Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

tabi ki kalemcim hemen haber vereceğim akşam döndüğümde. ablamla gideceğim. annemler de biliyor. pek istemiyorlar. ama üzülmemi de istemiyorlar. kafama koydum artık geri dönersem daha çok üzüleceğim. naci beyle konuşunca dah da emin olacağımı düşünüyorum. korkularım geçecek eminim. birşey asoracağım . sırt üstü düz yatınca . silikonlar belli oluyor mu acaba? hadi ayakta belli olmuyor ama düz yatınca belli olmuyor mu arkadaşlar. ya da nasıl duruyor merak ettim doğrusu. benim hep dümdüz olduğu için yatınca çok merak ettim.

cnm bana diren konmamıştı mesela.o ameliyat sırasında içerde kan birikme olasılığına göre belirlenen bişey.ama diren konunca da çok acıcak diye bişey yok.benm çok yakın arkadaşım benden 5 gün önce ameliyat oldu,diren kondu ona ama öyle direnden bi şikayeti olmadı.
cnm ilk başta sert oluylar evet ama zamanla yumuşuyolar.biri dokunduğunda eğer dışardan bi dokunmaysa balneli sütyenn gibi bir his veriyor ve anlamıyor ama içerden keisnlikle anlar dokunan biri :1shok: bunun tamamen oturup yumuşaması,izleri vs.. 1sene alıyormuş.ama 6 ayda da olabilir kişisine göre... izler de aynı şekilde.şuanda izlerim belli ama ilk zamanlara göre silikleşmeye başladı tabii ki.

canım sırt üstü yatınca slikonlar belli olmuyor,yani seni rahatsız edecek bir hali olmuyor.Yayılacak sırt üstü yatınca,yani kazık gibi dimdik durmayacak... canım,yarın aklındaki herşeyi sor ve rahatla..ama bizim yorumlarımızdan hareketle şöyle acı olur,böyle olmaz diye bir fikre kapılma. İnsan öyle şahane bir varlık ki ,bir insan da yapılan işlem başka bir insan da daha farklı bir sonuç ortaya çıkıyor. O yüzden bazıları acı çekmiş ben de mi çekeceğim veya bazıalrına diren konulmuş bana da mı konulur acaba gibi düşüncelere odaklanma. hangi doktora ameliyat olmaya karar verirsen, bırak bu kararları onlar versinler.Naci beye de sevgilerimizi iletirsin,hadi bakalım kolay gelsin sana. heyecanlanacak birşey yok,çok istediğin birşeyse ve psikolojin ameliyata hazırsa ,herşey güzel olacaktır

bence normal yumuşaklıklarına geldiklerinde sırt üstü de yatsan ayakta da dursan belli olma ihtimalleri düşük.çünkü dual plane ın amacı zaten protezin iyi bir şekilde saklanması.üst taraftında zaten deri,derinin altında kas,kasın altında protez var yanii baya bi altta kalıyor.şuanda her tarafını mıncıklıyorum,yokluyorum hiçbiryerinden protezi hissedemiyorum baya aramama rağmen.bir erkeğin bunu anlayabilmesi için kesinlikle doktor olması gerekir diye düşünüyorum :dance: çünkü meme zaten dokulardan dolayı pütürlü oluyo,yani doğalında da ele bişeler geliyo :))
bu arada yağmurluğu bilmyorum ama ben 1. ay kontrolüme gittiğimde orda bir hastası vardı naci beyin ve ben yumuşaklıkları normal oluyo mu dediğimde o hastasını çağırıp göstermişti.2 seneden fazla olmuş ve yumuşaçıklardı baay bi elledim yokladım,bişe anlamadım ben :sm_confused:

yazıyı seninkine karıştırmışım canım

ilaçların bitince kendini daha iyi hissedeceksin,ben yemek yerken bile çok yoruluyordum,yemek yemek istemiyordum ve hatta yiyemiyordum,yediğim tek şey yatar vaziyette muz,kivi ve bal karışımı .. o da hiç birşey yiyemediğim için enerji olsun diye. ben şimdiye kadar başım ağrıdığında bile bebek asprini içtiğim için ilaçlar beni etkilemişti.antibiyotik kullanıyosun ya enfeksiyon olmaması için zaten.ama yine de yarın sabahtan ara istersen naci beyi canım.

