• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

merhaba arkadaşlar ben geldiiim.ewt ben tatildeyim ve o yzüden eskisi gibi çok sizlerle beraaber olamıyorum ama sırf sizi merak ettiğm için girdim bugün.hepnizi detaylı detaylı okyamadım ama şöyle her yazıyı bi gözden geçirdim.yaaa siz çıldırdınız mı kızlar? ne bu büyüklük muhabbeti yani kızdım size.allaha şükür mememiz oldu demiyosunuz da.. kaydirigubbakcemile3
öncelikle manabircim türkiyedeki bütün doktorlar hemen heemn aynı büyüklükte koyuyoarlar.aç bak aylin karanlıkta aşağı yukarı aynı büyklüklerde kullanımış hep,teoman doğan ın bana düşndüğü büyüklüğe naci bey limon kadar kalır dmeişti kaydirigubbakcemile3 bence naci bey en ideal büyüklüğü belirliyo ki ben küçük istiyorum dememe rağmen bana kendisi 370 cc koydu boyum da 1.60 kızlar yapmayın böyle.naci beyin kendi rızasıyla küçük koyduğu falan yok. öyle olsa bana asla koymazdı çünkü ben hep büyük olmasın dedim.kendisi beni 300cc ye ikna etmeye çalışıyodu ki gözümü bi açtım 370 cc önce morlaim bozulcak gibi oldu ama naci beye çok güvendiğim için güldüm ve hayırlısı dedim kaydirigubbakcemile3 içiniz rahat olsun onun sağlık ve esteik anlayışına güvenin lütfen yerimseniben
sanırım girmedğim sürenin konusu buydu ve ben de sadece bu konuya genel değinip çıkacağım herkes bu yazıdan gerekn dersi alsın lütfen :roflol:
bu arada öyle ameliyattan ilk çıktığınızda falan anlaşılacak bişey deil bu ölçü.ilk gözümü açtığımda benm de söyledğim şey kçük olmuştu ve bütün ameliyathane bana gülmüş bu lafım üzerine :)) çünkü deri daha kendini toparlamamış oluyo.yani orada olmayan bi yüksekjlik fazlalık yaratılmaya çalışıyo.orda gerçek bi meme oluşması için zamana ihtiyaç var.derimiz yeni hücreler oluşturacaaaak,oradaki gerginlik yok olacaaaak ki meme olcak.üstten bakınca eski mememizin aynısı gibi görünüyo ama altta ve yanlarda oluyo asıl fazlalık.masaj yaparken ben büyüklüklerini hissediyorum onun dışında bana bile küçük görünüyo..yani bunu anlamak için iileşme sürecini tmaamlamış olması gerekir bence.
onun dışındabiraz kendimden bahsedeyim size.ben ailemi ilk kez gördüm.ilk gördüklerinde burnumu anlamadılar.4 saat sonra falan babam sen bişe mi yaptırdın dedi annem de eveeet dedi ve suratları bi asıldı kaydirigubbakcemile3 sora alıştılar.bikini giyme olayı ise tam olay. denize havuza girerken tshğirt giyiyorum yoksa saklamak mümkün değil gerçekten.siz bi denize gidin de ozaman da böyle küçükler diye ağlıcakmısınız bakalım :roflol: hepinizi özledim ama ençok naci beyi :gitme: kaydirigubbakcemile3
üzmeyin kendinizi hadi bakim sevgilerimle... opuyorumnanaktan a.s.

canım ya bizde seni çok özledik valla iyiki gelip hepimizi bi silkeledin gerçekten çok makbule geçti yazdıklarını okuduktan sonra şöyle bi tokat yemiş gibi oldum kendime geldim ciddenkafamçokkarıştı meme bulduk dahasını isatiyoruz bide halimize bak ya laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bundan bikaç zaman önce hiç olmayan memelerle yaşarken :olmaz: kızdım kendime neyse bu konuyu kapatalım..yeni memelerle havuzda baya güzel olmuştur insan bi kıvanıyo ki sorma ben kendıme bakmaya doyamamıştım plajda falan kaydirigubbakcemile3 güzelce dinlen ailenle hasret gider bizler burdayız herzaman fırsat bulursan yaz yine çok öptüm canım a.s.

