Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

nasıl bır burun istedığımı anlattım üstüne basa basa:) zaten bı daha da konusma fırsatım olmadı dırek ameliyata gırdım:) ama sadullah bey cok emindi kendinden cok cok guzle olucak demişti ameliyattan önce şuanda öle görünüyor inşş guzelliğini korur doktor beye bunu söylediğimde bu halınden bıle daha guzel olucak dıyor hadı bakalım inşallah:)

kızlarr crazy46 burnunu kıme yaptrdı sadullah beye yaptrdı dıye dusnuyrm ama ben hıc resmlerını görmedm sekerım crazy resmlerını görebılme sansımz varmı?????

1 ay oldu ameliyat olalı nefes problemim yok sadullah bey gayet ilgili ve hiçte paracı değil aksine çok mütevazi benim isteklerim dogrultusunda yaptı burnumu artı veya eksi hiç bir şey olmadı herkes cok begendi bende beğendim bu sekilde eleştirmek yakışmadı size herşeyin bir dozu var her dr her hastanın burnunu gzl yapcak sorunsuz yapcak diye bir kaide yok bu her dr için geçerli benimkini sorunsuz yapan baskasının burnunu gzl yapamayabilir bu onun ne paracı ne de kötü bir dr olduğunu gösterir ve ayrıca tüm drlarda vardır bu hastadan hastaya değişebilir yaptıkları burun ama tabi düşüncenize saygı duyuyorum sadece eleştirinizi kimseyi kırmıcak şekilde ve daha itinalı yapsaydınız tepki almazdınız ..

venus cok begendm arkadasım burnunu güle güle kullan iyiki yaptırmıssın sağlıklı mutlu günlere güzel burnusunla

kızlar bu glop un söyledıklerı dogrumu yawww sadullah bey paracı degıl ona kesın emınım de,,,memnun olmayanı duymadım sımdıye kadarr.Ama serhat beyde memnun olmayanı okdum sayfalrdaaa herkese aynı özenı göstermıyormusss serhat beyyy

arkadaşlar merhaba, ben yorumlarınız üzerine pazartesi günü sadullah bey'den randevu aldım. ben burun+meme operasyonu istiyorum. burun benim için göğüsten bir adım önde çünkü onu saklamak imkansız. fakat göğüs ameliyatı olan hiç yok mu? siz hep burundan bahsetmişsiniz.

bu arada onunla ilgili bir operasyon videosu izledim daha önce de izlemiştim sadullah bey meme altında çok ciddi kesik atıyor ki normali böyle olmamalı o yüzden bu beni korkuttu. tecrübesi olanlar biraz bahsedebilirse çok sevinirim. fiyatları da oldukça makul üstelik.

canım ben sana yardımcı olmak ısterdım amaa bır kac kısıden gögus amaelıytı sadullah beye olupta memnun olanr duydum amaa sen yınede kendısyle görustkten sonra karar verırsınnnn

bende şikayet eden kişi hariç hiç duymadım sadullah beyden şikayetçi olan açıkçası duysam söylerdim ben çok memnunum..

bu ne şiddet bu ne celal glob hanım ? bana biraz reklam kokan hareketler gibi geldi bunlar..
bir doktordan memnun olmayabilirsiniz, onun yaptığı bir hatayı çeken hastanın yaşadıklarını başka hastalar yaşamasın diye insanları uyarabiliriniz..bunlar gayet doğal şeylerdir. açıkçası benim hoşuma da gider. çünkü ameliyat kritik bir karar ve ameliyatına onay verdiğiniz doktorun eksilerini ve artılarını bilmek isterim..ancak sizin tavrınız sanki biraz serhat beyin reklamını yapmak ve sadullah beyi olabildiğince yere sermek gibi olmuş. paracı, ilgisiz gibi sıfatlar kullanmışsınız ..ki bence sadullah bey bu hakaretleri hak eden bi hekim değil henüz kendisiyle tanışmadım ve randevu da almadım ama ona ameliyat olmayı düşünüyorum.. bakın ne kadar güven bırakmış kendisi onu hiç tanımayan biri üzerinde.. ?

ve asıl benim için çirkin olan tutumunuz, bazı arkadaşların burunları hakkında ki yorumlarınızdır.. kötü burun olarak nitelendirdiğiniz burunlar nedir ben göremedim? çünkü ameliyat olan bütün arkadaşların burunları ve sağlıkları muhteşem..Allah umarım bize de nasip eder..Kardeşinize geçmiş olsun dilerim ama bence siz tutumunuzu değiştirmelisiniz...Çünkü bu gerçekten kırıcı ve burdan bakınca biraz komik

arkadaslar burnumun 2 yeni resmini ekledim 2 haftalık oldu:) cok cok memnunum inş bölede devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…