kalemcim bu direnler hemen ameliyattan sonra çıkarılmıyor mu?her hastaya da uygulanmıyor herhalde doğru mu biliyorum canım. bakalım bana koyacak mı?.
chococuğum bu izler çok mu belli oluyor canım ya. yani dikkatli bakmayan bir göz de görüyor mu? sonra geçecek dimi?eğer belli olmaz geçerse ben hi söylemeyeceğim ozaman.. gerçi zaman gösterecek.şimdi ne desem olmaz. bir de kızlar . bu memeler çok sert mi olacak baştan. biri dokunduğunda bu ne taş gibi demesin. ne zamana kadar biraz yumuşamaya başlar acaba. sizinkilere biri değdiğinde anlaşılıyor mu şuanda .
tabi ki kalemcim hemen haber vereceğim akşam döndüğümde. ablamla gideceğim. annemler de biliyor. pek istemiyorlar. ama üzülmemi de istemiyorlar. kafama koydum artık geri dönersem daha çok üzüleceğim. naci beyle konuşunca dah da emin olacağımı düşünüyorum. korkularım geçecek eminim. birşey asoracağım . sırt üstü düz yatınca . silikonlar belli oluyor mu acaba? hadi ayakta belli olmuyor ama düz yatınca belli olmuyor mu arkadaşlar. ya da nasıl duruyor merak ettim doğrusu. benim hep dümdüz olduğu için yatınca çok merak ettim.
tabi ki kalemcim hemen haber vereceğim akşam döndüğümde. ablamla gideceğim. annemler de biliyor. pek istemiyorlar. ama üzülmemi de istemiyorlar. kafama koydum artık geri dönersem daha çok üzüleceğim. naci beyle konuşunca dah da emin olacağımı düşünüyorum. korkularım geçecek eminim. birşey asoracağım . sırt üstü düz yatınca . silikonlar belli oluyor mu acaba? hadi ayakta belli olmuyor ama düz yatınca belli olmuyor mu arkadaşlar. ya da nasıl duruyor merak ettim doğrusu. benim hep dümdüz olduğu için yatınca çok merak ettim.
öykücüm,canımcım,bence sen de benim gibi diren yüzünden ağrı çekiyo olabilirsin,seni anlayabiliyorum,yatarken ve kalkarken birşey yapışıyor ve ayrılıyor sanıyordum,iyatmak ve kalkmak eziyet olmuştu ilk hafta baya bir ağladım ben ama haftasına bişey kalmadı. Direnlerin üzerindeki bant çıksın,bişey olmaz,ben de çıktığında çok tedirgin olmuştum,hatta naci beyi aramıştım,napıcam şimdi diyekaydirigubbakcemile3,o da herhangibir sakıncası olmadığını söylemişti.ben her gün chocholate'ciğime soruyordum ne zaman geçecek diye, o da yarına daha iyi olacaksın diyordu,bugün 4. günün ve bugün ki kadar daha fazla acı çekmezsin merak etme,bugünden sonra daha hafifleyecek ağrıların.ben de bugün yine istanbuldaydım,o yüzden internete giremedim,bir ara cepten bağlandım ve senin yazını görünce çok üzüldüm,keşke bişeyler söyleyebiseydim dedim[/QUO KALEMCİM eğer oralardaysan ben bir üşüyorum bir terliyorum acaba bu normalmi enfeksiyondan çok korkuyorumda canım
öykücüm,canımcım,bence sen de benim gibi diren yüzünden ağrı çekiyo olabilirsin,seni anlayabiliyorum,yatarken ve kalkarken birşey yapışıyor ve ayrılıyor sanıyordum,iyatmak ve kalkmak eziyet olmuştu ilk hafta baya bir ağladım ben ama haftasına bişey kalmadı. Direnlerin üzerindeki bant çıksın,bişey olmaz,ben de çıktığında çok tedirgin olmuştum,hatta naci beyi aramıştım,napıcam şimdi diyekaydirigubbakcemile3,o da herhangibir sakıncası olmadığını söylemişti.ben her gün chocholate'ciğime soruyordum ne zaman geçecek diye, o da yarına daha iyi olacaksın diyordu,bugün 4. günün ve bugün ki kadar daha fazla acı çekmezsin merak etme,bugünden sonra daha hafifleyecek ağrıların.ben de bugün yine istanbuldaydım,o yüzden internete giremedim,bir ara cepten bağlandım ve senin yazını görünce çok üzüldüm,keşke bişeyler söyleyebiseydim dedim[/QUO KALEMCİM eğer oralardaysan ben bir üşüyorum bir terliyorum acaba bu normalmi enfeksiyondan çok korkuyorumda canım
