Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Gerçekten tek başına gittin geldin tekrar tebrikler canım be,herkese örnek olcak bi durum seninki ben bile pek cesaret edebilcemi sanmıom alkisalkisalkis dediğin gibi naci bey hep geliyo odaya ben gözümü açtıgımda yanımdaydı herşey süper oldu demişti çok rahatlatıyo insanı,gün geçtikçe herşey yoluna giriyo verdiğim desteğin işe yaradıgını inan çok seviniyorum şimdi ikimiz birden hep destek tam destek harika kaydirigubbakcemile5

kızlar süpersiniz yaa,size diyecek kelime bulamıyorum.çok ama çok teşekkür ederim. o ne kadar içten mesajlar öyle.sizler gerçekten stesimi kontrol altına almama yardımcı oluyorsunuz. iyi ki varsınız,ameliyat sonrasında da bakalım beni çekebilecek misiniz opuyorumnanaktan içtenliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.umarım birgün ben de size herhangi bir konuda destek olabilirim

biz naci beyin hastalarıyız,farkımız ordan geliyo cnm opuyorumnanaktan ben de rubycimden öğrendim desteğin önemini.herzaman herkese yardımcı olmak isterim.herkes sorunsuz yaşasın bu mutluluğu inşallah.hiç korkma ve istediğin zaman bize yaz cnm.
naci çelik forever :lepi: kaydirigubbakcemile3

banada345 cc takıldı ilk zamanlar büyük geliyordu şimdi banada küçük geliyor 400cc takılsaydı acaba dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum bende öyle çok büyük istemiyordum ama ne biliyim :uhm: zamanla fikrim ne olacak bilemiyorum.Bugün kontrole gittim bir problem yok dedi üst taraflarda biraz daa şişlik devam ediyormuş zamanla o da inecekmiş kaydirigubbakcemile5

canım benim ne demek ya sen iyi ol yeterki,herzaman yaz rahatlarsın sıkılmadan cvplarım eminim choclatecimde sıkılmadan cvplıcaktır çünkü hepimiz birzamanlar senin içinde bulundugun stresten geçtik seni çok iyi anlıyorum ama herşey süper olcak inşallahhihoyyyt

kesinlikle katılıyorummmm naci bey number one:hooray:

Bugün kontrole gittim ama doktora sormayı unuttum acaba geçicekmi yoksa kalıcı birşeymi :uhm:

sanmıyorum,benimde 2 ay oldu belirgin ama öyle abartı bişe yok dediğim gibi cildimize yakın sanırım damarlar,benimde ameliyattan sonra dikkatımı çekti eskiden küçüktü bişe belli olmuodu şimdi deri gerilince belli oldular diye düşünüyorum ama içine sinmiyosa naci beye tlfonla sor canım için rahatlasın :smiley-cool:

aman tanrım kaşıntıdan ölüyorum kızlarrrrr.iki gecedir dikiş yerlerim inanılmaz kaşınıyor.izler için sürdüğümüz jel böyle yaptı sanırım.yapışıp kalıyo orda jel sonra kaşıntı yapıyo ya da alerji yaptı bana :bbo: nezamana kadar kullancam ben bu jeli?? dün gece dayanamadım sütyenimi yıkadım ve sütyensiz uyumak zorunda kaldım bi gecelik.bişey olmaz dimi??

ayyyyyyy bilirim o kaşıntıyı :1shok: bende çıkartırdım sütyeni bişe olmaz naci bey çok sıkılırsan çıkart arada demişti bana,o jeli 3 ay kullancaksın dedi bana canım çok azıcık sür jelden bol sürünce kaşıntı yazıyo yan etkilerinde,bide dikiş yerleri iyileşmeye başladıgında o kaşıntı oluyo endişelenme buda geçicekk :roflol:

neyse normalse madem buna da katlancaz artık.bitakım cilt kremleri bende alerji yapıyodu da ondan endişelendim ben de.3 ay da çokmuş ama napalım :bbo:

neyse normalse madem buna da katlancaz artık.bitakım cilt kremleri bende alerji yapıyodu da ondan endişelendim ben de.3 ay da çokmuş ama napalım :bbo:

Aynı problem bendede oldu şimdi daha az sürüyorum kremi sürdükten sonrada bir süre sütyen giymiyorum jel kuruyor ondan sonra giyyiyorum daha iyi oluyor.1gece sütyen takmayınca birşey olmaz ben ilk 2 hafta kullanamadım zaten sütyeni çok ağrım olduğu için dnaci bey kullanma demişti

merhaba cnm çok soru soruyorum ama kusurabakma.Hala sporcu sütyenini kullanıyormusun başka sütyen kullandımı a.s.

Rica ederim sor istediğin kadar yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana,ben 1aydır normal sütyen kullanıyorum sporcu sütyenini naci bey bırakabilirsin dediği andan itibaren bıraktım oda 1 ay oldu işte kaydirigubbakcemile3a.s.

herkese selamlar.dün 2.hafta kontrolüme gittim.burnuma masaj verceğini söylemişti naci bey geçen haftaki kontrolümde.gayet iyiymişim.naci bey çabuk iyileştiğimi söyledi.4 hafta önce ameliyat oldum desen inanırım dedi.masaja falan da gerek yok dedi. zemuszemus

Maşallah canım çabuk atlattın senin adına sevindim yerimsenibenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…