• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Sadullah bey ameliyat parasını peşin mi alıyor yoksa taksit de yapar mı biliyor musunuz kızlar? turkbayragi
Taksit yapmıyor canım peşin alıyor, burnunda sağlık sorunu varsa bir kısmını sigorta ödüyor sen 2500 nakit ödüyorsun. Sigortan ya da sağlık sorunun yoksa 3000 veriyorsun.

Taksit yapmıyor canım peşin alıyor, burnunda sağlık sorunu varsa bir kısmını sigorta ödüyor sen 2500 nakit ödüyorsun. Sigortan ya da sağlık sorunun yoksa 3000 veriyorsun.

Yaa kötü oldu benim için, bakalım kaç seneye biriktirebileceğim o parayı :1no2: Sağlık sorunum da yok, sağol canım cevabın için :1hug:

eluard maşallah burnun süper olmuşş..benim burnuma benziyo..bende yaptırsam acaba böle mi dururr..bende yaptırıcam ama önce bi memleketime gitcemm sonra inşallah ...önden resimlerini özellikle çokk merak etimm..çünkü ön çok önemli yandan ii dursa dahi bazen ön kötü olabiliyoı...gitmeden önce benn koyarsan resmini çokk memnun olurumm..çatlarımm yoksa:)))))

ayy bende bi gidemedimm şu memlekete kızlarr ha bu hafta ha diğer hafta bi türlü nasip olmadı..yazdım o kadar gitcemm bi hafta sonra die yalancı çıktım yaa..ayyy napıyyım bi türlü dertelr bitmiyoki gidiyimm:((((

eluard maşallah burnun süper olmuşş..benim burnuma benziyo..bende yaptırsam acaba böle mi dururr..bende yaptırıcam ama önce bi memleketime gitcemm sonra inşallah ...önden resimlerini özellikle çokk merak etimm..çünkü ön çok önemli yandan ii dursa dahi bazen ön kötü olabiliyoı...gitmeden önce benn koyarsan resmini çokk memnun olurumm..çatlarımm yoksa:)))))

cok tesekkur ederim, begendigine sevindim :) bilmiyorum ki sadullah bey yuzune boyle bir burnu yakistirir mi yoksa daha guzel bir sey mi dusunur senin icin.. :)) su anda burnum oldukca sis, bandajlar ciktiktan sonra sismeye basladi, henuz bir inme belirtisi yok, zaten yandan fotograflardan bile belli sis oldugu. onun icin biraz kendini toparlasin diyorum onden foto koymak icin :) cok tesekkurler tekrardan, umarim en kisa zamanda sen de istegine kavusursun :icecream:

cok tesekkur ederim, begendigine sevindim :) bilmiyorum ki sadullah bey yuzune boyle bir burnu yakistirir mi yoksa daha guzel bir sey mi dusunur senin icin.. :)) su anda burnum oldukca sis, bandajlar ciktiktan sonra sismeye basladi, henuz bir inme belirtisi yok, zaten yandan fotograflardan bile belli sis oldugu. onun icin biraz kendini toparlasin diyorum onden foto koymak icin :) cok tesekkurler tekrardan, umarim en kisa zamanda sen de istegine kavusursun :icecream:

inşallah canımm ...inşallah senin şişliklerde en kısa vakite inerr ..çok güzel bi burnuşun olurr..gerçi bu haliylede gayet güzell..ağlamakk istiyorumm benim nie öle dğil yaaa üff:çok üzgünüm:ben niye başkaları yüznden kendimi hep geriye atıyorum yaa üffff öfff:a015:yaa kusura bakma çok doluyum patlıyacak konuşacak yer arıyomm :delphin:allah yardımcın olsun çok yakında süper olur inşallah resimlerini koyarsınn bende içim gide gide bakarımm maşşallah die die bakarım artıkkk:(((:a015::çok üzgünüm::sinifsinif:

kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakın ;) bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve eşimcim yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakın ;) bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile

canım benim çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim bundan sonra yemek ye sıvı tüket bol bol, ben paso yoğurt yiyordum. ne zaman 5 gün oldu yahu, bak nasıl da geçiyor görüyor musun zaman çabucak daha dün korkuyordun. geçti bitti:) tampondan bile kurtulmuşsun bundan sonrası çoookk kolay zemuszemus

kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve eşimcim yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakın ;) bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile

hosgeldınn cnm cok gecmıs olsuna.s. bunyeden bunyeye fark edıyor..(senın bayağ hassasmış demek)benımde mıde bulantım evde de devam ettı doktor bey bol su içmemi soledı sonra duzeldım. cok şukur artık ıyısın inş yenı burnunu gordukten sonra cok daha ıyı olucaksın:1hug:

Çok geçmiş olsun canım ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim a.s.

cok gecmis olsuun a.s. aclilar ve hatta bandajlar ciktiginda cok mutlu olman dilegiyle hihoyyyt

cnm fotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş.:)fakat gözündeki kanlanma kaç günde geçti öğrenebilirmiyim? bende okulların açılmasına 2 hafta kala fln olcam acaba bendede olurmu kanlanma ya.

cok tesekkur ederim pirhot :)
gozumdeki kanlanmis bolge cok fazlaydi ilk basta, neredeyse beyaz kismin tamami, bir hafta gectikten sonra hicbir iyilesme belirtisi gostermedi. benim de yaz okulum ve kursum baslayacagi icin bir an once gecmesi iyi olacakti :) ikinci hafta bir goz damlasi kullanmaya basladim ve ucuncu haftamda tamamen gecti damlanin etkisiyle. yani cozumu varmis, damlayi daha erken kullanmaya baslasam iki haftada gecermis:). forumda birinin daha ameliyat sonrasi gozunde kan oturmasi olmustu, ona da sordum onunki 1 bucuk ayda gecmis, kendi kendine gecmesini beklemis olmali. umarim sen cok rahat gecirirsin, bunlarla ugrasmak zorunda kalmazsin :)
tekrar cok tesekkur ediyorum kaydirigubbakcemile5

cok tesekkur ederim pirhot :)
gozumdeki kanlanmis bolge cok fazlaydi ilk basta, neredeyse beyaz kismin tamami, bir hafta gectikten sonra hicbir iyilesme belirtisi gostermedi. benim de yaz okulum ve kursum baslayacagi icin bir an once gecmesi iyi olacakti :) ikinci hafta bir goz damlasi kullanmaya basladim ve ucuncu haftamda tamamen gecti damlanin etkisiyle. yani cozumu varmis, damlayi daha erken kullanmaya baslasam iki haftada gecermis:). forumda birinin daha ameliyat sonrasi gozunde kan oturmasi olmustu, ona da sordum onunki 1 bucuk ayda gecmis, kendi kendine gecmesini beklemis olmali. umarim sen cok rahat gecirirsin, bunlarla ugrasmak zorunda kalmazsin :)
tekrar cok tesekkur ediyorum kaydirigubbakcemile5

çok svindim cnm böle bi çözümü olduğuna:) sağol güzel dileklerin için ttlım:)

Venüs arkadaşlık isteğimi kabul eder misin? Resimlerini görmek istiyorum. Sabahlara kadar doktor araştırması yapmaktan bıktım vallahi ya :sinifsinif:

Back