evet canım alışkanlık yaptı,yalnız bu haftadan sonra bir daha böyle sık giremeyeceğim,işlerim çok yoğunlaşacak,internete dahi bağlanabileceğimi sanmıyorum ki... ne yazık ki benim işler yoğunlaştığında nefes bile almak güçleşiyor, o yüzden bu hafta mümkün olduğunca burda olmaya çalışıyorum..birilerine tecrübelerimi aktarabilmek önemli,çünkü ben araştırma devresinde ,ruby'cim,samyeli'cim ve kararımı kesinleştirdikten sonra chochalate'ciğimden çok destek aldım,birilerine ben de destek olabilirsem ne mutluopuyorumnanaktan

aaa özletme ama yinede fırsat buldukça gel mafoldumben canım benim birbirimize destek olmak çok güzel heleki böyle bi ortamda bu gücü sağlamış olmak hepimizin başarısı diye düşüniyorum ne mutlu bize kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

choletteciğim seni görünce birden ne kadar sevindim bilemezssin. sanki içime bir serinlik geldi. sağol canım bize moarl verdiğin için. . buna ihtiyacımız var. arayı çok soğutma . bize gene yaz ..sana ihtiyacımız olacak. iyi tatiller diliyorum bu arada. memişlerinin keyfini çıkarman dileği ile
ameliyat yaptıran arkadaşlar,birşey soracağım. dantelli sütyen almaya başladınız mı henüz. nasıl duruyor. bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum. benim şuanki halimle giymem imkansız. yani hepimizin öyleydi. .

görüşmenin olumlu geçmiş olmasına çok sevindim canım naci bey ciddi disiplinli bi doktor asla hastalarını hiçbir konuda etkıleme yanlısı deil ilk izlenim olarak soğuk gelmiş olabilir ama ameliyat süresince ve sonrasında okadar sıcak ve destekçi davranıyoki asla soğuk oldugunu düşünmüyorum sadece yaptıgı işin ciddyetinin farkında ve hastasına nasıl yardımcı olabilcenin düşüncesinde üzerindeki ciddilik bundan kaynaklanıyo kaliteli bi insan:hooray: kararın naci beyde kesinleşirse sende kendini çooook şanslı hissediceksin unutma canım..bide ben dantelli sütyen falan aldım hayatımda hiç olmadıgı kadar sütyenim oldu ameliyattan sonra iyileşince kaydirigubbakcemile3 yılların acısını çıkarıtorum darısı basına inşallah canım a.s.

aaa özletme ama yinede fırsat buldukça gel mafoldumben canım benim birbirimize destek olmak çok güzel heleki böyle bi ortamda bu gücü sağlamış olmak hepimizin başarısı diye düşüniyorum ne mutlu bize kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

öğlen aralarında forumu şöyle bir yoklamayı düşünüyorum,vallahi alışkanlık yaptınız kızlar..5 eylülde eheee naci bey'in surat ifadesini merak ediyorum,hepimize bunlar tam deli diyodur,kesin. aslında bir kısmımız ailesinin sorumlulularını bilen bir anne,bir kısmımız farklı statülerde çalışan bir kadın,bir kısmımız öğrenci.. ama tek bir ortak noktamız var ki o da böyle zor bir kararda birbirimize destek olabilmemiz ve böylesine yetenekli bir doktora kendimizi emanet edebilmemiz. Sizleri çook seviyorumopuyorumnanaktan

Kızlar ben geldim..tam 5 saatimi yollarda geçirdim..köprüdeki tıkanıklık yüzünden...ama olsun mutlu döndüm evime çünki anladımki benim memelerim küçük değilmiş....Özlem hanım da bayıldı görünce...bu konuda choco cum son noktayı koymuş..ameliyattan sonraki hallerini güzel tarif etmiş..bu arada kendisine iyi tatiller diliyorum.....KALEM cim naci bey çok iyi buldu beni.6.gün olmasına rağmen her şeyi yapabilirsin..sporcu sütyenini takma sütyensiz dolaş yada balensiz sütyen tak dedi..izler için krem verdi...kollarını falan rahat kullan dedi..hatta yatabilirsen yüz üstü yat ama şimdi pek dayanabileceğini sanmıyorum dedi...masajı gösterdi..hergün 20 şer defa sabah akşam yap dedi.ama ben çok şaşıırdım.6. günden masaja başlanıcağını düşünmemiştim..siz kaçıncı günden so..nra başladınız kızlar ya...şu an evdeyim..ilk defa evde sütyensiz dolaşıyorum...inanılmaz zevkli...bu arada size bir haber daha..randevumu Seda hanım kendisi 5 eylüle verdi..Naci bey ogün hepiniz toplanın kısır falan getirin ama ben gelmiycem dedi...bir sürü deli olarak anılıyoruz tarafından....sadece kafaya taktığım tek bir şey var şuan..naci bey hafif bir masaj yaptı orada...eve geldiğimde gördümki sağ göğsümün bir ikji küçük yerinde ufacık morluklar oluşmuş...içerden bir kanama olabilirmi acaba die biraz korktum...bedenimi de aşağı yukarı öğrendim..Marks Spencer dan sütyen aldım..36C yazıyor....bunun türkçe anlamını bilen varsa yazsın neolur....80 mi 85 mi anlamadım.....çok uzun yazdım ama MANABıR CıM bence naci bey hakkında yanılıyorsun ilk gördüğümde bana da soğuk gelmişti....ama sonra şaşırttı beni valla...ameliyathane de şarkı söylüyor ve bana şakalar yapıyordu....bu konuda için müsterih olsun....ben Onur Erol la görüştüğümde bana yapacağı göğüs 250 cc idi..sonra bunu naci beye söylediğimde bu ameliyatı bir kere oluyorsunuz ve mutlu olacağınız bir büyüklük olmalı dedi...naci beyin sana kaldırabileceğinin altında küçük göğüs yapacağını hiç sanmıyorumm..bu arada Göztepe çok ii bir hastane insana bebek gibi bakıyorlar.....çok yoruldum arkadaşlar öpüyorum hepinizi

