Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Icinize en sinen doktorla baslayin derim. O kadar cok gidip geliniyor ki surec boyunca, sectiginiz doktora guvenmek bence cok onemli. Biz alti ayri doktor gezdik baslamadan ve ucret olarak hemen hepsi denkti. Ben sadece doktor yaklasimi olarak en icime sinene karar verip baslamistim. Siz de oyle yapin ucretsiz gorusenler de var onlardan baslayabilirsiniz oncelikle umarim rast gider tum isleriniz su gibi hallolur

Haklısınn canım bende aslında ilgilenen pozitif bir doktor isterim karşımda dürüst olması da önemli .. saydıklarımın hiç birini tanımıyorum hangisine güveneyim bilmiyorum sen nerde tedavi oluyosun acaba ? Umarım artık sonuç alırsın ve bidaha zor süreçlerden geçmek zorunda kalmazsın

Aaaa benim doktorum yine seninkinin tam aksine ön görüşmeye gittiğimizde bile eşimle benden kan aldı. Sonra sürecime başlarken süreç içindeyken (iğne vs) full her gittiğimde kan alındı +vajinal muayene transfer öncesi de aynı şekilde E2 ve progesteron bakıldı 2 kez

Ben bunların hiçbirine baktımadım şuan devlette görüyorum tedavi burda bakıldı

Selam pgt nedir acaba genetige göndermek gibi bişey mi ve ekstra ücret ödeniyor mu odeniyorsa ne kadar çok soru sordum
Pgt de genetik gibi bir şeymiş beşinci güne giden yumurtaya yapılıyor ve donduruluyor. Çözüldükten sonra yapılmıyormus. Genetikten farkı ne inan hiç bilmiyorum ama aynı mantıkla yapılan bir şey. Ücreti hastaneden hastaneye değişiyor. Ben şişli Memorialde embriyo başına 305 dolara yaptıracağım. Bu 2024 fiyatı bu arada. Biz ocaktan önce başladık sürece orda çünkü bize bu şekilde fiyatlandırma yaptılar o yüzden.Şimdi ne oldu bilmiyorum. Ay soralım soralım hiç sorun degilll zaten onun için burası yok muu

Hayırlısıyla tutsun inşallah evet galiba öyle.

Masallah hayirlisiyla bekleriniz olsun hanimlar. Benim evlendigim gunden beri yumurtam 4 ,3,2,bu sekilde malesef esimin ciddi sperm sorunu var doktorumun dedigine gore esinin degeri iyi olsaydi gebe kalirdin ama esinin kotu oldugu icin tup bebek yapiyoruz ve bu seferde malesef senin durumdan tup bebek zor diyor

Bence umudunuzu kaybetmeyin. Zaten bir sürü hormon iğnesi alıyorsunuz ve normalden fazla yumurtaniz oluyor. Sperm de yeterli sayıda olsa yetiyor. Çünkü en fazla 20 yumurta falan döllenecek ve her birine bir sperm gerek öyle düşün. Bence doktorunuz kimse değiştirin. Bu kadar umutsuz konuşması canımı sıktı açıkçası. Bu süreçte moral çok önemli

Merhaba düşük rezervmi sizinde acaba? Benimde düşük rezerv 2 yumurtam vardı ekim de ikiside gelişmedi yani büyümediler finale 150 meriofert 150 klomen vermişti doktor sonrada tedavim iptal oldu. Temmuzda da 2 yumurta yine gelişmedi sonradan gelişip kist oldu kist operasyonu yaptılar başıma gelmedik kalmadı ankaradayım. Netice olarak marttan beri gidiyorum o zaman 4 yumurta vardı marttan beri 1 sene olacak hiç yumurta toplamaya giremedim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun evet canım rezerve düşüktü 2 yumurta büyüdü biri olgunlaştı 1 yumurta ile devam ettik .1 emriyo transafer edildi bugün 6. Günüm hayırlısıyla bekliyorum

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
2 seneki önceki tüp bebek tedavimde 13 yumurta toplandi 9 tanesi kullanildi 2 tanesi döllendi malesf 5.gune gelemedilee erkek kaynakliydi eşim ameliyat olmuştu ordan çıkan spermlerle yapmıştı birde tüp bebek doktoruda çok önemli tedavim güzel yapilmadi yumurta boyutları ufak ve opudan 1 gün önce bı kaç tanesini catlamisti kendiliginden sonra doktor hastane değişikliği tabi esiminde tek tük sperm çıkışları başladı 20 yumurta toplandı 15 tanesi kullanildi 10 tanesi dollendi 5.gune 6 tane geldi bu ay 5.gun 4Aa embriyosu koydurdum çok şükür pozitif geldi

Düşükle sonuçlanan bi öykünüz varsa ve 1 yıl içinde hiç hamile kalamamışsanız eşlerin genetik testini istiyor doktorlar. Bizde genetik test yaptırdık. Çok şükür temiz çıktı.
Merhaba genetik testi nerde yaptırdınız kaç günde çıktı acaba bizde dün yaptırdık transfere kadar yetişmesi gerekir dedi doktorum. Görmeden sonucu transfer olmuyormuş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…