- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
-
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Ben gecikecegini dusunmezdim aslinda doktor da bisey demedi yalniz bende kasik agrisi cokben de 26.gündeyim normal döngüm 26-27 de gecıktı dıyemem henuz kendım ıcın ama nezaman gelecek acaba
bana doktor gecıkebılır demıstı oyuzden hep gecıkme ıhtımalı aklımda ama kac gun bilmıyorumBen gecikecegini dusunmezdim aslinda doktor da bisey demedi yalniz bende kasik agrisi cok
Hamile miyim acaba diye de dusunmuyor degilim
Pazartesi gunune kadar sure verdim kendime test icinbana doktor gecıkebılır demıstı oyuzden hep gecıkme ıhtımalı aklımda ama kac gun bilmıyorumsabah yapın test varmı yokmu anlasılır..ama bende de cok kasık agrısı var bıde ınanılmaz akıntım vardı bır ıkı hafta oncesınde okadar iğne ılac aldık o agrılar normal bence
evet benımde ılk benımde 10 dondurulmusum varPazartesi gunune kadar sure verdim kendime test icin9 tane dondurulmusum beni bekliyor ben adeti bekliyorum senin ilk denemen mi?
normalde döngünüz kac gün pekii
Genelde 29-30 sürer döngüm. Normalde adet öncesindeki belirtilerimi çok yaşamamıştım. Hatta lekelenme başladıktan sonra ağrılarım başlamıştı.Adetten once kasik agrisi olmus muydu? 2 gundur inanilmaz agrim var ama henuz bir sey yok
Hepsi 5.gun benimkilerin. Medical park goztepe gidiyorumevet benımde ılk benımde 10 dondurulmusum var☺bıran once olsam dıye heyecanlıyım aslında ama bılmıyorum siz nerde yaptırdınız kacıncı gun embrıyosu naturel mı olacak ılaclımı bılgı verdılermı
Benim dunden beri agrim var. Bakalim bekliyorum ya simdi gelmezGenelde 29-30 sürer döngüm. Normalde adet öncesindeki belirtilerimi çok yaşamamıştım. Hatta lekelenme başladıktan sonra ağrılarım başlamıştı.
benim şişli memorial..bıde ben antalyadayım istanbul’a gıdecemHepsi 5.gun benimkilerin. Medical park goztepe gidiyorumacikcasi transfer nasil olcak bilmiyorum adet olunca gel dedi herhalde o zaman ogrenecegim. Sen nereye gidiyorsun, embriyolarin kacinci gun
Bir an once adet oluruz da tedavimiz baslar insallahbenim şişli memorial..bıde ben antalyadayım istanbul’a gıdecembenımde hıc fıkrım yok transfer nasıl olacak..bende adet olunca arayacam 2.gun burda kontrole gıdecem benim embrıyoların 8i 5.gün 2si 6.gün embrıyosu..
ya sız adet oldunuzmu varmı gelısme??Bir an once adet oluruz da tedavimiz baslar insallah2 yilimiz bitti bizim bu yolda... sebepsiz diyorlardi. Bakalim sebebimiz tüptedir insallah
Hala olmadim bekliyorum. Bugun 32.gun de bitti. Bakalim 35’e kadar bekleyecegim. Eger hala olmazsam 36.gun test yaparimya sız adet oldunuzmu varmı gelısme??
benim adetım başladı 5gün gecıkmeliiHala olmadim bekliyorum. Bugun 32.gun de bitti. Bakalim 35’e kadar bekleyecegim. Eger hala olmazsam 36.gun test yaparim
Benimki de dun basladi. 33.gun olmus oldu. Yarin doktora gidecegimbenim adetım başladı 5gün gecıkmelii
ben de yarın 2.gun gıdecemBenimki de dun basladi. 33.gun olmus oldu. Yarin doktora gidecegim
Bu sefer hic uzulmedim canim hayirlisi boyle artik bir yola girdik. Ben yumurta toplamadan once beslenmeme falan cok dikkat etmistim yumurtalar guzel olsun diye surekli ceviz falan da yemistim sanki yumurta degil de cocuk var da zeki olsun diyeben de yarın 2.gun gıdecemüzüldüm mü adet olduguna??ay ben okadar bekledım ama heralde psıkolojık o kanı görünce yine de hüzünlendim
ben de cok dıkkat ettim ama opu’dan sonra dikkat etmedim şimdi yeniden edeyimBu sefer hic uzulmedim canim hayirlisi boyle artik bir yola girdik. Ben yumurta toplamadan once beslenmeme falan cok dikkat etmistim yumurtalar guzel olsun diye surekli ceviz falan da yemistim sanki yumurta degil de cocuk var da zeki olsun diyeo yumurtalar kullanilacak diye sevindim cunku opudan sonra hic ceviz yememistim ama kafayi yedigim kesinn
14 gün sonra adet oldum ben..Opudan sonra ilk ne zaman adet oldunuz