• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ben de gidiyorum,iyi bakın kendinize,fırsat buldukça uğrayın siteye,haftaya ben sizlerle olamayacağım bir daha:sinifsinif: 5 eylülde görüşeceğiz artık ,çünkü işlerim çok yoğunlaşıyor.opuyorumnanaktan

ben de gidiyorum,iyi bakın kendinize,fırsat buldukça uğrayın siteye,haftaya ben sizlerle olamayacağım bir daha:sinifsinif: 5 eylülde görüşeceğiz artık ,çünkü işlerim çok yoğunlaşıyor.opuyorumnanaktan

görüşmek üzere inşallah canım sen yinede uğramaya çalış :sinifsinif: işlerinde kolaylıklar dilerim 5 eylülde görüşmek üzere canım öpüyorum cok iyi gecelerra.s.:1hug:

öykücüm tarifin gerçekten çok hoşuma gitti. artık aramızda' müsdeccen bu konuşulmaz' dye bir konu kalmadı bence.. bundan iyisi olamazdı herhalde.sabahleyin gördüm mesajını canım. şimdi daha bir içim rahatladı ..

dün seni baya bir korkutmuşum artık bunu sana borçluydum canım ..Manabir cim şaka bir yana göğüslerimin şekli muhteşem daha önca üstleri koltuk altlarıma doğru olan kısımları bomboştu canım alltta çok çok az birşey vardı..ben aynaya bile bakmıyordum..eşimi kendimden uzaklaştırmıştım..başka hiç bir şey düşünemiyordum..ama şimdi gerçekten mutluyum..dün ilk defa kendime sütyen aldım arkasını kapatmak için görevli bayandan yardım istedim hiç utanmadım ..eskiden kahrolurdum hep bir eksiklik duygyusu vardı canım..bunları Allahıma çok şükür Naci bey sayesinde yaşadım...sen de mutlu olucan buna emin ol canım sadece biraz sabır öpüyorum seni

Kalem cim 5 yada 5.30 dedi galiba tam hatrlayamıyorum ama bende masaj için 2-3 gün daha beklemeyi düşünüyorum korkuyorum biraz ogün oraya kocasıyla gelecek bir ben varım galiba canım..hatta çocuklarımda olacak büyük i
htimalle Allah bir aksilik vermesin inşallah İYİGECELER CANIMCIM

yahu naci beye ameliyat oluyosunuz da söylediklerini niye yapmıyosunuz :uhm:.. masaj verdiyse yapmaya başla canım geciktirme. memişlerin yumuşaması şeklinin oturması açısından masaj çok önemli...

deepgrennciğim çok sağol arkadaşım. istanbulda olsam gelmeyi düşünürdüm . yine de teşkkür edrim ben. senimn de mutlu olmana sevindim. hayırlısı ile atlattın.. nasıl memnun musun yeni memişlerden bakalım

dün seni baya bir korkutmuşum artık bunu sana borçluydum canım ..Manabir cim şaka bir yana göğüslerimin şekli muhteşem daha önca üstleri koltuk altlarıma doğru olan kısımları bomboştu canım alltta çok çok az birşey vardı..ben aynaya bile bakmıyordum..eşimi kendimden uzaklaştırmıştım..başka hiç bir şey düşünemiyordum..ama şimdi gerçekten mutluyum..dün ilk defa kendime sütyen aldım arkasını kapatmak için görevli bayandan yardım istedim hiç utanmadım ..eskiden kahrolurdum hep bir eksiklik duygyusu vardı canım..bunları Allahıma çok şükür Naci bey sayesinde yaşadım...sen de mutlu olucan buna emin ol canım sadece biraz sabır öpüyorum seni

merhaba öykücüm,ooo bakıyorum sütyen de denemeye başlamışsın süper.bağdat caddesindeki mark and spenser'a mı gittin.ben ordan almıştım ameliyat sonrası sütyeni.Halimi görmen gerek,ölçümü bilmiyorum,sporcu sütyeninde 85 yazıyo nebileyim ben de direkt 85 aldım,denedim,ııııy büyük geldi,yardım istemicem ya görevlidenkaydirigubbakcemile3 alışık olmadığım şeyler bünyeyi bozuyor. Sonra görevli bayan geldi,bedenimi ölçtü ona göre sütyeni verdi,bundan sonraki bedeniniz 34 a dedi,ben de artık bedenimi öğrenmiş oldum,yaaa arkadaşlar biz ne zaman sütyen serbestisine geçicez bileniniz var mı,ben naci beye sormayı unuttum,hala ameliyat sonrası sütyenini kullanıyorum