canım burdayım,ben temmuzun en sıcak günlerinde tir tir titriyordum,bişeycik olmayacak normal canım,sonra ısınıyordum,daha çok yeni ve ilaçlar etkiliyo o yüzden canım böyle oluyosun
yazıyı seninkine karıştırmışım canım
öykücüm özel mesaj kısmını açabilirsen msn adreslerimizi gönderelim sana rahatça yazalım,böyle senin bizi bizim seni yakalamamız zor oluyor.ne olur panik olma,saat çok geç değil,geç olsa bile naci bey anlayışlı bir insandır,eğer çok rahatsızsan aramalısın bence. ama ben de senin gibi terleyip sonra üşüyordumkızlar ne olur cevap yazın bu terleme ve üşüme olayı normalmi...enfeksiyondan çok korkuyorum choco oralardamısın
KALEM CİM sağol canım bu kadar çabuk yazacağını düşünmemiştim enfeksiyon yada iltihap riski beni çok korkutuyor vücudum terli yani nemli ama ben üşüyorum canım ya öpüyorum arkadaşım
kızlar ne olur cevap yazın bu terleme ve üşüme olayı normalmi...enfeksiyondan çok korkuyorum choco oralardamısın
KALEM CİM sağol canım bu kadar çabuk yazacağını düşünmemiştim enfeksiyon yada iltihap riski beni çok korkutuyor vücudum terli yani nemli ama ben üşüyorum canım ya öpüyorum arkadaşım
cnm rica ederim,seve seve de yardımcı olurum elimden gelen bişey olduğunda merak etme sen o kısmını yerimseniben
ailem hala bilmiyo ve hiç bilmicek cnm evet.zaten diorum ya 4. gün eve geldim kimse bişe anlamadı.bikiniyle görmediği sürece bence kimse bişey anlamaz hehe lülülülülülü
yani nekadar yazdan uzak bi zamanda olursan okadar iyi senin için.okadar oturmuş olur çünkü yaza göğüslerin.benmki mesela yapısından dolayı geç oturcak,geç ymuşucak dolayısıyla bu yazı boş geçtik kaydirigubbakcemile3 seneye fırtına gibi escem
-tatlicadiarzu-
cnm kıyafette hiçbi değişiklik olmuyo ki beden olarak.inanılmaz gelebilir ama durum böyle.balenli bir sütyen giydiğimde nekadrsa şimdi sporcuyla ve balensizle öyle duruyo şuanda.
allahalla ilginç bende bi beden oynar saniyordum en azindan.. neyse görücez artik :)
birde izlerden bahsetmissiniz... zamanla bu izler kayboluyor mu? yoksa silik bi sekilde kaliyor mu? tam olarak nasil bi iz bu.. cizgi seklinde mi? boyutu ne kadar ki.. keske iz fln olmasa yaa :1no2:
arkadaşlar forum ne olmuş böyle.. yeni gelenler bile eskimiş.. bugün burun ameliyatı olalı tam 1 ay oldu.. çok çabuk geçti. bunun şerefine albüme fotolar koydum kısa süreliğine.. merka edenler buyursun baksın.. sabah chocochocolatçımdan teyit aldım, fotoları önce ona gönderdim. moral verdi bana . arkadaşlar naci çelik eseri için objektif eleştriler bekliyorum..
arkadaşlar forum ne olmuş böyle.. yeni gelenler bile eskimiş.. bugün burun ameliyatı olalı tam 1 ay oldu.. çok çabuk geçti. bunun şerefine albüme fotolar koydum kısa süreliğine.. merka edenler buyursun baksın.. sabah chocochocolatçımdan teyit aldım, fotoları önce ona gönderdim. moral verdi bana . arkadaşlar naci çelik eseri için objektif eleştriler bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?