Benden bu gecelik bu kadar kızlar yarın görüşmek üzere ÖPÜLDÜNÜZ VALLA
ben de gidiyorum,iyi bakın kendinize,fırsat buldukça uğrayın siteye,haftaya ben sizlerle olamayacağım bir daha:sinifsinif: 5 eylülde görüşeceğiz artık ,çünkü işlerim çok yoğunlaşıyor.opuyorumnanaktan
Kalem cim 5 yada 5.30 dedi galiba tam hatrlayamıyorum ama bende masaj için 2-3 gün daha beklemeyi düşünüyorum korkuyorum biraz ogün oraya kocasıyla gelecek bir ben varım galiba canım..hatta çocuklarımda olacak büyük i
htimalle Allah bir aksilik vermesin inşallah İYİGECELER CANIMCIM
dün seni baya bir korkutmuşum artık bunu sana borçluydum canım ..Manabir cim şaka bir yana göğüslerimin şekli muhteşem daha önca üstleri koltuk altlarıma doğru olan kısımları bomboştu canım alltta çok çok az birşey vardı..ben aynaya bile bakmıyordum..eşimi kendimden uzaklaştırmıştım..başka hiç bir şey düşünemiyordum..ama şimdi gerçekten mutluyum..dün ilk defa kendime sütyen aldım arkasını kapatmak için görevli bayandan yardım istedim hiç utanmadım ..eskiden kahrolurdum hep bir eksiklik duygyusu vardı canım..bunları Allahıma çok şükür Naci bey sayesinde yaşadım...sen de mutlu olucan buna emin ol canım sadece biraz sabır öpüyorum seni
Arkadaşlar, yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum. Hatta doktorunu seçmiş, ameliyat gününü almış olanlar, hiç farketmez.
Ameliyat öncesinde canlı örnek görmek isteyen varsa başımın üstünde yeriniz var...
Yarın dikişlerim alınıyor.. Saat 16:30 da Dr. Tuğrul Turan'ın kliniğinde.
İsteyen gelebilir. Canlı örnek görebilir. Hatta dokunabilir;-)
Arkadaşlar, yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum. Hatta doktorunu seçmiş, ameliyat gününü almış olanlar, hiç farketmez.
Ameliyat öncesinde canlı örnek görmek isteyen varsa başımın üstünde yeriniz var...
kızlar sizler kaçıncı günden sonra masaja başladınız
canım napıyosun forum forum gezip dr.una hasta mı topluyosun? kendi dr.una ait forumda paylaşsana deneyimlerini..
kızlar sizler kaçıncı günden sonra masaja başladınız
ben 10.günden itibaren başlamıştım maşaja. Ruby'cim,bu arada daha önceki mesajlarda da yazdım ama kimse beni duymadı sanırım:sinifsinif::sinifsinif: naci beye sormaya unuttum ben hala ameliyat sonrası sütyen kullanıyorum,acaba ne zaman istediğimiz sütyeni kullanabiliyoruz bilgin var mı canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?