• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

ahsencim atarım alçı cıktı burnu gördüm ama bant takıldı cuma bantlar cıkıcak o zaman
sana mail atarım sende bence başka doktor arama artık onep profesyönel disiplinli titiz ve işini iyi yapan nadir bir yer abuk subuk doktorlara gitmeyin naci çelik gerçekten bu işi biliyor ve senden cok üstüne düşüyor...

cnm hayal kırıklıgına ugramamana çok sevindim bende ikinci ameliyatım için kendisiyle goruscem benimde en çok korktum şey yine mutsuz olmak ameliyattan sonra, bide merak ettigim sana ne kadara mal oldu bu operasyon tesekkür ederiz bizleri bilgilendirdin için tekarardan çok geçmiş olsun kısa zamanda toparlarsın inşallah sevgiler

cnm hayal kırıklıgına ugramamana çok sevindim bende ikinci ameliyatım için kendisiyle goruscem benimde en çok korktum şey yine mutsuz olmak ameliyattan sonra, bide merak ettigim sana ne kadara mal oldu bu operasyon tesekkür ederiz bizleri bilgilendirdin için tekarardan çok geçmiş olsun kısa zamanda toparlarsın inşallah sevgiler

billora fiyatı kişinin burnundaki probleme göre veriyorlar benimki cok problemli olduğu için
yüksek fiyat oldu indirimde yapıyor naci bey o konuda insaflı,ama ben piyasa fiyatının 1 milyar daha üstünde ödedim diyebilirim.rakam yazmıyorum ayıp olmsın diye:) ama ucuz olsun diye yanlış tercih yapma sakın üzülürsün sonra birde eklemek istiyorum tampon kullanmıyor hiç canımı acıtmadı sağolsun ilk doktoruma pansumana giderken ağlaya ağlaya dönmüştüm naci bey e güle oynaya gittim hemde süresini uzun tutmuyor bandajların en önemli detayları bildirdim sana :)kendine iyi bak

Slm çigdem...
özelden Fiyat Yazamiyorum Naci Beye Bu Sitede Bir Arkadas Ameliyat Olmuştu 4.000 Ytl Hersey Dahil Sende öyle Mi Oldun!!!
Fiyati Yazarsan Sevinirim...önemli...sagol....

neyse yazayım 5,500 ödedim ben ama ikinci ameliyatlar daha yüksek fiyatlı ve kişinin
problemine göre fiyat veriyorlar senin problemin fazla yoksa 3000 e bile yaptığı var...

cidemcim bise daha sormak istiyordum benimde ikinci olcagı ve burnum sorunlu oldugu icin banada naci bey dogal olmicanı yani estetik olcanın belli olcanı ama şimdikinden çok daha güzel olcanı solemişti sanada dogal olur vaya olmaz gibi bise soyledimi ameliyat oncesi planlama yaparken

billora bana hiç umut vermedi garanti vermiyorum sana diye üstüne basa basa belirtti
sanırım insanı fazla umutlandırmak istemiyor..şöyle söliyim benim gittiğim bir iki dr onur erol da dahil bilgisayar çalışmasında bana uygun gördükleri burnu ben beğenmemiştim bir
tek naci bey in yaptığı kafamdaki burundu aynı seyi düşünmüşüz sanırım neyse yani bana dediği hayal kurma:)ama ameliyattan sonra da tahminimden cok daha iyi geçti dedi..hem estetikli olduğu belli olsun ne varki kotu durmasın yeterki yüzüne gitsin seni güzel göstersin bence önemli olan bu..

Çiğdem ben de burun ameliyatı için Naci beyi düşünüyorum.Senin için bi sakıncası yoksa bana da fotoğrafını yollayabilir misin?

ahsencim atarım alçı cıktı burnu gördüm ama bant takıldı cuma bantlar cıkıcak o zaman
sana mail atarım sende bence başka doktor arama artık onep profesyönel disiplinli titiz ve işini iyi yapan nadir bir yer abuk subuk doktorlara gitmeyin naci çelik gerçekten bu işi biliyor ve senden cok üstüne düşüyor...

çiğdem ben ameliyathane konusunda takılmıştım biliyorsun. sen gördün sonuçta. ne dersin.bir hastane kadar güvenli mi sence?
burnunu beğenmene çok seviniyorum inan. sonuçtan mutlu olman çok güzel. umarım herkes istediği burna kavuşur.

evet hiç bir farkı yok sağlık açısından (hastanede kalabiliyorsun ama orda kalamıyorsun tek fark bu) ki ben zaten kalmakta istemem evimde rahat rahat yatarım:)ki öyle yaptım.:)
resim isteyen olursa özelden mailini bıraksın ben çekerim atarım açılınca..

merhaba cigdemmmm uzun suredir forma girmiyorsun acaba sonuctan memnun kalmadın mı bende naci beyi dusunuyordum ama sen bantlar çıktıkdan sonra yorum yapmayınca korkmaya basladım dorusu

Çiğdem sonuçtan gayet memnun.Naci bey gerçekten harika bir burun yapmış.Belki fırsat bulamadığı için girmiyodur

kızlar valla bayadır girmiyordum foruma ,burnumla ilgili hala bir sorunum yok cok memnunum ve hala naci bey i şiddetle tavsiye ediyorum:))zeynep arkadaşımız gordu resmimi buraya resım koymayı bılmıyorum walla tarif eden olursa koyarım öptüm sizi kendinize ii bakın...

merhaba pardanic ameliyatindan sonra yaklasik 6 -7 ay gecmis su an nasil hissediyoun ? odemler iyice indigi icin burun oturmustur ... hala naci celik i onerirmisin ? tesekkur ederim ...

Back