Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 kez olmadım ameliyat sadullah karuna olan ikizim 2. kez olucak ben birkez oldum serhat tuncere ve çok memnunum
bakın arkadaşlar ikizimin resimlerinide koydum benimkilerde var karşılaştırabilirsiniz aynı fiyata iki farklı dr ikizim 2. kez ameliyat olucak hem nefes problemi var hemde ucu çok kötü
bende düsüunyorum da ama yurtdisinda oludugum icin bende biraz zor, ne kadar zaman kalmam gerekyior istanbulda evimizde yok hotel de kalmak zorundayim bende biraz zor iste
ben de sadullah beye gitmeyi dusunuyorum ama mayis gibi gidecegim buyuk ihtimalle cunku haziran ayinin sonlarina dogru ancak ameliyat olabilrim :)
arkadaşlar ben de nisan ayında düşünüyorum burun ameliyatı olmayı sadullah beye gidecek olanlar benimle iletişime geçebilir mi yalnız olmak istemiyorum.birlik olursak sanırım daha güzel olur.
kızlar sadullah karun'a meme büyütme ameliyatı yaptıran varmı?
GLOB: Evet canim baya bir fark var sen burnunla, senin ki super cok dogal olmus
merhabalarr
pazartesi sadullah beye gögüs kücültme ameliyati oldum.
simddilik memnunum.
cok fazla agri cekmedim. gögüslerimin sekli iyi gibi.
bandajlarim haftaya cikacak. gelismeleri bildiririm.
lachesis ameliyat oldu galiba nasıl oldu bizle paylasır mısın lachesis
askito ve lachesis inşallah ikinizde memnun kalırsınız.çünkü sizler ne kadar beğenirseniz bizi de okadar etkiler. ikinize de hem geçmiş olsun :)
cnm cok gecmiş olsun umarım hersey yolunda gider güzel seyler düşün güzel olsun hadi bakalım bendfe heyecanla bekliorm:)
Lachesis, sonucunu heyecanla bekleyenlerden biri de benim :) gecmis olsun
cnm valla simdiden cok güsel görünüoo hadi gözünaydın gecmiş olsun tekrardan merakla beklicem ben yine:)