Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

ecoli cidden cok gusel ve doğal bi burna sahip olmuşun cnm her zmn soledim serhat tuncer favorim güle güle kullan cnm burnunu eski burnun nasıldı bilmorm ama yeni burnun ve sen cok guzelsin:)

cok cok tesekkür ederim canıım :)) eski burnumda begenmedigim tek nokta kemikti cok fazla bir işlem uygulanmadı aslnda:)

kabul ettim canım bakabilirsin

canım teşekkür ederim,
baktım resimlerine cok cok güzel olmuş gercekten bayıldım harika bi kavis bayılıyorum bu kavise ama seninkinin orantısı cok güzel olmuş sende cok güzelsin gülegüle kullan canım. a.s.

ecoli seni arkadaşlığa ekledim, burnunu görebilmek için, kabul edersen sevinirim canım

bambam seni arkadaşlığa ekledim, burnunu görebilmek için, kabul edersen sevinirim canım

arkadaşlar merhaba ben de uzun süredir burun estetiği düşünenlerdenim.sadullah beyle görüştüm dedikleri gibi para göz bi adam deil kesinlikle ama nedense bana pek yeterli gelmedi.yani burunlar yandan çok güzel ama önden sanki estetik olduğu fazlasıyla belli.serhat tuncer va naci çelik arasında kaldm cuma günü serhat beyle görüşeceğim.artık bir an önce olmak istiyorum çünkü her doktor hakkında kötü yorumlar da çıkıyo ve bunlar beni korkutuor oldum mesela emre ilhanı çok beğeniyordum onun hakkında bile duyduğum kötü yorumlar oldune diyorsunuz?

cnm doktor secimi zor bir asama bol sans diorm sana. icine en cok kim sinerse ona yaptir soru isareti kalmadan kafanda. iyi kotu tum yorumlar ve doktorla birebir gorusmede edindigin izlenim de cok onemli. herkesin zevki beklentisi farkli tabi o yuzden bence cok kisisel bir durum bence doktor secimi kolay gelsin umarim gonlunce diledigin gibi olur boshayallersmile

çok saol cnm yaa bnm aklımda aslında serhat tuncer var şuan en çok ama onunla ilgili de çok yorum yok kafamı rahatlatması açısından en azından

bambam cnm msn adresini yazar mısın bna özelden sen anlatıosun en azından burda kmseden ses çıkmıooooo

cnm çok saol ekledim seni selin_ die bşlayan bi adfresten yarın ameliyat oulyorum bilio musun olmadan önce seninle knşmak istiyorummmmmmm

22 Nisan 2010 da Serhat Bey'e burnumu yaptırdım.O kadar çok araştırdım ki hepsinin kendini öwmesi şöyleyim böyleyim demesi aklımın fazlasıyla karışmasına sebep oldu ancak serhat bey çok farklı bir şekilde kendine fazla güvenen siz sormadıkça cevap vermeyen her haliyle kendinden emin gözüktü gözüme.ve bende seçimimi serhat beyden yana kullandım.hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi sanırım :) şuan burnumdan çok çok memnunum.daha ilk açıldığında bile memnundum.o kadar doğal olduki kimse hiç bişey anlamıyor bile.bi değişiklik var sende acaba ne diye takılıp kalıyorlar.Herkese ısrarla tavsiye ediyorum.Kendisine minnettarım...

ay cnm benm cok cok sevindim senin adina. mutlulukla kullan. a.s. kesinlikle harika annatmissin her cumlesine katiliorm. benm de hayatimi deistirdi resmen serhat bey cok cok minnettarim ben de :) ilk ise gittigim gun ameliyattan sonra benzer tepkiler almistim ya sen de bise var ama nedir diorlardi :)
ve serhat bey kesinlikle cok boburlenen bir insan deil cok acik sozlu oluru olmazi soyluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…