Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hatun23.Çok geçmiş olsun.Senin yuvarlak protezmi?Bende Tuğrul Turan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama yuvarlak protez koyacak ve yapay duracak diye korkuyorum
merhaba kizlar
bizim forumu buraya almislar.neyse canim burdanda devam ederiz:)
ben tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum. ve 6 ayim doldu yuppiiii
gögüslerim tam istedigim boyutlarda ve kivamda.ne yumusak ne de tas gibi sert. ben de bu forum sayesinde tugrul beyi bulmustum. ve de o kadar mutluyum ki kendisinde ameliyat oldugumdan dolayi. simdiye kadar hicbir problem cikmadi masallah:) bundan sonrada cikmayacak ins. tekrar gögüs ameliyati yaptirmak istesem gözümü kirpmadan tugrul beyde olurum.
ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun. olacaklarada bol sans simdiden. herhangi bir yardim edebilcegim konu olursa seve seve
sevgiler
Merhaba hatun23, Tuğrul Turan hangi hastanede, fiyatları ne kadar ben küçültme istiyoum ama özel sağlık sigortası karşılıyor mu acaba_?
taksit ya da çek olayı olmuyor, ödeme peşin oluyorBayanlar, Tuğrul Beye ücretin tamamını ameliyattan önce peşin olarak mı verdiniz?
ben çok merak ettim bu doktoru,çok içime sindi kızlar,nerdeyse başka doktora bakmadan direk ona gidicem.Ama bu kadar ağrısız sızısız dirensiz,yanlış bişey yoktur inşallah.ben biraz pinpirikliyim de
cellminn, forum eski yerinde iken sık sık seni, kirazzz ve lyn lyn ' i okumuş, sizden cesaret almıştım...
yanliş hatırlamıyorsam sendin, ameliyattan 6 ay sonra % 20 gibi bir küçülme olacağının sana söylendiğini yazmiştın, yanılıyorsam düzeltirsin, bu küçülme oldu mu, merak ettim...
ayrıca; aynanın karşısında kendisine bakıp çatlak çatlak gülenlerdenim. yazdıkların için teşekkürler...
Ebru gündeşin ki durmuyo(ayrık ve top gibi onunkiler) walla anadan doğma böyleymişim gibi hissediyorum, yumuşamaya başladıktan sonra inanılmaz doğal oluyolar,benimkileri kime benzetiyorum?bergüzar korelinkilere, dik, birleşik ve dolgun, yuvarlak protez kullanıldı