Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Merhaba herkese,

ben yurt disinda yasiyorum, ama turkiye'de burun ameliyati olamyi dusunuyorum. Naci Celik isminde cok positif seyler okuyorum, onun icin ameliyat sonuclarini cok merak ediyorum. Bana bu doktorda ameliyat olmus kisiler fotoraflarini gosterebilirlermi. Cok merak ediyorum. Simdiden tesekurler.

" "

bu cümleler çok tanıdık geliyo....Yapılan yorumlar neticesinde Naci beyde karar kılmıştm ama nedense paniğe kapılmaya başladım....

""

bu cümleler çok tanıdık geliyo....Yapılan yorumlar neticesinde Naci beyde karar kılmıştm ama nedense paniğe kapılmaya başladım....

bukadar olumlu yorumlardan sonra paniğe hiç gerek yok endişen olmasın çok iyi başarılı ve güvenilir bi doktordur ben sonuna kadar tavsiye ederim ama karar senin tabiki..a.s.

""

paniğe kapılmana neden olan şeyi anlayamadım ama ben 16 gün önce hem göğüs hem burun ameliyatı olmuş biri olarak tam puan veriyorum naci beye.kendisi hiçbir konuda beni üzmedi ve hayal kırıklığına uğratmadı.soruların olursa özelden mesaj atabilirsin.

Aynen bende katılıyorum,benide hiç üzmedi herşeyi rahatça sordum hiç eksiksiz cvpladı insanda hiçbir endişe soru işareti kalmıyo zaten huzurla kendini teslim edebiliyosun ,sonuçlarda süper oluyo tabiki..

Aynen bende katılıyorum,benide hiç üzmedi herşeyi rahatça sordum hiç eksiksiz cvpladı insanda hiçbir endişe soru işareti kalmıyo zaten huzurla kendini teslim edebiliyosun ,sonuçlarda süper oluyo tabiki..

ewt hatta rubycimin ve tabi bu sayfanın eeeeen başındaki yorumdan itibaren tüm hastaların memnuniyetleri ve yorumları benim de içimin rahat rahat ameliyata girmemi sağladı.opuyorumnanaktan herkes bukadar mutlu olsun doktorundan inşallah.fatih dağdelenin sayfasını açın da bir okuyun arkadaşlar.memnuniyetsiz hastalar olsa burda gelip yazmazlar mı?her doktor bukadar ilgili ve profesyonel sanmayın.naci çelik olur ya da olmaz seçtiğiniz doktor bilemem ama bu ameliyatları mutlu olmak için oluyorsunuz.strese girmeyin,sonucunda mutsuz olma riskini almayın bence,doktorunuzu iyice araştırın... lmaz:

Son düzenleme:

Canım sana yine katılıyorum çok doğru yazmışsın ben daha doktora karar vermeden önce çok yorum okudum fatih dağdelenin muaynanesi için kuaför salonu gibi diyenler okadar çoktuki ilgi alaka hiç yokmuş,aşırı yoğunmuş her soruya cvp veremıyomuş ne bu böyle dedim estetik yeri deilde kurbanlık koyun kesme merkezi sanki gelni kesiyo biçiyo sonra hiç selam sabah yok,en nefret ettiğim şey klava: naci beyin muaynanesine girince birsürü güleryüzle karşılaşıyosun bi huzur var o ortamda nezaman istesem telefonda konusabiliyorum,herzaman tanıyo ilgileniyo bence her doktorun böyle olması gerekiyo karşılıklı memnuniyet ve güven çok çok önemli yine söylüyorum naci çelik number one :hooray::teytey:

