Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bişe sorucam.şimdi kas altı oluyosunuz ya kollarınızı ne kadar süre kullanamıyosunuz.ben ikinci kez ameliyat olucam galiba.karar verdim ama hani çok ağrılı ya ilk olsa neyse ikincide gözüm yemiyo.mafoldumben.bi de çok ağrı kesici aldınızmı ameliyat sonrası.karaciğer takibim yapılıyo fazla ağır ilaç almam yasak:1no2:
canım 2. ameliyatınsa pek ağrısı olmaz sanırım.. Çünkü o ağrı vücut proteze alışırken oluyo e senin vücudunda protez için yer var zaten.. benim ameliyatımda ilk 2 günüm sıkıntılıydı. 4. gün işe başlamıştım. ağrı kesiciyi de 2 gün kadar kullandım..
kızlar ben bişe sorucam.şimdi kas altı oluyosunuz ya kollarınızı ne kadar süre kullanamıyosunuz.ben ikinci kez ameliyat olucam galiba.karar verdim ama hani çok ağrılı ya ilk olsa neyse ikincide gözüm yemiyo.mafoldumben.bi de çok ağrı kesici aldınızmı ameliyat sonrası.karaciğer takibim yapılıyo fazla ağır ilaç almam yasak:1no2:
canım,benim kas zarına koymuştu naci bey,ama sanırım haftasına kollarını rahatça kullanabilirisn,tabi kas altı olan arkadaşlar sana daha doğru cevabı verecekelrdir,hadi bakalım canım,zaten naci bey senin için ne doğru ise onu uygulayacaktır,senin tercihine kalacak bir durum söz konusu olmaz.umarım bu sefer herşey istediğin gibi olur canım.kendine iyi bak ve bizleri habersiz bırakmaopuyorumnanaktan
canım benim çok sağol desteğin için:1hug:
onun fikrini de alıyım sonra yazarım.ama en az bi iki ay yeni ameliyat olamam gibi gözüküyo.kan değerlerime bakılcak daha.sar herşeyi baştan valla.eşim lafını bile etmiyo.bi de biyerlerde sanki naci bey kredi kartı oluyo taksit oluyo diye okumuştum doğrumu.ha bi de valla son soru muayene ücretlimi
canım muayene ücreti almıyo naci bey,ve kredi kartına taksit yapılıyor diy duymuştum biyerlerden ama emin değilim, o zaman vade farkı uygulanıyormuş. canım aşkolsun niye son sorun olsun.,istediğin kadar sorabilirsin zaten bence de olma bir kaç ay daha ameliyat.güzelleşmek isterken tüm vücut dengeni bozma canım ya. karaciğer ile ilgili problem var diyosun,dikkat et lütfen,naci beye ayrıntılı bir şekilde durumu anlatırsan,zaten o senin sağlığını tehlikeye atacak birşeye izin vermeyecektir.
Arkadaşlar sizlere yardımcı olması açısından fotograflarımı ekliyorum. Resimler 9. günde çekildi. bandaj ve dikiş alındıktan sonraki durum.
Şu an 16. gündeyim. Dikiş izleri kalmadı. Yanlarda 2 nokta şeklinde kesi izleri var. Burun ucu halen çok sert ve şiş. Morluk kalmadı, yüzüm halen şiş.
Teşekkür ederim. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Estetik sonrası kusur bulmada uzmanız:) Ben dahil pek çok kişinin gözünü belli noktalar rahatsız edebiliyor. Beklentiler değişebiliyor vs. Zamana bırakıyoruz veya kabulleniyoruz. Sonuç nereden bakarsan eskisine göre iyi..Doktorunla konuşman daha doğru olur ancak eskisine oranla şeklinde farkedilir bir düzelme varsa 2. bir ameliyata gerek de olmayabilir.Chocolatecim merak ettim demissin yakinda resim eklerim heralde cnm, sizde hemfikir olursunuz sanirim bir operasyon daha geçirmem gerektigi konusunda :gitme:
ben Naci beye mail yazicam seni referans olarak verebilirmiyim cnm? Bende cift ameliyat olmak istiyorum çünkü ama tirsmiyor da degilim.. anastezi den korkuyorum ben sadece yoksa aci cekiyormusum fln hikaye.. anasteziyi daha mi fazla veriyorlar geç uyanman için? Orda bi terslik olursa fln diye ödüm kopuyo.. ama iki kez ayri ayri olmak istemiyorum ameliyatlari hemen olsun bitsin iste uuff..
