• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opuda kaç yumurtaniz toplandı kaçı döllendi? Kaçı 5. Güne gitti konuşalım kızlarr 🥰

Ay hadi inşallah nekadar önemliymiş demek genetik test arkadaşlarım ve eşim dahil hep bahsediyolar , daha belli değil birikim aşamasındayız bakalım zaten yurtdışındq yaşıyorum zor olcak git gel plan yapamadık hangi doktora gideceğimize karar veremiyoruz bir türlü istanbulda araştırmamız lazım aklımızda Dr. Cem celik vardı o ayrılmış bahceciden bide doktor aret vardı hayırlısı artık bide kartal da Lütfi kırdar hastanesinde de tedavi gören arkadaş vardı orayı da önerdi bize kafamız karışık açıkcası
Icinize en sinen doktorla baslayin derim. O kadar cok gidip geliniyor ki surec boyunca, sectiginiz doktora guvenmek bence cok onemli. Biz alti ayri doktor gezdik baslamadan ve ucret olarak hemen hepsi denkti. Ben sadece doktor yaklasimi olarak en icime sinene karar verip baslamistim. Siz de oyle yapin ucretsiz gorusenler de var onlardan baslayabilirsiniz oncelikle🌸 umarim rast gider tum isleriniz su gibi hallolur🙏🏼

Icinize en sinen doktorla baslayin derim. O kadar cok gidip geliniyor ki surec boyunca, sectiginiz doktora guvenmek bence cok onemli. Biz alti ayri doktor gezdik baslamadan ve ucret olarak hemen hepsi denkti. Ben sadece doktor yaklasimi olarak en icime sinene karar verip baslamistim. Siz de oyle yapin ucretsiz gorusenler de var onlardan baslayabilirsiniz oncelikle🌸 umarim rast gider tum isleriniz su gibi hallolur🙏🏼
Haklısınn canım bende aslında ilgilenen pozitif bir doktor isterim karşımda dürüst olması da önemli .. saydıklarımın hiç birini tanımıyorum hangisine güveneyim bilmiyorum 🥹 sen nerde tedavi oluyosun acaba ? Umarım artık sonuç alırsın ve bidaha zor süreçlerden geçmek zorunda kalmazsın🙏🏼

Evet öyle yapıyorlar ama bu kadar kolay değil bence benim ilk tedavimde doktorum benden hiç kan tahlili istemedi gittiğimde adetin 3.günündeydim direk iğnelere başladık yumurta toplandı transfer zamanı adet oldum gittim tranafer dönemi ilaçlarını anlattı zaten hep aynı doz sabit kullanıyordum sadece ultrason rahim kalınlığı ölçüyordu sonra transfer devlette başladım tabi bütün değerlerime bakıldı trioid varmış dahileye ilaç başladı tam 2 ay düşüremediler rapor alamadım 2 ay sonra düşünce aldım hiç bilmiyordum troidim olduğunu
Aaaa benim doktorum yine seninkinin tam aksine ön görüşmeye gittiğimizde bile eşimle benden kan aldı. Sonra sürecime başlarken süreç içindeyken (iğne vs) full her gittiğimde kan alındı +vajinal muayene transfer öncesi de aynı şekilde E2 ve progesteron bakıldı 2 kez

Aaaa benim doktorum yine seninkinin tam aksine ön görüşmeye gittiğimizde bile eşimle benden kan aldı. Sonra sürecime başlarken süreç içindeyken (iğne vs) full her gittiğimde kan alındı +vajinal muayene transfer öncesi de aynı şekilde E2 ve progesteron bakıldı 2 kez
Ben bunların hiçbirine baktımadım şuan devlette görüyorum tedavi burda bakıldı

Benimde ilk denemem kimyasal gebelik olarak sonlandı ikinci transferimi olucam ne zaman istersem doktor bu kez embriyo glue ve histeroskopi önerdi ☺️
Selam canm benm amh 7.2 sana yakın :) inşallaj bu sefer pozitif görürsün :) eşinde bi sıkıntı varmı canm maşallah çok embriyon oluşmuş

Selam pgt nedir acaba genetige göndermek gibi bişey mi ve ekstra ücret ödeniyor mu odeniyorsa ne kadar çok soru sordum 😍🩷
Pgt de genetik gibi bir şeymiş beşinci güne giden yumurtaya yapılıyor ve donduruluyor. Çözüldükten sonra yapılmıyormus. Genetikten farkı ne inan hiç bilmiyorum ama aynı mantıkla yapılan bir şey. Ücreti hastaneden hastaneye değişiyor. Ben şişli Memorialde embriyo başına 305 dolara yaptıracağım. Bu 2024 fiyatı bu arada. Biz ocaktan önce başladık sürece orda çünkü bize bu şekilde fiyatlandırma yaptılar o yüzden.Şimdi ne oldu bilmiyorum. Ay soralım soralım hiç sorun degilll zaten onun için burası yok muu 🙈

Merhaba tatlım 8 tane toplandı 5 i döllendi 2 si 5. Gün embriyosu inşallah çookk güzel haberler alırsın ama şunu unutma çok yumurta çok embiriyo değil sağlıklı kaliteli olsun az olmasının önemi yok Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah bacılarım🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️
Hayırlısıyla tutsun inşallah ❤️ evet galiba öyle.

Selam canm benm amh 7.2 sana yakın :) inşallaj bu sefer pozitif görürsün :) eşinde bi sıkıntı varmı canm maşallah çok embriyon oluşmuş
Evet değerlerimiz yakın ☺️ Eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı embriyo kaliteleri de çok iyi çıktı.
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz ❤️

Masallah hayirlisiyla bekleriniz olsun hanimlar. Benim evlendigim gunden beri yumurtam 4 ,3,2,bu sekilde malesef esimin ciddi sperm sorunu var doktorumun dedigine gore esinin degeri iyi olsaydi gebe kalirdin ama esinin kotu oldugu icin tup bebek yapiyoruz ve bu seferde malesef senin durumdan tup bebek zor diyor

Masallah hayirlisiyla bekleriniz olsun hanimlar. Benim evlendigim gunden beri yumurtam 4 ,3,2,bu sekilde malesef esimin ciddi sperm sorunu var doktorumun dedigine gore esinin degeri iyi olsaydi gebe kalirdin ama esinin kotu oldugu icin tup bebek yapiyoruz ve bu seferde malesef senin durumdan tup bebek zor diyor
Bence umudunuzu kaybetmeyin. Zaten bir sürü hormon iğnesi alıyorsunuz ve normalden fazla yumurtaniz oluyor. Sperm de yeterli sayıda olsa yetiyor. Çünkü en fazla 20 yumurta falan döllenecek ve her birine bir sperm gerek öyle düşün. Bence doktorunuz kimse değiştirin. Bu kadar umutsuz konuşması canımı sıktı açıkçası. Bu süreçte moral çok önemli 🥰

Back