Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

bambam2 canım bende resimlerine bakabilirmiyim çok merak ettim?bende revizyon düşünüyorumda .

canım çok güzel bi burun olmus güle güle kullan sende bi afetsin maasallah....

rica ederim opuyorumnanaktan tabi ki cnm rahatsizlik ne demek istedigin zmn elimden geldigince yardimci olurum tabiki :1hug:

Merhabalar, bambam ben de fotograflarınızı görebilir miyim?

Serhat beyden muayene için randevu istedim, ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. birkaç gündür forumdaki postlarınızı okuyorum, bugün üye oldum. serhat beyde karar kılmama sizler yardımcı oldunuz, hala son kararı vermiş değilim. oldukça sıkıntılı bir süreç. umarım beklediğim sonucu alırım :)

canım çok güzel bi burun olmus güle güle kullan sende bi afetsin maasallah....

cnm benm cok tesekkur ederim :asigim: :kedi: begenmene sevindim sabah bana morel oldu bu guzel yorumun hihih. :1hug:

cnmcm ekledim seni bakabilirsin simdi bayanssulusmile
karar sureci zordur bilirim acele ettirme kendine iice emin olup gonul rahatligi ile ol ameliyatini cnm. umarim bi fikir verir fotolarim. bol sans ve hayirli olsun simdiden :1hug:

hayırlı olsun cnm umarım herşey hayal ettgin gbi olur.....

teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için. bambam gerçekten çok güzel olmuş burnun; darısı başıma.

ama benimki daha zor bi işmiş gibi geliyor, bi kere genel anesteziden ödüm kopuyor, ısrarla lokal anestezi istiyorum ve zaten burun kemiğine dokunulmadan sadece burun ucunu toparlatmak istiyorum. daha basit gibi görünse de burun ucunun doğal görünmesini sağlamak çok daha zor diye düşünüyorum. eyvahedigeldismile

cnm cok tesekkur ederim :1hug: umarim senin de diledigin gibi olur hersey.
genel anestezi de aslinda korkucak bise yok ama senin tercihin tabi. hic bise anlamiorsun gozunu kapatip acmanla hersey bitmis oluor. gamyoncuiremsu

bambam bende burnunu cok begenmıstım serhat beylede gorusmustum burnumu kesınlıkle ona yaptırmak ısterdım ama benım uc ameliyat bırden oldugu ıcın cene protezı konusunda anlasamadıgımız ıcın yanı o sılıkon protez koyuyor bense sılıkon protezın kemıgı erıttıgını duydugumdan her ne kadar bunun lıteraturde bı bılgı oldugunu soylesede ben ıstemedım medpor denen bı protez cınsı var ve genelde dr ler bunu tercıh edıyor ama serhat bey tercıh etmıyor burun konusunda kesınlıkle serhat bey derım tarzı hos bence fakat ben pazar gunu nacı celıke ameliyat oluyrum umarım ıstedıgım gıbı yapar burnumu gercı ben ne ıstedıgımı anlattım ama bakacaz nasıl bısey cıkacak ortaya

cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm:1hug: ben de serhat beyin burun konusunda tarzini begeniorm cok memnunum seklinden. cene konusunda hic bir bilgim yok cnm benm :sm_confused: naci cilek iyi bir doktor forumdan takip ettigim kadariyla iisalla diledigin gibi olur cnmcm. bol sanslar sana :) simdiden gecmis olsun boshayallersmile

cok tesekkur ederım :))

slm sariseker. burnunu son durumu nasil oldu? serhat beye mi revizyon oldun? ben de serhat beye ameliyat oldum ve tekrar ameliyat olacagim.kime olacagima daha karar vermedim. ben de ayni soruyu sormustum serhat beye deniz akkayanin koskoca burnu kuculuyo da benim burnum nasil kuculmuyo diye??

