Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

merhabalar herkese:) sonunda cok istediğim ameliyatı,olmayı cok istediğim doktora yani Serhat Bey'e çarşamba günü ameliyat oldum:))) Serhat Bey gerçekten çok iyi bir doktor söylenenlerin aksine sıcakkanlı geldi bana konuşması, yaklaşımı , hatta ona Kadınlarkulubunu bile gosterdim çok şaşırdı:) Burnum hakkında henüz yorum yapamıcam alcıda ama en korktugun sey ameliyathaneydi onu da goremedim yani gordum de sakinleştirici iğne yuzunden hiç bişi hatırlamıyorum en son ablama ''abla bu ilaç cok ii yaaa seni 5 tane görüyorum'' demişim ve gülerek gitmişim ameliyathaneye şuan morluklarımın ve şişliklerimin inmesini çooooook istiyorum gözlerim küçücük üst dudaım önde aysun kayacıya benzedim walla=)))))

senın adına cok sevdındım gecmıs olsun cnm inşş cokguzel olmustur burnun serhat beye guvenıyoruz:)

senın adına cok sevdındım gecmıs olsun cnm inşş cokguzel olmustur burnun serhat beye guvenıyoruz:)

çok teşekkür ederim cnm inş ben de cok guweniyorum Serhat Beye :) meraktan delircem ne cıkcak alcının altından die:) fazla hayal kurmak istemiyorum moralim bozulur beklediğim gibi cıkmazsa diye ya ben şuandaki kalkıklığını cok beğendim burnumun alçılar cıktıktan sonra cok buyuk bir değişme oluyor mu kalkıklıkta arkadaslar???

fazla bı degısme olmaz. bıraz ıner ama keske ınmeseydı demezsın :)

evet dusunuorm da şimdi daha doğal daha gusel olur İnş:) off çok heycanlıım nasıl bişi cıkcak altından merak ediorm cok:) çbk geçsin su günler 1an once çarsamba günü gelsinkaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar, bende uzun süredir doktor araştırması yapmaktayım. Yapılan yorumları tek tek itina ile okuyorum:) Serhat beyi duymuştum araştırdım aklıma yatan isimlerden birisi açıkcası. ama kendisine güvenip ameliyat olan kişilerden yorumlar duymak benim için hepsinden önemli. size arkadaşlık talebi gönderdim fotoğraflarını görmek için kabul ederseniz cok memnun olurum ela..

elacim cnm kabul ettim bakabilirsin kaydirigubbakcemile5

merhaba cnm ben yeni ameliyat oldum alcım cıkmadı cıktıktan sonra foto eklicem kabul ettim arkadaslık talebini:) bence okudukların kadar yapılan burunları görmen de çok önemli cnk her doktorun tarzı ve her ameliyat olan kişinin zevki yani istediği burun farklıdır:) Ben forumda yapılan burunlarn coğunu inceledim ve bnm zewkime uyan doktor Serhat Beydi, yaptığı burunlar istediğim tarzdaydi. ''glob'' nickli arkadasımızın burnuna da bakabilirsin onun albümü herkese açık. Bambam da kabul etmiş teklifini zaten:) Bnm Serhat Bey'e ameliyat olmamda en buyuk etken Bambam, Glob ve Ecoli arkadaslarımızın burunlarını görüp cok beğenmemdi:) doktor araştırma süreci çok önemli cnm kolay gelsin sana ve ameliyat olmuş biri olarak soyleyebilirm ki Serhat Bey'e güvenebilirsin:)

Geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsin.. evet gerçekten zor bir süreç bir yıldır karar veremedim. kararsızlığımın sebebide cevremdekilerin burnunda riske etmene değecek bir durum yok demeleri fisfisfis. daha kötü olursa psikolojimin üstüne gidecekleri kesin :1rolleyes: ama ben kararımı verdim yaptırıcam neticede tek ve en önemli sorun doktor seçimi! süreyya şeneldirle görüşmüştüm kbb üzerine cok cok iyi oldugunu duydum estetik yaptıranlarlarda memnun ama emin olamadım. sadece kendi alanında uzmanlaşmış biri daha mantıklı geldi. serhat beyle de en kısa zamanda görüşeceğim.

Haklısın cnm ben bir sene boyunca doktor arayısındaydım hiç bir doktorla yuzyuze gorusmesem de forumda hemen hemen butun doktorlar hakkında yazılan yorumları ve yaptıkları burunları inceledim. öncelikle şöyle söyleyim ameliyat olmak istediğin doktor tabi ki ilgili fln olmalı ama ben sunu gordum bazı doktorlar var gercekten cok ilgili ameliyat oncesi sonrası seninle yakınlıkları olsun ilgilenmeleri olsun (yorumlardan okuduğum kadarıyla soyluyorum bunları) gel gör ki yaptıkları burunları görünce vazgeçtim. eğer ki sadece yorumlara bakıp yaptıkları burunları görmeden hareket etsem farklı bir doktor seçerdim çnk Serhat bey için '' çok konuşmayan siz sordukca sorularına cevap veren'' bir doktor olduğu yazılıyordu burda. Şöyle açıklayayım Serhat Beyle görüşmeye gittiğimde beni çok sıcak karşıladı ben zaten çok arastırdığım için konuscak fazla bişey yoktu ben açıkcası memnundum bana karsı olan tavrından gayet sıcakkanlıydı içime sine sine ayrıldım yanından ki zaten Serhat Beyle yüzyüze görüşmeden önce karar vermiştim kendisine ameliyat olmaya yani bana orda soğuk davransa da olcaktım çnk yaptığı ''burun'' önemliydi benim için muhabbeti değil. Bu forumda bazı burunlar gördüm yani bariz eğri yamukluk var ya da gerçekten kötü yapılmış bir burun (belki de bnm zewkime uymuyor) ama doktorlarını hala o kadar cok övüyorlar ki aklım almadı cidden belki de doktor cok ilgilendiği için kotu yorum yapamıyorlar ya da gercekten o burun hoslarına gitmiş bilmiyorum. sonuç olarak suraya gelcem doktorların iletişimi ona ilk anda güwen cok onemlidir ewt ama bence kesinlikle yaptığı burunları görmeden karar verme hiç br doktora...
Çok konuştum galiba :kedi: İnş içine sinen doktoru bulursun cnm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım. baktım fotograflarına gercekten cok hoş olmuş doğal görünüyor. umarım bende istediğim sonuca kavuşabilirim

rica ederim cnm tesekkur ederim ben de :1hug: umarim diledigin gibi olur senin de gamyoncuiremsu

serhat beyle ilgili sikayetlerınız olursa bence doktorunuzla görüşün çünkü doktor bey asla amelıyat sonrası problemlerı olan la yakından ilgılenır ve zaten geri donusumu olmayan hatalar olmadıgı için düzeltmek de hastaya problem yasatmaz 02122333902 iş tel tesekurler

bambişim bu ne güsellik yahu avatar fotonu görünce sabah sabah içim acıldı ohhh ya=))))

pascharim cnm benm cok tesekkur ederim :kedi: opucuk Şeniz

kesinlikle katılıyorum:) çarşamba günü alçım çıkıyor heycanım war ama cok güweniyorum Serhat Bey'e İnş benim de burnum bambam glob ve dier arkadaslarınki gibi çok güzel olcak:)

daha da guzeli olsun cnm benm boshayallersmile tesekkur ederim:1hug: bana icine sinicek gibi gelior. guzel haberlerini bekliorz :1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…