KALEM CıM sağol canım bu kadar çabuk yazacağını düşünmemiştim enfeksiyon yada iltihap riski beni çok korkutuyor vücudum terli yani nemli ama ben üşüyorum canım ya öpüyorum arkadaşım

kızlar ne olur cevap yazın bu terleme ve üşüme olayı normalmi...enfeksiyondan çok korkuyorum choco oralardamısın
öykücüm özel mesaj kısmını açabilirsen msn adreslerimizi gönderelim sana rahatça yazalım,böyle senin bizi bizim seni yakalamamız zor oluyor.ne olur panik olma,saat çok geç değil,geç olsa bile naci bey anlayışlı bir insandır,eğer çok rahatsızsan aramalısın bence. ama ben de senin gibi terleyip sonra üşüyordum

KALEM CİM sağol canım bu kadar çabuk yazacağını düşünmemiştim enfeksiyon yada iltihap riski beni çok korkutuyor vücudum terli yani nemli ama ben üşüyorum canım ya öpüyorum arkadaşım

öykü herkes de aynı olacak diye birşey yok ama belki mide bulantısı da eşlik edebilir,sen de benim gibi dayanıksız çıktın anlaşılan canım,soracağın birşey olursa burdayız merak etme,

kızlar ne olur cevap yazın bu terleme ve üşüme olayı normalmi...enfeksiyondan çok korkuyorum choco oralardamısın

öykücüm ben de bu konuda sıkıntı yaşamıştım.darlıktan dolayı bir sıcaklıyordum sonra üşüyordum üstüm örtülü uyuyordum.ama net bir şekilde bundan rahatsızdım diyebileceğim bir problem yaratmıyordu bilemiyorum.sen çok rahatsızsan bence de naci beye sormalısın :sm_confused:

KALEM CİM sağol canım bu kadar çabuk yazacağını düşünmemiştim enfeksiyon yada iltihap riski beni çok korkutuyor vücudum terli yani nemli ama ben üşüyorum canım ya öpüyorum arkadaşım

bencede naci beyi ara istersen canım daha da için rahatlar ilaçların yan etkisi vs olabiliri yada kendini çok sıktın ameliyat öncesi ve sonrası sinir bozukluguda olabilir yada hormonsalda olabılır memeler şişince birden hormonlarda değişimler olabiliyomuş naci bey uyarmıştı adet dönemının erken yada geç olması gibi..

allahalla ilginç bende bi beden oynar saniyordum en azindan.. neyse görücez artik :)

birde izlerden bahsetmissiniz... zamanla bu izler kayboluyor mu? yoksa silik bi sekilde kaliyor mu? tam olarak nasil bi iz bu.. cizgi seklinde mi? boyutu ne kadar ki.. keske iz fln olmasa yaa :1no2:

Giz-m cim bu izler zamanla kayboluyor.ama kişisine göre az ya da çok kayboluyor :)) yanii ben de daha sürecimi tamamlamadığım için kendiminkini şuanda bilemiyorum ama naci beyin dediğine göre hiçbişe kalmazmış.benim gördüğm resimlerde de gayet başarılıydı izler baya geçmişti.kat çizgisinin de atında kaldığı için görünmüyo da zaten pek.
benim dikkatimi çeken bişey,bu kesiler 3-4 cm olacak diyor her doktor ya.benim gördüğüm kadarıyla naci beyin izleri daha küçük.benmki 370 cc olmasına rağmen 3cm kadar mesela.çünkü protez büyüklüğüyle de alakalı.küçüğü küçk bir kesiden yerleştirebilirler.küçük proteze rağmen çok daha uzunlarını görmüştüm :1shok:

Son düzenleme:
arkadaşlar forum ne olmuş böyle.. yeni gelenler bile eskimiş.. bugün burun ameliyatı olalı tam 1 ay oldu.. çok çabuk geçti. bunun şerefine albüme fotolar koydum kısa süreliğine.. merka edenler buyursun baksın.. sabah chocochocolatçımdan teyit aldım, fotoları önce ona gönderdim. moral verdi bana . arkadaşlar naci çelik eseri için objektif eleştriler bekliyorum..

Derinuykucum ben burun operasyonlarından hiç anlamam ama gerçekten çok güzel olmuşsun ..zaten şunu da söylemem gerek sen zaten çok güzelmişsin canım....naci beyin ellerine sağlık...inşallah bana yaptığı göğüslerde muhteşem olmuştur ...öpüyorum canım

canım çokkkkk ama çooook güzel olmuş güle güle kullan,naci bey'in ellerine sağlık... ya aklımı çeliyosunuz en sonunda gidip ben de burun ameliyatı olacağım,şaka bir yana canım gerçekten çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…