aaaa nevarmış cnm ameliyatta.hiç korkma cnm,bak ben tek başıma girdim çıktım.naci bey dk dk yaınnda olcak merak etme.ameliyattan önce seni çizerken sana moral vercek,gözünü açtığında başında olcak,sonra kontrole gelcek..acı olmıcak hiç.gözünü kapatıp açtığını bileceksin.yalnız anlattığım gibi ben acıya hazırlıklıydım da bu daha farklı bi his.nesef alamama haline hazır ol değişik bi duygu yaşıcaksın çıkıncakaydirigubbakcemile3 . sonra geçcek ama,sadece 3 gün dayancaksın buna.hiç iyileşmicek gibi hissederken bi bakcaksın 3.gün çok iyisin :asigim: biz yanındayız.bana da ruby cim çok destek oldu o günlerde.hatta 2.gün mesaj atmıştım kendisine;'allahım bu nasıl bi duygu böyle nezamn geçicek çok mutsuzum' diye.o da bana 'hergün daha iyi olcaksın' demişti.öyle oldu gerçekten.4.gün muayeneme gidip otobüsle döndüm eve,sen düşün artık...
bu arada tabi göğüs ameliyatı olcağını varsaydım ama bilmiyorum ne ameliyatı olcağını.burunsa zaten çok daha kolay.ben ikisini birlikte olmuştum da...
Gerçekten tek başına gittin geldin tekrar tebrikler canım be,herkese örnek olcak bi durum seninki ben bile pek cesaret edebilcemi sanmıom alkisalkisalkis dediğin gibi naci bey hep geliyo odaya ben gözümü açtıgımda yanımdaydı herşey süper oldu demişti çok rahatlatıyo insanı,gün geçtikçe herşey yoluna giriyo verdiğim desteğin işe yaradıgını inan çok seviniyorum şimdi ikimiz birden hep destek tam destek harika kaydirigubbakcemile5
kızlar süpersiniz yaa,size diyecek kelime bulamıyorum.çok ama çok teşekkür ederim. o ne kadar içten mesajlar öyle.sizler gerçekten stesimi kontrol altına almama yardımcı oluyorsunuz. iyi ki varsınız,ameliyat sonrasında da bakalım beni çekebilecek misiniz opuyorumnanaktan içtenliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.umarım birgün ben de size herhangi bir konuda destek olabilirim
ewt doğru sölüosun cnm.yani doğal göğüs die sarkmış,içi boşalmış göğüs gibi olmasını tercih etmeyiz tabi.şmdi biz ideal göğüslere kavuşmuş moluyoruz.tabi sağımızda solumuzda gördüğümüz göğüslerden daha diri olmalı kaydirigubbakcemile3
bu arada benim 370 cc ler aşağıya doğru indikçe küçük gibi gelmeye başladı bana.kaydirigubbakcemile3 ben zaten öyle çok büyük istemiyodum ama ameliyattan önce naci bey 'sana çok yakışır fiziğin düzgün büyk takalım,şöle bikini giyince biraz baksın mı insanlar' gibi ikna edici sözler kullandıktan sonra ve ameliayattan sonra da 370lerin kutusunu görünce psikolojk olarak hazırlamıştım kendiimi büyüğe.biz kadınblar ne isteidğimizi bilmiyoruz bence :lepi:
kızlar süpersiniz yaa,size diyecek kelime bulamıyorum.çok ama çok teşekkür ederim. o ne kadar içten mesajlar öyle.sizler gerçekten stesimi kontrol altına almama yardımcı oluyorsunuz. iyi ki varsınız,ameliyat sonrasında da bakalım beni çekebilecek misiniz opuyorumnanaktan içtenliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.umarım birgün ben de size herhangi bir konuda destek olabilirim
biz naci beyin hastalarıyız,farkımız ordan geliyo cnm opuyorumnanaktan ben de rubycimden öğrendim desteğin önemini.herzaman herkese yardımcı olmak isterim.herkes sorunsuz yaşasın bu mutluluğu inşallah.hiç korkma ve istediğin zaman bize yaz cnm.
naci çelik forever :lepi: kaydirigubbakcemile3
merhaba ruby ben 1 ay önce ameliyat oldum göğsümdeki damarlar çok belirgin sendede olmuşmuydu a.s.
merhaba canım,evet olmuştu şimdide belirgin sanırım gerginlikten oluyo yada damarlar cilde daha yakın ondan a.s.
Bugün kontrole gittim ama doktora sormayı unuttum acaba geçicekmi yoksa kalıcı birşeymi :uhm:
aman tanrım kaşıntıdan ölüyorum kızlarrrrr.iki gecedir dikiş yerlerim inanılmaz kaşınıyor.izler için sürdüğümüz jel böyle yaptı sanırım.yapışıp kalıyo orda jel sonra kaşıntı yapıyo ya da alerji yaptı bana :bbo: nezamana kadar kullancam ben bu jeli?? dün gece dayanamadım sütyenimi yıkadım ve sütyensiz uyumak zorunda kaldım bi gecelik.bişey olmaz dimi??
ayyyyyyy bilirim o kaşıntıyı :1shok: bende çıkartırdım sütyeni bişe olmaz naci bey çok sıkılırsan çıkart arada demişti bana,o jeli 3 ay kullancaksın dedi bana canım çok azıcık sür jelden bol sürünce kaşıntı yazıyo yan etkilerinde,bide dikiş yerleri iyileşmeye başladıgında o kaşıntı oluyo endişelenme buda geçicekk :roflol:
neyse normalse madem buna da katlancaz artık.bitakım cilt kremleri bende alerji yapıyodu da ondan endişelendim ben de.3 ay da çokmuş ama napalım :bbo:
İnşallaaahhihoyyyt gerçi ben eski halimi unuttum bile :dance:
merhaba cnm çok soru soruyorum ama kusurabakma.Hala sporcu sütyenini kullanıyormusun başka sütyen kullandımı a.s.
neyse normalse madem buna da katlancaz artık.bitakım cilt kremleri bende alerji yapıyodu da ondan endişelendim ben de.3 ay da çokmuş ama napalım :bbo:
herkese selamlar.dün 2.hafta kontrolüme gittim.burnuma masaj verceğini söylemişti naci bey geçen haftaki kontrolümde.gayet iyiymişim.naci bey çabuk iyileştiğimi söyledi.4 hafta önce ameliyat oldum desen inanırım dedi.masaja falan da gerek yok dedi. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?