• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Öpülecek en güzel yer?

Öpülecek en güzel yer?

• Dudak

OY: 49 22,0%
  • Göğüsler

OY: 10 4,5%
  • Boyun

OY: 86 38,6%
  • Dudak kenarı

OY: 34 15,2%
  • Diğer

OY: 10 4,5%
  • Yanak

OY: 9 4,0%
  • Gıdı

OY: 6 2,7%
  • Bacak

OY: 0 0,0%
  • Omuz

OY: 6 2,7%
  • El

OY: 1 0,4%
  • Kulak

OY: 2 0,9%
  • Ayak

OY: 3 1,3%
  • Avuç içi

OY: 7 3,1%
  • Kol

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    223
kızlar aslında bu anketi nette gezinirken buldum ve çok hoşuma gitti
Tabi merak ettim bakalım biz kadınlar en çok hangisinden hoşlanıyoruz...
Öptüğümüz mü öpüldüğümüz mü soruluyor?

Pek anlamadım. O zaman ayrı ayrı yazmalıyım.

Elbetteki alnımın öpülmesi ayrı bir duygu hissettirir. Adeta taç yaprak hissederim kendimi.

Diğer şıkkı söylememeliyim. Üstürupsuz veya ayıplık içermiyor. Ama ulu orta söylenmez.

Ayrıca en güzel diye birşey yok. Öpülen yer değil, öpme seansında alınan-verilen hissin güzelliği öpülmeyi özel kılar. Güzel kılar.

Öptüğümüz mü öpüldüğümüz mü soruluyor?

Pek anlamadım. O zaman ayrı ayrı yazmalıyım.

Elbetteki alnımın öpülmesi ayrı bir duygu hissettirir. Adeta taç yaprak hissederim kendimi.

Diğer şıkkı söylememeliyim. Üstürupsuz veya ayıplık içermiyor. Ama ulu orta söylenmez.

Ayrıca en güzel diye birşey yok. Öpülen yer değil, öpme seansında alınan-verilen hissin güzelliği öpülmeyi özel kılar. Güzel kılar.

veee ayrıyetten canım senin dediklerine ek olarak şunu demek istiyorum öpülecek en güzel yerden ziyada kimin öptğü daha önemli bence:31:

avuç içi ve boyun. ama benım genelde benlerımden öpülmeyı severım. mesela göz kenarımdaki ve elmacık kemiğimde olan benim :69:

Back