• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Amma velakın sadullah beyın yaptgı bı kac burnu gordum globun ıkızı harıc kı burun ucunda ufak bısey var onun dısında gerı kalan kısmı kaŞ hızası falan gayet guzldı kı tabıkı saĞlık sorununu ele almıyorum ama gorebldgm kadaryla kı daha fazla goreblrsem daha ıı yorum yapablrdım sadullah beyın hastalrının burnu bnce gayet guzel ha acık teknık evet avantajlı ama burdakı hastalrının bahsettgıne gore zten acık kapalı ıstege gore yapablıyormus doktor keske kardesınınde gonlune gore olablseymıs ama her zaman bole durumlar soz konusu ayrıca evet petek ve denız tarzı burunlar zten cook defa revızyon olmus kı ustelık burunlar yuze gore deıl yuzler buruna gore yapılmıŞ Şahıslardır sadece burunlarıyla o hale gelmedıler resmen yuz yaptrdılar yanı umarım kardesınde sorunundan bır an once kurtulur en az senn kı kadr guzl bı burnu olur ama bırcok unluyu de amlyt etmıs ve burda yaptgı gayet guzel burunlar olan sadullh beyıde bı anda yabana atılmasn tbı kendısı bnm doktorum deıl fakat gercktn gordgm bı kac burun cok guzel yapılmıstı

güzellik göreceli bir kavram ..herkesin zevki bakış acısı beklentisi farklıdır ..söz konusu olan acık- kapalı teknikmi yoksa sadullah beye acımasız eleştirilerde bulunmakmı anlayamıyorum..evt eleştiride de bulunabiliriz tabi ama kendi bakış açınla başkalarının moralini bozmayada hakkın yok arkadaşlarında dedigi gibi.. nefes problemleriniz cıkacak vs. gibi şeyler yazarak..tezini çürüteyim hemen; ocak ayında ameliyat oldum cok rahat nefes alıyorum ..hic bir problem yaşamadım bugune kadar
herkes kendi hür iradesiyle dr unu seciyor ..pat diye ameliyata girmiyor araştırmalarını yapıyor ve dr unda karar kılıyor .. yazarken biraz daha ölcülü olsaydın tepki cekmezdin ..ölcüyü kaçırmışsın..
ben kendisine ameliyat olmuş biri olarak şunları söyleyebilirim :ilgili ,alakalı, paracı degil gayet makul bir fiyata ameliyatımı oldum ..artık kontrollerime bile gitmiyorum ama ilgisizliginden degil kontrole gitmeye gerek olacak hic bir seyimin olmadıgından ..gayet saglıklıyım..
petek dincöz ve deniz akkaya örnegini cok komik buldum ayrıca ..

arkadaşlar sonunda sadullah beyle görüşmeye gidebildimm (ben eski aynn şimdi venus oldum haberınız olsun:) ne istediğimi ayrıntısına kadar anlattım sonra resimlere baktık sizlerın hemen hemen bütün resimlerinizi gördüm(aslında ben hıc demedım resımlere bakalım dıye zaten yaptıgı burunları burda sizlerın sayesınde gordum ama tabı ben demedım gordum dıye:) gercekten cok basarılı amellıyatlar yapmış bır kızın resmı vardı daha onceden ameliyat geçirmiş ama burnu ne halde ve bana son halını gosterdıı gercektenn harıka olmus bırakın estetık kısmını burnu normal hale getırmıs.bu hafta inşallah ameliyat tarıhını kararlaştırıcaz bır manı engel çıkmazsa.. çünkü ben doktora gidene kadar hep bişeyler cıktı gidemedim inş ameliyat içinde aynı şey olmaz...

arkadaslarr atelım cıktı buyrun burnuma bakınn ben cok begendım butun korkularım yersızmış.rabbıme şükürler olsun inş böle de kalır :) şimdilik bunu koydum haftaya bantlar cıktıgında gene koyarım.

arkadaslarr atelım cıktı buyrun burnuma bakınn ben cok begendım butun korkularım yersızmış.rabbıme şükürler olsun inş böle de kalır :) şimdilik bunu koydum haftaya bantlar cıktıgında gene koyarım.

fotolarınızı göremedim, ekler misiniz beni?

ben de burnumu sadullah beye yaptırmak istiyorum ancak benim problemim sadece burun ucunda ve oldukça ciddi bir problem :) sadullah bey acaba her zaman bu kapalı tekniği mi kullanıyor; öyleyse benim için uygun olmayan bir teknik mi bu? yardımcı olun bana nolur :(

fotolarınızı göremedim, ekler misiniz beni?

ben de burnumu sadullah beye yaptırmak istiyorum ancak benim problemim sadece burun ucunda ve oldukça ciddi bir problem :) sadullah bey acaba her zaman bu kapalı tekniği mi kullanıyor; öyleyse benim için uygun olmayan bir teknik mi bu? yardımcı olun bana nolur :(

ekledım sizi.bu konuyu doktor beyle konusmanız gerekır zaten kendısı ayrıyetten de kulak burun boğaz dokturu.çoğunlukla kapalı teknıkle calısıyor. kararı tabi sizi gördükten sonra verıcektir.siz en iyisi en yakın zamanda kendısıyle görüşün. benımde ameliyat öncesı tedirginliklerım vardı ama şimdi boşuna kafaya takmışım dıyorum:)

Back