Amma velakın sadullah beyın yaptgı bı kac burnu gordum globun ıkızı harıc kı burun ucunda ufak bısey var onun dısında gerı kalan kısmı kaŞ hızası falan gayet guzldı kı tabıkı saĞlık sorununu ele almıyorum ama gorebldgm kadaryla kı daha fazla goreblrsem daha ıı yorum yapablrdım sadullah beyın hastalrının burnu bnce gayet guzel ha acık teknık evet avantajlı ama burdakı hastalrının bahsettgıne gore zten acık kapalı ıstege gore yapablıyormus doktor keske kardesınınde gonlune gore olablseymıs ama her zaman bole durumlar soz konusu ayrıca evet petek ve denız tarzı burunlar zten cook defa revızyon olmus kı ustelık burunlar yuze gore deıl yuzler buruna gore yapılmıŞ Şahıslardır sadece burunlarıyla o hale gelmedıler resmen yuz yaptrdılar yanı umarım kardesınde sorunundan bır an once kurtulur en az senn kı kadr guzl bı burnu olur ama bırcok unluyu de amlyt etmıs ve burda yaptgı gayet guzel burunlar olan sadullh beyıde bı anda yabana atılmasn tbı kendısı bnm doktorum deıl fakat gercktn gordgm bı kac burun cok guzel yapılmıstı