öğlen aralarında forumu şöyle bir yoklamayı düşünüyorum,vallahi alışkanlık yaptınız kızlar..5 eylülde eheee naci bey'in surat ifadesini merak ediyorum,hepimize bunlar tam deli diyodur,kesin. aslında bir kısmımız ailesinin sorumlulularını bilen bir anne,bir kısmımız farklı statülerde çalışan bir kadın,bir kısmımız öğrenci.. ama tek bir ortak noktamız var ki o da böyle zor bir kararda birbirimize destek olabilmemiz ve böylesine yetenekli bir doktora kendimizi emanet edebilmemiz. Sizleri çook seviyorumopuyorumnanaktan

harika özetlemişsin hayatım alkisalkisalkis nekadar doğru hepimizin ortak noktası okadar önemli bi nokta ki buda birbirimize dahada yakınlaştırdı bizleri böyle bi paylaşım içinde oldugum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve tabiki yüzyüze gelebilcemiz içinde çok heyecanlıyım hihoyyyt bizlerde seni çook seviyoruz Şeniz

Kızlar ben geldim..tam 5 saatimi yollarda geçirdim..köprüdeki tıkanıklık yüzünden...ama olsun mutlu döndüm evime çünki anladımki benim memelerim küçük değilmiş....Özlem hanım da bayıldı görünce...bu konuda choco cum son noktayı koymuş..ameliyattan sonraki hallerini güzel tarif etmiş..bu arada kendisine iyi tatiller diliyorum.....KALEM cim naci bey çok iyi buldu beni.6.gün olmasına rağmen her şeyi yapabilirsin..sporcu sütyenini takma sütyensiz dolaş yada balensiz sütyen tak dedi..izler için krem verdi...kollarını falan rahat kullan dedi..hatta yatabilirsen yüz üstü yat ama şimdi pek dayanabileceğini sanmıyorum dedi...masajı gösterdi..hergün 20 şer defa sabah akşam yap dedi.ama ben çok şaşıırdım.6. günden masaja başlanıcağını düşünmemiştim..siz kaçıncı günden so..nra başladınız kızlar ya...şu an evdeyim..ilk defa evde sütyensiz dolaşıyorum...inanılmaz zevkli...bu arada size bir haber daha..randevumu Seda hanım kendisi 5 eylüle verdi..Naci bey ogün hepiniz toplanın kısır falan getirin ama ben gelmiycem dedi...bir sürü deli olarak anılıyoruz tarafından....sadece kafaya taktığım tek bir şey var şuan..naci bey hafif bir masaj yaptı orada...eve geldiğimde gördümki sağ göğsümün bir ikji küçük yerinde ufacık morluklar oluşmuş...içerden bir kanama olabilirmi acaba die biraz korktum...bedenimi de aşağı yukarı öğrendim..Marks Spencer dan sütyen aldım..36C yazıyor....bunun türkçe anlamını bilen varsa yazsın neolur....80 mi 85 mi anlamadım.....çok uzun yazdım ama MANABİR CİM bence naci bey hakkında yanılıyorsun ilk gördüğümde bana da soğuk gelmişti....ama sonra şaşırttı beni valla...ameliyathane de şarkı söylüyor ve bana şakalar yapıyordu....bu konuda için müsterih olsun....ben Onur Erol la görüştüğümde bana yapacağı göğüs 250 cc idi..sonra bunu naci beye söylediğimde bu ameliyatı bir kere oluyorsunuz ve mutlu olacağınız bir büyüklük olmalı dedi...naci beyin sana kaldırabileceğinin altında küçük göğüs yapacağını hiç sanmıyorumm..bu arada Göztepe çok ii bir hastane insana bebek gibi bakıyorlar.....çok yoruldum arkadaşlar öpüyorum hepinizi

