- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
-
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Opudan sonra ilk ne zaman adet oldunuz
Bende 7 gün sonra oldum ikinci ne zaman olur doktor birsey dedi mi sizeOpudan 10 gün sonra adet oldum ben. Süresi değişiyor herkeste farklı sanırım.
Bende 7 gün sonra oldum ikinci ne zaman olur doktor birsey dedi mi size
Hayır hiçbirsey vermedi bana neden verdi sizeBen o adetle doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım ve ikincide 26. günde adet oldum size verdimi doğum kontrol hapı.
Hayır hiçbirsey vermedi bana neden verdi size
Hayır toplamadan sonra 5 eylülde olmuştum ikinci de muayene ye gideceğim olmak da istiyorum artık beklemek çok yorduAçıkcası neden verdiğini sormadım ama belki adetim zamanında gelsin diye vermiştir. Bazı doktorlar veriyormuş okumuştum burda. İkinci adet zamanınız geçtimi.
Hayır toplamadan sonra 5 eylülde olmuştum ikinci de muayene ye gideceğim olmak da istiyorum artık beklemek çok yordu
Siz şuan hangi aşamadasınızNormal adet süreniz kadar bekleyin eğer zamanı geldiğinde olmazsanız doktoru arasınız. Bu süreçte gerçekten en zor kısım beklemek hep bişeyleri bekliyoruz işte
Siz şuan hangi aşamadasınız
Yaa ne kadar güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen pozitif sonuç aldım 8. haftamdayım şimdide doktor kontrollerini beklemek zor geliyor geçmiyor günler ☺ Hep korku dolu yaşıyorum.
Yaa ne kadar güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
normalde döngünüz kac gün pekiiBende de gecikme olmuştu. 34 gün sonra olmuştum.
Ben de dondurulmus transferi olacagim adeti bekliyorum gecikti bugun 29. Gun ne gelen var ne gidennHayır toplamadan sonra 5 eylülde olmuştum ikinci de muayene ye gideceğim olmak da istiyorum artık beklemek çok yordu
Ben de opudan 5gun sonra oldum. İkinci adetim icin 29.gundeyim sen kacinci gunundesin?tam da benım merak ettıgım konuben opu dan 5gun sonra adef oldum şimdı 2.adetımı beklıyorum transfer olmak ıcın ya doktor gecıkebılırsın dedı normal döngüden kac gun gecıkıyor hemen olsam..
Adetten once kasik agrisi olmus muydu? 2 gundur inanilmaz agrim var ama henuz bir sey yokBende de gecikme olmuştu. 34 gün sonra olmuştum.
ben de 26.gündeyim normal döngüm 26-27 de gecıktı dıyemem henuz kendım ıcın ama nezaman gelecek acabaBen de opudan 5gun sonra oldum. İkinci adetim icin 29.gundeyim sen kacinci gunundesin?