• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Merhabalar benimde 9 aralıkta 12 adet adet olgunlaşmış yumurtam toplandı. 5 ve 6. Güne kadar 7 adet kaldı. 7 embriyomda donduruldu. 3 tanesini genetiğe gönderdik. 2 tanesi yüksek kaliteli geldi. Bu ayın 22 si gibi de transfer yapılacak.
Hayırlısi olsun inşallah 🌷 gönlünüzce gecsin hemencecik tutsun bebeğiniz inşallah ❤️

Benimde cuma günü yumurtam toplandı 2.si olgunlaşmışti 2siyle devam ettik yola ikiside döllenmiş bugünde hücrelere bölünmüş pazartesi ve salı bakilmayacakmis Çarşamba günü saat 2 de transferimiz gerçekleşecek Allah'ım izniyle🤲🤲🤲
Taze transfer olacaksınız o zamna 🥹 hadi hayırlısı olsun inşallah tutar bebeğiniz siiznle olur 🤍

Düşükle sonuçlanan bi öykünüz varsa ve 1 yıl içinde hiç hamile kalamamışsanız eşlerin genetik testini istiyor doktorlar. Bizde genetik test yaptırdık. Çok şükür temiz çıktı.

Bu benim 2. Tüp bebek tedavim ilki özeldeydi 6 embriyo vardı hiç biri tutmadı şimdi devletteyim geçen hafta opu oldum 5 embriyom var transfer için adet bekliyorum
Peki tutmama sebebi olarak neyi gösterdiler
Embriyo glue veya histeroskopi uygulandı mı ?

Peki tutmama sebebi olarak neyi gösterdiler
Embriyo glue veya histeroskopi uygulandı mı ?
Hepsi yapıldı benim rahimimde perde vardı zaten opusan sonra transfer öncesi histereskopi mecbur olmuştum embriyo glue tapıldı intralipid serum verildi bağışık baskılıyıcı ilaç ekstra kullandım rahim kasılmasın diye traktosil serum aldım yani bütün tuşlara bastık karı koca genetik baktırdıl oda temiz ama sebbep yok tutmadı hiçbiri yaşımda genç benim ozaman 24 yaşındaydım üstelik bütün embriyolarım çok iyi kaliteydi hepsinin tutma potonsiyeli çok yüksekti ama olmadı embriyonun genetiği bozuktur denildi

Hepsi yapıldı benim rahimimde perde vardı zaten opusan sonra transfer öncesi histereskopi mecbur olmuştum embriyo glue tapıldı intralipid serum verildi bağışık baskılıyıcı ilaç ekstra kullandım rahim kasılmasın diye traktosil serum aldım yani bütün tuşlara bastık karı koca genetik baktırdıl oda temiz ama sebbep yok tutmadı hiçbiri yaşımda genç benim ozaman 24 yaşındaydım üstelik bütün embriyolarım çok iyi kaliteydi hepsinin tutma potonsiyeli çok yüksekti ama olmadı embriyonun genetiği bozuktur denildi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir sonrakinde tutar bebeğiniz 🤍 nereye gidiyorsunuz?

Evet genelde embriyo genetik anormalliği deyip geçiştiriyorlar

Evet genelde embriyo genetik anormalliği deyip geçiştiriyorlar
Evet öyle yapıyorlar ama bu kadar kolay değil bence benim ilk tedavimde doktorum benden hiç kan tahlili istemedi gittiğimde adetin 3.günündeydim direk iğnelere başladık yumurta toplandı transfer zamanı adet oldum gittim tranafer dönemi ilaçlarını anlattı zaten hep aynı doz sabit kullanıyordum sadece ultrason rahim kalınlığı ölçüyordu sonra transfer devlette başladım tabi bütün değerlerime bakıldı trioid varmış dahileye ilaç başladı tam 2 ay düşüremediler rapor alamadım 2 ay sonra düşünce aldım hiç bilmiyordum troidim olduğunu

Ben de düşünmüyordum bizde de bir sorun yok ama doktor yine de öneriyoruz dedi tabi embriyoyaa daha bakilmadi beş gün sonra belli olacak kalite durumlariii. Birkaç tanesine yaptırmayı düşünüyorum nolur nolmaz diyee ben de
Selam pgt nedir acaba genetige göndermek gibi bişey mi ve ekstra ücret ödeniyor mu odeniyorsa ne kadar çok soru sordum 😍🩷

Iki ayri opuda total 17 yumurtam toplandi,16 si dolu cikti,11 dollendi, 4tane 5.gun embriyom bir tane 6.gun embriyom kaldi. Total 5 embriyom ngs bakildi, 2 tanesi saglikli geldi. :)
Bu durumda kaç tanesi toplamda sağlıklı peki ben henüz tedaviye başlamadım merakımdan araştırıyorum böyle şeyleri beni aydınlatabilirmisin acaba 😊? İnşallah tutunur 🙏🏼

Bu durumda kaç tanesi toplamda sağlıklı peki ben henüz tedaviye başlamadım merakımdan araştırıyorum böyle şeyleri beni aydınlatabilirmisin acaba 😊? İnşallah tutunur 🙏🏼
Kisaca 5 tane embriyoya genetik test bakildi, 2 si transfere uygun saglikli bulundu. 3 tanesi kromozomal olarak hastalikli ciktigi icin imha edildi canim. Insallah tutunur cok tesekkur ederim sagolun😊 siz ne zaman baslayacaksiniz tedaviye

Kisaca 5 tane embriyoya genetik test bakildi, 2 si transfere uygun saglikli bulundu. 3 tanesi kromozomal olarak hastalikli ciktigi icin imha edildi canim. Insallah tutunur cok tesekkur ederim sagolun😊 siz ne zaman baslayacaksiniz tedaviye
Ay hadi inşallah nekadar önemliymiş demek genetik test arkadaşlarım ve eşim dahil hep bahsediyolar , daha belli değil birikim aşamasındayız bakalım zaten yurtdışındq yaşıyorum zor olcak git gel plan yapamadık hangi doktora gideceğimize karar veremiyoruz bir türlü istanbulda araştırmamız lazım aklımızda Dr. Cem celik vardı o ayrılmış bahceciden bide doktor aret vardı hayırlısı artık bide kartal da Lütfi kırdar hastanesinde de tedavi gören arkadaş vardı orayı da önerdi bize kafamız karışık açıkcası

Arkadaşlar pazar günü yumurtalarim toplanacak 💃🏻 sizin kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne gitti ?
Merhaba tatlım 8 tane toplandı 5 i döllendi 2 si 5. Gün embriyosu inşallah çookk güzel haberler alırsın ama şunu unutma çok yumurta çok embiriyo değil sağlıklı kaliteli olsun az olmasının önemi yok Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah bacılarım🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️

Back