de bastım diye seviniodur simdi. Bence çok ikiyüzlü bir hareket. Boşuna peşine takılma bu adamın.cacık olmaz bundan.

Çok haklısın

ne tatlı ya , osevıyor da arkadası senı sevıyor dıye senden gelecek tepkıye guvenemıyor
sen onu sevıyorsan ona soyle arkadasını bosver ayıp olmaz bu ıslerde ama sen onla cıkınca onların küsecegınden emın ol cünku oyle olucak

Canim profiline baktimda simdi yasini ogrenmek icin iliskim var yazmissin umarim iliskin var olarak bunu kastediyorsundur :) bencede tomvejerry nin dedigi gibi yap olacagi varsa olur en azindan senin ne kadar ciddi ve kararli oldugunu ogrensin bu durumda kesinlikle durumu dusunecektir... boyle yapman kacinilmaz sonu daha yakin bir zamana cekmene neden olur tabi eger buna hazirsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…