Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

kabul ettim cnm bakabilirsin simdi gormen lazim. rica ederim ne demek bayanssulusmile

vee bu doktoru istediğime artık eminimmm....burnun kendin gibi çook güzel olmuş(maşallah:)
inşallah bende olabilirim en yakın zamanda çok istiyorum acaba yaşım problem olurmu biliyomusunuz 17 mi doldurmama bile bikaç ay var

cnm benm cok tesekkur edrim :kedi: guzel iltifatin icinde ayrica tesekkur ederim senin guzel gorusun cnm :1hug: cnm daha cok kucukmus yasin neden acele ediorsun nefes problemlerin mi var? gene de doktorlar en iyi sekilde yonlendirir tabi de genelde 18den sonra dior doktorlar cunku kemik yapisi henuz oturmamis olabiliormus. ama bilemiorm erken olan da biliorm ben lisedeyken okuldan biri olmustu ama nefes sorunlari vardi birden de burnu kanamaya baslamis durduramamislar hemen ameliyata almis doktoru alinca da kemigini duzeltmisti. yani genelde buyuk nefes sorunlari olunca erken yapior doktorlar. sen birkac doktora bu konuyu danis bence. KKB de bir gorun istersen. ben en once KKB doktoruna gitmistim nefes sorunlarin icin.

aslında nefes alma problemim yok sadece estetik açıdan istiyorum acele etmemde sanırım biran önce istediğim burna kavuşmaya sabırsızlandığımdan:):):) burun çünkü direk ifadesini değiştiriyo insanın bide gördükçe böyle güzel sonuçları,büyük değişimleri...:)

cnm benm seni cok ii anliorm benm de 16 yasimdan beri istedigim birseydi (burnumda kemik olustugundan beri diyim aslinda sanirm 15 yasinda baslamisti belirmeye) ama 25 yasinda oldum ameliyatimi nefes sorunlarim da vardi. cok acele etmek istemedim tabi senin secimin gene de doktorlar en ii sekilde yonlendiricektir seni. :1hug:

bambam 25 yasında mı oldun ameliyatını sen inanamıyorum akannehir yasından cok küçük gösteriosun cnm ben suan 22 yasındasındır fln diye dusunuodum seni fotolarına bakınca:))) çok sanslısın:)))

kızlarr ben bir şey sorucam bir fikriniz varmı bilmiyorum ama..herkes estetik parasını peşinmi ödüyor? hani şöyle bir kısmını peşin verip gerisini taksite bağlama imkanı olabiliyormu ?? herşey tamam ama şu para sorun oluyor..şimdiden teşekkürlerr =)))

bambam 25 yasında mı oldun ameliyatını sen inanamıyorum akannehir yasından cok küçük gösteriosun cnm ben suan 22 yasındasındır fln diye dusunuodum seni fotolarına bakınca:))) çok sanslısın:)))

kaydirigubbakcemile2 ay cnm benm cok tesekkur ederim ne guzel bunu duymak. :1hug:mutlu oldum hihih hihoyyyt genelde kucuk gosterdigimi soylerler ilerde isime yaricak iisalla gene kucuk gosteririmeyvahedigeldismile burun ameliyati da daha kucuk gosterdi beni die dusunuorm. onceden de oole derlerdi ama ameliyattan sonra daha kucuk gosterdigimi soyledi herkes

cnm ben pesin vermistim. bilmiorm bu sekilde yapanlar var mi hic bilgim yok. burun ameliyati ile ilgili topige de sor bi istersen belki bu sekilde yapanlar olmustur. :sm_confused:

Bambamcım Serhat Bey e sitesinden mesaj atmıştım ameliyatla ilgili o da bana randevu için numara yollamış muayene için de randevu almamıza gerek oluo mu yoksa randevu almadan da direk muayenesine gidip görüşebiliyor muyuz? Henüz randevu için tam bir zaman belirleyecek durumda değilim cnm o yuzden soruyorum yani şu gün derim bakarsın önce gitmişim:)

cnm ben hep randevu alarak gorusmeye ve kontrole gitmistim. randevusuz oluor mu tam bilmiorm ama saatine gore aliorlardi. onceden gitmistim bi kere yarim saat once mi ne ama hastasi vardi beklemistim. ameliyat olan hastalari da kontrole geldigi icin randevulu oluor sanirim ama kesin de bise bilemiorm yani simdi sana boole dedim ama bakarsin gidince girersin ama tam bilmiorm bence bi sekreterini arayip kesin bilgi alabilirsin cnm olumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim canım:) ben gitmeden bir kaç gün önce her ihtimale karşı arayım:):1hug:

kızlar ben burda yeniyim ameliyat oldum 5 gün önce Serhat beye,, ama şuan yüzüm gözüm hala çok şiş,,hergün belki biraz daha inmiştir diye uyanıyorum ama maalesef tabi morartılarım falan gözle görülür şekilde azaldı ama suratımdan 15 kilo almış gibiyim ne zaman gecicek bunlar bide burnumun içini sadece deniz suyu spreyi ile temizleyebiliyorum..ama bazen dışına püskürüyo dikişlere zarar verir mi diye de korkuyorum,,,burun alçısı cıkmadan ve icini doktor temizlemeden bişey sokmıyım diyorum kulak çöpü vs,,,yardım ediiiiin napmalıyıım :sinifsinif:

cnm oncelikle cok cok gecmis olsun. yazdiklarinin hepsi cok normal. odemden dolayi yuz sisior. benm morluk olmamisti yuzumde azcik sararmisti goz altlarim ama kisiye gore deisior gayet normal sislik olmasi henuz cok cok yeni sislerin inmeye baslicak bundan sonra farkedersin. ameliyattan sonra en cok 2. ve 3. gunde max sisior insan sonra yavasca inmeler baslior. senin de artik bslar ama oole bir gunde gecmesini beklememek lazim tabi. benm yanaklarim en son gecmesti sisligi. sadece azcik sabret cnm merak etme gunden gune daha ii olacaksin. bildigim kadariyla deniz suyunun hicbir zarari cok dikislere. ama genede istersen bi serhat beye sorabilirsin kesin emin olmak icin. ben alci alinmadan once kulak pamugunu azcik islatip temizlemistim ama neredeyse deydirmeden diyebilirim cok kuruyan yerler icin. ama dikkatli olmakta fayda var hem canini yakma. sormak istediklerin olursa cekinmeden bana yazabilirsin cnm elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. en dogrsunu gene serhat bey soyler sana. gecmis olsun terkar a.s.

cok cok tesekkür ederim Bambam :) evet ameliyat öncesinde basıma bunların gelicegini cok iyi biliyordum ama yinede yaşayınca hep böyle kalcakmışım gibi geliyo =) benimde morluklarım gecti sayılır tamamen, fakat yüzüm özellikle yanaklarım cok şiş işte :)) bide dişlerini nasıl fırçalamıştın sen, ben degil diş fırçalamak konuşmaya bile korkuyorum =) hele esnicem veya gülücem diye ödüm patlıyo :)

hihi ay cnm benm aynen dediklerinin hepsini yasadim ben de. bi de benm pek bi bilgim yoktu bu kdr sonrasinda ben de dedim herhalde boole balik surat kalicam ben sis sis yanaklar. hatta bunalima girdim yuzum duzelmicek sandim oolelikle googleda ararken fln KK yi buldum uye oldum burada arkdaslara sordum hep oole icim rahatladi :) insan gercekten oole kalcam sanio nedense. zmn daha zor gecio biliorm aynen yasadim merak etme dinnen bolca kendine zmn ver. ne biliyim dinnenmek icin bahane iste oole dusun. ilk zmnlar gulmek esnemek hapsirmak dis fircalamak evt haklisin biraz zor oluor. disimi yavas yavas yaptim hep ben 2. gunu dusa da girdim kafami arkaya dooru tutup yikadim sacimi insan rahatlior. ya herseyi yapabilirsin aslinda ama cok yavas ve dikkatli yap cnmcm guclubacismile merak etme 1 haftadan sonra daha iilesmeye baslio insan farkedeceksin. yanaklarin sisi birazcik daha suruo. benm 2 haftada baya duzelmisti bu tarz seyler. ama gene de tamamen gitmiorm. ust dudagin hareketi bir sure daha sonra rahatlior. uzun sure seklinde deisiklik farkedebilirsin o da normal. sonra tamamen eski haline gelicek korkma olumunekankayizsmile

cok saol canım gercekten bu kadar acıklama yaptıgın icin :) bende doktorum Serhat Tunceri burdan öyle estetikle ilgili başlıklara bakarken gördüm,,iyikide görmüşüm direk icime sindi ,, bir tane bile olumsuz yorum görmedim,,insallah sonucundada sevinirim :) salı günü alcım cıkıcak ozamanda şiş olcak biliyorum artık 2-3 ay gözle görülür değişim icin beklemem gerekiyor sanırım =) peki sen alcı cıktıktan sonra masaj falan yapmışmıydın ödemin cabuk gitmesi icin ?

rica ederim cnm benm ne demek :) evt sabret yavas yavas guzellescek burnun sislerin inicek. alci ciktigi anda burnun tombik gelicek sana sasirma genel olarak acisina ve sekline bak cunku o halinden sonra baya inicek ucu da kalkik gelebilir benm ooleydi nasil inicek bu die korkmustum ama cok guzel oturuo sonra merak etme gene. yani ilk anda gordugunde kocaman gelebilir alci cikinca hazirlikli ol sasirma kaydirigubbakcemile2 bir de bana masaj vermemisti cnm :) masaji da yannis yaparsan odem baska yere kayabilior ya da yannis masajdan da odem oalbiliomus sanirim bana vermedi serhat bey duruma ve kisiye gore deisir tabi soole o sana cnmcm. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…