Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bişe sorabilirmiyim ben tuğrul beye ameliyat oldum.şimdilik bi sorunum yok
hatta oraya da yazdım uzun uzun ama benim sol göğsümde aşırı morarma var
kendisine de gittim gelçi iki gün önce
o da hayatımda bu kadar moraran kadın ilk kez seni görüyorum dedi
sorun yok rahat ol dedi
ama benim içimi bişeler yiyo sanki
dokunsanız ağlıycam o derece
sol göğsüm bu yüzden hala şiş ve yukarda
ama öyle aşırı gergin değil
sağ memem ise sanki hiç ameliyat olmamış yumuşacık
ameliyat olalı 17 gün oldu
ağrım falan hiç bişey yok
ikinci günü bulaşıkları bile boşaltıp attım makineye o kadar iyiydim ama bu sol meme benim içimi yiyo ya
buraya uzun uzun yazmak istemedim ama benim kan hastalığımdan dolayı en kolay teknik ve en ağrısız yöntemi seçmek zorundaydım
(eşim aksini kabul etmedi narkoz falan.bi de kas altı çünki sonrasında ağır ağrı kesici iğne antibiyotik falan kullanamazdım değerlerimin yükselme riski olur diye panik yaptı)
yani dr.la ilgili bi sorunum yok ama ya ne bileyim burda sizi görünce bi danışmak istedim.sonuçta dr hangisi olursa olsun sıkıntımız aynı
selam arkadaşlar. ben bu siteyi uzun süredir takip ediyordum ama yeni üye oldum. benimde göğüslerim aşırı küçük. ve artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu arada leylek arkadaşım çok geçmiş olsun sanada. çok üzüldüm durumuna. geçmiş mesajlarından okuduğum kadarıyla sol göğsünde kistler olduğundan bahsetmişsin. bu durumda kontrole gitmeyi ihmal etmemelisin. sonuçta kistli göğüse silikon konuldu. ya kendi doktoruna yada göğüs hastalıkları uzmanına görünmelisin. biliyosunki erken teşhis hayat kurtarır. kistlerin durumu tehlikeli bir hale dönüşmeden git doktora görün canım. filim mi çekecekler, ne yapacaklarsa yapsınlar. geç kalmış olma canım. bu arada benim görümcem hemşire. ona bir sorarım senin durumun ne olabilir diye. bir fikri olursa yazarım sana. kendine çok dikkat et lütfen arkadaşım.
arkadaşlarım neredesiniz ya ben galiba panik atak oldum herşeyi kafaya takıyorum ben .........kızlar ben kollarımı neden kaldıramıyorum bu normalmi ya mesela kendim henüz saçımı toplayacak kadar kollarımı kaldıramıyorum yada girip duş alamıyorum kollarım bir yere kadar kalkıyor felç falanmı oldum ben ya siz kaçıncı günden sonra kollarınızı tam kaldırdınız yada nebiliyim yan yatabildiniz birde masaja başlamadan önce göğüsleriniz yumuşamaya başlamışmıydı RUBY KALEM CHOCO CHARMENTE CAROLİ YAĞMURLUK DİĞERLERİ lütfen cevaplayın yoksa uyuyamıyacağım
arkadaşlarım neredesiniz ya ben galiba panik atak oldum herşeyi kafaya takıyorum ben .........kızlar ben kollarımı neden kaldıramıyorum bu normalmi ya mesela kendim henüz saçımı toplayacak kadar kollarımı kaldıramıyorum yada girip duş alamıyorum kollarım bir yere kadar kalkıyor felç falanmı oldum ben ya siz kaçıncı günden sonra kollarınızı tam kaldırdınız yada nebiliyim yan yatabildiniz birde masaja başlamadan önce göğüsleriniz yumuşamaya başlamışmıydı RUBY KALEM CHOCO CHARMENTE CAROLİ YAĞMURLUK DİĞERLERİ lütfen cevaplayın yoksa uyuyamıyacağım
öykücüm,panik filan olma lütfen,serin kanlı ol ne olur,iyileşme sürecini zorlaştıracaksın. Daha yarın 1. haftan. Ben 2. haftadan itibaren kollarımı kullanmaya yavaş yavaş başladım.Zorlama kendini,vücudun sana uyarı verecektir,hangi hareketleri yapıp yapamayacağın. 1. Öncelikle felç filan olmadın,böyle düşünceleri aklından kov.
