Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi
- Konu Sahibi mrsgordie
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- naci çelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?başka bir konu da daha cevap vermiştim sana sevgili ahsenyaren.ben burun ameliyatımı klinikte olmuştum.klinik deyince dr muayenehanesi gibi düşünmeyin,hastaneden tek farkı gece orada kalmaman.ameliyathaneler gayet iyi,personel süper,ameliyat sonrası seni bir odaya alıyorlar.sürekli hemşire ilgileniyor,kontrol ediyor.naci bey gelip bakıyor,ne zaman senin dönmeye hazır olduğunu düşünürse gidebilirsin diyor ama mutlaka bir refakatçin ile bırakıyorlar.zaten tüm ilaçlarını nasıl kullanacağın da anlatılıyor.geceyi rahat rahat evinde geçiriyorsun.
başka bir konu da daha cevap vermiştim sana sevgili ahsenyaren.ben burun ameliyatımı klinikte olmuştum.klinik deyince dr muayenehanesi gibi düşünmeyin,hastaneden tek farkı gece orada kalmaman.ameliyathaneler gayet iyi,personel süper,ameliyat sonrası seni bir odaya alıyorlar.sürekli hemşire ilgileniyor,kontrol ediyor.naci bey gelip bakıyor,ne zaman senin dönmeye hazır olduğunu düşünürse gidebilirsin diyor ama mutlaka bir refakatçin ile bırakıyorlar.zaten tüm ilaçlarını nasıl kullanacağın da anlatılıyor.geceyi rahat rahat evinde geçiriyorsun.
greentea çok teşekkür ederim cevapların için. ameliyat olmuş birisi olarak bildiklerini bizlerle paylaşman çok hoş. ameliyat olmayı düşünen biri olarak bu süreci atlatmış ve istediği gibi bir burna sahip olmuş olmana senin adına sevindim. güzel burnunla sana mutlu günler dilerim.
Pardanic,sen msjlaşmayı aktif etmediğin için atamamışım.Neyse burdan konuşalım bizde..Ben 2 ocak için gün aldım ve bi anda metanet geldi bana nedense.oysa hala herkes ne gerek var burnun çok güzel diyor çok kafa karıştırıcı bu..ben sana şeyi sorcaktım.tampon ve silikon ayrı şeymi.birde hangi tarihlerde alındı hepsi tam olarak?
Bu arada, son dönemlerde gelişen teknolojiyle basit bir ameliyat haline gelse de rinoplasti ( ilk 3 haftadan sonra siz bile ameliyat olduğunuzu unutabilirsiniz), bence kişiyi çok rahatsız etmiyorsa yaptırmamak en iyisi...benim ilk ameliyatım bundan 7 yıl önce olmuştu... şimdi eski resimlerime baktığımda neden ameliyat masasına yatmışım ki o yaşta diyorum..sanırım sorun "yaş" imiş..çok küçük ve bilinçsizdim ve deli denecek kadar da cesaretli..ameliyat başarısız geçince 2. ameliyatım zorunlu hale geldi..şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım... ama dediğim gibi seni rahatsız eden bir görüntü var ise zor bir ameliyat değil; düşünme bile git ve yaptır derim...
slm pardanic
bende dr naci celik le ameliyat olmayi dusunuyorum ama halen korkularim var....ya kotu olursa, ya sevmezsem arti beni anlayan yok cevremde.
bana yardimci olurmusun ltf?
Sagol
slm pardanic
bende dr naci celik le ameliyat olmayi dusunuyorum ama halen korkularim var....ya kotu olursa, ya sevmezsem arti beni anlayan yok cevremde.
bana yardimci olurmusun ltf?
Sagol
sevgili nemeziss,
tüm korku ve kaygılarını anlıyorum ve tabiki haklısın.aynıları bende de vardı.ancak doktorumla görüşüp tüm sorularımın yanıtlarını alıp içim rahatladıktan sonra hiçbiri kalmadı.güle oynaya ameliyata girdim.dr.naci çelik gerçekten insanın tüm kaygılarını profesyonellik ve bilgisiyle gideriyor.git bir görüş istemezsen olmazsın.
sevgiler
evet benim arkadaşlarımdan göğüs,liposuction ve dolgu ameliyatı olanlar var.hepsi çok memnun...