canım inan çoook sevindim morlukları takma bendede çok oldu iki göğsümün arasında göğüslerimin çevresinde hep morluk vardı onlar kendılıgnden geçio heleki 5 eylüle daha çok sevindim senide görebilcez inşallah harika olcak hihoyyyt 36c 80 oluyo yanılmıosam bende 38c kullanıyorum o 85c oluyo ama bazı kalıplarda 36c kullandıgımda oluyo sütyenin kalıbına göre 80 yada 85 oluyo canım sen dinlen şimdi bak gördünmü her gün daha iyi olarak uyanıcaksın atlattın hadi gözün aydın a.s.

Kızlar ben geldim..tam 5 saatimi yollarda geçirdim..köprüdeki tıkanıklık yüzünden...ama olsun mutlu döndüm evime çünki anladımki benim memelerim küçük değilmiş....Özlem hanım da bayıldı görünce...bu konuda choco cum son noktayı koymuş..ameliyattan sonraki hallerini güzel tarif etmiş..bu arada kendisine iyi tatiller diliyorum.....KALEM cim naci bey çok iyi buldu beni.6.gün olmasına rağmen her şeyi yapabilirsin..sporcu sütyenini takma sütyensiz dolaş yada balensiz sütyen tak dedi..izler için krem verdi...kollarını falan rahat kullan dedi..hatta yatabilirsen yüz üstü yat ama şimdi pek dayanabileceğini sanmıyorum dedi...masajı gösterdi..hergün 20 şer defa sabah akşam yap dedi.ama ben çok şaşıırdım.6. günden masaja başlanıcağını düşünmemiştim..siz kaçıncı günden so..nra başladınız kızlar ya...şu an evdeyim..ilk defa evde sütyensiz dolaşıyorum...inanılmaz zevkli...bu arada size bir haber daha..randevumu Seda hanım kendisi 5 eylüle verdi..Naci bey ogün hepiniz toplanın kısır falan getirin ama ben gelmiycem dedi...bir sürü deli olarak anılıyoruz tarafından....sadece kafaya taktığım tek bir şey var şuan..naci bey hafif bir masaj yaptı orada...eve geldiğimde gördümki sağ göğsümün bir ikji küçük yerinde ufacık morluklar oluşmuş...içerden bir kanama olabilirmi acaba die biraz korktum...bedenimi de aşağı yukarı öğrendim..Marks Spencer dan sütyen aldım..36C yazıyor....bunun türkçe anlamını bilen varsa yazsın neolur....80 mi 85 mi anlamadım.....çok uzun yazdım ama MANABİR CİM bence naci bey hakkında yanılıyorsun ilk gördüğümde bana da soğuk gelmişti....ama sonra şaşırttı beni valla...ameliyathane de şarkı söylüyor ve bana şakalar yapıyordu....bu konuda için müsterih olsun....ben Onur Erol la görüştüğümde bana yapacağı göğüs 250 cc idi..sonra bunu naci beye söylediğimde bu ameliyatı bir kere oluyorsunuz ve mutlu olacağınız bir büyüklük olmalı dedi...naci beyin sana kaldırabileceğinin altında küçük göğüs yapacağını hiç sanmıyorumm..bu arada Göztepe çok ii bir hastane insana bebek gibi bakıyorlar.....çok yoruldum arkadaşlar öpüyorum hepinizi

oooo öykücüm süper,masaja da başlamışsın. hele 5 eylül randevusu daha da süper olmuş yaa. eğer benim bir işim çıkarsa kahrolurum...Ben masaja 10.günde başlamıştım..canım 36 c bence 80 c dir,sen de benim gibi mark and spencer'in sütyenini aldın anlaşılan,ama acayip rahat bişey.ben onu giydikten sonra bir daha sporcu sütyenini takamadım,acayip rahat bişey göreceksin... Benimkinde 34 a yazıyor,kutunun arka tarafında 36 c'nin neye denk geldiği yazıyordur,canım bir bak istersen Desene 5 eylülü bize kapadılar. Senin kontrolün saat kaçta şeker

Sağol Ruby cim gerçekten her geçen gün daha ii oluyor inşallah bundan sonrasındada bir sorunla karşılaşmam canım artık işin keyifli taraflarına yaklaşıyorum sizin gibi