Birde avrupadan bir kredi kartiyla ödeme imkani var mi acaba bilen var mi kizlar? O kadar parayi ben yilbasina kadar mümkünü yok bulamam çünkü, üzerimde fazla parayla da gelmek istemiyorm açikcasi..
Mucim.. burnun çok güzel olmus cnm.. tam benim istedigim gibi kisa bi burun. Benim ki hala uzun sanki off cok kafami bozuyor bu olay.. birde 2. ameliyat ücreti baska bi doktorda yaptirinca yine o kadar fazlami kizlar yaa? Aslinda çok islem yapilmicak yani basit bi kaç rötüsla halledilebilcek seyler.. Naci bey bu konuda bi kolaylik yapar mi acaba?
cok begendım burnunun ucu harıka gorunuyor gule gule kullan canım nacı beyın yaptıgın soyle tam benım ıstedıgım gıbı bı kac burun daha gorsem gercekten karar kılıcam ama bununlada bıtmıyo tabı gogus ve cenede gormem lazım:)))) ama sanırım ne ıstedıgımızı tam olarak anlatsak nacı bey ısteklerımıze cevap verebılecek bı doktor bence tamamen doktora teslımıyet cok yanlıs eskı burnundam kurtulayım nasıl olursa olsun mantıgı ayrıca dogal olsun kımse anlamasın estetık oldugunu kaygısı da yanlıs galıba ben bu yanlıslara dustum fakat sımdı kı amelıyatlarım da ınsaaallah dogruyu bulucam
selamlar.ben forumu takip ediyorum da bu aralar bi durgunluk var girip te yazacak bişey bulamıyorum.kimse soru sormuyor,pek bişey yazmıyor...ama ben yine kendimi anlatmaya devam edicem zaman zaman,sizleri habersiz bırakmıcam opuyorumnanaktan
burnumdan hala memnunum hala güzel tepkiler alıyorum devamlı.asıl gelişme memelerde oldu ama son 10 günde baya indiler benimkiler de artık sanırım şekilleri oturmaya başladı çok şükür ama hala sertler tabii.vallahi bu geç ilerleme süreci iyiki bana denk gelmiş çünkü başkası buna nasıl tahammül ederdi bilmiyorum...resmen 4 ay sonunda ilerleme gösterdi kaydirigubbakcemile3 bunun dışında salı günü naci beyle görüşmem var kızlarrr ve görüşme sonunda karar verirsek cuma liposuction ımı da yaptırıyorum :bbo:
oke ben sorayım sana :) meme+burun ne kadar ödedin Ben ikisinide istiyorum ama istanbula gidip görüşmeden önce paramı tamamlamak istiyorum :kedi: Ben bi türlü karar veremedim şimdide naci Çelik e döndüm Çünkü Burnun Gerçekten harika olmuş Allah bozmasın daha iyi etsin
off yumuşasınlar artık vala yaa.canım ben de özledim seni yaa inşallah enkısa zamnda görüşürz tekrar ve gelememen çok normal bu durumda ccanını da sıkma sakın iileş bianönce ben de iyileşiyim gezmeye gelirsin.. yerimsenibencanım çook sevindim gögğüslerinin inmesine,1 kaç ay içinde iyice yumuşarlar sanırım,izler ne alemde peki. seni çook özledim arkadaşım yaaa...lipoya karar verirsen ben de yanında olmayı çok isterdim biliyosun... mafoldumben ama ufff ya çok canım sıkılıyomafoldumben....
meme ve burun birlikte 2000 tl indirim uyguluyo naci bey direk olarak herkese.ikisi birlikte özel göztepe hastanesinde 7000 tl ye geliyo böylece.yani ben olduğumda böyleydi fiyatlar.burnumu beğenmene de sevindim inşallah seninki de istediğin gibi olur ki seçtiğin adrese bakılırsa olmaması için bi neden yok yerimseniben
Armine sen yüz yüze mi görüstün Naci beyle yoksa tel veya mail yoluyla mi? Fiyatlarda artis mi olmus ya uuf...
Bende burun için 2. ameliyatimi olmak istiyorum.. senin tam olarak sorunun ne cnm ve hangi doktora oldun ilkini?
cok uygun meme burun 7000 tl nezaman oldun amelıyatını canım bana neden o kadar yuksek fıyat verdı acaba burnum ıkıncı amlıyat oldugu ıcınmı valla bana cene burun gogus pazarlık sonucu 12500 e ındı cok fazla yaaa