Sevgili Greentea,
Arkadaşlarından göğüs ameliyatı olanlar yaklaşık kaç lira ödemişler?Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler...
selam kızlar,
ben yarın naci beye muayeneye gidiyorum. burun ameliyatı için randevu almıştım.
işin en zor kısmı doktoru seçmekmiş anladım ki. aklımda birkaç isim var ama ben bir türlü karar veremiyorum. aklımdaki doktorların hepsiyle görüşüp kararımı vermeye çalışıcam. barış çakır, naci çelik ve demothy nin doktoru emre bey forumda okuduklarıma göre tercih edilen bu konuda gerçekten iyi olan doktorlar. teoman doğanı düşünmüyorum bile nedense.
aslında aklıma yatan tek isim nazım çerkeş ama hande yenerin burnunu gördükten sonra vazgeçtim
ben yarın naci beye muayeneye gidiyorum. burun ameliyatı için randevu almıştım.
işin en zor kısmı doktoru seçmekmiş anladım ki. aklımda birkaç isim var ama ben bir türlü karar veremiyorum. aklımdaki doktorların hepsiyle görüşüp kararımı vermeye çalışıcam. barış çakır, naci çelik ve demothy nin doktoru emre bey forumda okuduklarıma göre tercih edilen bu konuda gerçekten iyi olan doktorlar. teoman doğanı düşünmüyorum bile nedense.
aslında aklıma yatan tek isim nazım çerkeş ama hande yenerin burnunu gördükten sonra vazgeçtim
çiğdem o haberi bende okumuştum aslında daha önce.
yaaa o kadar kafam karıştı ki anlatamam. birinin övdüğü doktoru diğeri kötülüyor. veya bir bakıyorsun gazetede kötü bir haberi çıkıyor. muayeneye gidince gösterdikleri fotoğraflar konusunda da emin olamıyorum ben açıkçası. kötü olan bir ameliyatın fotosunu koymazlarki zaten oraya değil mi ama?
nasıl emin olup da bir doktor bulucam ben hiç bilmiyorum. işte bu doktor benim doktorum olmalı dediğim birisi çıksa karşıma gerçekten çok rahatlayacağım.
bu arada nazik uyarın için teşekkür ederim.
canım internetten araştırınca sadece olmuyor...en aklına yatan doktorların muayenelerine gidip teker teker görüş bence...şahsen ben öyle yapıyorum haftaya 3.doktor görüşmem var...
çiğdem o haberi bende okumuştum aslında daha önce.
yaaa o kadar kafam karıştı ki anlatamam. birinin övdüğü doktoru diğeri kötülüyor. veya bir bakıyorsun gazetede kötü bir haberi çıkıyor. muayeneye gidince gösterdikleri fotoğraflar konusunda da emin olamıyorum ben açıkçası. kötü olan bir ameliyatın fotosunu koymazlarki zaten oraya değil mi ama?
nasıl emin olup da bir doktor bulucam ben hiç bilmiyorum. işte bu doktor benim doktorum olmalı dediğim birisi çıksa karşıma gerçekten çok rahatlayacağım.
bu arada nazik uyarın için teşekkür ederim.
Ahsenyaren ben fatih dağdelen le görüştüm kafama yattı kendisi gittiğimde canlı canlı 2 kişi gördüm burun ameliyatı yaptığı baya iyidi, youtube ta da gördüm ,sorun uzak olması birde cok yoğunlar bundan dolayı ofisinde bir başıboşluk var kontrollerde bandajları yapan hemşire elinde sigara geziyordu hoş değildi yani bilmiyorum tabi önemli olan sonuç,naci beyle görüşmedim yüksek fiyatları belli olmaz tabi tavsiye sitesinde en cok tavsiye edilende kendisi....bilginize kızlar
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım, bir süredir giremedim, mesajını şimdi gördüm, kusura bakma... Benim dikişlerim 9. günde alındı. Bu arada aynı gün burun içine konulan silikonlar da alındı. Acı olmuyor, merak etme...yalnız silikonlar alınırken rahatsız edici bir his yaşıyorsun, ama sonrasında daha rahat nefes alacağını düşünürsen çok da sıkıntı yaşamazsın o esnada... bu arada alçım 5. günde alındı. Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım..Umarım ve eminim çok başarılı bir ameliyat olacak ve çok güzel bir burna sahip olacaksın.sevgilerrrrrrrrr:1hug:
pardanic senin burun ameliyatın bedeli nedir?
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
hani bir kız bandajlarını aldırmaya gelmiş tek bir morluk yok yazmışsın ya zaten 1 hafta da morluk denen bişey genelde kalmıyor canım yani buda pek bir ölçü sayılmaz ama siz baya memnun kalmışsınız buna sevindim
merhaba cidemcim bu gün ameliyatın vardı sanırsam çook geçmiş olsun bizide gelismelerden haberdar et
ameliyatım yaklasık 2,5 saat sürdü ve gayet iyi geçti naci bey cok ilgili bir doktor tanıyanlar zaten cok severler kendisini bana gelince kendimi cok iyi hissediyorum ağrım sızım şişmem morarmam yok denecek kadar az şu anda tampon yok alçım pazartesi cıkıcak ayın 24 ünde tüm bandaj dikişler cıkacak sonrasında sizi bilgilendireceğim kızlar görüşürüz:)