deepgreen cim..öncelikle çok geçmiş olsun canım...seni bayadır takip ediyorum ve söyliyeceklerimi lütfen tartışma yaratmaya çalışıyormuşum gibi algılama...ama bana yanlış gelen bir şeyler var bu ısrarcılığında canım....doktorundan yada geçirdiğin ameliyattan memnun olman süper senin adına sevindim....ama hepimiz insanız ve her an hayatlarımızda terslikler yaşayabiliriz...sen günlerdir diğer ameliyat olan herkesi ve bu ameliyatları yapan doktorları görmezden gelerek bu işi Türkiyede bir tek tuğrul bey en iyi yapıyor diyorsun...Tuğrul beyi
tanımam ama çok iyi bir doktor olduğunu duyuyorum buna şüphem yok canım...ama sen işi biraz fazla büyütüp bu ülkede ki tek doktor demeye kadar getirdin...yarınki çağrın bana kızmazsan çok saçma geldi.canlı yayında dikiş aldırmak istemen biraz garip değilmi canım..üstelik bunu diğer doktorların hastalarının paylaşımlarını yaptığı bir yerde yazıyorsun....ben kendi adıma konuşayım 6 günlük ameliyatlıyım ve eminim senden hiç bir farkım yok canım..bunda bu kadar büyütülecek bir şey de yok bence..eğer senin bu kadar feryat figan ısrarınla ameliyat olmayı seçipte Allah korusun ters birşey yaşayabilecek bir arkadaş olursa sonra vicdan azabı çekmezmisin.....bu forumun amacı bence çok farklı..biz burda paylaşımlarımızla hem hayallerimize kavuştuk hemde güzel arkadaşlıklar kurduk...sende bence bu kadar iddialı davranma ve içinde bulunduğun durumun tadını çıkar..bu kadar sivrilmek insanlara itici gelir çünki...bu ameliyatı olupta hiç sorun yaşamayan ve tek mutlu olan sen değilsin.....bu yazdıklarımı yanlış anlama aslında ben seni ilk gününden itibaren okuyorum ve bunları daha ozaman yazmak istemiştim..amacım seni kırmak değil düşüncelerine saygı duyuyorum..ama sende aynı hassasiyeti hiç olmazsa belki senin benim yaşım kadar ömrünü bu mesleğe vermiş olan doktorlarımız için göster....tekrar söylüyorum Tuğrul bey çok iyi bir doktordur tıpkı diğer iyi doktorlarımız gibi....seni öpüyorum kalbini kırmak için yazmadım bunları canım

yukarıdaki yazı kesinlikle tartışma yaratmak amacı taşımıyor..hayatta kalp kırmayı sevmem...heyecanını anlıyorum canım....ama bbence biraz daha relax olmaya çalış bana da kızma çünkü galiba ben senden bayaa bi büyüğüm..abla nasihatı gibi düşün öpüyorum canım

Arkadaşlar, yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum. Hatta doktorunu seçmiş, ameliyat gününü almış olanlar, hiç farketmez.
Ameliyat öncesinde canlı örnek görmek isteyen varsa başımın üstünde yeriniz var...
Yarın dikişlerim alınıyor.. Saat 16:30 da Dr. Tuğrul Turan'ın kliniğinde.

İsteyen gelebilir. Canlı örnek görebilir. Hatta dokunabilir;-)

sevgili deepgreenciğim,bizler hepimiz burada kendi çapımızda yaşadığımız tecrübeleri paylaşmaya çabalıyoruz. Senin,bu diğer göğüs ile ilgili tüm topiclerde de yazdığın bu yazının mutluluğunu paylaşmak için yaptığını biliyoruz.Ama gerçekten kararını vermiş ve çok fazla araştırmaya vakti olamayan insanların aklını karıştırabilirsin.Zaten ,doktorlar görüşmeye gidildiğinde resimlerle yeterince durumu aydınlatıyorlar,canım çok ama çok iyi niyetli olarak bu paylaşımı yaptığına inanıyorum, ama ,şunu da bilmeni isterim ki yanlış anlaşılabilirsin ki bence bu durum senin doktorun açısından da hoş olmayabilir.

