ecoli cidden cok gusel ve doğal bi burna sahip olmuşun cnm her zmn soledim serhat tuncer favorim güle güle kullan cnm burnunu eski burnun nasıldı bilmorm ama yeni burnun ve sen cok guzelsin:)
canım bende bakabilirmiyim?
ecoli burnun cokguzel olmuş kavısınde superr :) hatta ben bırazda bambam ın burnuna benzettım. şişlikerın tam insin daha da hoş olucak inş gule gule kullan:)
süper olmuşş yadoktorumuz bi harika =)) şişliklerimizin inmesi dileğğiyle :)
kabul ettim canım bakabilirsin
ecoli seni arkadaşlığa ekledim, burnunu görebilmek için, kabul edersen sevinirim canım
bambam seni arkadaşlığa ekledim, burnunu görebilmek için, kabul edersen sevinirim canım
arkadaşlar merhaba ben de uzun süredir burun estetiği düşünenlerdenim.sadullah beyle görüştüm dedikleri gibi para göz bi adam deil kesinlikle ama nedense bana pek yeterli gelmedi.yani burunlar yandan çok güzel ama önden sanki estetik olduğu fazlasıyla belli.serhat tuncer va naci çelik arasında kaldm cuma günü serhat beyle görüşeceğim.artık bir an önce olmak istiyorum çünkü her doktor hakkında kötü yorumlar da çıkıyo ve bunlar beni korkutuor oldum mesela emre ilhanı çok beğeniyordum onun hakkında bile duyduğum kötü yorumlar oldune diyorsunuz?
bambam cnm msn adresini yazar mısın bna özelden sen anlatıosun en azından burda kmseden ses çıkmıooooo
22 Nisan 2010 da Serhat Bey'e burnumu yaptırdım.O kadar çok araştırdım ki hepsinin kendini öwmesi şöyleyim böyleyim demesi aklımın fazlasıyla karışmasına sebep oldu ancak serhat bey çok farklı bir şekilde kendine fazla güvenen siz sormadıkça cevap vermeyen her haliyle kendinden emin gözüktü gözüme.ve bende seçimimi serhat beyden yana kullandım.hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi sanırım :) şuan burnumdan çok çok memnunum.daha ilk açıldığında bile memnundum.o kadar doğal olduki kimse hiç bişey anlamıyor bile.bi değişiklik var sende acaba ne diye takılıp kalıyorlar.Herkese ısrarla tavsiye ediyorum.Kendisine minnettarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?