kızlaaaaaaar ben geldim kaydirigubbakcemile2 şu an annecim ve eşimcim yanımda size bu satırları yazıyorum.şu an 5. günüm.. evimdeyim... ameliyatım çok başarlı geçti sadece 3. gün bünyemin zayıflıdğından dolayı yaşadığım üzücü ve korkutucu olay dışında! gecenin yarısında uyurken bi mide bulantısıyla aniden kalktım yataktan sağolsun annem yanımdaydı yine.. ve aniden düşüp bayıldım..gerisini tahmin edebilirsiniz, anlatırken bile şu an yeniden yaşıyor gibiyim..tansiyonum 5e düşmüş, ameliyatla ilgili bi durum değildi allahtan..hepimiz çok korktuk ama şu an çok iyiyim. şişlikler inmeye başladı, dün tamponu çıkarttı doktor bey, cumartesi günü de alçıyı aldıracağız :) her şey güzel ve hızlı gelişti, bayılma olayı dışında.. ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyen lütfen ameliyat sonrası bol bol sıvı tüketin, ve zor olsada bişeler yemeye çalışın..aniden ayağa kalkmayın ve kendinize çook iyi bakın

bana dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürr ederim, heinizi çok sevyorum, şimdi bana müsade azcık uyuyayım.....öpüyorum sizleri boshayallersmile