Arkadaşlar, yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum. Hatta doktorunu seçmiş, ameliyat gününü almış olanlar, hiç farketmez.
Ameliyat öncesinde canlı örnek görmek isteyen varsa başımın üstünde yeriniz var...

canım napıyosun forum forum gezip dr.una hasta mı topluyosun? kendi dr.una ait forumda paylaşsana deneyimlerini..:kahve:

Son düzenleme:
canım napıyosun forum forum gezip dr.una hasta mı topluyosun? kendi dr.una ait forumda paylaşsana deneyimlerini..:kahve:

bencede yani burda çok eğreti durdu yazdıkların canlı örnek görmek isteyen olucanı hiç sanmıyorum herkes ameliyatını oldu olmayanlarda zaten nasıl olucanı gayet iyi biliyolar burda hepimiz birer canlı örneğiz zaten herzamanda dokunuyos senin davetine ihtiyaç yok burda canım -tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu-

kızlar sizler kaçıncı günden sonra masaja başladınız

ben 10.günden itibaren başlamıştım maşaja. Ruby'cim,bu arada daha önceki mesajlarda da yazdım ama kimse beni duymadı sanırım:sinifsinif::sinifsinif: naci beye sormaya unuttum ben hala ameliyat sonrası sütyen kullanıyorum,acaba ne zaman istediğimiz sütyeni kullanabiliyoruz bilgin var mı canımopuyorumnanaktan

ben 10.günden itibaren başlamıştım maşaja. Ruby'cim,bu arada daha önceki mesajlarda da yazdım ama kimse beni duymadı sanırım:sinifsinif::sinifsinif: naci beye sormaya unuttum ben hala ameliyat sonrası sütyen kullanıyorum,acaba ne zaman istediğimiz sütyeni kullanabiliyoruz bilgin var mı canımopuyorumnanaktan

ben 3.haftadan itibaren farklı sütyenlerden kullanmaya baslamıştım naci bey dikiş yerlerim acımasın die balensiz önermişti ama benım acım yoktu balenlininde bi sakıncası olmadıgını sölemişti bu arlaarda sıcaklardan dolayı pek sütyende kullandıgım söylenemz :kedi:sütyenliymiş gibi duruyo zaten free takılıom anlıcan hayatım :kedi:kaydirigubbakcemile3

kızlar size bişe sorabilirmiyim ben tuğrul beye ameliyat oldum.şimdilik bi sorunum yok
hatta oraya da yazdım uzun uzun ama benim sol göğsümde aşırı morarma var
kendisine de gittim gelçi iki gün önce
o da hayatımda bu kadar moraran kadın ilk kez seni görüyorum dedi
sorun yok rahat ol dedi
ama benim içimi bişeler yiyo sanki
dokunsanız ağlıycam o derece
sol göğsüm bu yüzden hala şiş ve yukarda
ama öyle aşırı gergin değil
sağ memem ise sanki hiç ameliyat olmamış yumuşacık
ameliyat olalı 17 gün oldu
ağrım falan hiç bişey yok
ikinci günü bulaşıkları bile boşaltıp attım makineye o kadar iyiydim ama bu sol meme benim içimi yiyo ya
buraya uzun uzun yazmak istemedim ama benim kan hastalığımdan dolayı en kolay teknik ve en ağrısız yöntemi seçmek zorundaydım
(eşim aksini kabul etmedi narkoz falan.bi de kas altı çünki sonrasında ağır ağrı kesici iğne antibiyotik falan kullanamazdım değerlerimin yükselme riski olur diye panik yaptı)
yani dr.la ilgili bi sorunum yok ama ya ne bileyim burda sizi görünce bi danışmak istedim.sonuçta dr hangisi olursa olsun sıkıntımız aynı

ha bu arada ben ameliyattan 15 gün sonra morardım.yani bandajlar çıktığında hiç morluk yoktu bende. en çok da buna kafam takılıyomafoldumben

Back