Sen bana göre iyisin ben kendimi bilinçsiz şekilde zorladığım için ameliyatın 2. gününden itibaren 7,8 gün çok acı çektim,hatta hep ağladım,yatıp kalkarken dahi ağlıyordum. Naci bey kongredeydi,arayamıyordum bile,ağlamaktan nefesim kesiliyordu.Kolarını 3.haftadan itibaren daha rahat kullanacaksın,benim hala sağ ile ilgili yukarı uzanırken canım acıyor canım daha çooook erken.daha vücudun kendini toparlayamadı. Ben 3 ağrıkesici içerek,işyerinde mecburiyetten 12.günümde koli kaldırmak zorund kaldım,kimseye belli etmemek zorundaydım,ama gözümden yaş geliyordu resmen.Annem saçlarımı topladı 2 hafta boyunca,saçlarımı sağolsun o yıkıyordu,ben kollarımı kullanamıyordum çünkü ,ama zamanla geçecek.2. Bu haftalarda halsizlik hissedebilirsin,gögüsler aşağı inmeye başladığında onların varlığını daha iyi hissedeceksin.
herşeyyy yolunda meraklanma,yanlış giden bir şey yok,içini ferah tut ,lütfenopuyorumnanaktan
ben son birkaç haftadır yan yatıyorum ki daha yüz üstü yatmaya cesaretim yok,bir buçuk ay oldu ama canım acıycak diye korkuyorum. Yan yatmak için acele etme,canın acırsa,kendini zorlama.
ben son birkaç haftadır yan yatıyorum ki daha yüz üstü yatmaya cesaretim yok,bir buçuk ay oldu ama canım acıycak diye korkuyorum. Yan yatmak için acele etme,canın acırsa,kendini zorlama.
kızlar size bişe sorabilirmiyim ben tuğrul beye ameliyat oldum.şimdilik bi sorunum yok
hatta oraya da yazdım uzun uzun ama benim sol göğsümde aşırı morarma var
kendisine de gittim gelçi iki gün önce
o da hayatımda bu kadar moraran kadın ilk kez seni görüyorum dedi
sorun yok rahat ol dedi
ama benim içimi bişeler yiyo sanki
dokunsanız ağlıycam o derece
sol göğsüm bu yüzden hala şiş ve yukarda
ama öyle aşırı gergin değil
sağ memem ise sanki hiç ameliyat olmamış yumuşacık
ameliyat olalı 17 gün oldu
ağrım falan hiç bişey yok
ikinci günü bulaşıkları bile boşaltıp attım makineye o kadar iyiydim ama bu sol meme benim içimi yiyo ya
buraya uzun uzun yazmak istemedim ama benim kan hastalığımdan dolayı en kolay teknik ve en ağrısız yöntemi seçmek zorundaydım
(eşim aksini kabul etmedi narkoz falan.bi de kas altı çünki sonrasında ağır ağrı kesici iğne antibiyotik falan kullanamazdım değerlerimin yükselme riski olur diye panik yaptı)
yani dr.la ilgili bi sorunum yok ama ya ne bileyim burda sizi görünce bi danışmak istedim.sonuçta dr hangisi olursa olsun sıkıntımız aynı
canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum,benımde ameliyattan sonra morluklarım oldu bandajlar çıktıktan sonra memelerimin etrafında sonra kendiliğinden yok oldular senin durumun daha farklı bence bu konuyla ilgili hangi dal varsa tıpta mutlaka bi muayene olmanı tavsiye ederim ameliyat oldugun doktorun seni yönlendirebilir bu konuda belki,araştırılması gerekn bi sorun gibi görünüyo bana göre inşallah endişe edilcek bi durum yoktur kolaylıkla atlatmanı dilerim canım a.s.
CANLARIMMMMM VALLA BİLLA SİZLERİ SEVİYORUM..ben böyle değildim yaşarken oldum kızlar..kayınvalidem felç olduğunda aynı benim gibi olmuştu ayyy çok korktum ya ....ameliyatta kaslarımızın bir bölümü kesildiği için herhalde kollarımı kullanmamı sağlıyan kaslar kesildi ben bir daha hiç düzelemiycem dedim...şimdi kollarımıkaldırırken belli bir yere kadar geliyor ve orada kilitleniyor çıldırdım korkudan midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk herhalde dedim....açılır dimi bunlar ya benim 2 çocuğum var telef oldu zavallılar