saol canım :)bi an önce insn şunlar ya çok sinr bozucu uyuz oldum =/
=)) peki kaç zaman sonra burnundaki kocamanlık gitti ya bnm kocaman duruyo ya seninki öyle kocaman durmuyomşki gerçi önceki burnunda verdiği bişey vardır ama bnmki kcoaman ne zaman böyle daha çıtı pıtı olur 1 ay sonra şöyle bi küçülrmü ?
saool cnm ya içim rahatlattn:) biliyorum aslında böyle olduğunu ama işte kendinde olunca insan eyvah diyo =)
ya cnm ben yine bişey sorucamm burrun delklerinin şekli aynn böyle kalıyomu yani acaba hani ucu şişip yukarı kalktığı içinmi deliklerr böyle biçimsiz yoksa deliklerin şeklimi bu ?? 1 ay sonra deliklerde ufalma düzelme vs olurmuki ..tüm gerçeklere hazırım =//
benim burun ucum sağa doğru kayıktı ..sol delikle sağ delik farklıydı onu düzeltmiş ama sol delik yine de bi garip duruyo eskisi gibi değil tabii düzelmiş baya ama böyle delikler daha kaba duruyoeskisi yamuktu ama daha inceydi
inşş cnm ...çok çk çok teşekkürler çok yardımcı oluyosun gerçekten :)))
kızlarr albümm yapıyorum isteyen bakabilir fikir edinmek icin..
cnm cok cok guzel olmus burnun harika cok doal sekli sahane sanki hic ameliyat olmus gibi deilsin. bayildim cok da guzelsin masallamutlulukla saglikla kullan cnm boshayallersmile
cok tesekkür ederim canıım :) hala bazen özellikle sabah uyandıgımda cok şiş geliyo bana..ama daha 2. ayında bide yaz ayı olması dahada arttırıyo ödemleri ama begendigine cokk sevindm :)))
kızlarr albümm yapıyorum isteyen bakabilir fikir edinmek icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?