mrb cnm petek dinçöz ve deniz akkayadan bahsetmişsiniz deniz akkayanın burnu büyük olabilir ama 1 operasyonda büyük ölçüde küçülemez birden fazla operasyon geçirdikleri kesin. + zaten önemli olan küçük bir burun değil kişinin yüz hatlarına uygun ve sorunsuz bir burun elde etmek bence ve burun istediği kadar küçük olsun senin yüzüne yakışmıyorsa bunun bir önemi yok mesela babamcığımın burnu minik değil ama yüzüne çok yakışmış çok hoş duruyor yüz hatlarına uyumlu ve estetik olmuş diye kimse düşünmez hiç bilmese. + Bir başkasına yakışan burun her kişiye aynı ölcüde yakışmaz.Yüz hatları çok önemli kişinin ve bence serhat bey bu konuda başarılı ve benim güvenebileceğim başarısına inandığım iki doktor var biri emre ilhan diğer serhat bey.Bu arada ameliyat olmuş değilim karar aşamasındayım iki doktor arasında bunuda belirtmek istedim inş herkes istediği gibi bir buruna kavuşuropuyorumnanaktan olumunekankayizsmile hihoyyyt

o zaman denız akkayanın gıttıgı dra gıdın arkadaslar
onur erola gıdın
serhat tuncer bazen ıyı yapıyor bazen ıyı degıl nereden bıleceksın nasıl yapacagını
benım ark meme op oldu serhat beyde memenun kalmadı
ama ısınde hep dıkkatlı cerrahlarda var onları bulun bence
arastırın coook arastırın bence

prettywitch, bu benim zaten 2. ameliyatimdi. benim derdim buyuk ya da kucuk olmasi deil eskisiyle bir farkin olmamasi. eski burnumdaki sorunlar hala ayni sekilde devam ediyor. ayrica ewt dogru senin de dedigin gibi onemli olan kisinin yuzune yakisan burundur. benim yuzume de kucuk bir burun yakisiyor.cunku yuzum kucuk. yoksa yakismayan bir burnu israrla isteyecek kadar cahil bir insan degilim... ki serhat beyin de bana tasarladigi burun kucuk bir burundu. gittigim drlar da burnumun kuculmesi gerektigi konusunda hemfikirdi. benim de hala daha en begendigim burunlar serhat beyin yaptiklari. serhat beye basarisiz demiyorum. benimkisi olmadi hepsi bu.

Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır burun ameliyatı için doktor araştırması içerisindeyim burda okuduğum ve gördüğüm burunlara göre benim en çok içime sinen (istanbul içinde) Serhat Tuncer Bey oldu,Bambam ve Glow'un burnunu çok beğendim tabi burnun yapısı da ameliyat için çok önemli.benim burnumda kemer yok denecek kadar az fakat ucu ve kemik genişliği beni rahatsız ediyor ve aynı zamanda da kalın derili yani zor bir ameliyat olcak gibi geliyor bana... Serhat Bey'e ameliyat olan başka arkadaşlar da var mı??? Yardım bekliyorum bu konuda Eylül başı gibi olmayı düşünüyorum...

yorumlara bakarak beğendiğim doktorlardan biri serhat bey kendisinden randevu alacağım ama genelde hep burun üzerine yorumlar ben meme büyütmeyi de yaptıracağım bu konuda tecrübesi olanlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını rica ederim.

cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm :1hug: benm de burnumun derisi kalindir. onun tek etkisi daha uzun surede tam sekli oturuor. 1 sene suruor demisti serhat bey ki oole de oldu benm 1 sene sonunda bile daha incelmisti. kaydirigubbakcemile5 olan baska arkadaslar yok mu topikte? yazmadilar :sm_confused:

cnm guzel yorumlarin icin cok cok tesekkur ederim :kedi: evt kucuk deil burnum yaziorm hep ucu hatta kucultulmedi tam tersi ucuna ekleme yapti kaldirmak icin acisini. soylemisti zaten bunu bana ben de kavis icin olacaksa OK demistim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5 nese umarim herkes istedigi burna kavusur bence de cnm benm. sana da bol sans simdiden olumunekankayizsmile

teşekkür ederim bambam cevap yazdığın için :1rolleyes: siteyi tamamen araştırdım nerdeyse:) Serhat beyden olumsuz yorum bir tane gördüm galiba revizyondu tam hatırlamıyorum.Forumda çok kişi olmamış galiba. Sen mutlaka serhat beyin yaptığı ameliyatları görmüşündür genel olarak canım nasıldı hatırlıyor musun? Bir de en büyük korkum morarmak çok morluk oluyor mu onu öğrenmek istiyorum. Serhat beyle görüşmeye gittiğimde senin ismini vermeyi düşünüyorum fotolarına bakıyorum da ameliyat olduktan sonraki ilk aylar da son aylar da çok çok güzel nazar deymesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…