Öpüyor saçlarımı okşuyor sonra kardesim diyor

Hayırlısı....

Pembe dizileri bu sıra çok sık takip ediyorsun sanırım....

Kullandırma hislerini, duygularını kendini, dalga geçer gibi davranıyor resmen bunu göremiyormusun??

Pembe dizi vs izlemem sevmem. Ayrıca kendimi kullandırdığım da yok. Bunh nereden çıkardınız? Dalga geçer gibi davranma durumunda size hak veriyorum ki ben de kendisine bunu söyledim zaten elimi tut sarıl sonra kardeşim de dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim

Hayırlısı... Ne diyelim. :/

Hayırlısı... Ne diyelim. :/
Üzülmeyin başka adam mı yok? Adam gibi adam illa ki vardır yani bunun ne yaptığı belli değil. Sevmedim bunu kardeşim ayağına mıncırıp sonra ay ama sen beni yanlış anladıncılardan. Var böyleleri ben tanıyorum da...

İnşallah onunda sana duyguları vardır. Yoksa onun yüzünden gelenleride kaçırıcaksın

Fena aşık oldum ama ben. Adam çıkmaz oldu aklımdan. Gece gündüz aklımda. Çıldıracağım. Rüyalarımda bile rahatyok. Uyandığı gibi aklına gelirmi bi insan. Geliyor

Örtmenimm yok mu halen bir gelişme :)

Maalesef. Gelisme denmez de bugün bana kitap yollamışlar çocuklara dagitmak için. Ben onları inceleyecektim. Müdür yardımcısı tek tek bak yasak yayın olmasin icinde dedi. Tuttu benimkine de sen de yardım et de halledin beraber dedi. Benimki geldi bi iki dakka bakındı kaçtı sonra. Yanaşmadı. Konusmuyoruz bile artık maalesef... Beraber gitmeler falan da yok artık...

Aaa bu nasıl iş ya bu durumda bile araya mesafe koyunca ters tepiyosa ciddi anlamda o insandan şüphe duymanın vaktidir bence. Yanılıyo muyum

Ne anlamda şüphe duymalı anlayamadim :) 15 tatil de girdi göremeyeceeem epey :/
Duyguları olduğunu değilde, sizin duygularınızla oynadığını düşündüm, o anlamda
İnsan, sevdiğinin kendinden uzaklaştığını görse peşinden gitmez mi? Tamam arkadaşından dolayı açılamıyor felan diyoruz ama bu şekilde de tamamen kaybetmekten korkmuyo mu? Konuştukça türetiyorum yaaa

Valla ben de anlamadım ben çòzemedim adami ne hali varsa görsün dedim bıraktım artık napayim

Konuyu cok takip edemedim ama adim atmiyorsa vaz gec. Sevdigini de söyledin sonucta. Bir gün bir kizi takar koluna bekledigine üzürlürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…