çok teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan aklıma birşey takılırsa seni rahatsız edebilirim
rica ederim opuyorumnanaktan tabi ki cnm rahatsizlik ne demek istedigin zmn elimden geldigince yardimci olurum tabiki :1hug:
canım çok güzel bi burun olmus güle güle kullan sende bi afetsin maasallah....
Merhabalar, bambam ben de fotograflarınızı görebilir miyim?
Serhat beyden muayene için randevu istedim, ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. birkaç gündür forumdaki postlarınızı okuyorum, bugün üye oldum. serhat beyde karar kılmama sizler yardımcı oldunuz, hala son kararı vermiş değilim. oldukça sıkıntılı bir süreç. umarım beklediğim sonucu alırım :)
Merhabalar, bambam ben de fotograflarınızı görebilir miyim?
Serhat beyden muayene için randevu istedim, ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. birkaç gündür forumdaki postlarınızı okuyorum, bugün üye oldum. serhat beyde karar kılmama sizler yardımcı oldunuz, hala son kararı vermiş değilim. oldukça sıkıntılı bir süreç. umarım beklediğim sonucu alırım :)
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. bambam gerçekten çok güzel olmuş burnun; darısı başıma.
ama benimki daha zor bi işmiş gibi geliyor, bi kere genel anesteziden ödüm kopuyor, ısrarla lokal anestezi istiyorum ve zaten burun kemiğine dokunulmadan sadece burun ucunu toparlatmak istiyorum. daha basit gibi görünse de burun ucunun doğal görünmesini sağlamak çok daha zor diye düşünüyorum. eyvahedigeldismile
bambam bende burnunu cok begenmıstım serhat beylede gorusmustum burnumu kesınlıkle ona yaptırmak ısterdım ama benım uc ameliyat bırden oldugu ıcın cene protezı konusunda anlasamadıgımız ıcın yanı o sılıkon protez koyuyor bense sılıkon protezın kemıgı erıttıgını duydugumdan her ne kadar bunun lıteraturde bı bılgı oldugunu soylesede ben ıstemedım medpor denen bı protez cınsı var ve genelde dr ler bunu tercıh edıyor ama serhat bey tercıh etmıyor burun konusunda kesınlıkle serhat bey derım tarzı hos bence fakat ben pazar gunu nacı celıke ameliyat oluyrum umarım ıstedıgım gıbı yapar burnumu gercı ben ne ıstedıgımı anlattım ama bakacaz nasıl bısey cıkacak ortaya
cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm:1hug: ben de serhat beyin burun konusunda tarzini begeniorm cok memnunum seklinden. cene konusunda hic bir bilgim yok cnm benm :sm_confused: naci cilek iyi bir doktor forumdan takip ettigim kadariyla iisalla diledigin gibi olur cnmcm. bol sanslar sana :) simdiden gecmis olsun boshayallersmile
Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.
slm sariseker. burnunu son durumu nasil oldu? serhat beye mi revizyon oldun? ben de serhat beye ameliyat oldum ve tekrar ameliyat olacagim.kime olacagima daha karar vermedim. ben de ayni soruyu sormustum serhat beye deniz akkayanin koskoca burnu kuculuyo da benim burnum nasil kuculmuyo diye??
mrb cnm petek dinçöz ve deniz akkayadan bahsetmişsiniz deniz akkayanın burnu büyük olabilir ama 1 operasyonda büyük ölçüde küçülemez birden fazla operasyon geçirdikleri kesin. + zaten önemli olan küçük bir burun değil kişinin yüz hatlarına uygun ve sorunsuz bir burun elde etmek bence ve burun istediği kadar küçük olsun senin yüzüne yakışmıyorsa bunun bir önemi yok mesela babamcığımın burnu minik değil ama yüzüne çok yakışmış çok hoş duruyor yüz hatlarına uyumlu ve estetik olmuş diye kimse düşünmez hiç bilmese. + Bir başkasına yakışan burun her kişiye aynı ölcüde yakışmaz.Yüz hatları çok önemli kişinin ve bence serhat bey bu konuda başarılı ve benim güvenebileceğim başarısına inandığım iki doktor var biri emre ilhan diğer serhat bey.Bu arada ameliyat olmuş değilim karar aşamasındayım iki doktor arasında bunuda belirtmek istedim inş herkes istediği gibi bir buruna kavuşuropuyorumnanaktan olumunekankayizsmile hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır burun ameliyatı için doktor araştırması içerisindeyim burda okuduğum ve gördüğüm burunlara göre benim en çok içime sinen (istanbul içinde) Serhat Tuncer Bey oldu,Bambam ve Glow'un burnunu çok beğendim tabi burnun yapısı da ameliyat için çok önemli.benim burnumda kemer yok denecek kadar az fakat ucu ve kemik genişliği beni rahatsız ediyor ve aynı zamanda da kalın deriliyani zor bir ameliyat olcak gibi geliyor bana... Serhat Bey'e ameliyat olan başka arkadaşlar da var mı??? Yardım bekliyorum bu konuda Eylül başı gibi olmayı düşünüyorum...
mrb cnm petek dinçöz ve deniz akkayadan bahsetmişsiniz deniz akkayanın burnu büyük olabilir ama 1 operasyonda büyük ölçüde küçülemez birden fazla operasyon geçirdikleri kesin. + zaten önemli olan küçük bir burun değil kişinin yüz hatlarına uygun ve sorunsuz bir burun elde etmek bence ve burun istediği kadar küçük olsun senin yüzüne yakışmıyorsa bunun bir önemi yok mesela babamcığımın burnu minik değil ama yüzüne çok yakışmış çok hoş duruyor yüz hatlarına uyumlu ve estetik olmuş diye kimse düşünmez hiç bilmese. + Bir başkasına yakışan burun her kişiye aynı ölcüde yakışmaz.Yüz hatları çok önemli kişinin ve bence serhat bey bu konuda başarılı ve benim güvenebileceğim başarısına inandığım iki doktor var biri emre ilhan diğer serhat bey.Bu arada ameliyat olmuş değilim karar aşamasındayım iki doktor arasında bunuda belirtmek istedim inş herkes istediği gibi bir buruna kavuşuropuyorumnanaktan olumunekankayizsmile hihoyyyt
cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm :1hug: benm de burnumun derisi kalindir. onun tek etkisi daha uzun surede tam sekli oturuor. 1 sene suruor demisti serhat bey ki oole de oldu benm 1 sene sonunda bile daha incelmisti. kaydirigubbakcemile5 olan baska arkadaslar yok mu topikte? yazmadilar :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?