kızlarr 13 günüm kaldı,ben şimdiden tutuşmaya başladım.ayyy havalar da çok ısındı. Arkadaşın niye tedirgin olduğunu anlayamadım,ama herkesin verdiği karar kendine göre doğrudur. Kızlar ben 5 senedir araştırdım,bir sürü doktorla tanıştım ve artık çok sıkıldım ,bir noktada dur demem gerektiğini düşündüm ,ama sadece biraz cesarete ihtiyacım vardı,sağolsun onu da ruby'cim,samyeli ve chocalate yeterince sağlıyor. Estetik cerrahi, "insanın kayfina kalan ve sağlıklı insanı sağlıksız konuma getiren " bir cerrahi dalı. keyfiyen yapılan,daha mutlu olmak için düşünülen bu operayonlar da ,insan ameliyat sonrasında doktorundan biraz ilgi bekler.bence bu da çok doğal. Bazı doktorlar gerçekten çok iyi ama ilgi ve istediğin zaman ulaşamadıktan sonra süreç bence sıkıntılı bir hal alır. benim doktoruma, her sorunumda arayabilmek ve sorunumu anlatabilmek isterim.Bir sürü sekreter dizisi ve sürekli şu an müsait değil ,şeklinde bir yaklaşım hoşuma gitmez. Bir de bana kalırsa sadece aynı tekniği kullanan doktorlardan uzak durmak gerekiyor. İnsan vücudu eşsiz bir varlık ve birisi için uygun olan bir şey başkası için uygun olamıyor. Benim kadar pimpirikli ve korkak birisine destek olduğunuz,sorularımı cevapladığınız için,kızlar çok teşekkür ediyorum. bakalım ben neler yaşayacağım. Ameliyat sonrasında her şeyi ayrıntılarıyla anlatacağım. ben çok objektif bir insanımdır,eğer herhangi bir olumsuzluk olursa ki umarım olmayacaktır, burada paylaşmaktan da kaçınmayı düşünmüyorum,neyse şekerler hepinizi çok öpüyorum .kendinize iyi bakın sevgilerimleopuyorumnanaktan

keşke bian çnce olsaydın,ben de heyecan yaptım :kedi: neyse hiç korkma biz hala burdayız gördüğün gibi kaydirigubbakcemile3 çok doğru söylüyosun doktor konusunda.tabii ki olumsuzluk yaşasak hepimiz yazarız buraya.babamızın oğlu değil ya bu doktorlar kaydirigubbakcemile3 .olumsuzluk yaşayan herkes yazmalı ve diğer insanları bilgilendirmeli.ben de öpüyorum cnm.saymaya devam :dance:

Çok haklısın canım sen baya tecrübe sahibi olmuşsun ama en sonunda çok iyi bi karar verdin bundan emin ol inşallah herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktan senin ameliyat döneminde ben tatile çıkmış olcam ama takip etmeye çalışcam mutlaka pcmide götürcem gittiğim yerlere benden kurtuluş yok kaydirigubbakcemile3 mutlaka mutlu haberlerini paylaşcaz burda birlikte içini rahat tut tadını çıkart biraz,haklısın biraz zor heyecan bastırıyo herşeyi ama yinede dene derim canım görüşmek üzeree öptüm çokhihoyyyt

bu konuda karar vermek inanılmazz zorr. bende günlerdir araştırma içindeym ve hiç bi doktor tam olarak içime sinmiyo. en sıcak yaklaştığm isim naci çelik olmuştu, hattaa kesin olarak karar bile vermiştim. Naci beyle ilgili başka sitelerdeki yorumlarında tümünü okudum ve lütfen şahsi algılamayın ama cümlelern ve ifadelern birbirine çok benzediğini farkettmm. ıçime kurt düşmedi dersem yalan olur. Kararsızlığım arttı sadece...

Merhaba canım
Senin ameliyatını bende dört gözle bekliyorum inşallah sende atlatıcaksın
içini rahat tut benim doktor araştırma sürecimi sen biliyorsun gerçekten zor bir dönemdi vazgeçmek üzereydim ki Naci bey'i buldum şuan herşey yolunda ameliyatımın üzerinden 43 gün geçmiş benim hiç bir şikayetim yok beklediğimden de güzel sonuç aldım şuan yumuşamasını bekliyorum zaamanlada yumuşuyor zaten masajlara devam ediyorum ama hayatımı zorlaştıran hiç bir durum yok
Sende güzel sonuçları düşün buraya kadar geldin sakın vazgeçme ameliyata girerken zaten birşey hissetmiyorsun ameliyattan sonrada sonucu görünce acıyı falan çok umursamıyrsun 3,5 gun katlanıyorsun benim iyileşme sürecimde çok iyi geçmişti
Darısı başına canım
Görüşmek üzere

