merhaba arkadaşlar ben geldiiim.ewt ben tatildeyim ve o yzüden eskisi gibi çok sizlerle beraaber olamıyorum ama sırf sizi merak ettiğm için girdim bugün.hepnizi detaylı detaylı okyamadım ama şöyle her yazıyı bi gözden geçirdim.yaaa siz çıldırdınız mı kızlar? ne bu büyüklük muhabbeti yani kızdım size.allaha şükür mememiz oldu demiyosunuz da.. kaydirigubbakcemile3
öncelikle manabircim türkiyedeki bütün doktorlar hemen heemn aynı büyüklükte koyuyoarlar.aç bak aylin karanlıkta aşağı yukarı aynı büyklüklerde kullanımış hep,teoman doğan ın bana düşndüğü büyüklüğe naci bey limon kadar kalır dmeişti kaydirigubbakcemile3 bence naci bey en ideal büyüklüğü belirliyo ki ben küçük istiyorum dememe rağmen bana kendisi 370 cc koydu boyum da 1.60 kızlar yapmayın böyle.naci beyin kendi rızasıyla küçük koyduğu falan yok. öyle olsa bana asla koymazdı çünkü ben hep büyük olmasın dedim.kendisi beni 300cc ye ikna etmeye çalışıyodu ki gözümü bi açtım 370 cc önce morlaim bozulcak gibi oldu ama naci beye çok güvendiğim için güldüm ve hayırlısı dedim kaydirigubbakcemile3 içiniz rahat olsun onun sağlık ve esteik anlayışına güvenin lütfen yerimseniben
sanırım girmedğim sürenin konusu buydu ve ben de sadece bu konuya genel değinip çıkacağım herkes bu yazıdan gerekn dersi alsın lütfen :roflol:
bu arada öyle ameliyattan ilk çıktığınızda falan anlaşılacak bişey deil bu ölçü.ilk gözümü açtığımda benm de söyledğim şey kçük olmuştu ve bütün ameliyathane bana gülmüş bu lafım üzerine :)) çünkü deri daha kendini toparlamamış oluyo.yani orada olmayan bi yüksekjlik fazlalık yaratılmaya çalışıyo.orda gerçek bi meme oluşması için zamana ihtiyaç var.derimiz yeni hücreler oluşturacaaaak,oradaki gerginlik yok olacaaaak ki meme olcak.üstten bakınca eski mememizin aynısı gibi görünüyo ama altta ve yanlarda oluyo asıl fazlalık.masaj yaparken ben büyüklüklerini hissediyorum onun dışında bana bile küçük görünüyo..yani bunu anlamak için iileşme sürecini tmaamlamış olması gerekir bence.
onun dışındabiraz kendimden bahsedeyim size.ben ailemi ilk kez gördüm.ilk gördüklerinde burnumu anlamadılar.4 saat sonra falan babam sen bişe mi yaptırdın dedi annem de eveeet dedi ve suratları bi asıldı kaydirigubbakcemile3 sora alıştılar.bikini giyme olayı ise tam olay. denize havuza girerken tshğirt giyiyorum yoksa saklamak mümkün değil gerçekten.siz bi denize gidin de ozaman da böyle küçükler diye ağlıcakmısınız bakalım :roflol: hepinizi özledim ama ençok naci beyi :gitme: kaydirigubbakcemile3
üzmeyin kendinizi hadi bakim sevgilerimle... opuyorumnanaktan a.s.
canım ya bizde seni çok özledik valla iyiki gelip hepimizi bi silkeledin gerçekten çok makbule geçti yazdıklarını okuduktan sonra şöyle bi tokat yemiş gibi oldum kendime geldim ciddenkafamçokkarıştı meme bulduk dahasını isatiyoruz bide halimize bak ya laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bundan bikaç zaman önce hiç olmayan memelerle yaşarken lmaz: kızdım kendime neyse bu konuyu kapatalım..yeni memelerle havuzda baya güzel olmuştur insan bi kıvanıyo ki sorma ben kendıme bakmaya doyamamıştım plajda falan kaydirigubbakcemile3 güzelce dinlen ailenle hasret gider bizler burdayız herzaman fırsat bulursan yaz yine çok öptüm canım a.s.