öykücüm gelişmelerin güzel olmasına çok çok sevindim. sen de iyisin anlaşılan. ağrılar da yok. ne mutlu sana. umarım herşey senin için çok daha iyi olacak. canım mesajda bana yazdıkların ile gerçekten iyi hissttim kendim. . öğlenleyin bu büyüklük küçüklük muhabbeti beni epey germişti. noluyoruz yaaa dedim. hem bıçak altına yat. sonra da yattığına değmesin. şaşırdım bir anda . neyse ki şimdi akşam biraz daha iyi anladım olayı. ben kesin naci beye ameliyat olacağım artık bu belli oldu. o günü iple çekiyorum valla kızlar. sizin sayenizde karar verdim. çom sağolun. umarım herkez çok mutlu olur. öpüldünüz tarafımdan

Kalem cim 5 yada 5.30 dedi galiba tam hatrlayamıyorum ama bende masaj için 2-3 gün daha beklemeyi düşünüyorum korkuyorum biraz ogün oraya kocasıyla gelecek bir ben varım galiba canım..hatta çocuklarımda olacak büyük i
htimalle Allah bir aksilik vermesin inşallah ıYıGECELER CANIMCIM

öykücüm gelişmelerin güzel olmasına çok çok sevindim. sen de iyisin anlaşılan. ağrılar da yok. ne mutlu sana. umarım herşey senin için çok daha iyi olacak. canım mesajda bana yazdıkların ile gerçekten iyi hissttim kendim. . öğlenleyin bu büyüklük küçüklük muhabbeti beni epey germişti. noluyoruz yaaa dedim. hem bıçak altına yat. sonra da yattığına değmesin. şaşırdım bir anda . neyse ki şimdi akşam biraz daha iyi anladım olayı. ben kesin naci beye ameliyat olacağım artık bu belli oldu. o günü iple çekiyorum valla kızlar. sizin sayenizde karar verdim. çom sağolun. umarım herkez çok mutlu olur. öpüldünüz tarafımdan

harika bi karar senin adına çok sevindim canım sende çok mutlu olucaksın inşallah bizlerle paylaşcaksın burada sende yürekten diliyorum :Saruboceq:a.s.

MANABıR CıM beni ayplamazsın inşallah ama benim eşim dev gibi bir adam baskerbolcuların daha irisini düşün elleride kocaman haliyle onun bile elleri doluyosa tamamdır herhalde....ayyy... çokmu müstehcen oldu bu ya eğer öyleyse özür dilerim kızlar beni terbiyesiz bir kız falan sanmayın sadece 15 seneden sonra kendime olan güvenim yerine geldi keyiflenfim valla

Kalem cim 5 yada 5.30 dedi galiba tam hatrlayamıyorum ama bende masaj için 2-3 gün daha beklemeyi düşünüyorum korkuyorum biraz ogün oraya kocasıyla gelecek bir ben varım galiba canım..hatta çocuklarımda olacak büyük i
htimalle Allah bir aksilik vermesin inşallah İYİGECELER CANIMCIM

iyi geceler canımcım,masajı yaparken canın acıyabilir ama korkma canım,yaptıkça daha da rahatlayacaksın

MANABİR CİM beni ayplamazsın inşallah ama benim eşim dev gibi bir adam baskerbolcuların daha irisini düşün elleride kocaman haliyle onun bile elleri doluyosa tamamdır herhalde....ayyy... çokmu müstehcen oldu bu ya eğer öyleyse özür dilerim kızlar beni terbiyesiz bir kız falan sanmayın sadece 15 seneden sonra kendime olan güvenim yerine geldi keyiflenfim valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım ya bundan güzel tarif olamazdı heralde manabircim içinde oldukca ikna edici olmuştur bu büyüklük meselesi açısından kaydirigubbakcemile3 artık hepimiz derin bi oh çekelim çünkü hepimizin eski memelerinden dahada büyük memelerimz var oleeyy :teytey:kaydirigubbakcemile3

MANABİR CİM beni ayplamazsın inşallah ama benim eşim dev gibi bir adam baskerbolcuların daha irisini düşün elleride kocaman haliyle onun bile elleri doluyosa tamamdır herhalde....ayyy... çokmu müstehcen oldu bu ya eğer öyleyse özür dilerim kızlar beni terbiyesiz bir kız falan sanmayın sadece 15 seneden sonra kendime olan güvenim yerine geldi keyiflenfim valla

ohhh şöyle keyifler yerine gelsin.öykücüm tarifine koptum bu arada.greyfurt,portakaldan terfi ettik anlaşılan:roflol:

Back