benm kararımın kesinleşmesindde de o cümlelerin hepsinin birbirine benzemesi etkili olmuştu.her hastası memnun bir doktor bulmak zor valla :1no2: ben hep söylüyorum bu senin yolculuğun güzellik yolunda kaydirigubbakcemile3 tek bir doktorla görüşürp acele karar vermeden, içine en çok sinen doktoru seçeceksin. bu sitelerde yazan olumlu ya da olumsuz şeylerden şüphe duyarak bir yere varılamaz ama.ameliyat olcağın doktoru burda yazanlara aldanarak seçmiceksin cnm,görüşceğin doktorları,muayene olcağın doktorları burda yazanlara göre seçceksin.kafana göre aklına yatan bikaç tanesiyle gidip görüğşceksin ve hangisi senin taleplerini ençok karşılıyorsa ona ameliyat olcaksın.ben bu siteden kimseye özel mesajalrla senin doktorun nasıldı,memnunmuydun gibi mesajlar atmadım.okudum hepsini teker teker.her doktorun yaptığı ameliyatlara,kullandığı yöntemlere baktım internet sitelerdinden.kendime göre kriterler belirmeye başladı aklımda. sonra 2 doktor arasında kaldım sadece.önce diğer doktora karar vermiştim hatta gün alıp ödeme yapmıştım bile.daha sonra çizdiği burun olsun,hastaya yaklaşım olsun naci beyin daha doğru olduğu konusunda içime kurt düştü.günlerce içimi kemirdi ve gitgide naci beyin doğru olduğu kanısına kapıldım.sonra diğer doktordan paramı istedim,naci beydenn gün aldım.daha sonra burda insanlara mesajlar attım.ben de naci beye ameliyat olcam acaba göğsün burnun nasıl diye..kimseden etkilenmemek lazm.bana özel mesaj atanlara ben hep kendinize bikaç doktor seçin hepsiyle görüşün diyorum.zaten dikkatli seçim yapan birinin naci beyi tercih etmemesi için bir neden yok bence.muayenelere gittikçe ve ameliyattan sonra da kontrollere gittikçe daha iyi anladım ne kadar doğru bir seçim yaptığımı.2.haftamda 3 kontrole gittim,hepsinde çok olumlu,pozitif karşılandım.benden heyecanlı naci bey her seferinde.benim daha çok erken sonuçlarla ilgili yorum yapmam için.kimseye diyemem ki 'aaa ben süper oldum,çok güzelim' ama şuana kadar naci bey beni çok mutlu eden bir doktor,her yönden...

burun ameliyatı olanlar okyanus spreyine ve teramicyn e devam ediyomusunuz ne zaman bırakıcaz bunu?son ve değişmeyecek görüntüsü ne zaman oluşacak bu burunlarımızın?bi de kontroller hangi zamanlarda bilen var mı?

ben 2sinde ameliyat oldum.yanii 18 gün oldu.2. hafta kontolüne gitmiştim salı günü.hala devam spreye de kreme de.her gitiğimde devam ediosun dimi diye soruyo çünkü naci bey.bence herkese bırakması gerekn zamanı söylüyodur.siz de sorun ama gidince.kontrollere de gerekli gördüğü aralıklarla çağırıyo.her gittiğinizde bir sonraki kontrol için gün veriyo.gerçekten naci beyi anlatmak için en güzel cümleleri seçmeye çalıştığımız için hep aynı ifadeler olsa gerek. opuyorumnanaktan

Valla kızlar naci beyi öve öve bitirmek mümkün deil,bukadar övgü okuyupta endişeleneni ilk burda görüyorum :1shok: bişeyide fazla kurcalamak iyi değil burda bukadar insan kendini emanet edip sonrasındada mutlu memnun oluyosa demekki bu doktor iyi demektir bana göre..Tabiki araştırmakta doğal bişey ama naci beye güvenim sonsuz şimdiye kadar çevremde olsun burda olsun hiç kimse sonuçları beğenmedim demedi ve bunu diyeninde çıkacağını sanmıyorum ama hayat bu tabi insanları herzaman mutlu etmekte kolay bişey deil allah naci beye kolaylık versin ve herzaman karşısına iyi insanlar çıksın kendiside mutlu olsun hastalarıda :icecream:

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. umarım bir sorun çıkmadan ben de atlatabileceğim.senin ameliyat sonucun benim için çok önemliydi biliyorsun..sonuçtan memnun olduğunu söylediğinde kararım kesinleşti zaten ve naci beyle görüştüm.bakalım umarım herşey yolunda gider ,kendine iyi bak canım,teşekkür ediyorum

samyeli2009 şuanda kollarını nekadar kullanabiliyosun?ençok bunu merak ediyorum ben ama bu konuda tam sonuca ulaşamadım.ben çok sabırsızım.nezaman istediğim gibi spor yapabilcem acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…