- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 31
-
- Konu Sahibi teacherr23
Ben buradaki engin tecrübelerime dayanarak şunu demek istiyorum yani canınızı sıkacak acıtacak bir yorum olabilir ama bence pek bir şey olacağı da yok siz çok heyecanlısınız ama onda böyle bir duygu yok bakışmalarla trip atmalarla anlaşılmaz. Burda birkaç konu okudum iki yıldır yılda bir iki kez hanım kızlar aşık oluyor beyefendilerden ses soluk yok. Bu hikayede böyle bitecek gibi....
Pembe dizileri bu sıra çok sık takip ediyorsun sanırım....
Kullandırma hislerini, duygularını kendini, dalga geçer gibi davranıyor resmen bunu göremiyormusun??
Ben buradaki engin tecrübelerime dayanarak şunu demek istiyorum yani canınızı sıkacak acıtacak bir yorum olabilir ama bence pek bir şey olacağı da yok siz çok heyecanlısınız ama onda böyle bir duygu yok bakışmalarla trip atmalarla anlaşılmaz. Burda birkaç konu okudum iki yıldır yılda bir iki kez hanım kızlar aşık oluyor beyefendilerden ses soluk yok. Bu hikayede böyle bitecek gibi....
Üzülmeyin başka adam mı yok? Adam gibi adam illa ki vardır yani bunun ne yaptığı belli değil. Sevmedim bunu kardeşim ayağına mıncırıp sonra ay ama sen beni yanlış anladıncılardan. Var böyleleri ben tanıyorum da...Hayırlısı... Ne diyelim. :/
Üzülmeyin başka adam mı yok? Adam gibi adam illa ki vardır yani bunun ne yaptığı belli değil. Sevmedim bunu kardeşim ayağına mıncırıp sonra ay ama sen beni yanlış anladıncılardan. Var böyleleri ben tanıyorum da...
sorunuzun cevabı yazınızda zaten.. arkadaşı yüzünden açılamıyoray bu devirde kaldı mı böyle şeyler.. zor ama bence çok güzel
İnşallah onunda sana duyguları vardır. Yoksa onun yüzünden gelenleride kaçırıcaksın[/QUOTE
Kimse umrumda değil valla gözüm görmüyor ondan başkasını
Örtmenimm yok mu halen bir gelişme :)
Aaa bu nasıl iş yabu durumda bile araya mesafe koyunca ters tepiyosa ciddi anlamda o insandan şüphe duymanın vaktidir bence. Yanılıyo muyum
Duyguları olduğunu değilde, sizin duygularınızla oynadığını düşündüm, o anlamdaNe anlamda şüphe duymalı anlayamadim :) 15 tatil de girdigöremeyeceeem epey :/
Duyguları olduğunu değilde, sizin duygularınızla oynadığını düşündüm, o anlamda
İnsan, sevdiğinin kendinden uzaklaştığını görse peşinden gitmez mi? Tamam arkadaşından dolayı açılamıyor felan diyoruz ama bu şekilde de tamamen kaybetmekten korkmuyo mu? Konuştukça türetiyorum yaaa
İsabet olmuşşş, hayırlı olan budur belki deValla ben de anlamadım ben çòzemedim adami ne hali varsa görsün dedim bıraktım artık napayim
15 tatil boyunca bir gelişme olmadı mı?